Most ezt úgy írod,mitnha a brazil lehozott volna 40 mecset hiba nélkül.Eddig volt 2-3 meccse amin nem bakizott nagyot, én azért várnék még az ilyen kijelentésekkel mondjuk egy komolyabb ellenfélre. De egyébként nekem nincs bajon vele,eddig az én elvárásaimat felülmúlta, mondjuk azt tegyük hozzá,hogy én semmit nem vártam tőleMatt009 írta:Ha nem érzed a különbséget az között, hogy az egyikük bután elszórja a labdákat veszélyes helyen, a másik meg nem, akkor nincs értelme miről beszélni. Ez az apróság a különbség a között, hogy az edző melyikben bízik, és melyikben nem.Na már megint itt vagyunk, Matt az értelmes, a mindent jól látó. Ismét csak köszönni tudom, hogy vagy nekünk.
Lucas Silva - 16
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Lucas Silva - 16
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Hiszek neked mester, ezentúl mindig.Matt009 írta:Ha nem érzed a különbséget az között, hogy az egyikük bután elszórja a labdákat veszélyes helyen, a másik meg nem, akkor nincs értelme miről beszélni. Ez az apróság a különbség a között, hogy az edző melyikben bízik, és melyikben nem.Na már megint itt vagyunk, Matt az értelmes, a mindent jól látó. Ismét csak köszönni tudom, hogy vagy nekünk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Még ott sem.Most komolyan,egy olyan játékost védünk,meg próbálunk megmagyarázni,akit még az akarat halvány aurája se lengett körül?Fogalmazhatunk sokféleképpen, nem vette ki a részét a játékból a középkört leszámítva. (kis túlzással)
Nem mutatta magát,nem mozgott el üresbe,nem kérte a lasztit,semmi olyat nem csinált,ami csak halványan emlékeztettt volna egy középpályásra?
És,azzal védjük be hogy legalább nem baszott el semmit Jaj ne haragudjatok de ez...annyira ungarnmentalit...
Meg hogy aggyunk neki időt...hágy aggyunk,de mire,hogy majd felébred vagy mi?Én adok neki,mert 3 meccs az 3 meccs,de hogy valaki ennyire meg legyen illetődve,vagy nemtom de ez....Casemiro hozzá képest Patrick Viera... Mindegy,várok vele,de nálam ha valaki 3 nap után is ilyen szerencsétlen,kirugom.De tudom,ez más...a futballistának lelke van
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Ha nem érzed a különbséget az között, hogy az egyikük bután elszórja a labdákat veszélyes helyen, a másik meg nem, akkor nincs értelme miről beszélni. Ez az apróság a különbség a között, hogy az edző melyikben bízik, és melyikben nem.Na már megint itt vagyunk, Matt az értelmes, a mindent jól látó. Ismét csak köszönni tudom, hogy vagy nekünk.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Fogalmazhatunk sokféleképpen, nem vette ki a részét a játékból a középkört leszámítva. (kis túlzással)A hőtérkép azt mutatja, ahol labdába is ért a játékos. Attól még körberohangálhatta az egész pályát, ha nem kap labdát, az nem is fog megjelenni a hőtérképen.
