Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. március 1., vasárnap 23:18

cart írta:
hamesz írta:Ancelottitól egyre inkább úgy érzem nyáron búcsút lehetne venni. Nagy edző meg minden, de itt érthetetlen döntéseket hoz, amik nem jók a csapatnak.
És kit hoznál helyette?
Guardiola nyártól szabad lesz,sztem ő kéne ide.

Sose jo semmi és senki,minden botlás apokalpipszis,ha meg a Barca nyer akkor ok az istenek. Tul szigorú a fórum a saját csapatával és sokkal engedékenyebb más csapatokkal...

Vannak gondjaink,mint mindenkinek.Az amit itt sokan elvárnak soha nem fog megvalósulni,ha mégis akkor az 1 korszakos csapat lesz.Engem 2 dolog aggaszt nagyon,Cr és Bale.Nélkuluk nehéz lesz a tavasz.Béla már a használhatatlan kategória,Cr-el meg vmi nen stimmel,bem látom azt a tüzet mint eddig.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Bullet T
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Bullet T » 2015. március 1., vasárnap 23:17

VanillaSky írta:
Egyedul talan Ronaldon lattam a kuzdeni
Az első félidőben kb futott 600 métert.

"Egyedul talan Ronaldon lattam a kuzdeni akarast(sajnos azt is a masodik felidobe)"

Jobb lenne ha kiszedned az egeszet es nem csak egy reszet

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. március 1., vasárnap 23:16

cart írta:Vagy a Chelseanél van az a Mourinho, esetleg őt lehetne megpróbálni
:mrgreen:
hát az bebaszna :lol: előkéne keresni az utolsó meccseiről a kommenteket, aztán lehet választani melyik a jobb, ez vagy az :mrgreen:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. március 1., vasárnap 23:14

Realista24 írta:
Toti írta:gratulálok ancelotti, h egy heted volt bazdmeg felkészíteni a társaságot (ami azért nem egy rakat szar játékosokból áll) egy csütörtök este még idegenbeli el meccset játszó, legfontosabb embereit ma pihentető villarreal ellen.

nagy vagy bazdmeg. nagy...
lehet itt jönni, h be kell lőni üreskapura, meg ilyenek.. de bazdmeg..
egy 11es gólt bírtunk lőni.

a játék meg ötlettelen foshalmaz. angol bajnokikon nincs ennyi beadás..
csak szólok, h szevasz bajnokság ezzel.. de leírták már páran.. én meg úgy 3 hete..
Volt 3-4 ziccerünk...so? Ja igen, meg üres kapu is.
Egy dolog miatt vagyok idegben, a beadások.
ne hulyeskedj mar.. 3-4 ziccer.. azok is izzadsagszaguak. semmi konnyedseg.. semmi.. de 3-4 ziccer? egy ilyen tartalekos csapat ellen, vedelem tengelyeben nehány perces jatekosokkal.. ennek legalabb a duplajat kellett volna kidolgozni.. hazai palyan. ez a meccs carlo sara, 78. percben isco - illarra csere? azthittem agyfaszt kapok. azt is nehez lenne megmagyarazni.. ja de megvan. nem volt meg az egyensuly. szarjunk ra h rajta kivul csak marcelo volt kreativ hozzuk le.. :lol:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. március 1., vasárnap 23:14

Egyedul talan Ronaldon lattam a kuzdeni
Az első félidőben kb futott 600 métert.

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo

HozzászólásSzerző: Steve » 2015. március 1., vasárnap 23:13

Három ember volt ma aki hozta a szintet Isco és Carvajal meg Iker.

Carvajal harcossága és szíve hihetetlen a pályán.

Cr-ben lehetett volna gól, de már az első perctől fogva unott pofával fintorogva mászkált, kár ezért.

Azért az nevetséges, hogy ennyi helyzetből egy mezőnygólt sem tudtunk begyötörni.

Az nem kis túlzás, hogy ha nyerünk valamit az mák???!
Ancelotti meg ok, hogy nem rotál, de kva jó a csapatnak és remek edző. Modric sérülése tett be a csapatnak amúgy, azóta van ez a xar. Plusz azért Ramos is Ramos aki vezér a pályán és nagyon hiányzik. Nem csak a védelemből, a harcossága ami erőt ad a többinek.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Steve 2015. március 1., vasárnap 23:15-kor.

