Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
Nem értek egyet, de most nincs kedvem kifejtetni. Szerintem lenne köré 5 ember, aki mellett simán elférne a gyengébb napjain is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Bármennyire is fáj kimondani, CR se lesz fiatalabb. Most már 30 éves, vagy mennyi. A térde kitudja hogy mennyit bír. Lehet kibírja ezt a szezont, és utána tönkremegy. Akkor aztán szépen kinéznénk, hogy van egy csapat, ami CR-re van kihegyezve, közben meg lesérül x hónapra. Nem azt mondom, hogy adjuk el, hanem valamit kellene kitalálni a CR és CR nélküli időszakra. Olyan játékosok kellenének, akik mindkét stílusban is tudnak játszani.ziro4vr írta:Az első bekezdéshez annyit, hogy nem feltétlen kell oda csúcsék.Kerlon írta:Akkor már ezerszer Aubama helyén Reus, mint a gaboni... Amúgy sem lenne jó, mert kell egy csúcsék ebbe a csapatba, aki remekül fedezi, teszi-veszi, jól mozog üresbe, jól lát, jól lő, fejjel is veszélyes... tehát Benzema.
Pogba meg nekem továbbra sem kell. Egyelőre csak életművésznek tűnik, mint klasszisnak. Ha Gündogan így folytatja a tavaszt, akkor nem is kérdés, hogy ő kell Modric és Kroos mellé.
Az a hármas pedig szépen nézne ki és jól is játszaná a játékát, de az nem az a játék, ami egy CR mögé kell. Az akkor lenne működőképes, ha mondjuk elmenne a portugál és más stílusra állnánk át.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Az első bekezdéshez annyit, hogy nem feltétlen kell oda csúcsék.Kerlon írta:Akkor már ezerszer Aubama helyén Reus, mint a gaboni... Amúgy sem lenne jó, mert kell egy csúcsék ebbe a csapatba, aki remekül fedezi, teszi-veszi, jól mozog üresbe, jól lát, jól lő, fejjel is veszélyes... tehát Benzema.
Pogba meg nekem továbbra sem kell. Egyelőre csak életművésznek tűnik, mint klasszisnak. Ha Gündogan így folytatja a tavaszt, akkor nem is kérdés, hogy ő kell Modric és Kroos mellé.
Az a hármas pedig szépen nézne ki és jól is játszaná a játékát, de az nem az a játék, ami egy CR mögé kell. Az akkor lenne működőképes, ha mondjuk elmenne a portugál és más stílusra állnánk át.
Nem illik.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Annyival egészíteném ki magam, hogy egy helyen mégis hozzányúlnék a kezdőkhöz. James helyett jönne Pogba, és meg is lenne az első megfelelő kvalitású csere a kolumbiai személyében.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
Akkor már ezerszer Aubama helyén Reus, mint a gaboni... Amúgy sem lenne jó, mert kell egy csúcsék ebbe a csapatba, aki remekül fedezi, teszi-veszi, jól mozog üresbe, jól lát, jól lő, fejjel is veszélyes... tehát Benzema.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
Akkor már én is játszok egyet
most nem írok olyat, hogy ki in vagy out, nagyjából sejthető
-------------------DDG-------------------
Carvajal-Pepe/Varane-Ramos-Marci
--Pogba---Modric------Kroos-----Isco
----Aubameyang---------Cé-----------
Elöl Benzema lenne az alap, de a gabonival is ütne ez a formáció
Aztán 1 év múlva Modric mellé Gündogan és erősebb kutya ba...
Reus amúgy előrébb lenne nálam mint Pogba, de ebbe a francia illene inkább, Reus szerepét nagyjából lefedi Isco
most nem írok olyat, hogy ki in vagy out, nagyjából sejthető
-------------------DDG-------------------
Carvajal-Pepe/Varane-Ramos-Marci
--Pogba---Modric------Kroos-----Isco
----Aubameyang---------Cé-----------
Elöl Benzema lenne az alap, de a gabonival is ütne ez a formáció
Aztán 1 év múlva Modric mellé Gündogan és erősebb kutya ba...
Reus amúgy előrébb lenne nálam mint Pogba, de ebbe a francia illene inkább, Reus szerepét nagyjából lefedi Isco
Nem illik.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
már a nyár után is írtam, hogy nem feltétlen a kezdő játékosokkal van a baj, hanem a keret hibáját a pad gyengesegében és a szűkösségében láttam.. Most is így tartom, hogy a nyáron a pad minőségi javítása és mélyítése lenne a célszerű. Már tavaly is ez volt a baj tavasszal, idén is ez..
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
Én még mindig fenntartom a lehetőségét, hogy ez nem Carlo hülyesége. Ezek a nyilatkozatok is nekem kicsit úgy tűnnek, mint ha ezzel akarna "tüntetni" Perez parancsa ellen.ziro4vr írta:... Bár amíg Carlo van meg a BBC, ülhet a padon az atyaúristen is.
