FIFA
- LeagueofLesbians
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: FIFA
igazad van, mert rating: 80 ; chemistry: 100.
Köszönöm szépen. Ma próbáltam 2 meccset játszani, kétszer álltak le az ea serverek
Köszönöm szépen. Ma próbáltam 2 meccset játszani, kétszer álltak le az ea serverek
[FIFA WORLD]
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Sergio Ramos, Benzema
A csapat rating és a csapat chemistry összege.LeagueofLesbians írta:Közben statisztikáknál találtam olyat, hogy "Match earnings: 109.473 coins"
Transfers: +6.670
Club Value: 4.107.992
Top squad: 180
igaz az utolsót ezt a top squad-ot nem értem
- LeagueofLesbians
Közben statisztikáknál találtam olyat, hogy "Match earnings: 109.473 coins"
[FIFA WORLD]
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Hát én szerződéseket 13-asakat 600 felett nem veszek. Mindig találtam eddig.
Egy meccs után kb 500 coin jár, de elég sok accomplishment van, amivel elég jól lehet gyűjteni.
Nekem 600 meccs van a hátam mögött, de volt egy kis csalás - már ha annak lehet nevezni - az elején. Volt egy másik profilom, szintén kb ennyi meccsel és egy elég jól összerakott német csapatom.
Kb 300k-ért eladtam az egészet, aztán elkezdtem egy új profillal és egy bronz játékost eladtam magamnak ennyi pénzért, így rögtön az elején csináltam egy egész jó kis csapatot. Aztán volt két szerencsés nyitásom egy Di Mariaval és Neymarral, utóbbit eladtam, így aztán szépen összejött az Agüero, Hazard, DM, Yaya Touré-s jelenlegi csapatom.
Ami sokba került, az a 4-1-2-1-2-es felállást megcsinálni, mert kb 10k-ért adják ezt a felállást és minden emberre rátenni nem volt olcsó, főleg ha cseréltem valakit. Plusz én nem szeretek alibi meccseket játszani offline, hogy pihenjenek a játékosaim, ezért mindig veszek 2k-ért gold squad fitness-t.. Ezt meglehetne úszni olcsóbban is picit, de ha nekiállok játszani, akkor nincs kedvem egyesével pakolgatni a kártyákat a játékosokra.
Igazából a csapatom rendben van, szóval most már belefér ez a kis plusz kiadás, egy Quadrado-t szeretnék balra Walcott helyett aztán annyi, de az meglesz.
Egy meccs után kb 500 coin jár, de elég sok accomplishment van, amivel elég jól lehet gyűjteni.
Nekem 600 meccs van a hátam mögött, de volt egy kis csalás - már ha annak lehet nevezni - az elején. Volt egy másik profilom, szintén kb ennyi meccsel és egy elég jól összerakott német csapatom.
Kb 300k-ért eladtam az egészet, aztán elkezdtem egy új profillal és egy bronz játékost eladtam magamnak ennyi pénzért, így rögtön az elején csináltam egy egész jó kis csapatot. Aztán volt két szerencsés nyitásom egy Di Mariaval és Neymarral, utóbbit eladtam, így aztán szépen összejött az Agüero, Hazard, DM, Yaya Touré-s jelenlegi csapatom.
Ami sokba került, az a 4-1-2-1-2-es felállást megcsinálni, mert kb 10k-ért adják ezt a felállást és minden emberre rátenni nem volt olcsó, főleg ha cseréltem valakit. Plusz én nem szeretek alibi meccseket játszani offline, hogy pihenjenek a játékosaim, ezért mindig veszek 2k-ért gold squad fitness-t.. Ezt meglehetne úszni olcsóbban is picit, de ha nekiállok játszani, akkor nincs kedvem egyesével pakolgatni a kártyákat a játékosokra.
Igazából a csapatom rendben van, szóval most már belefér ez a kis plusz kiadás, egy Quadrado-t szeretnék balra Walcott helyett aztán annyi, de az meglesz.