Ez is egy nézőpont. Ha így nézzük valóban MOM volt, mert nem hibázott. Jobb volt, mint Bale mert nem hibázott ziccert...stb.Azzal csak nem tett hozzá. Nem vesztette el a labdákat, nem ment bele felesleges dolgokba. Nem is mondom, hogy olyan sokat hozzátett, de elvenni sem vett el, amit mondjuk Khedira elég gyakran megteszi.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Akkor menedzser mod ON: Először is ha én lennék a Real Madrid edzője, és kiesne egy olyan játékosom, mint Modric, és olyan kp-saim vannak mint Kroos, Isco, James és Illarra akik közül egyiknek sem a védekezés a fő erénye finoman szólva se, illetve Ilarra teljesen hasznavehetetlen, mivel abból áll a játéka hogy megjátsza a két szélen, Carvajalt vagy Marcelot, vagy leadja Isconak vagy Kroosnak, hogy ők majd oldják meg, ő meg gyakorlatilag kis túlzással végigszemléli a mérkőzést. Szóval ezesetben olyan kp-st hoznék aki legalább jól tud védekezni, jó a munkabírása és tud fegyelmezetten játszani. Persze ha nálunk van a labda akkor ugyanaz lenne a szerepe mint Illarranak vagy Lucasnak, leadja Kroosnak, majd ő megoldja. De mikor vissza kell érni egy kontránál vagy ki kell lépni akkor sokkal inkább előrébb lennénk egy fizikálisan erős feka kp-ssal aki legalább felszántaná a pályát.És ti kit hoznátok csereembernek, aki megelégende azzal, hogyha visszatér Modric,Kroos,James akkor ők végignyomják a szezont(mert végignyomják, ha Carlo marad az edző) és kap NÉHA 10 perceket és jó teljesítményt fog majd nyújtani?
Kíváncsi lennék pár névre.
Szóval kérnék Pereztől egy 20-ast és elmennék Franciaországba megfigyelni majd hoznék egy nigga kp-t mondjuk Imbulat a Marseilleből, neki elég jó statjai vannak ahogy látom és a videók alapján is előrébb lennénk vele mint Illarraval vagy Silvaval.
A hőtérkép azt mutatja, ahol labdába is ért a játékos. Attól még körberohangálhatta az egész pályát, ha nem kap labdát, az nem is fog megjelenni a hőtérképen. A támadórészben volt bőben olyan ember, akinek inkább lehetett adni a labdát, védekezésben meg nem kellett nagyon hátramennie, hiszen a kezdeti letámadást követően eléggé visszaállt a villarreal, a védők és kroos másoktól nem túlságosan zavartatva felhozhatta a labdát. És tegnap Kroos is meglepően sokat mozgott előre, akkor lucas zárt vissza jobban, de a labda nem került már hátra.A hőtérképen meg azt kell nézni, legalábbis én azt nézem, hogy elég kis területen mozgott.
Azzal csak nem tett hozzá. Nem vesztette el a labdákat, nem ment bele felesleges dolgokba. Nem is mondom, hogy olyan sokat hozzátett, de elvenni sem vett el, amit mondjuk Khedira elég gyakran megteszi.Pedig tegnap megtette azzal, hogy nem vállalt semmit.
És azért lehet, hogy véletlen, de a villarreal enm sokat tudott tudott a mi térfelünkön tarkoszkodni, amíg lucas silva is a pályán volt
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Pedig tegnap megtette azzal, hogy nem vállalt semmit. És nem keresik, ez logikus most még, de ő sem jeleskedik abban, hogy nagyobb részt vállaljon. A hőtérképen meg azt kell nézni, legalábbis én azt nézem, hogy elég kis területen mozgott.illetve hogy ne húzza le a csapat játékát.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nekem pár dologban még pozitív csalódás is. Én 1-2 év múlva várok ennél többet, meglátjuk, hogy annyi játékidővel, amennyit majd kap, mennyit tud fejlődni. A brazil ligához képest már csak az edzéseken is lényegesen előrébb lehet lépni, éles meccs sem kell hozzá feltétlenül.
A hőtérképen mit is kell nézni amúgy? A többiek még látványosan kihagyják a játékból, ahogy más is írta korábban, ha volt lehetőség, mindig mást választottak. Pl Modricnak akkor is odaadják a labdát, ha 5 ember között áll, Lucas Silvának már akkor se, ha 4 méterre volt tőle valaki.
A kiegészítő emberekkel kapcsolatban nekem három elvárásom van: pénzügyileg ne legyen nagy bukás, az edző bízzon be annyira, hogy használja is, illetve hogy ne húzza le a csapat játékát. Eddig nekem Silva megfelel a fentieknek.