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2015. március 1., vasárnap 23:13

Vagy a Chelseanél van az a Mourinho, esetleg őt lehetne megpróbálni
:mrgreen:

sebydani

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. március 1., vasárnap 23:12

És kit hoznál helyette?
Bognár Gyuri.
amúgy meg ugyanolyan simán ütjük majd a Bilbaot mint a Barca nem kell az idegeskedés. :coffee:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Bullet T

HozzászólásSzerző: Bullet T » 2015. március 1., vasárnap 23:10

Egy szavunk se lehet, a Villareal megerdemelte. Az elso felink egy nagy 0 volt . Egyedul talan Ronaldon lattam a kuzdeni akarast(sajnos azt is a masodik felidobe), a tobbiek mintha biztos harmon pontos meccs lenne ugy altak hozza az egeszhez. Meg mindig nem ertem, hogy Bale mit keres a palyan, de a meccs jelente azert az Isco - Illara csere volt .....

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2015. március 1., vasárnap 23:10

hamesz írta:Ancelottitól egyre inkább úgy érzem nyáron búcsút lehetne venni. Nagy edző meg minden, de itt érthetetlen döntéseket hoz, amik nem jók a csapatnak.
És kit hoznál helyette?

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 1., vasárnap 23:09

hamesz írta:Ancelottitól egyre inkább úgy érzem nyáron búcsút lehetne venni. Nagy edző meg minden, de itt érthetetlen döntéseket hoz, amik nem jók a csapatnak. Ősszel ment a szekér mindenki egészséges volt aztán jöttek a sérülések. Padon nincs egy valamire való ember. Rotálni amikor lehetett volna nem rotált. A csapatot már nem tudja motiválni. Hónapok óta egy helyben állunk. És javulás sem látható. Csak ívelgetjük befelé a labdákat és ha véletlenül valamelyik embert talál akkor nyerünk. Modriccal is hiába leszünk klasszikón valószínű, hogy még csak most épült fel játszik majd 1 meccset addig és akkor top formába meg erőnlétbe lesz. Bíztam benne, hogy jobb lesz de semmire se halad csapat. Ha nyerünk valamit az idén ezzel a játékkal az nagyon nagy mák lesz.
Nem értelek, meccs előtt még nyócnull, most meg küldjük el az edzőt, és árasztod a fost.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Gabo
Kedvenc játékosaid: Beckham

HozzászólásSzerző: Gabo » 2015. március 1., vasárnap 23:08

Nem kellenek túl nagy változások.
Benzema és Bale 1-2 meccs padon kezdés.
Lucas helyett még mindig inkább Illarra, ő legalább jobban ismeri a játékot és jobb az összjáték.
Valamint a cseréket korábban elkezdeni.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. március 1., vasárnap 23:07

hamesz írta:Ha nyerünk valamit az idén ezzel a játékkal az nagyon nagy mák lesz.
Ja, a bl-t csak mákkal meg lehet nyerni vagy innen a bajnokságot. :lol:

Szerintem amúgy a bl-re van több esély
Nem illik.

sandorzolika
Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Makelele, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo, Isco, Modric, Ramos
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: sandorzolika » 2015. március 1., vasárnap 23:06

Hát kurva mérges vagyok... nem az zavar hogy x lett mert ez a villareal a barca ellen is meglepően jól játszott. Az bánt hogy otthon veszítünk pontokat. Ha már veszítünk akkor inkább alairtam volna a jövő szombati Bilbao meccset x-nek igy muszaly győzni ott ahol azt hiszem meg nem sikerült(uj san mames).
A csapat játszott is főleg a második félidőben de mostanság a mintha minden csapat ellenunk akarná megmutatni hogy mi lenne ha jatszananak ok is nem csak bekkelnek...
Azt pedig hagyjuk mar hogy nincs rotáció. Kell Modric de nem biztos hogy vele nyertunk volna ma... van ilyen hogy nem akar bemenni. A lenyeg hogy kell a padra Casemiro Cherishev játékosok. Nincs is kit most betenni, igaz ma a mexikói borsó többet volt játékban 10 perc alatt mint Benzema addig mondom ezt ugy hogy birom a franciat.
Esküszöm olyan érzésem van hogy ezeknek a srácoknak jobb volna a 3 napos meccs. Most heti egy van es jobb esetben kell egy félidő mire el kezdünk játszani, fel tudunk pörögni.
Furcsamod amire Béla elkezd csapatként játszani úgy romlik a jobb oldala a csapatnak. Carvajalt sem akarom bántani de hogy egy jó beadása ne legyen.... :-(
Itt az a lényeg hogy valahogy előnnyel menni a klassikusra mert ott a barca is játszani fog. Ott pedig bármi megtortenhet mert ha fair játék van abban ugy érzem mi jobban kijovunk. Csakhogy addig Bilbaobol kellene elhozni a pontokat...az pedig baromi nehéz lessz!!!!!
- Hasta el final, Vamos Real -

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 1., vasárnap 23:06

A Barca az most pont annyival jobb, mint amikor ősszel mi voltunk jobbak ellenük.
Láttam a múlt héten is.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. március 1., vasárnap 23:06

nmate írta:Ilyen helyzetkihasználás mellett megérdemeltük.
:agree:

A második félidõt láttam csak, meg volt a harci kedv az egyenlítés érdekében (szerk. a gyõzelem megszerzése érdekében), a hatalmas rohamok most sajna nagy fáradtsággal párosultak... :-/
Bale megindulásai a bal oldalon teljesen nullát értek, Tonin látszott a leginkább a fáradtság + Isco. Benzema, Silva teljesítménye no comment, mivel az elsõ játékrészt nem láttam, a másodikban pedig nem sokat tettek hozzá. Marcelo a legjobb nálam, kihajtotta magát minden egyes labdáért, támadásért, a másik szélen pacsi Daninak is. Varane sebessége nagyon kellett ma is, Iker pedig fõképp, ezt már szeretem. :)
Az ellenfélnél Vietto teljesítménye/beállítása volt a kulcs a sikerhez, már az õszi meccsünkön is kiemelkedett, legalábbis én akkor láttam elõször, azóta figyelem a "számait" minden meccsük után, lesz belõle valami.
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. március 1., vasárnap 23:06

Egyébként akik a cseréinket szidják, pl Jesét, hogy most megmutathatta vna..., azokat nem értem.
Pont múltkor volt róla szó, hogy érthetetlen, hogy a már eldőlt meccseken Ancelotti miért nem ad több időt a peremebereknek. Ha folyamatosan nem tartja őket játékban, akkor hogyan várja, várjuk el tőlük, hogy amikor ég a ház, akkor lendítsenek a csapat játékán?
Jesé is, ha az előző meccseken, legalább 20 perceket kapott volna, akkor lehet sokkal higgadtabb, az üres kapus szitunál.
Nem beszélve arról, ha rotálna a mester, akkor az alapkezdő is frissebb lehetne.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. március 1., vasárnap 23:05

nmate írta:
rashidm írta:Már ne is haragudj, ha nem lesz változás (Mordic ki tudja hogy milyen állapotban lesz), ugyanilyen fostalicska forma+pocsék helyszetkihasználás+semmi ötlet, javulás játékban, lögyögés lesz, akkor majd gondolod hogy minden szép és jó lesz.
Hát ennél csak jobb lehet és a kicsiket ezzel hígfossal is verjük. Barca ellen kibekkeljük, Atleti pedig megszopatja őket és ott a 33. :-*

Melyik nyomott Carvajalra? MoM volt bacca meg.
Én úgy vagyok vele, hogy ezzel az ötlettelen semmivel nem lesz jobb a kicsik ellen, mert ők meg felszántják a pályát a Real ellen. A Barca az most pont annyival jobb, mint amikor ősszel mi voltunk jobbak ellenük.

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. március 1., vasárnap 23:05

Ancelottitól egyre inkább úgy érzem nyáron búcsút lehetne venni. Nagy edző meg minden, de itt érthetetlen döntéseket hoz, amik nem jók a csapatnak. Ősszel ment a szekér mindenki egészséges volt aztán jöttek a sérülések. Padon nincs egy valamire való ember. Rotálni amikor lehetett volna nem rotált. A csapatot már nem tudja motiválni. Hónapok óta egy helyben állunk. És javulás sem látható. Csak ívelgetjük befelé a labdákat és ha véletlenül valamelyik embert talál akkor nyerünk. Modriccal is hiába leszünk klasszikón valószínű, hogy még csak most épült fel játszik majd 1 meccset addig és akkor top formába meg erőnlétbe lesz. Bíztam benne, hogy jobb lesz de semmire se halad csapat. Ha nyerünk valamit az idén ezzel a játékkal az nagyon nagy mák lesz.

sebydani

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. március 1., vasárnap 23:04

nmate írta:
Hát ennél csak jobb lehet és a kicsiket ezzel hígfossal is verjük. Barca ellen kibekkeljük, Atleti pedig megszopatja őket és ott a 33. :-*
tök ugyanezt gondolom :agree: ja nem, annyi plusz hogy, megy majd a pislogás mikor bevesszük a camp nout :mrgreen: különben meg a barca se fogja az összes meccsét hozni, chill. sőt, lemerem fogadni többet fognak bukni mint mi :roll:

Vissza: