Lucas Silva - 16

Archívum
ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Lucas Silva - 16

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. március 2., hétfő 12:41

ericco írta:Még mindig eladhatjuk, mint a világ legjobb labda nélküli irányítóját 50 millióért valamelyik angol klubnak :mrgreen:
Ahhoz kéne pár gólpassz azért, amit lehet mutogatni... :lol:
Nem illik.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. március 2., hétfő 12:40

Whiplash effekt: azért hoztuk, hogy Illarrat motiváljuk. :shifty: :lol: Komolyan mondom, KOMOLYAN, vissza Granerot vagy Parejot vagy Sahint. :mrgreen:

Nyáron kelleni fog egy ember Kroos, Modric mögé, mellé, mert láthatjuk, hogy a 3 csereemberből lehetne kb. egyet gyúrni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2015. március 2., hétfő 12:38

Még mindig eladhatjuk, mint a világ legjobb labda nélküli irányítóját 50 millióért valamelyik angol klubnak :mrgreen:
Merci Zizou!

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 2., hétfő 12:32

És kérem,mint tegnap kiderült,leigazoltuk a "Láthatatlan Embert"! :lol:
3 meccs vagy nem,azért na....
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Jungee

HozzászólásSzerző: Jungee » 2015. március 2., hétfő 12:27

úgy érzem folyamatosan szalad a ló mindenkivel és egyéb tényezőket nem veszünk figyelembe. Piszok fiatal. Előző hozzászólásokban elhangzott h messzi földről jött. Egy viszonylag szürke vízhordó posztot kell neki bejátszania. 3 meccse volt a srácnak!! 3!! szerény véleményem szerint egyiken sem volt szar. nem adott el labdákat nem hibázott hátra felé semmit. Előre fele meg elég dinamikusan játszik. Nem csak a sablont tolja. Bemeri tenni 2 védő közé, egy cseltől sem ijed meg.

Igenis elkényeztetett minket Modric azon poszton és most már senki sem jó aki nem ő. Vissza fog térni és kitudja milyen formában. lehet kell neki egy félév mire belejön, visszarázódik. Addigra meg a vége a szezonnak. Jobb lesz hogyha megbarátkozunk a gondolattal h Lucast látni fogjuk. Ami nem baj mert több meccs és javulni fog ő is ez 100% sztem.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. március 2., hétfő 11:45

Engem nem izgat hogy milyen a lövése. Volt egy Illarra, aki olyan volt mint az egyel való szorzás, nem vesz el, nem ad hozzá a játékhoz. Nekem, mondjuk ez nem számít, kevés, de ami fontosabb a csapat játékának is. Erre idehozunk egy másik gyereket, aki sajnos szintén ezt hozza eddig. Ez a videókból nem igazán derül ki, csak ha valaki végignéz egy meccset. Némileg ez még változhat, de kétlem, hogy megfelelő mértékben. Pedig én bizakodó voltam vele, bár nagy elvárásaim nem voltak, Illarra meg Khedira szintjét szárnyalja túl. Sokat akartam? :lol:
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 2., hétfő 11:43

Valamiért kinézted magadnak és most fújsz rá,
Mielőtt megláttam játszani, vele voltam, mellette voltam, videókat nem láttam róla, bíztam benne, hogy legalább Illarránál jobb, de közel sem, sőt, mivel messzi földről jött, még inkább hátráltatja a csapatot. Aztán debütált és látom, hogy mire - nem - képes.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kiserik_2
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB

HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. március 2., hétfő 11:40

Realista24 írta:Hogy mi a baj vele? A pálya közepén, a középkör körül volt egész meccsen nagyjából. A saját tizenhatosunkat meg sem közelítette, Cé többet volt hátul, mint ő, de még Bale is. :lol:

Na meg, ha kiegészítő középpályás, akkor nem ártana tehermentesítenie néha Kroost, de nézd meg a német hőtérképét, alig van olyan rész, ahol nem járt.
Én csak az első félidőt veszem alapul, a második sokban torzít. Nem igaz, hogy CR és Béla többet volt hátul. Krooshoz hasonlítani meg nincs értelme. Egyrészt ő rúgja a szögleteket, ahol szerencsétlen Lucas biztosít, és igen, a kezdő kör környékén, másrészt a világ egyik legjobb, ha nem a legjobb kp-sához viszonyítani egy fizikailag lemaradt 1 hónapos játékost. Háááát... Valamiért kinézted magadnak és most fújsz rá, nem azt mondom, hogy mekkora sztár játékos de jelen pillanatban jobb, mint a világverő Khedira, aki többször passzol ellenfélhez, mint saját társhoz (Lucas 100%-osan fejezte be a meccset) a saját 16-osunkat meg még jobban nem ismeri, mint Lucas, illetve többet vállal, mint az egy helyben totyogó, majd Pepének visszagurító és néha még ezt is elbaltázó, tutyimutyi Macifej.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 2., hétfő 11:15

Ha már most elkezdjük ekézni, akkor amíg el nem igazol, a fórumon ismét csak az indokolatlan gyűlölet fog fröcsögni.
Bocsáss meg, hogy leírtuk a véleményünket.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. március 2., hétfő 11:08

Úgy látom kezdődik az új Khedira mítosz felépítése, ha már a nagy öreg herceg a nyáron úgyis lelép...

