Igaz Alvest elfelejtettem de az ő beadásai annyira szarok voltak,hogy inkább kirúgásnak venném de igazad van.Mondjuk ott 1 ember van az egész kezdőben akire érdemes ívelni az pedig Pique aki ugye ritkán ér fel a támadással. Én nem azt mondom,hogy minden támadásunk ívelgetés legyen, de játékosaink magasak és jól fejelnek, CR-Bale-Benz(én őt is ide venném az idei év alapján)-Pepe-Varane-Ramos mind nagyon jól fejelő játékos, de Jamestől is láttunk már szép bólintást és sztem kroos sincs ebben elveszve.Szóval ha minden kötél szakad a mi csapatunknak érdemes rámenni az ívelgetésre (bl döntő) persze nem ez kell legyen az elsődleges.heccsat írta:dehogynem, Dani Alvest utálták is érte, mert állandóan szarul adott be idény elején, aztán azóta változtatott a taktikán Luis Enrique, a jobb hátvéd befut ember mögé és Messi pedig befelé tolja és a DA-Neymar-Suarez hármasból löbböl be általában valakinek, utóbbi kettőnek főleg, de Alves elvisz 1-2 embert magával.dzsi91 írta: A barca nem szokott a beadásokhoz nyúlni,
Amióta nem erőltetik a beadásokat sokkal jobbak is lettek.
Sztem az az igazán jó csapat amelyik minden meccsszituációban erős, labdatartástól a kontrákon át az ívelgetős fociig...Az őszi Real szerintem ilyen volt.A tavaszi is lehet hasonló ha végre visszatérnek a hiányzók a töküket vakarászók meg összeszedik magukat.