Az én álomnyaram így nézne ki:
Ki:
Bale (bár ehhez kellene vevő is)
Khedira (ez biztos)
Illarra (Ez 99%)
Chicha (Ez is borítékolható)
Be:
egy minőségi cserecsatár
egy jobb egy bal gyors szélső
egy labdaügyes kp
egy beton vkp
+ ugye a kapus kérdés, de az Casillason fog múlni
Alap felállás: 442:
---------CR-Benz
Isco-Kroos-Modric-James
Marci-Ramos-Pepe-Carvajal
- ziro4vr
A spanyolt meg kell szerezni, most nyáron, vagy jövőre legkésőbb. Bár most fura, de Iker a legkisebb gondunk kb. de gondolni kell a jövőre, plusz mindig ott az a bizonytalan érzés Iker kapcsán.CS0ki írta: Ha marad minden komoly játékos, szerintem nem kell igazolni nyáron nagy nevet. Egyedül De Gea-ra mennék rá igazán, de az sem létkérdés. Persze, eladnám Bale-t, ha lehetne, de mivel ebben nem gondolkodik a vezetőség, én nem hoznék komoly embert sehova.
Nagy névben meg egyetértek, bár szerintem tudna a MU olyan ajánlatot adni a walesiért, amin már elgondolkodnak komolyan, pláne ha majd a BL-ben is elbacarint pár ziccert fontos pillanatban. Jamesért meg hiába is várnánk minőségi ajánlatot.
A keret struktúráján kell alakítani, illetve variálhatóságán. Bár amíg Carlo van meg a BBC, ülhet a padon az atyaúristen is.
Nem illik.
Ha marad minden komoly játékos, szerintem nem kell igazolni nyáron nagy nevet. Egyedül De Gea-ra mennék rá igazán, de az sem létkérdés. Persze, eladnám Bale-t, ha lehetne, de mivel ebben nem gondolkodik a vezetőség, én nem hoznék komoly embert sehova.Én még soha nem láttam olyat, hogy "jó, a kezdő megvan, igazoljunk padra 3-4 minőségibb játékost", inkább mi is Pogbákban, Verrattikban, Reusokban gondolkodunk, mint minőségi padban. Érdekes lenne szurkolói szemmel egy olyan nyár, ahol nem Pogbát hozzuk el idén, hanem 2-3 stabil cserejátékost.
Összesen nincs egy fél embernyi játékpercük, szóval ha nagytakarításnak lehet nevezni, az max a cserepadon az. De én a kezdőben sok változásra nem számítok.Szerintem idén nyáron nagytakarítás várható a keretben...Arbeloa, Coentrao, Khedira, Illlara és Chicharito tuti távozik
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Szerintem idén nyáron nagytakarítás várható a keretben...Arbeloa, Coentrao, Khedira, Illlara és Chicharito tuti távozik + még itt lóg a levegőben Bale, Casillas és Jesé (kölcsön) sorsa is...ismét egy érdekes nyár lehet...
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Főleg, hogy az állítólagos 100 millából, amiért meg tudnánk venni, abból azt az általad említett 2-3 játékost meg lehetne venni SZTEM. Az már más kérdés, hogyha megkapták volna a bizalmat a perememberek (Csicsa, Jesé, Illarra, Nacho, és még sorolhatnám), akkor mennyivel lennénk előrébb. Személyes véleményem az, hogyha lennének a csapaton belül versenyhelyzet (Benzema-Csicsa, Bale-Jesé, stb.), akkor jobb teljesítményt lehetne látni az előbb említett emberektől.kiserik írta:Azért ez még mindig nem olyan egyszerű eset. Sajnos az átigazolási politika (hogy azt ki határozza meg, az egy más, érdekes kérdés) és az eredménykényszer rányomta a bélyegét az idei szezonra. Kíváncsi lennék, most hányak akarnák elzavarni Carlo-t, ha pl Chichanak lenne 1000 perccel több, de a csapatnak 6-7 ponttal kevesebb. Az öreg ragaszkodik a gálakezdőhöz, mert nyerni kell és ez nem a Bundás, hogy Pizzarok mesterhármasokat rugdosnak, a pad meg nagyon-nagyon kevés, ami nem biztos, hogy az ő sara. Az is elgondolkodtató, hogy minden év végén, jönnek a nevek tőlünk, szurkolóktól is, hogy kit kellene igazolni. Én még soha nem láttam olyat, hogy "jó, a kezdő megvan, igazoljunk padra 3-4 minőségibb játékost", inkább mi is Pogbákban, Verrattikban, Reusokban gondolkodunk, mint minőségi padban. Érdekes lenne szurkolói szemmel egy olyan nyár, ahol nem Pogbát hozzuk el idén, hanem 2-3 stabil cserejátékost.