Amiben mindenképpen fejlődnie kell, az az agresszivitás, oda kell lépni. Viszont ez nem készség dolga, nagyon rövid idő alatt fejleszthető.
A hőtérképen mit is kell nézni amúgy? A többiek még látványosan kihagyják a játékból, ahogy más is írta korábban, ha volt lehetőség, mindig mást választottak. Pl Modricnak akkor is odaadják a labdát, ha 5 ember között áll, Lucas Silvának már akkor se, ha 4 méterre volt tőle valaki.
A kiegészítő emberekkel kapcsolatban nekem három elvárásom van: pénzügyileg ne legyen nagy bukás, az edző bízzon be annyira, hogy használja is, illetve hogy ne húzza le a csapat játékát. Eddig nekem Silva megfelel a fentieknek.
Amiben mindenképpen fejlődnie kell, az az agresszivitás, oda kell lépni. Viszont ez nem készség dolga, nagyon rövid idő alatt fejleszthető.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
1. Nem felejtettem én el semmit. Te meg azt nem veszed észre, hogy emberhátrányban voltunk vele tegnap is, ráadásul középen, ami a lelke az egész csapatnak.Matt009 írta:Tök jó, hogy elfelejtettél olyanokat, mint Illara fantasztikus labdavesztései 16-osunk környékén a tavalyi BVB elleni visszavágón, és hasonlók.Lehet a többségnél igen, nálam nem.
2. Most kezdjem el sorolni ki-mit hibázott és mikor?
Na már megint itt vagyunk, Matt az értelmes, a mindent jól látó. Ismét csak köszönni tudom, hogy vagy nekünk.Illarának nem egy ilyen hülyesége volt, azzal nálam leírta magát, de szerintem minden értelmes embernél.
Ahogy leírjátok három hozzászólásonként, hogy fel kéne fogni, hogy ő egy kiegészítő ember, többet nem szabad elvárni, friss, stb., úgy írom én azt, hogy erre már volt(ak) itt megoldás(ok). Carlonak kellett egy ember, mert nem bízik Illarrában, értem. De ettől még nem jobb játékos Lucas.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
Ezt akartam én is írni. Köszi, hogy kíméled a billentyűzetemetMatt009 írta:Tök jó, hogy elfelejtettél olyanokat, mint Illara fantasztikus labdavesztései 16-osunk környékén a tavalyi BVB elleni visszavágón, és hasonlók. Illarának nem egy ilyen hülyesége volt, azzal nálam leírta magát, de szerintem minden értelmes embernél. Kellett valaki Illara helyére, mert ilyen borzalmak nem megengedhetőek még egy csereembertől sem. Lucasnak még nem volt ilyenje, és úgy látszik nem ez lesz a védjegye...Lehet a többségnél igen, nálam nem.
Ráadásul Illara full egy dimenziós, nem tud a labda előtt játszani, nem indul be, nem próbálkozik semmit. Lucasban több van. Ez 3 meccs alatt látszik. Ha kicsit beleszokik a környezetbe még jobb lesz.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Tök jó, hogy elfelejtettél olyanokat, mint Illara fantasztikus labdavesztései 16-osunk környékén a tavalyi BVB elleni visszavágón, és hasonlók. Illarának nem egy ilyen hülyesége volt, azzal nálam leírta magát, de szerintem minden értelmes embernél. Kellett valaki Illara helyére, mert ilyen borzalmak nem megengedhetőek még egy csereembertől sem. Lucasnak még nem volt ilyenje, és úgy látszik nem ez lesz a védjegye...Lehet a többségnél igen, nálam nem.
Ráadásul Illara full egy dimenziós, nem tud a labda előtt játszani, nem indul be, nem próbálkozik semmit. Lucasban több van. Ez 3 meccs alatt látszik. Ha kicsit beleszokik a környezetbe még jobb lesz.
- h3x0r
Khedira ingyen lep, Illarraert meg 15-20-nal tobbet nem fogunk kapni.LeagueofLesbians írta:Bőven megteszi csereembernek, ha Illara + Khedira lép ~45M körül. Jó üzlet volt a srác és szerintem van benne potenciál csak idő kell neki. (15m és így is többet ér mint Bale )
- LeagueofLesbians
- Kedvenc játékosaid: Raúl
ha már a hőtérképnél jártunk azért van egy két érdekesség. Marcelo és Carvajal munkája. Azért sajnálom, hogy döntetlen lett tegnap, mert ők ketten megérdemelték volna a győzelmet. ;)
Nézzétek meg a hőtérképet Isco + CR kombot és Marci-Isco-Kroos-Bale kombot és a középpályánk + szélső védők ;)
Bőven megteszi csereembernek, ha Illara + Khedira lép ~45M körül. Jó üzlet volt a srác és szerintem van benne potenciál csak idő kell neki. (15m és így is többet ér mint Bale )
Nézzétek meg a hőtérképet Isco + CR kombot és Marci-Isco-Kroos-Bale kombot és a középpályánk + szélső védők ;)
Bőven megteszi csereembernek, ha Illara + Khedira lép ~45M körül. Jó üzlet volt a srác és szerintem van benne potenciál csak idő kell neki. (15m és így is többet ér mint Bale )
[FIFA WORLD]
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
De a tegnapi meccsel kapcsolatban nem az a baj hogy rossz volt,vagy gyenge volt,hanem az hogy ott sem volt
LEGIO PATRIA NOSTRA
- mocsok
illarra ezt a teljesítményt simán lehozta mikor ő is ennyi bizalmat kapott mint a brazil.
mostmár nem ilyen bátor, de honnan is lenne önbizalma ezek után?
mostmár nem ilyen bátor, de honnan is lenne önbizalma ezek után?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Lehet a többségnél igen, nálam nem.és akkor meg az menne, hogy miért a gyenge illarra meg Medrán játszik és miért nem igazoltunk(jogosan)
Illarra tökéletes lett volna erre a szerepre, az alibi semmire.
Most komolyan, télen ki a lófa.zt lehet igazolni, aki többet képes adni, mint, amit most látunk? Senkit. Pénzkidobás meg Carlo hülyesége ez.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nem védeni akarom, mert nem volt jó a srác, de annyit felhoznék mellette, hogy egy lényegesen lassabb brazil bajnokságból jött, 2 hetet eltöltött a játékosainkkal és utána zsinórban 3 meccsen lett kezdő... hát nem egyszerű az ilyen, higgyétek el. Pl. Neymarnak is kellett fél év mire mutatott valami értelmeset. Most jöhettek, hogy miért adtunk ki érte 15 millát...miért mert Medrán balfasz NB2-es futballista, Illarrat nem rakja be szívesen Carlo (miért most nem számít) szóval valaki kellett. Más értelmes nem volt mozdítható úgy néz ki, ez még mindig nem FIFA hogy két kattintással igazolok.
Kezeljük a helyén szegény gyereket.
Kezeljük a helyén szegény gyereket.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Senkit, itt volt Illarra, ott van Medrán.tubatibi írta:És ti kit hoznátok csereembernek, aki megelégende azzal, hogyha visszatér Modric,Kroos,James akkor ők végignyomják a szezont(mert végignyomják, ha Carlo marad az edző) és kap NÉHA 10 perceket és jó teljesítményt fog majd nyújtani?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
És ti kit hoznátok csereembernek, aki megelégende azzal, hogyha visszatér Modric,Kroos,James akkor ők végignyomják a szezont(mert végignyomják, ha Carlo marad az edző) és kap NÉHA 10 perceket és jó teljesítményt fog majd nyújtani?
"If you don't like your destiny, don't accept it."