eReMA írta:Az az igazság, hogy én pont ez nem gondolnám jó szemléletnek. Miért kéne Carvajal (vagy bárki) mögé igazolni? Igazoljanak mellé. Így a meglévő játékosnak érkezik egy konkurencia, remélhetőleg fokozódik az ambíció. Ezt egy profi játékosnak mentálisan, pszichésen bírnia kell. Az új érkező pedig tele lehet bizonyítási vággyal, főleg ha érzi, hogy lehet keresnivalója. Ha ezt nem érzi, simán feladja (lsd. pl.: Chicha).
Lehetne rotálni, pihentetni, formához igazítani. Játszik a jobb. Ennyi meccs mellett bőven jutna játékperc.
Ahogy ez volt a Casillas/López esetben vagy a Benzema/Higuaín esetben? Ez papíron jól néz ki, de az életben nem mindig működik. Játékos függő is.
eReMA írta:Persze ha már az elején kiszállunk 1-2 trófeáért folyó küzdelemből, akkor biztos nem jutna annyi... Azért itt a lehetséges ok-okozati összefüggésre felhívnám a figyelmet.
Mert az ugye nem fordulhat elő, hogy kupában kikapunk egy Barcát/AtMát a második körben, és megvernek minket bármilyen jó is a pad.
Na meg ugye a BL-ben sincs egy idő után kiemelés. Bayern, Chelsea is jöhet szembe, vagy egy idegenben lőtt gólos döntetlen...
eReMA írta:Igen, tavaly is ez volt. "Ááá, ha lesérül valaki, majd lehozza xy..." Jah. Láttuk a Varane-Nacho kezdőt. Meg azt is, hogy Coentrao-ra mennyire (nem) lehet számítani. Így szerintem nem lehet lehozni egy -jó- szezont, legalábbis a Reallal szemben támasztott általános követelmények mellett.
Varane-Nacho kezdőhöz nem valaki, hanem valaki
K sérült
EK le. Arról nem beszélve, hogy Varane itt top3 meg minek van kikiáltva. Akkor játsszon nálunk a 4 legjobb belső védő?
Ugyanígy Coentraora is folyton írják a fórumon, hogy top x balhátvéd (félreértések elkerülése végett, szerintem is jó, csak nem Marcelo). Azt a szezon előtt ki tudhatta, hogy ennyiszer nem lesz bevethető? Vagy akkor megint vegyünk 3 top balhátvédet, hátha egy kiesik, és még akkor is legyen pótlás?