Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. március 1., vasárnap 23:06

Egyébként akik a cseréinket szidják, pl Jesét, hogy most megmutathatta vna..., azokat nem értem.
Pont múltkor volt róla szó, hogy érthetetlen, hogy a már eldőlt meccseken Ancelotti miért nem ad több időt a peremebereknek. Ha folyamatosan nem tartja őket játékban, akkor hogyan várja, várjuk el tőlük, hogy amikor ég a ház, akkor lendítsenek a csapat játékán?
Jesé is, ha az előző meccseken, legalább 20 perceket kapott volna, akkor lehet sokkal higgadtabb, az üres kapus szitunál.
Nem beszélve arról, ha rotálna a mester, akkor az alapkezdő is frissebb lehetne.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. március 1., vasárnap 23:05

nmate írta:
rashidm írta:Már ne is haragudj, ha nem lesz változás (Mordic ki tudja hogy milyen állapotban lesz), ugyanilyen fostalicska forma+pocsék helyszetkihasználás+semmi ötlet, javulás játékban, lögyögés lesz, akkor majd gondolod hogy minden szép és jó lesz.
Hát ennél csak jobb lehet és a kicsiket ezzel hígfossal is verjük. Barca ellen kibekkeljük, Atleti pedig megszopatja őket és ott a 33. :-*

Melyik nyomott Carvajalra? MoM volt bacca meg.
Én úgy vagyok vele, hogy ezzel az ötlettelen semmivel nem lesz jobb a kicsik ellen, mert ők meg felszántják a pályát a Real ellen. A Barca az most pont annyival jobb, mint amikor ősszel mi voltunk jobbak ellenük.

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. március 1., vasárnap 23:05

Ancelottitól egyre inkább úgy érzem nyáron búcsút lehetne venni. Nagy edző meg minden, de itt érthetetlen döntéseket hoz, amik nem jók a csapatnak. Ősszel ment a szekér mindenki egészséges volt aztán jöttek a sérülések. Padon nincs egy valamire való ember. Rotálni amikor lehetett volna nem rotált. A csapatot már nem tudja motiválni. Hónapok óta egy helyben állunk. És javulás sem látható. Csak ívelgetjük befelé a labdákat és ha véletlenül valamelyik embert talál akkor nyerünk. Modriccal is hiába leszünk klasszikón valószínű, hogy még csak most épült fel játszik majd 1 meccset addig és akkor top formába meg erőnlétbe lesz. Bíztam benne, hogy jobb lesz de semmire se halad csapat. Ha nyerünk valamit az idén ezzel a játékkal az nagyon nagy mák lesz.

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. március 1., vasárnap 23:04

nmate írta:
Hát ennél csak jobb lehet és a kicsiket ezzel hígfossal is verjük. Barca ellen kibekkeljük, Atleti pedig megszopatja őket és ott a 33. :-*
tök ugyanezt gondolom :agree: ja nem, annyi plusz hogy, megy majd a pislogás mikor bevesszük a camp nout :mrgreen: különben meg a barca se fogja az összes meccsét hozni, chill. sőt, lemerem fogadni többet fognak bukni mint mi :roll:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2015. március 1., vasárnap 23:04

Ancelotti azert szepen csendesen elkufircolta a keretunket. A galakezdo kifacsarva, aki a padon ul az meg full jatekon kivul. Szep munka Carlo! :taps:
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. március 1., vasárnap 23:04

Hát semmi változás nincs hete óta a csapattal kapcsolatban, ugyanaz a hígfos megy minden meccsen, de most már otthon sem tudjuk behúzni úgy látszik.
Ezzel a formával nem fogunk sokáig jutni a BL-ben az tuti.

Arpinho
Kedvenc játékosaid: Ramos, Modric, Ronaldo

HozzászólásSzerző: Arpinho » 2015. március 1., vasárnap 23:03

Hatalmas nagy csalódás. Egyáltalán nem játszottunk jól, de amikor megszereztük a vezetést, azt hittem, hogy ez is egy olyan meccs lesz, amin bár szar volt a csapat, begyüjtjük a három pontot. E helyett egyenlítettek, és a BERNABEUBAN X-eltünk egy olyan csapat ellen, aki tartalékolt, csütörtökön EL-t játszott. Nekünk meg volt egy egész hetünk. :vivo: :cens:
Nem vagyok játékoselemző, nem tudom megmondani ki volt a legszarabb.
Lucast észre se vettem.
Isco gyengébb volt a megszokottnál.
CR sok ziccert hagyott ki.
Bale se volt a helyzet magaslatán.
Marcelo és Carvajal viszont nagyon harcosak voltak, rajtuk aztán nem múlt.
"Goals are the most important in a match. You can play well for 90 minutes, but if you don't score, you don't win."
-Raul-

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 1., vasárnap 23:03

Steve írta:Jesé meg szerintem akkor bekussolhat a szezon hátralévő részére, mert azon túl, hogy üres kapura nem megy, nem volt passza ami emberhez ment volna.

Balel meg visszafizettetném az árát és visszakaphatná, ha elkezd újra focizni. Totàl agyatlan futkorászás csak.
+10
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. március 1., vasárnap 23:02

Viszlát bajnokság és Bl,ja és jövőre se nyerünk semmit es azutan se.

