Elektronika
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Elektronika
A544 tetszik neki, 130 még bele is fér. Ahogy olvastam róla csak töcspad kicsit nyomi rajta, amúgy minden király.
Kösz a válaszokat.
Kösz a válaszokat.
Engem különösebben nem zavar, mindenki azt vesz amit akar, te kértél véleményt. Olcsóbban kap használt üzletit is, az ugyan olyan patent marad fél év múlva is.
- nmate
Az vagy sem, nincs rá több, az illetőnek nem ér többet egy laptop. Lényeg, hogy ne haljon meg neki egy film alatt vagy tanulásnál pdf nézegetés közben.
Pénzkidobás mind...
- nmate
Kb annyi 120 környéke, kevéssel lehet több. Köszi eddig is, akkor ott nézegetek.
A laptopszalon megbízható bolt, nem szürkeimportos cuccokkal foglalkozik. Mennyi rá a keret? 120 környékén felejtős, normális újat nem kapsz ennyiért.
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Gondolom nem egy-két év közötti időtartamra vennél gépet. Meg ennyi erővel minek gyártanak Thinkpad-et meg Precision-t,amikor 120-ért is meg lehet kapni 400 helyett, és "ugyanaz" van benne?___Samy___ írta: Most lehet en vagyok vak vagy hulye, de a ket gep kozott mi a kulonbseg, hogy 50el tobbe kerul?
Itt konkrétan az a különbség, hogy nem fele akkora hűtése van, mint a másiknak, és nem fog tönkre menni évente, jobban össze van valamivel rakva, bár ez sem váltja meg a világot.
Extrának meg ott van a Full HD matt kijelző, meg a világító billentyűzet, és a fémház.
Íme:
N vs. X
nmate:
Jó az a bolt.
Fujitsu A544. Annyira jó, hogy készlethiány van belőle.
130 az alap, 139 pedig 128-as ssd-vel. Made in Germany, ha az számít valamit.
- nmate
Új notebookot vásárolnék, BP-n ha lehet. Adjatok már jó boltokat lécci, kíváncsi vagyok a tapasztalatotokra. Vagy ilyen laptopszalon.hu félék ezek jók? Még nem igazán kellett laptopot vásárolni a családban, cafeteriából megvolt eddig, csak most vészhelyzet alakult ki. Be gentle, please.
Konkrétan ilyen netezős, max filmnézős kell ha arra is van konkrét tanács, de azzal már elboldogulok ha van bolt.
Konkrétan ilyen netezős, max filmnézős kell ha arra is van konkrét tanács, de azzal már elboldogulok ha van bolt.
- ___Samy___
Most lehet en vagyok vak vagy hulye, de a ket gep kozott mi a kulonbseg, hogy 50el tobbe kerul?Anyaka írta:Ha játszani is akarsz, akkor kevés a keret, legalábbis minőségben. Asusból elfogadható az N550JK-nál kezdődik 220 körül. De az sem tökéletes. Előnye a nagyon erős hűtés, meg matt ips kijelző. Hátránya gyenge wifi.___Samy___ írta:szerintetek ez jó vétel lenne?
összehasonlitgattam a procit meg a vga-t, egész jó értékeléseket kaptak
Ha nincs játék fele ennyiből kijön.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
köszi. ez Windows 7-en is elérhető? (az első megoldás persze)
- Anyaka
Ha játszani is akarsz, akkor kevés a keret, legalábbis minőségben. Asusból elfogadható az N550JK-nál kezdődik 220 körül. De az sem tökéletes. Előnye a nagyon erős hűtés, meg matt ips kijelző. Hátránya gyenge wifi.___Samy___ írta:szerintetek ez jó vétel lenne?
Ha nincs játék fele ennyiből kijön.
- ___Samy___
most nézem, hogy a klaviatúra nem is magyar
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Ez egy ipari hulladék, tükörtojást jól lehet rajta csinálni.___Samy___ írta:szerintetek ez jó vétel lenne?
- ___Samy___
szerintetek ez jó vétel lenne?
- Anyaka
http://support2.microsoft.com/kb/2809595/huVictor írta:miért nem kapcsol ki a barátnőm gépe? hiába nyomja ki, elvileg ki is kapcsolódott, de továbbra is megy, hallatja a hangját. csak akkor marad csöndbe, hogyha kinyomja hátul a tápot...
Vagy bios beállítás lesz, de előbb ez.
- OutSider
- Kedvenc játékosaid: Raul, Luis Figo, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ez így van. Nem nehéz összeszedni olyat amik elindulnak az emlitett lapin, de annak ellenére. h a C&C is vagy a Red Alert csak a grafikában léptek előre mégis azért csak jobb lenne 2015-ben már nem egy Red Alert 2-vel vacakolni akármennyire kultikus game is volt.sonic írta:
Igy ertheto, RTS konzolon kuka. Viszont strategiakbol meg konnyebb olyanokat osszeszedni amik egy kenyerpiriton is elindulnak. Mas kerdes hogy ha olyat akarsz aminek aktiv netes kozossege van, az nehezebb dio, mert az emberek mindig mozdulnak az ujabb jatekok fele. De ha single player akkor siman tudsz azon a laptopon is jatszani. CnC regebbi reszei, Age of Empires, Rise of Nations, Starcraft, Warcraft, lehetne sorolni estig. Ezek a jatekok semmiben nem leptek elore az utobbi 10 evben a grafikat leszamitva.
Na sebaj.. meglátjuk. Ha már ennyi szó esett róla akkor feltétlen beszámolok majd az új gépem milyenségéről. Bár elsősorban netezésre használom majd mégis tendálok egy jobb lapi felé... már csak egy képminőség vagy egy hangminőség miatt is. Mert pl. filmnézést is valószínűleg elég gyakran bonyolítanék le rajta. Na meg a Madridomot is a legjobb minőségben akarom böngészni
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Már beírtam egy másik topikba is a délelőtt folyamán, de hátha itt valaki jobban felfigyel rá.
"Amióta felraktam a Win8-at a gépre nagyon sok játék nem indul el.
DLL hibák vagy hibakódok jönnek ki főként.
Esetleg tudja valaki, hogy mi lehet a gond? "
"Amióta felraktam a Win8-at a gépre nagyon sok játék nem indul el.
DLL hibák vagy hibakódok jönnek ki főként.
Esetleg tudja valaki, hogy mi lehet a gond? "
ZIDANE
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Igy ertheto, RTS konzolon kuka. Viszont strategiakbol meg konnyebb olyanokat osszeszedni amik egy kenyerpiriton is elindulnak. Mas kerdes hogy ha olyat akarsz aminek aktiv netes kozossege van, az nehezebb dio, mert az emberek mindig mozdulnak az ujabb jatekok fele. De ha single player akkor siman tudsz azon a laptopon is jatszani. CnC regebbi reszei, Age of Empires, Rise of Nations, Starcraft, Warcraft, lehetne sorolni estig. Ezek a jatekok semmiben nem leptek elore az utobbi 10 evben a grafikat leszamitva.OutSider írta:Az első megállapiítást végülis adom.
Viszont játszani első sorban stratégiai játékok miatt gondoltam rá.. mint a C&C 4 vagy a Red Alert 3, ill. neten való játék miatt itt is elsősorban. És ugye ezeket nem lehet konzolon.
Na meg a mobilitás... a konzolt nem fogom cipelni sehova.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
miért nem kapcsol ki a barátnőm gépe? hiába nyomja ki, elvileg ki is kapcsolódott, de továbbra is megy, hallatja a hangját. csak akkor marad csöndbe, hogyha kinyomja hátul a tápot...
- OutSider
- Kedvenc játékosaid: Raul, Luis Figo, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Az első megállapiítást végülis adom.sonic írta:A legkokorszakibb videokartyara is ossze lehet kukazni annyi ezer ora jatekidonyi kivalo jatekot hogy egesz eletedben nem fogy el. Kerdes hogy mennyire hajlando az ember regi jatekokkal jatszani. Amugy ha van xbox360-ad, akkor minek akarsz laptopon jatszani?
Viszont játszani első sorban stratégiai játékok miatt gondoltam rá.. mint a C&C 4 vagy a Red Alert 3, ill. neten való játék miatt itt is elsősorban. És ugye ezeket nem lehet konzolon.
Na meg a mobilitás... a konzolt nem fogom cipelni sehova.
De jogos kérdések voltak.
Jövő héten mindenképpen döntök és valamilyen lapiba beruházok