- LeagueofLesbians
Fifa World: 76W-38D-35L
Navas - 1.500
Carvajal ~ 3.000
Varane ~ 3.000
Pepe ~ 2.500
Coentrao ~ 2.000
Illaramendi ~ 2.000
Kroos ~ 12.000
James ~ 12.000
Vela ~10.000
Castro (Sociedadból) ~ 500
Adebayor ~ 500
Nem emlékszem a pontos adatokra de kb ennyibe kerültek a játékosaim
+ vettem real címert, mezeket, stadiont az megint 10k így a pack
Olyan 50k a kezdőcsapatom + ugye 10k kinézetre
Agassa ~500
Arbeloa ~ Őt kezdéskor kaptam
Chedjou ~ 1.000
Costa (Spartak Moszkva) ~500
Kucka ~ 500
Jesé ~ 1.500
Hamouma ~ Packból esett
N'zonzi- 150
Igazából, ami drága az a szerződések. Mindig goldot szoktam venni, hogy 28 meccs-> 1.300 vagy 1.400!
(ínséges időszakokban max 850ért a 13 meccsest )
+ ami még drága, hogy 80% alatt senkivel se megyek el meccsre szóval elég sűrűn kell venni a fitness kártyákat, de azok max 150, ugye minimál ár
Navas - 1.500
Carvajal ~ 3.000
Varane ~ 3.000
Pepe ~ 2.500
Coentrao ~ 2.000
Illaramendi ~ 2.000
Kroos ~ 12.000
James ~ 12.000
Vela ~10.000
Castro (Sociedadból) ~ 500
Adebayor ~ 500
Nem emlékszem a pontos adatokra de kb ennyibe kerültek a játékosaim
+ vettem real címert, mezeket, stadiont az megint 10k így a pack
Olyan 50k a kezdőcsapatom + ugye 10k kinézetre
Agassa ~500
Arbeloa ~ Őt kezdéskor kaptam
Chedjou ~ 1.000
Costa (Spartak Moszkva) ~500
Kucka ~ 500
Jesé ~ 1.500
Hamouma ~ Packból esett
N'zonzi- 150
Igazából, ami drága az a szerződések. Mindig goldot szoktam venni, hogy 28 meccs-> 1.300 vagy 1.400!
(ínséges időszakokban max 850ért a 13 meccsest )
+ ami még drága, hogy 80% alatt senkivel se megyek el meccsre szóval elég sűrűn kell venni a fitness kártyákat, de azok max 150, ugye minimál ár
[FIFA WORLD]
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Ki-mennyi meccset tud a háta mögött? Illetve a worldben mennyi coins jár egy meccs után?
Eddig nagyjából 200 meccsem van az ut 15 ben, de közel nem szereztem ennyi zsetont mint ti.
Eddig nagyjából 200 meccsem van az ut 15 ben, de közel nem szereztem ennyi zsetont mint ti.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Na ma játszok egy meccset kedvvel neki ültem. Első meccs 3! piros lap nekem. Első kettő nem volt az, annyira, hogy az egyiknél embert se találtam el. Mindegy probléma nem volt, vezettem így is, sőt szinte csak én támadtam, aztán valahogy a visszaállított vkp-im eltűntek a védelemből, mintha oda se raktam volna őket. Kaptam két gólt, majd, amikor ment a harmadikkal kapura felrúgtam idegből, na az már tényleg piros volt. Aztán kiléptem, így legalább nincs eltiltva senki. Nem is tudom, hogy érdemes e újra ma megpróbálkozni vele.
14ben 6-7 db 100k packot nyitottam, egy darabból jöttem ki pluszosan, abban egy TOTS Mandzu, TOTS Kroos, Casillas trió volt.
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Ezekből a 100k-s pakkokból, hogy jöjjön valami átlagosnál jobb, minimum 10-15 pakk kell. Lehet az is csak egy olcsó Modric lesz, többi meg kb. kukába megy.
St Patrick kupáról van valami? Mikor kezdődik vajon?
St Patrick kupáról van valami? Mikor kezdődik vajon?
- LeagueofLesbians
Engem meg az idegesít, hogy mindig akkor szüneteltetem, amikor 5 winenként zsíros packeket ad a játék. vagy jó kis accomplishmentek vannak.....
[FIFA WORLD]
- Sunsky
Amúgy én is mindig úgy vagyok vele, hogy miért ne nyithatnék én is egy Messit akár, de amikor meg elfogy a zseton és nem jön semmi, akkor meg, hogy megint játszhatok hónapokig ezzel a sz..rral, hogy tudjak valaki értelmesebbet venni Ráadásul ma kétszer próbáltam játszani, mindkétszer a meccs elején kidobta az ellenfelet, gondolom megint faszák a szerverek, így nem lehet pénzt gyűjteni...
- LeagueofLesbians
Sunsky írta:Jah, ha lenne másfél millám lehet nyitnék egy 6-7-et, de ha csak 100k-m van, akkor nem kockáztatnék, mert annak általában bukta a végeLeagueofLesbians írta:most gondolkoztam rajta, hogy az ilyen akciós packek lehet megérnék. 24 playa, mind gold és rare. 100k coin
jól van sikerült elvenned a kedvem a nyitogatástól (köszönöm, úgy se lett volna jó vége )
[FIFA WORLD]
- Sunsky
Jah, ha lenne másfél millám lehet nyitnék egy 6-7-et, de ha csak 100k-m van, akkor nem kockáztatnék, mert annak általában bukta a végeLeagueofLesbians írta:most gondolkoztam rajta, hogy az ilyen akciós packek lehet megérnék. 24 playa, mind gold és rare. 100k coin
- LeagueofLesbians
most gondolkoztam rajta, hogy az ilyen akciós packek lehet megérnék. 24 playa, mind gold és rare. 100k coin
[FIFA WORLD]
- Sunsky
Feltelepíted az Origint.Sierra írta:Origin nincs telepítve problémára mi a megoldás?
Amúgy lehet rossz verzió van fenn, frissítsd.
Vagy távolítsd el az Origint vezérlőpultban, de utána még marad pár fájl a főkönyvtárban, töröld ki az egész mappát, majd utána telepítsd újra, mert addig nem lesz jó.
Ilyen sima gold packokat tuti nem... Régen sokat nyitottam nem jött semmi... Kétszer volt szerencsém, egyszer pont Di Maria-ra akartam cserélni Rooney-t, amikor pont nyitottam egy DM-et, illetve egyszer jött Neymar, az ő árából lett egy Hazard és maradt még 100K. De amennyit kinyitottam, bár ne tettem volna...LeagueofLesbians írta:Szerintetek megéri packokat nyitni??????
De talán nem is sima arany packokban voltak ezek, hanem valami akció volt, hogy csak játékokok és mind rare 25k-ért, már nem emlékszek.
Origin nincs telepítve problémára mi a megoldás?
- LeagueofLesbians
Nekem már 2x leálltak a szerverek ma. Mindkétszer vesztésre álltam
Egy kicsit azért visszaad a játék, mert megszámolni se tudom mennyiszer vett el olyan meccset, ami sima győzelem volt
Vettem ma egy Vela-t 10k-ért. 4-3-2-1 RF!!! van valakinek tapasztalata vele?
(az az egy kis baj van, hogy szükség lenne coinra mert elköltöttem mindent (300 van ) és 3 játékosom szerződése fog elfogyni 2-3 meccsen belül és mér így is kettő szerződés nélkül van )
Szerintetek megéri packokat nyitni??????
[FIFA WORLD]
Egy kicsit azért visszaad a játék, mert megszámolni se tudom mennyiszer vett el olyan meccset, ami sima győzelem volt
Vettem ma egy Vela-t 10k-ért. 4-3-2-1 RF!!! van valakinek tapasztalata vele?
(az az egy kis baj van, hogy szükség lenne coinra mert elköltöttem mindent (300 van ) és 3 játékosom szerződése fog elfogyni 2-3 meccsen belül és mér így is kettő szerződés nélkül van )
Szerintetek megéri packokat nyitni??????