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
Azért ez még mindig nem olyan egyszerű eset. Sajnos az átigazolási politika (hogy azt ki határozza meg, az egy más, érdekes kérdés) és az eredménykényszer rányomta a bélyegét az idei szezonra. Kíváncsi lennék, most hányak akarnák elzavarni Carlo-t, ha pl Chichanak lenne 1000 perccel több, de a csapatnak 6-7 ponttal kevesebb. Az öreg ragaszkodik a gálakezdőhöz, mert nyerni kell és ez nem a Bundás, hogy Pizzarok mesterhármasokat rugdosnak, a pad meg nagyon-nagyon kevés, ami nem biztos, hogy az ő sara. Az is elgondolkodtató, hogy minden év végén, jönnek a nevek tőlünk, szurkolóktól is, hogy kit kellene igazolni. Én még soha nem láttam olyat, hogy "jó, a kezdő megvan, igazoljunk padra 3-4 minőségibb játékost", inkább mi is Pogbákban, Verrattikban, Reusokban gondolkodunk, mint minőségi padban. Érdekes lenne szurkolói szemmel egy olyan nyár, ahol nem Pogbát hozzuk el idén, hanem 2-3 stabil cserejátékost.
- ziro4vr
Mondjuk Modric visszatérése ezen nem változtat, akkor megy Silva a padra, nem leszünk előrébb. Ha meg lenne James is, akkor lenne 1 supersub, igen. De kéne még egy Aubameyang, vagy valami hasonló arc, egy olyan Jesé, akit istenítettek itt sokan. Akit be lehet küldeni, ha Benzema lusta, vagy ha Bale meglátná magát a kivetítőn és gyorsan rohanna egy sapkáért.Luigi-K1 írta: -Egyértelműen így van...
Többek közt ezért is van az,hogy amikor hátrányban vagyunk,vagy döntetlennél nagyon kellene gólt lőni,nincs egyetlen olyan cserénk sem,aki frissen beállva el tudna dönteni egy-egy meccset...
Volt egy olyan időszakunk,amikor gólhátrányból is és emberhátrányban is tudtunk fordítani....
Jelenleg ez egálnál sem megy igazán...
már megvan a kiadvány, tudom én....azért nem kellRealista24 írta: Inkább igyuk el az árát
Nem illik.
- Luigi-K1
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo
-Egyértelműen így van...De ennek az oka, hogy Modric és James is kiesett, Ramos "csak" közel egy hónapra
Ha a Barcából annó kiesett volna Iniesta vagy Busi, és még mellé egy alapkezdőnek számító játékos, akkor ott is összeomlik a kártyavár.
Többek közt ezért is van az,hogy amikor hátrányban vagyunk,vagy döntetlennél nagyon kellene gólt lőni,nincs egyetlen olyan cserénk sem,aki frissen beállva el tudna dönteni egy-egy meccset...
Volt egy olyan időszakunk,amikor gólhátrányból is és emberhátrányban is tudtunk fordítani....
Jelenleg ez egálnál sem megy igazán...
Courtois---- Carvajal-Militao-Alaba-Mendy-----Valverde,Casemiro,Modric-----Vinícius--Benzema-MBappé
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Inkább igyuk el az árátgy helyben toporog Carlo is, ha ez tudatos formaidőzítés, ahogy te szoktad hívni, és lesz látható eredménye is, jövök neked egy szulejmános díszkiadvánnyal.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
Ez igaz, normál esetben Csicsa vagy Illara hátrébb lenne a rangsorban, de mondjuk sérülésekkel azért kell számolni. Itt engem az zavar, hogy Modric régóta nincs, James sérülése óta is eltelt idő, és Carlonak fel kellett volna eszmélnie, hogy mondjuk Illarra nem üti meg a szintet amit elvárok oké, de ez van, ki kell belőle hozni a legtöbbet. Vagy mondjuk Csicsa esetében ugyanez. Jesé az már más kávéház.Realista24 írta: De ennek az oka, hogy Modric és James is kiesett, Ramos "csak" közel egy hónapra
Ha a Barcából annó kiesett volna Iniesta vagy Busi, és még mellé egy alapkezdőnek számító játékos, akkor ott is összeomlik a kártyavár.
Egy helyben toporog Carlo is, ha ez tudatos formaidőzítés, ahogy te szoktad hívni, és lesz látható eredménye is, jövök neked egy szulejmános díszkiadvánnyal.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
De ennek az oka, hogy Modric és James is kiesett, Ramos "csak" közel egy hónapraJeleleg ott tartunk, hogy Carlonak van egy tuti biztos cseréje, Arbeloa, ami wtf, bejöhet még a leépített Illarra, a hibernált Csicsa vagy Mr. elbánt velem az élet Jesé. Kellemetlen helyzet.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
Az világos, hogy a keret összetétele nem optimális. Részben kényszer (sérülések, Xabi késői távozása) részben Carlo rossz játékperc menedzselési koncepciója és részben hibás igazolások miatt.