Amugy Megérdemelte a villareal jók voltak,mi meg összességében nem játszottunk rosszul,csakhát a helyzeteket be kéne rugni.Meglepő pontvesztés,bilbaora vártam ezt az ikszet,igy nyerni kell a san mamesben.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

volt
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: volt » 2015. március 1., vasárnap 23:02

A klasszikusig ki kellett volna húzni 4 pont előnnyel bacca meg... ez így kurva nehéz lesz, félek ,h márt a klasszikusra ponthátránnyal megyünk...

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo

HozzászólásSzerző: Steve » 2015. március 1., vasárnap 23:02

Jesé meg szerintem akkor bekussolhat a szezon hátralévő részére, mert azon túl, hogy üres kapura nem megy, nem volt passza ami emberhez ment volna.

Balel meg visszafizettetném az árát és visszakaphatná, ha elkezd újra focizni. Totàl agyatlan futkorászás csak.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 1., vasárnap 23:01

Egy játékos nyújtott értékelhetőt, Iker. Többi leves.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 1., vasárnap 23:01

rashidm írta:Már ne is haragudj, ha nem lesz változás (Mordic ki tudja hogy milyen állapotban lesz), ugyanilyen fostalicska forma+pocsék helyszetkihasználás+semmi ötlet, javulás játékban, lögyögés lesz, akkor majd gondolod hogy minden szép és jó lesz.

Melyik nyomott Carvajalra? MoM volt bacca meg.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nmate 2015. március 1., vasárnap 23:02-kor.

Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2015. március 1., vasárnap 23:01

Bilbao elleni sem lesz könnyebb meccs sajna.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. március 1., vasárnap 23:00

Igazabol meg mindig nem ertem Ancelottit. Sajat elmondasa szerint is az egyensuly a legfontosabb, de megse tesz erte semmit, folyamat erolteti eztba szart. Hat az osszel meg meg sem fordult a fejemben, hogy ennyire le fog egyszerusodni a jatekunk, hogy megtoljuk szelen es beadjuk. Rengeteg lehetoseg volt az atlovesekre, de en nem tudom, hogy most csak nem mertek megprobalni vagy meg volt tiltva, de meg se probalkoztak vele. Botranyosan egysikuak a jatekosok ebben a rendszerben, Bale gyakorlatilag full egyoldalas es nem csak egy labas, jobb labra abszolut nem cselez. Ugyanez Jese is csak forditva, plusz o meg mostansag el is szallt, de ezzel remelhetoleg visszater a foldre, mert ez egy nulla volt tole.

A kovetkezo 3 hetben el fog dolni a bajnoksag, de egyaltalan nem remenykedek benne pozitivan, mert nem latom meg csak jelet sem a valtozasnak/valtoztatasnak.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 1., vasárnap 23:00

cart írta:Varanera miért nem lehet szavazni? Az az ember lőtte a gólt, akit ő üresen hagyott, plusz még volt egy aláfutása is, amiből szintén majdnem gól lett...
Random írtam a neveket, és csak tízet lehet. Sorry.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo

HozzászólásSzerző: Steve » 2015. március 1., vasárnap 22:59

abszolút megérdemeltük, mert:

- az első félidőben nagyképűen, lazázva, nulla koncentrációval szórtuk el a lehetőségeket, majd a másodikban totál görcsösség volt

- Balenek a padon kellene gondolkozni

- Ancelotti totál egysíkú, kifacsart csapatot csinál, így hogy nem rotál. Nem értem miért jó ez

Könnyen lehet, hogy az hogy ma nem tették oda magukat ez a bajnokságba kerülhet. Nem lesz könnyű Bilbaoban, plána ha érzik a vérszagot.. :roll:

Nem értem mire volt jó ez a mai balfaxkodás, ez a Villar verhető lett volna ha befejezzük a helyzeteket, kicsit oda tesszük magunkat az első félidőben. Kár érte!!

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. március 1., vasárnap 22:58

nmate írta:
rashidm írta:Nem baj, minden rendben. Majd a következő fordulóban is 1 pontot szerzünk (ha szerzünk), aztán a Barca ellen (a jelenlegi forma alapján) egy sima 3 gombócot kapunk és szia bajnokság. Majd jön a BL, és az is szia. :lol: Szánalom.
Örülök, hogy leírtad, most már tudom mi lesz. Akkor meg sem nézem majd.
Köszi még egyszer.

:smile:
Már ne is haragudj, ha nem lesz változás (Mordic ki tudja hogy milyen állapotban lesz), ugyanilyen fostalicska forma+pocsék helyszetkihasználás+semmi ötlet, javulás játékban, lögyögés lesz, akkor majd gondolod hogy minden szép és jó lesz. :roll:

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. március 1., vasárnap 22:58

Esküszöm jobban szeretek felnézni fórumra egy nem megnyert meccs után :lol:
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 1., vasárnap 22:58

cart írta:Varanera miért nem lehet szavazni? Az az ember lőtte a gólt, akit ő üresen hagyott, plusz még volt egy aláfutása is, amiből szintén majdnem gól lett...
Pepe sem volt jobb nála.

Vissza: