FIFA
- realmadridfan
Re: FIFA
Nekem a múltkor egy ilyen négyes arany packben volt egy Arbeloa (2200-ért eladtam 5 perc alatt), egy Mourinho 4-1-2-1-2-es felállással, szerintem az is érhet valamit, bár nem néztem még, és egy 4000 free coins kártya + egy sima szerződés.
Amennyit szopatott már a játék ez nem nagy kompenzáció, de a semminél azért több...
Amennyit szopatott már a játék ez nem nagy kompenzáció, de a semminél azért több...
- LeagueofLesbians
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Írja, hogy csak FUT mode-ban lehet megcsinálni őket és általában mindegyikhez írja.
végül is összességében nem éri megcsinálni őket.
végül is összességében nem éri megcsinálni őket.
[FIFA WORLD]
- LeagueofLesbians
Megéri csinálni ezeket a "happy birthday" accomplishmenteket???
Mert kb. 1000-ből veszel egy játékost, akivel gólt kellene szerezned (ugye meg van határozva pl, hogy egy pool játékos legyen) és kapsz érte egy mixed packet. Megéri belefektetni?
Mert kb. 1000-ből veszel egy játékost, akivel gólt kellene szerezned (ugye meg van határozva pl, hogy egy pool játékos legyen) és kapsz érte egy mixed packet. Megéri belefektetni?
[FIFA WORLD]
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Sergio Ramos, Benzema
Milyen platformon nyomod?
Csak azért, mert én tegnap 16:30 és 21:00 között egyszer sem futottam bele hibaüzenetbe, minden faszán működött. (ps3)
Csak azért, mert én tegnap 16:30 és 21:00 között egyszer sem futottam bele hibaüzenetbe, minden faszán működött. (ps3)
- LeagueofLesbians
tegnap kb 10 meccsnek indultam neki és csak egyet sikerült befejezni. Volt olyan, hogy már a csapat screenen lefagyott vagy a töltőképernyőn, de játékból is fagyott ki. Teljesen használhatatlan volt és addig fajult, hogy este mikor újra megpróbáltam már originbe se engedett meg belépni, mert nem voltak ea serverek.
[FIFA WORLD]
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tudja vki, hogy miért van ez a sok hiba mostanában? Vagy csak simán megáll a játék és kiírja, hogy megszakadt a kapcsolat, vagy a másik, hogy benyögi, hogy nem vagyon szinkronban a mérkőzéssel.. (xbox)
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Az elsőbe mehetne Di Maria, Zabaleta elé. Így Tevezzel kiegészítve jobb egységet ad az argentin vonal.
Pogba meg ilyen távol a kaputól hasztalan, egyedül a Chemistry miatt jó, hogy fent van, egyébként meg Naing. jobb védekezésben, legalábbis, ami a játékot illeti. Egy IF meg főleg.
Pogba meg ilyen távol a kaputól hasztalan, egyedül a Chemistry miatt jó, hogy fent van, egyébként meg Naing. jobb védekezésben, legalábbis, ami a játékot illeti. Egy IF meg főleg.
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
Ki melyiket választaná? (indokok is jöhetnek ):
A: http://www.futhead.com/15/squads/26054150/ (ide kellene még Naingolan Zabaleta meg Doumbia)
B: http://www.futhead.com/15/squads/26099927/ (most ezt használom Di Maria helyett Cabella-val)
A: http://www.futhead.com/15/squads/26054150/ (ide kellene még Naingolan Zabaleta meg Doumbia)
B: http://www.futhead.com/15/squads/26099927/ (most ezt használom Di Maria helyett Cabella-val)
- LeagueofLesbians
3x egymás után dobott be a game ugyanaz a srác ellen. Mind a 3 meccsen vezettem és mind a 3 meccsen "leálltak" az ea serverek és mind a 3 meccset behúzta 0-3 vereségnek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[FIFA WORLD]
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Jah, papíron 1200, de ebből kb 100 csaló, ami azt jelenti, hogy el sem indult a meccs, mindkettőnknek győzelem. Másik 200 meccs közben kilépett mert sok gólt kap, meg mondjuk úgy megint 50-60 ami nálam szakadt meg a kapcsolat vagy szerverhiba.kelemen.istvan írta:1200 meccs? Én még azt hittem, hogy én játszok túl sokat Így már érthető, hogy hogy jönnek össze az ilyen keretek. #nolifeonlylongafk
6-7 hónapja játszok vele, az úgy 200 nap, napi 6 meccs az nem durva, főleg, hogy minden harmadikat le se kell játszani vagy kilép...
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
1200 meccs? Én még azt hittem, hogy én játszok túl sokat Így már érthető, hogy hogy jönnek össze az ilyen keretek. #nolifeonlylongafk
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- LeagueofLesbians
Most, hogy nézegettem nekem is eszembe jutott ez a lehetőség, de ez működik?cart írta:ELőbb LW-t kell csinálni, abból lehet LF-et.
Régebben láttam egy LF Jesét 15k coinért. Csodálkoztam, hogy miért ilyen drága...
LM->LW ~ 12k
LW->LF ~ 3k
[FIFA WORLD]
ELőbb LW-t kell csinálni, abból lehet LF-et.
- LeagueofLesbians
LM to LF módosító van a játékban?
Átnéztem egy olyan 30 oldalt, de nem találtam
(ha van is akkor gondolom qva drága ;s )
Átnéztem egy olyan 30 oldalt, de nem találtam
(ha van is akkor gondolom qva drága ;s )
[FIFA WORLD]
- realmadridfan
Ez a World... Sorra nyerem a meccseket, erre 1 hete még a másodosztályban voltam, most már az ötödben, minden 2. meccsem megszakad kb. most telt be a pohár, 90. perc, 4-1-re vezetek, és ahelyett, hogy lefújná, szerver hiba és 0-3-mas vereségnek könyveli el
- LeagueofLesbians
csinálsz egy másik origin profilt. FIFAban nem lehet több profilod, de több origin prolifod lehet.
[FIFA WORLD]
- LaMartin
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Iker Muniain,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest, Magyarország
Hogy lehet több profilom?Sunsky írta:Hát én szerződéseket 13-asakat 600 felett nem veszek. Mindig találtam eddig.
Egy meccs után kb 500 coin jár, de elég sok accomplishment van, amivel elég jól lehet gyűjteni.
Nekem 600 meccs van a hátam mögött, de volt egy kis csalás - már ha annak lehet nevezni - az elején. Volt egy másik profilom, szintén kb ennyi meccsel és egy elég jól összerakott német csapatom.
Kb 300k-ért eladtam az egészet, aztán elkezdtem egy új profillal és egy bronz játékost eladtam magamnak ennyi pénzért, így rögtön az elején csináltam egy egész jó kis csapatot. Aztán volt két szerencsés nyitásom egy Di Mariaval és Neymarral, utóbbit eladtam, így aztán szépen összejött az Agüero, Hazard, DM, Yaya Touré-s jelenlegi csapatom.
Ami sokba került, az a 4-1-2-1-2-es felállást megcsinálni, mert kb 10k-ért adják ezt a felállást és minden emberre rátenni nem volt olcsó, főleg ha cseréltem valakit. Plusz én nem szeretek alibi meccseket játszani offline, hogy pihenjenek a játékosaim, ezért mindig veszek 2k-ért gold squad fitness-t.. Ezt meglehetne úszni olcsóbban is picit, de ha nekiállok játszani, akkor nincs kedvem egyesével pakolgatni a kártyákat a játékosokra.
Igazából a csapatom rendben van, szóval most már belefér ez a kis plusz kiadás, egy Quadrado-t szeretnék balra Walcott helyett aztán annyi, de az meglesz.
- LeagueofLesbians
Ha jól látom akkor olyan 4500 körül vesztegetik. Az nem is olyan vészes érte. Már játszottam párszor ellene, jónak tűnt.dannen írta:rodrigot nagyon ajánlom, nekem hihetetlenül bejött.LeagueofLesbians írta:vagy egy olcsó Rodrigot
Uche meg a gyengébb kiadásos Rodrigonak néz ki
[FIFA WORLD]
- LeagueofLesbians
Volt egy Mandzukic quickbuyon 3000ért... Fene egye meg csak 2800 coinom volt El is vitték qvagyorsan...
Div5 utolsó meccs, elég az x ahhoz, hogy megnyerjem div5-t erre félidőben 0-2re szopok, 60. perc Vela egy kontra után megszerzi nálam a 2. gólját, majd Kroos bombagóljával egalizáltam a 83. percben => TITLE!!!
(Előtte lévő meccset, meg Vela első góljával nyertem a 90+126. percben kb. 6 szögletet rúgtam a 90+ ban, mert csak oda tudott tisztázni xDxD Teljesen olyan volt, hogy addig megy a game míg gólt nem szerzek )
Nagyon szeretem Adebayort mert jól is megy vele, jól is játszik a csapat csak hát ugye Spurs játékos nekem meg full BBVA csapatom van Szóval azon gondolkoztam, hogy lehet lecserélem, mert hármas vagy négyes chemistryje van ;s
Igaz max akkor cserélem ha találok egy 3k-s Mandzukicot vagy egy olcsó Rodrigot, ha nem akkor marad míg nem lesz 30k-m Benzemára
Div5 utolsó meccs, elég az x ahhoz, hogy megnyerjem div5-t erre félidőben 0-2re szopok, 60. perc Vela egy kontra után megszerzi nálam a 2. gólját, majd Kroos bombagóljával egalizáltam a 83. percben => TITLE!!!
(Előtte lévő meccset, meg Vela első góljával nyertem a 90+126. percben kb. 6 szögletet rúgtam a 90+ ban, mert csak oda tudott tisztázni xDxD Teljesen olyan volt, hogy addig megy a game míg gólt nem szerzek )
Nagyon szeretem Adebayort mert jól is megy vele, jól is játszik a csapat csak hát ugye Spurs játékos nekem meg full BBVA csapatom van Szóval azon gondolkoztam, hogy lehet lecserélem, mert hármas vagy négyes chemistryje van ;s
Igaz max akkor cserélem ha találok egy 3k-s Mandzukicot vagy egy olcsó Rodrigot, ha nem akkor marad míg nem lesz 30k-m Benzemára
[FIFA WORLD]
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Ne is mondd! Tegnap a nations cup fináléjában dobott ki.. kezdhetem előrölLeagueofLesbians írta:kétszer álltak le az ea serverek
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”