Nekem egyébként ilyen szempontból tetszik a BM kerete, ott megvan a 15-16 fasza, majdnem egytől-egyik kezdő szintű ember, akiket nagyjából rotálnak, van 2-3 kiegészítő, 1-2 fiatal aki megkapja a perceket és 1-2 rutinos öreg, aki elvégi a részfeladatokat korrektül.
Más kérdés, ha mondjuk ott egy fiatal, Rode vagy Weiser teszem azt kapnak 10 percet, legyen akármekkora tét még, széthajtják a belüket. Itt meg Jesé ugye nagy sztár, neki ez nem elég idő, Medran meg nem igazán kap perceket.
Ott Pizarro is elvan, mikor kap 10 percet mondjuk, itt Csicsa ősz vége óta hibernáltan fekszik valahol.
Nem kell olyan hűde nagy keret, lásd Barca, nekik is elég szűk volt a padjuk sokszor amikor a toppon voltak, csak a menedzselést kell megoldani, a fiatalokat, időseket, kiegészítőket tűzben tartani, aztán akkor már "csak" a külső körülmények lehetnek a csapat ellen.
Jeleleg ott tartunk, hogy Carlonak van egy tuti biztos cseréje, Arbeloa, ami wtf, bejöhet még a leépített Illarra, a hibernált Csicsa vagy Mr. elbánt velem az élet Jesé. Kellemetlen helyzet.
Nekem egyébként ilyen szempontból tetszik a BM kerete, ott megvan a 15-16 fasza, majdnem egytől-egyik kezdő szintű ember, akiket nagyjából rotálnak, van 2-3 kiegészítő, 1-2 fiatal aki megkapja a perceket és 1-2 rutinos öreg, aki elvégi a részfeladatokat korrektül.
Más kérdés, ha mondjuk ott egy fiatal, Rode vagy Weiser teszem azt kapnak 10 percet, legyen akármekkora tét még, széthajtják a belüket. Itt meg Jesé ugye nagy sztár, neki ez nem elég idő, Medran meg nem igazán kap perceket.
Ott Pizarro is elvan, mikor kap 10 percet mondjuk, itt Csicsa ősz vége óta hibernáltan fekszik valahol.
Nem kell olyan hűde nagy keret, lásd Barca, nekik is elég szűk volt a padjuk sokszor amikor a toppon voltak, csak a menedzselést kell megoldani, a fiatalokat, időseket, kiegészítőket tűzben tartani, aztán akkor már "csak" a külső körülmények lehetnek a csapat ellen.
Jeleleg ott tartunk, hogy Carlonak van egy tuti biztos cseréje, Arbeloa, ami wtf, bejöhet még a leépített Illarra, a hibernált Csicsa vagy Mr. elbánt velem az élet Jesé. Kellemetlen helyzet.
Nem illik.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Volt már itt kiegészítő embernek Essien is, aztán láttuk, hogy mire mentünk vele. Drogba mondjuk azért ott van a szeren még most is, de az öregeknél nagy a motiválatlanság veszélye. Ha fizikálisan lelassult, nem motivált, és még sokat is keres, akkor nem biztos, hogy egy idősebb, volt top játékos a nyerő. A másik gond az az, hogy a spanyol bajnokságban nem hemzsegnek az ilyenek, a Serie A-ban vagy a PL-ben lehet ilyeneket találni, de az egészre még rátesz egy lapáttal a bajnokság váltás rizikója is.dzsi91 írta:En inkáb az öregek között nézelődnék akikvalamikor a top kategóriába tartoztak de igy kifele már nincsenek akkora igényeik..
Mondjuk sztem chircharito helyett egy drogbát simán belehetett volna próbálni,itt os tud a padon ülni mint Londonban.Persze az ilyen arcoknak nagyobbak a fizetési igényei.Nehéz ezt megválaszolni de én inkáb az öregeket választanám akik voltak már "top" mondjuk itt nem aranylabdásokra gondolok,simán csak sokat látott rutinos játékosokra.(mint pl essien volt csak ő on mindenhol játszott a posztján kívül...)
Az meg, hogy Chicharito motiválatlan az meg full Carlo hibája. Rendszeresen be kéne cserélni, néha kezdetni, nyomatni, hogy tűzben, játékban maradjon. Jobban is meg lehetett volna oldani ezt a Chicharito dolgot. Nem Real szint, még cserének se való ide, de ha már ő került ide, akkor valamit lehetett volna kezdeni vele. Kezd kicsit sok lenni az olyan ember itt, aki kis túlzással akkor sem játszik, ha nem vagyunk ki 11-en...