[FIFA WORLD]
[FIFA WORLD]
- Sunsky
Nekem ma egész jól ment, kétszer álltak le a szerverek, de mindkétszer 2-0-ra ment az ellenfél, szóval nagyon nem cseszett ki velem. 4. ligából visszajöttem az elsőbe, ráadásul 5, 10, 15, 20, 25 győzelem után jártak az ajándék packok, és a 20.nál befagyott a játék, 1 helyett 2 packot adott
Másodszorra most állt le, de a hátvédsora full kék volt, elől egy sötét arany 94-es CR, mellette Neymar és Bale, középen most nem tudom ki volt, de ott is olyan játékosok, akik egyenként többet érnek, mint a keretem Ronaldoval csinált egy lövőcselt, 30-ról belőtte, majd utána Bale elé odapattant a labda, aztán átlöbbölte a kapusom, szerencsére ki is dobott a játék, mert felhúztam magam Alapból nem ér semmit az ilyen keret, de ha valaki tudja használni, akkor brutál... és ez az volt...
Másodszorra most állt le, de a hátvédsora full kék volt, elől egy sötét arany 94-es CR, mellette Neymar és Bale, középen most nem tudom ki volt, de ott is olyan játékosok, akik egyenként többet érnek, mint a keretem Ronaldoval csinált egy lövőcselt, 30-ról belőtte, majd utána Bale elé odapattant a labda, aztán átlöbbölte a kapusom, szerencsére ki is dobott a játék, mert felhúztam magam Alapból nem ér semmit az ilyen keret, de ha valaki tudja használni, akkor brutál... és ez az volt...
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
Az Origin küldte ezt:Anyaka írta:Mit írtak ebben az e-mailben? Én vettem egyszer 1 milliót, de nem igazán jelentkeztek.
Nem is hiszem, hogy ez miatt lenne a leírt dolog. Nekem is ma 3 meccsemen 3 olyan gólt kaptam, aminek az ellenfélnek semmi köze nem volt. Ettől még valahogy meg tudtam nyerni, sőt az egyiket 0-2-ről hoztam fel 4-2-re, de kellett vagy 25 kapura lövés ehhez, azokból is csak az ötösig kijátszott ment be, de abból se mind.
"Dear Customer,
We are contacting you to notify you that we have found your FIFA Ultimate Team account to be in violation of our Terms of Service.
Your account has been found to have been involved in purchasing FIFA Coins from a third party service. Purchases of FIFA Coins from these services are strictly forbidden. Only the purchase of FIFA Points is allowed. Coins can only be earned through playing Ultimate Team and trading on the Auction House, never by spending real currency.
You can read more about the effects and EA’s policy regarding coin buying here: http://help.ea.com/en/article/fighting- ... stay-safe/
Please note that you may violate the Terms of Service if, as determined by EA in its sole discretion, you:
Buy, sell, transfer or auction (or host or facilitate the ability to allow others to buy, sell or auction), or offer to transfer, sell or auction, or buy or accept any offer to transfer, sell or auction, any game Account or game Content, including (without limitation) game characters, character attributes, items, objects, currency, credits or copyrighted material, or any other intellectual property owned or controlled by the Services, or our licensors, without first obtaining our express written permission, nor may you encourage or induce any other player to participate in such prohibited transaction(s).
As a result of this, we are issuing you with a formal warning related to this infraction. This is a one-time goodwill gesture which we will not repeat. Please note that for any future violation you will be dealt with harshly.
We are taking this action as buying Coins damages the experience for you and other players. By purchasing Coins, you encourage Coin sellers to cheat in matches and compromise other players’ accounts to generate Coins. Using such a service also puts the security of your own account at risk.
Our penalty system is cumulative. This means that if you continue to violate our Terms of Service, the penalty applied will increase in severity and may ultimately result in permanent account closure.
Should you wish to review our Terms of Service they can be found here:
http://tos.ea.com/legalapp/WEBTERMS/US/en/PC/
If you feel you have received this warning in error, please contact us at [email protected]
Thank you for your understanding in this matter.
Yours sincerely,
EA Terms of Service"
Bocsi, kicsit hosszú