De most komolyan. Másfél hónapja van itt. Kiegészítő embernek lett véve. Ne várjuk már, hogy ő lesz a megoldás a problémáinkra. 15 milláért télen nem lehet venni top vkp-st. Kevésbé ügyetlen, mint Khedira, nem olyan szétszórt, mint Illara, fiatalabb is mindkettőnél, szóval még fejlődhet is. A bohócligához képest ez meg amúgy is nagy ugrás volt. Onnan egy portugál/francia csapat majd top csapat lenne a normális út, hogy fizikailag és taktikailag megerősödjön. Legalább időt adjunk neki. Ha már most elkezdjük ekézni, akkor amíg el nem igazol, a fórumon ismét csak az indokolatlan gyűlölet fog fröcsögni.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 2., hétfő 10:59

Hogy mi a baj vele? A pálya közepén, a középkör körül volt egész meccsen nagyjából. A saját tizenhatosunkat meg sem közelítette, Cé többet volt hátul, mint ő, de még Bale is. :lol:

Na meg, ha kiegészítő középpályás, akkor nem ártana tehermentesítenie néha Kroost, de nézd meg a német hőtérképét, alig van olyan rész, ahol nem járt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2015. március 2., hétfő 10:40

Én a lövésein vagyok kiakadva. Mikor idejött, azt olvastam, hogy hú, 30-ról is mekkora gólokat ver, most meg feleslegesen, önző módon, és rendkívül gyatrán lőtt vagy ötöt az elmúlt három mérkőzésén. Kicsit úgy érzem, hogy túl sok önbizalma van. Az tetszik, hogy bemeri vállalni a magas, hosszabb passzokat is (Illarramendivel szemben), viszont valóban lassú, körülményes, és nem teper eléggé (bocsi hehe, kicsit brazilszindróma :mrgreen: ) Azért játszik csak, mert nincs más helyette, ez nem bizalom kérdés Ancelotti részéről szerintem.

kiserik_2
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB

HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. március 2., hétfő 10:33

Realista24 írta:Meg kell nézni a hőtérképét, felháborító.
Lehet hülye vagyok, de mi a baj a hőtérképpel? Kiegészítő középső középpályás. Középen volt, én azt látom. Az, hogy kevésbé van játékban meg szerintem felírható annak, hogy még nem ismerik annyira a társak (pl megfigyeltem tegnap: Kroosnál volt a labda, Isco és Silva ugyan olyan távol álltak tőle, ugyan olyan pozícióban teljesen üresen, egyértelműen isco kapta a bogyót és ennek így is kell lennie). Nem azt mondom, hogy húha, de eladott labdája nem volt, területet lefedte, volt két lövéskéje, kalap. Nem rajta ment el a tegnapi.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. március 2., hétfő 9:20

az teljesítmény.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 2., hétfő 9:15

http://www.realmadrid.com/noticias/2015 ... a-el-final
Alul
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2015. március 2., hétfő 9:14

Realista24 írta:Meg kell nézni a hőtérképét, felháborító.
Emlékszem rá, hogy anno linkeltétek pár meccs után, de elvesztek a könyvjelzőim.
Megtennéd, hogy újra kidobod :)
ZIDANE

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 2., hétfő 9:12

Meg kell nézni a hőtérképét, felháborító.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo

HozzászólásSzerző: Steve » 2015. március 2., hétfő 0:15

én adok a gyereknek egy kis esélyt, hogy egy kiegészítő embernek megragadjon a csapatban.Viszont ahhoz is idő kell és az,hogy ide szokjon.

Top játékos nem lesz kezdő nálam nem lenne,de örülnék ha Illarra és Khedira előtt lenne a sorban.

Igazából nekem mindegy ez a gyerek.Így is úgy is hozni kell valami top játékost a kp-ra a nyáron.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2015. március 2., hétfő 0:09

numberone1 írta:
KAG írta:
Feltételesen dobom fel az egész ötletet, de szerintem, ha Pirlo,Alonso,Zizou most lenne 18-9 akkor is befutnának egy hasonló karriert, mint futottak anno.
Nagyobb előnybe került a gyorsaság, de azért szerencsére még nem csak arról szól, hogy futóverseny van a pályán
azert Zizou nem volt lassu, nem volt egy Ronaldo de azert tudott elony szerezni.

Szerk: meg annyival kiegeszitenem, h azert is kell nekunk Pogba nert azert joval gyorsabb es erosebb mint Veratti. Hasonlo jatekosnak mar itt van Kroos, Modric es Lucas Silva is.

Zizou egyáltalán nem volt a gyors játékosok között említve.
Kiváló ütemérzéke volt és ennyi és ezért bejöttek a cselek megindulások, de nem volt gyors

Amúgy meg Verratti apróban ott középen betömörülve sokkal,de sokkal gyorsabb, mint Pogba.
Habár én is a franciát támogatom, de sokkal mozgékonyabb Verratti

De ez is hogy gyorsaság... fociban mozgékonynak kell lenni kicsiben, de nem futóbolondnak. Messi sem gyors 100-on meg Isco sem mégis ott mennek el bárki mellett ahol akarnak pl... Bale meg Walcott pedig ugyebár.... na mind1 Off vége.
ZIDANE

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. március 2., hétfő 0:06

dannen írta:a gyorsaság az ő posztján pont hülyeség, kroos tökéletes példa. ennyit erről.
rákontrázok egy modriccsal, ő is az a poszt ráadásba még gyors is
Kép

Vissza: