Lucas Silva - 16

Archívum
CS0ki

Re: Lucas Silva - 16

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. március 2., hétfő 18:27

Szal nem azt írtam hogy top...de játszhatunk a szavakkal felőlem...
Igen, félreolvastam. Azt a részt lehet törölni a válaszomból. :)

Bejáratott nem top arcot alapvetően kiegészítő szerepre szerintem elég régen hoztunk, nem ugrik be senki most így hirtelen. :hmmm: A vezetőség inkább elment a fiatalok felé, mind a kész játékosoknál, mind a kiegészítő embereknél. Xabi óta szerintem nem is nagyon hoztunk 25 év fölötti játékost mezőnybe, illetve egy volt, Modric. Személy szerint én örülök is ennek, inkább legyen egy fiatal tehetség, akiből még bármi lehet (a legtöbből persze nem lesz), mint egy biztos "középszert".
Ha az Ajax, a Porto, az Atletico, stb mind mind tud találni, akkor szerintem nekünk is kéne. Nyilván nem egy fórumozó fog mondani neveket, de ott kemény pénzeket fizetnek Madriban pontosan ezért.
Ők mondták Lucas Silva nevét...
Csak a Porto elvisz 10 ilyen játékost, és abból lesz 3-4, ami bejön nagyjából. Madrid meg hébe-hóba egyet egyet.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2015. március 2., hétfő 18:23

Sunsky írta:Ha az Ajax, a Porto, az Atletico, stb mind mind tud találni, akkor szerintem nekünk is kéne. Nyilván nem egy fórumozó fog mondani neveket, de ott kemény pénzeket fizetnek Madriban pontosan ezért.
Csak az Ajaxban és a Portoban kezdők ezek a játékosok általában, akik a Realban csak kiegészítő emberek lehetnének. Nem biztos, hogy eljönnének a Realba padozni. A másik meg, hogy ha tőlük vesszük meg a játékosokat, akkor elkérik szépen az árukat. Szóval jó kiegészítő embert nehéz találni.

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. március 2., hétfő 18:16

Ha az Ajax, a Porto, az Atletico, stb mind mind tud találni, akkor szerintem nekünk is kéne. Nyilván nem egy fórumozó fog mondani neveket, de ott kemény pénzeket fizetnek Madriban pontosan ezért.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2015. március 2., hétfő 17:59

morientes írta:
Nem lehetne egyszer,mondjuk egy bejáratott arcot,aki nem a top,de nem is szürkeötvenárnyalata megvenni,aki ténylegesen Jó Kiegészítő Ember lenne?
Tudsz mondani ilyen játékosokat normális áron? Nagyon nehéz ilyet találni, nem véletlen nem sikerül évek óta.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 2., hétfő 17:57

A bejáratott top arcok már megvannak a csapatban, 
Nem ezt írtam,hanem:
Nem lehetne egyszer,mondjuk egy bejáratott arcot,aki nem a top,de nem is szürkeötvenárnyalata megvenni,aki ténylegesen Jó Kiegészítő Ember lenne?
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. március 2., hétfő 17:24

Szeretned hogy lezarjam a topicot? Aztán a többit es csak annyi időre kinyitni amig egy egy mondatot ir valaki aminek a velemenye egyezik a tieddel?
Nagyon nem kell egyezni a vélmeényemmel, miért is kéne? Mindenki úgy látja, ahogy akarja. Én is csak azt írtam le, hogy ennél többet szót nem is érdemel a gyerek. Másnak meg más a véleménye, és többet ír róla.
Logikailag ez rendben is lenne,nézzük tovább...ha mondjuk a szezon hátrelevő részében ezt hozza,(mit is?),amit mondjuk tegnap,mi lesz?Követi Casemirot aztán hozunk valami brazilt,vagy kolumbiait vagy a fom tudja kit,aki JKE?És így tovább,a végtelenségig?Nem lehetne egyszer,mondjuk egy bejáratott arcot,aki nem a top,de nem is szürkeötvenárnyalata megvenni,aki ténylegesen Jó Kiegészítő Ember lenne?
A bejáratott top arcok már megvannak a csapatban, nem a helyükre kerestek embert. Ha olyan kell, azok nem ennyibe kerülnek, és nem télen hozzák őket. Ha Silva a következő másfél évben nem lép előre, akkor gondolom eladják. És hoznak helyette mást. Silvát is gondolom azért vették meg, mert bíztak és bíznak abba, hogy olyan teljesítményt nyújt, ami megfelelő az edzői stáb véleménye szerint. Máskülönben miért fizettek volna érte?

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. március 2., hétfő 17:18

Egy videó alapján is megmondtam, hogy ez lesz. A brazil ligában nem mutatott többet a srác, miért pont itt mutatna többet. Igen, én is kijelentem 3 meccs után, hogy ez 0, mert nem is lesz jobb. Nem kell ehhez geniusnak lenni. Még a best of videóiban sincs több 3 faszán átívelt labdánál, majd biztos pont a Real Madridban fog megváltozni, mikor 5 ligával gyengébb brazilban nem ment, csak valaki nagyobb nevet kerített neki megint és odatolták a vezetőség elé...

Persze tudom azt is, hogyha lesz 1 jó meccse, ahol összejön neki 2 gól, akkor le leszünk hülyézve, de hosszútávon úgysem lesz belőle több. Kiegészítőembernek meg ilyen ember nem kell, mert győztes meccsen teljesen mindegy ki áll be lötyögni 20 percre, vesztes meccsen meg úgysem tesz hozzá semmit.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 2., hétfő 17:10

CS0ki írta:
Engedd el.
Te is megtehetted volna azelőtt, hogy beírsz egy olyan hasonlatot, amihez még csak hasonlót sem hoztam elő.
Lucas Silva semmit nem tett hozzá a tegnapi meccshez, ebből következően még egy gyengébb csapatból sem lóghat ki felfelé. Azón túl, hogy ennél majd több kell tőle, meg legyen határozottabb, több szót nem is érdemelne a faszi
Szeretned hogy lezarjam a topicot? Aztán a többit es csak annyi időre kinyitni amig egy egy mondatot ir valaki aminek a velemenye egyezik a tieddel?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 2., hétfő 16:49

Rohadtul nem tudom, miután egy tök más következtetést akarnak a "számba adni", naná, hogy reagálok rá.
Neneneee....nem akartam személyeskedni,vissza szívok mindent,por favor...
Mertz Illarra nem is fog már többet hozni, Lucas Silvánál ezt nem lehet még tudni. Ancelotti meg nem is nagyon akarja játszatni a baszkot, kb lényegtelen, hogy miért nem, így pedig kellett valaki. A spanyollal sem volt semmi bajom amúgy első évében, pedig ő már évek óta a spanyol ligában nyomta, de nem voltak még elvárásaim. A fialatal játékosoknak nem az elején kell sokat mutatniuk. Azt az érett, más nagycsapatokban is bizonyított emberektől lehet elvárás nálam. 
Logikailag ez rendben is lenne,nézzük tovább...ha mondjuk a szezon hátrelevő részében ezt hozza,(mit is?),amit mondjuk tegnap,mi lesz?Követi Casemirot aztán hozunk valami brazilt,vagy kolumbiait vagy a fom tudja kit,aki JKE?És így tovább,a végtelenségig?Nem lehetne egyszer,mondjuk egy bejáratott arcot,aki nem a top,de nem is szürkeötvenárnyalata megvenni,aki ténylegesen Jó Kiegészítő Ember lenne?
Amúgy ha Modric visszatér,Silva pályafutásának meszeltek a blankóknál,ha csak Kroos ki nem dől,amire meg van a sansz... :(
Nemszámolva persze azokat a 10 perceket amiket majd kaphat...minden mindegy alapon.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. március 2., hétfő 16:32

Így van.Nem tett hozzá semmit,Illarra sem tett hozzá ujfent semmit,tehát akkor mi értelme volt hozni,ezt kérdezzük...
A másik....olvasom sokat,azt a szó összetételt,hogy jó kiegészítő ember...hát ez ugye elég tág fogalom,mert ha az a "jó kiegészítő ember,akit betolnak 10 percre nyert meccsnél,vagy 15-re mikor ég a ház oszt bukta szag van,arra mind Lucas mind Illarra kiváló...
Mertz Illarra nem is fog már többet hozni, Lucas Silvánál ezt nem lehet még tudni. Ancelotti meg nem is nagyon akarja játszatni a baszkot, kb lényegtelen, hogy miért nem, így pedig kellett valaki. A spanyollal sem volt semmi bajom amúgy első évében, pedig ő már évek óta a spanyol ligában nyomta, de nem voltak még elvárásaim. A fialatal játékosoknak nem az elején kell sokat mutatniuk. Azt az érett, más nagycsapatokban is bizonyított emberektől lehet elvárás nálam.
Tuggya is...csak nála mindig az első számú szempont:megnyerni a vitát :D
Rohadtul nem tudom, miután egy tök más következtetést akarnak a "számba adni", naná, hogy reagálok rá.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 2., hétfő 16:17

