OFF
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Re: OFF
easy peasy lemon squeezy
Kár azért az egy ikszért, de Sevilla utolsó másodpercben egyenlített, már nem volt idő válaszolni. Télleg csak bele kell jönni, na meg jól jöttek a tippjeitek is (főleg a pályatipp). Kösz, még1x.
Kár azért az egy ikszért, de Sevilla utolsó másodpercben egyenlített, már nem volt idő válaszolni. Télleg csak bele kell jönni, na meg jól jöttek a tippjeitek is (főleg a pályatipp). Kösz, még1x.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Na, a hollandokkal én is nyertem egy Vb-t, plusz a Bilbaoval BL-elődöntős voltam, de a Bayern kiütöttGéci írta:Miután vb nem jött össze. Toltam egy BL-t (1001) és miután elbuktam a negyeddöntőt egy öngóllal a chelsea ellen. Ott mondtam azt, hogy itt az elég...
Ja és kabbe R24!!!!
"And my heart will leave you never."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Nem értem, nem egy nehéz játékGéci írta:Miután vb nem jött össze. Toltam egy BL-t (1001) és miután elbuktam a negyeddöntőt egy öngóllal a chelsea ellen. Ott mondtam azt, hogy itt az elég...
Ja és kabbe R24!!!!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
valaki nem tudja, hogy miért csinálja ezt a gépem ?
elindítom, aztàn bàrmit csinàlok, 1 percen belül lövi le az összes futó programot, feljön egy ablak, hogy program bezárása - rundll32.exe...aztán újra is indul a gép.
elindítom, aztàn bàrmit csinàlok, 1 percen belül lövi le az összes futó programot, feljön egy ablak, hogy program bezárása - rundll32.exe...aztán újra is indul a gép.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Így akarod?Géci írta:Én most szépen nekifekszek és addig pőrölöm a spacet ameddig Karimmal nem nyerek vb-t!!!!!
http://kepfeltoltes.hu/150304/vb_www.ke ... es.hu_.jpg
:Đ
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
ZeteeReMA írta:Végre összejött a BL a Reallal, akadályok nélkül, a Bayern ellen...
Hát, nekem idegőrlő volt, na!
Más. Ha már volt hónalj stift is, megkérdezem: Kinek milyen lánynevek tetszenek a legjobban?
Az MTA-n bejegyzett nevek 95% szerintem konkrétan nem név.
(vagy manapsag sokaknak lehet a Herta )
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- eReMA
- Kedvenc játékosaid: 4
Végre összejött a BL a Reallal, akadályok nélkül, a Bayern ellen...
Más. Ha már volt hónalj stift is, megkérdezem: Kinek milyen lánynevek tetszenek a legjobban?
“Játssz nyugodtan!” - Puskás
The time on the clock is etched on our memories, 92:48.
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
The time on the clock is etched on our memories, 92:48.
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Amikor belinkelte Toti a játékot, akkor elkezdtem egy bajnokságot, kb 13-14 fordulót nyomtam le. 10. voltam, most viszont rájöttem, hogy kell bebaszni a kezdőrúgást Zsinórban kb 20 meccsen mindet belőttem, így 1 pont lemaradással buktam a bajnokságot
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Háá, ugyanígy toltam én is a hétvégén Ezzel simán meglett a bajnokság, plusz BL is, de tényleg rohadt csaló a gép, mert mindig beszorít és abból gólt szerez. Csak szerencsére könnyebb többet lőni.gaborz1 írta:Az elején engem is kiidegelt ez a játék. Aztán rátaláltam a 2x2 pöttyös akadályra. Ha nekem dobja be a lasztit addig, megyek vele előre míg az ellenfél felém nem indul, majd amint ezt megteszi jöhet a lövés. Az akadályról vagy bepattan vagy a visszainduló ellenfélről pattan be. Az esetek 90%-ban olcsó gól. Hátránya, hogy ha az ellen támad, a saját kapum előtt könnyen beszorít az akadályoknak köszönhetően. Amúgy meg hatalmas játék, csak hát ugye az a pofátlan csalás ne lenne. :Đ
Viszont akadály nélkül nekem a bajnokság egyelőre esélytelen, BL az már sikerült
- Santi
BL győztes a Strømsgodset Kovács Péterrel.
Döntőben a Barcát vertem 4-2-re, elődöntőben Realt 7-1-es összesítéssel.
Amint látható nem bekkeltem ki a 0-0-át, 1-0-át egyik meccsen sem, sztem úgy nem az igazi.
Döntőben a Barcát vertem 4-2-re, elődöntőben Realt 7-1-es összesítéssel.
Amint látható nem bekkeltem ki a 0-0-át, 1-0-át egyik meccsen sem, sztem úgy nem az igazi.
- Santi
Nemtom már ki írta, hogy azzal a formával tolja, ahol 2 kör van a kapunál, de köszi neki, sokat segített. ezzel behoztam 4.-nek a Rayot, irány a BL.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Visszaolvasol, és eléd tárul a világ.BBeno írta:mert nem korlátozza semmi, hogy hozzászóljak?
és mert a végén még valaki megmondja eme csodálat nevét.
Közben BL címvédés, BM-et intéztem el 5-1-re.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- András93
BL-ben sokat szenvedtem, mire döntőig mentem, ott a Benfica elvert 3-0-ra. Átváltottam VB-re, egyből győzelem Costa Ricával (csoportkörben ugyanazok az eredmények, mint a valóságban, csak más gólkülönbséggel). Majd Görögország (2-1), Hollandia (3-1), Portugália (4-2) és Németország (3-2).
Utána összejött a BL is a Reallal. Dortmund (6-0), Benfica (5-4), Schalke (3-1) és Atlético (3-1).
Az első meccs győzelem, visszavágón semmittevést én is szoktam, bár a végén általában ellövöm, hátha beakad (így lett pl. a Dortmund ellen 1-0 a második meccs). Akadályokat és időjárást kiveszem, pálya pedig általában két felső sarokban háromszög, vagy kör.
Illetve, ha megszerzem a vezetést, és valahogy sikerül a labda és az ellenfél közé beállni, akkor feltartom. Valahogy így, párszor összejött már.
Mondjuk, ha vezetsz, akkor nem olyan nehéz átfejelni, vagy átlőni a gépet, olyankor kitámad. Barcát pl. 6-2-re vertem, igaz a bajnokság nem jött össze, 8. majd 4. hely, Atlético nagyon keveset hibázik.
Utána összejött a BL is a Reallal. Dortmund (6-0), Benfica (5-4), Schalke (3-1) és Atlético (3-1).
Az első meccs győzelem, visszavágón semmittevést én is szoktam, bár a végén általában ellövöm, hátha beakad (így lett pl. a Dortmund ellen 1-0 a második meccs). Akadályokat és időjárást kiveszem, pálya pedig általában két felső sarokban háromszög, vagy kör.
Illetve, ha megszerzem a vezetést, és valahogy sikerül a labda és az ellenfél közé beállni, akkor feltartom. Valahogy így, párszor összejött már.
Mondjuk, ha vezetsz, akkor nem olyan nehéz átfejelni, vagy átlőni a gépet, olyankor kitámad. Barcát pl. 6-2-re vertem, igaz a bajnokság nem jött össze, 8. majd 4. hely, Atlético nagyon keveset hibázik.
egy finish him gombot rakhattak volna rá
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K