Megmondom őszintén én simán átvariálnám a középpályát. Vmi hasonlóra gondoltam :h3x0r írta:Azert egy Kroos, Modric, Isco, James, Pogba, Verratti 6-os 4 posztra utne
--------kapus----
Carvajal-Pepe-Ramos-Marcelo
-------------Verratti-------------
---Modric-Kroos--Pogba-------
-------------Isco----------------
-----------Ronaldo-------------
A védelemhez nem fűznék túl sokat mivel nem erről van szó és értelme sincs, csak annyit tennék hozzá hogy Carvajal és Marcelo a széljátékot teljesen el tudja látni amikor meg vki előre megy és elég sok területet hagy maga mögött és az oldalán szeretnének támadni akkor a belső védő kihúzodik oldalra Verratti pedig a helyére. A középpálya pedig egy elég jó labdatartós-labdajáratós lenne. Támadásnál a következőt tudnám elképzelni:
------kapus------
Carvajal-Pepe-Ramos-Marcelo
---------Modric-Verratti-------
------Kroos-Isco-Pogba-------
-----------Ronaldo-------------
Ahogy említettem a két szélső hátvéd fellép. Isco teljesen kötetlen posztot kapna és csak támadnia kellene bármelyik szélre kimozdulhatna. Pogba erős fizikuma szerintem bírná a sok mozgást Kroos meg már játszott hasonló szerepben a BM-ben is igaz ott középpen volt és jó kulcspasszokat tud adni. Ronaldot pedig szerintem lassan el kell felejteni a szélen mert már nem a régi szerintem. elég kevés 1v1-et képes már megnyerni ha meg meg is nyeri azt csak a gyorsaságával képes.... viszont nagyon jól mozog ebben a fals kilencesben én megpróbálnám a kilencest is mert szerintem ott is nagyon jól nyomná.