OFF
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
Re: OFF
amúgy reálisabb nem is lehetne ez a bundásliga dortmunddal tolom rojsz nagy császár, alsóházban körbeverések, bm-et csak én tudtam eddig megbacni és ha már a bvb-vel kezdtem vagy az 5. fordulóig uccsó voltam jelenleg 22. forduló 3. vagyok -1p a bayer mögött és -11 a bayern mögött :Đ
KÜLÖN TOPICOT NEKI!!!
viccelek, jó, ökörség meg minden, de ellehet vele baromkodni.
sikerült a lokival a bl.
na majd, még hozok ilyen jóságot.
viccelek, jó, ökörség meg minden, de ellehet vele baromkodni.
sikerült a lokival a bl.
na majd, még hozok ilyen jóságot.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
ha kedves az életed nem próbálod ki, mert vagy nem lesz, vagy a stressz nyír ki
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
mert nem korlátozza semmi, hogy hozzászóljak?
és mert a végén még valaki megmondja eme csodálat nevét.
és mert a végén még valaki megmondja eme csodálat nevét.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
BBeno írta:én nem tudom mi ez a "játék" amivel játszotok de jól látom hogy a Real 181 gólt lőtt és 83-at kapott 38 forduló alatt?
a többi csapatról nem is beszélve.
big joke, hatalmas vicc.
Akkor minek szólsz hozzá?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
én nem tudom mi ez a "játék" amivel játszotok de jól látom hogy a Real 181 gólt lőtt és 83-at kapott 38 forduló alatt?
big joke, hatalmas vicc.
big joke, hatalmas vicc.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Úgy toltam én is, a flakonok az elején fejtörést okoztak, szó szerintnmate írta:Mondjuk én viharban nyomom, random akadályokkal. Lehet ez okozza az agyvérzést
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
nem tudatosan, max annyi, hogyha a saját kapumnál pattog a labda és jön az ellen, akkor próbálok ugrálgatni a fejére, mint vmi őrült és egyszercsak felugrik a kapu tetejére. aztán meg üreskapura begurítom a kapu tetejéről. de ilyen még csak 2x volt talán.ha tudatosan csináltad, akkor jöhet az instrukció
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nekem fent csak egy függőleges felező van. Időjárás tiszta és az ideges szurkolókat is kiveszem Most Griezmannal VB bronzot sikerült összeszedni. BL-ben meg Dortmunddal buktam a döntőt.
Hogy el van a fél fórum ezzel a fossal
Hogy el van a fél fórum ezzel a fossal
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
- Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés
Az elején engem is kiidegelt ez a játék. Aztán rátaláltam a 2x2 pöttyös akadályra. Ha nekem dobja be a lasztit addig, megyek vele előre míg az ellenfél felém nem indul, majd amint ezt megteszi jöhet a lövés. Az akadályról vagy bepattan vagy a visszainduló ellenfélről pattan be. Az esetek 90%-ban olcsó gól. Hátránya, hogy ha az ellen támad, a saját kapum előtt könnyen beszorít az akadályoknak köszönhetően. Amúgy meg hatalmas játék, csak hát ugye az a pofátlan csalás ne lenne. :Đ
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem tudom, hogy volt-e trükk. Ha jött a labda, nem támadtam vele egyből. Ha ellenfélnél volt, akkor hátrébb húzódtam, aztán kontráztam, mint Mou Madridja.Van valami trükk vagy recept amúgy, amivel sikeres vagy?
Az mondjuk sokszor bejött, hogy fölérúgtam, ő behátrált, és amikor visszapattant a labda, akkor azt bevertem.
A fenti akadályokat amúgy változtattátok?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
kapu tetejére mentetek már fel?