Realista24 írta:Látom nem megy. Pedig okos vagy, tudhatnád, hogy mire írtam, azt amit.
Tuggya is...csak nála mindig az első számú szempont:megnyerni a vitát :D
Lucas Silva semmit nem tett hozzá a tegnapi meccshez, ebből következően még egy gyengébb csapatból sem lóghat ki felfelé. 
Így van.Nem tett hozzá semmit,Illarra sem tett hozzá ujfent semmit,tehát akkor mi értelme volt hozni,ezt kérdezzük...
A másik....olvasom sokat,azt a szó összetételt,hogy jó kiegészítő ember...hát ez ugye elég tág fogalom,mert ha az a "jó kiegészítő ember,akit betolnak 10 percre nyert meccsnél,vagy 15-re mikor ég a ház oszt bukta szag van,arra mind Lucas mind Illarra kiváló...
De ha az a JKE,akit egy alap ember ember kiesése esetén,bár ugyan olyan klasszis teljesítményt nem,de egy magabiztos,jónak mondható teljesítményt hoz,na arra egyik sem alkalmas...így 3 meccs után is bátran :D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 2., hétfő 15:59

Látom nem megy. Pedig okos vagy, tudhatnád, hogy mire írtam, azt amit.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. március 2., hétfő 15:59

Aktívan kezdte a meccset és ez tetszett, jó a mozgása, lát a pályán, nem botlik el a labdában. Később szép lassan eltűnt és nem tett hozzá semmit, de nyilván idő kérdése még. Illarra sasszézásait kifejezetten idegesítő volt nézni utána.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tucsoki 2015. március 2., hétfő 16:00-kor.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. március 2., hétfő 15:55

Engedd el.
Te is megtehetted volna azelőtt, hogy beírsz egy olyan hasonlatot, amihez még csak hasonlót sem hoztam elő.
Lucas Silva semmit nem tett hozzá a tegnapi meccshez, ebből következően még egy gyengébb csapatból sem lóghat ki felfelé. Azón túl, hogy ennél majd több kell tőle, meg legyen határozottabb, több szót nem is érdemelne a faszi, erre mág 3-4 oldalon kersztűl van kutyázva, hogy mekkora baromság volt az igazolása, meg inkább játszon khedira. Ez volt nekem furcsa, és ezért reagáltam illetve írtam azt, amit.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 2., hétfő 15:48

Én meg igen. Ennyi. Nem kell mindent ugyanúgy látni.
Nem is mondtam, hogy úgy kell látni, ahogy én.
Mutasd már meg, hogy hol.
Engedd el.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale

HozzászólásSzerző: miro » 2015. március 2., hétfő 15:44

Nekem a felsoroltakon kívül az a problémám vele hogy 2 ütemmel lassabban futballozik.
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. március 2., hétfő 15:42

Nekem is tegnap pont az volt a legnagyobb bajom, hogy keveset mutatta magát.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. március 2., hétfő 15:42

Hasonló következtetést vontál le te is.
Mutasd már meg, hogy hol.
Nem úgy láttam.
Én meg igen. Ennyi. Nem kell mindent ugyanúgy látni.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 2., hétfő 15:39

Ha valaki attól lesz MOM, hogy nem hibázott, akkor ja, az volt...
Hasonló következtetést vontál le te is.
Mozgott üresbe, mutatta magát.
Nem úgy láttam.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. március 2., hétfő 15:38

Nem mutatta magát,nem mozgott el üresbe,nem kérte a lasztit,semmi olyat nem csinált,ami csak halványan emlékeztettt volna egy középpályásra?
Mozgott üresbe, mutatta magát. A labdát nem kapta meg. Nem olyan bonyolult ez, sok új játékossal megtörtént már. Madridban óriási nyomás van, ha valamit elcseszel, akkor elég hamar szétszednek.Ha alibizel, akkor több időd van, sokkal jobban felveheted a ritmust.
Xabi BL győztesként érkezett, aztán novemberig csak koválygott a pályán első idényében.
Ez is egy nézőpont. Ha így nézzük valóban MOM volt, mert nem hibázott. Jobb volt, mint Bale mert nem hibázott ziccert...stb.
Ha valaki attól lesz MOM, hogy nem hibázott, akkor ja, az volt...

Vissza: