Vagy, mert ha már beadogatunk, akkor tanuljunk meg normálisan beadni.heccsat írta:Mai edzésen is a srácok a beadásokat gyakorolgatták szélről... oké... lehet jövőre a PL-ben akarunk indulni, mert meccsek óta másra nem nagyon futotta.
Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A tömörülő csapatokkal nem tudunk mit kezdeni...és mivel az ellenfelek 90%-a beáll védekezni, ezért gondolom Carlo a beadásokat erőlteti, hátha Cé, Karim, vagy Bale bebólintja egyszer...legalábbis én erre következtetek...(amúgy én is rühellem az ívelgetéseket, jobban szeretem ha a füvön jár a labda)heccsat írta:Mai edzésen is a srácok a beadásokat gyakorolgatták szélről... oké... lehet jövőre a PL-ben akarunk indulni, mert meccsek óta másra nem nagyon futotta.
- heccsat
- Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos
Mai edzésen is a srácok a beadásokat gyakorolgatták szélről... oké... lehet jövőre a PL-ben akarunk indulni, mert meccsek óta másra nem nagyon futotta.
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Most tűnik amùgy fel, hogy a topik, se az igazi...Realista24 írta:Remélem nem folytatjátok a ki tud meredekebb összeállítást felírni versenyt..
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Remélem nem folytatjátok a ki tud meredekebb összeállítást felírni versenyt..
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
-----------De Gea----------
---Pepe----Varane-----Ramos
-------Kroos----Modric-----
-Danilo-----Isco-----Marcelo
-------Benzema-CR7---------
---Pepe----Varane-----Ramos
-------Kroos----Modric-----
-Danilo-----Isco-----Marcelo
-------Benzema-CR7---------
figyelj sander, én egyiket se szóltam le, mindegyik nagyszerű labdarúgó vagy lehet, hogy az lesz, mint Pogba vagy Verratti, de az, hogy beerőltettjük őket egy csapatba az szerintem felesleges.
Kroos meg tkpként kezdte, de már két éve nem ott játszik, viszont Ancelotti is leghátsó biztos emberként számol vele... Verrattival lehetne csak onnét kiváltani szerintem vagy egy forgó rendszert, ahol egy valaki mindig biztosít a másik kettő kkp meg mehet támogatni.
Kroos meg tkpként kezdte, de már két éve nem ott játszik, viszont Ancelotti is leghátsó biztos emberként számol vele... Verrattival lehetne csak onnét kiváltani szerintem vagy egy forgó rendszert, ahol egy valaki mindig biztosít a másik kettő kkp meg mehet támogatni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Nálam is beférne. A következő szezonnak így kellene nekiinduljunk:Kerlon írta:de még valahova beszoríthatnánk Gündogant is, hátha nem elég a belső kp.
-------------------de Gea----------------------
---Danilo-Hummels-Inigo Martinez-Gayá---
-----------------Pogba-Verratti----------------
------------Reus-Gündogan-Hazard----------
-------------------Agüero-----------------------
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
Lehet hogy igazad van még nem próbáltam én kimondottan szeretem azokat a labdarúgókat akiknek van esze a focihoz és nem csak nézik hanem érzik is a focit. Az biztos hogy így elég sok passz lenne és lehetséges hogy elég unalmas is lenne a játék de ha a Real Madridról van szó akkor én személy szerint elvárom azt hogy tartsa meg a labdát, járassa és hogy a lehető legtöbb lehetőséget kidolgozza a gólszerzésre. Plusz szeretem az olyan játékosokat akik képesek arra hogy váratlant húzzanak és feltörjék az ellenfél védelmét (a jelenlegi keretből sztem erre csak Isco képes meg halványabb változatban Marcelo) amit itt javasoltam ebben szerintem 3 ember is képes lenne a váratlanra. (Isco,Pogba,Marcelo) Viszont a középpályán meg meglenne a stabilitás ahhoz hogy ez a 3 ember képes legyen magával hordozni a váratlan. Csak egy példa: Isco nem rossz ebben a felállásban de mi lenne ha Ronaldo helyén játszana fals kilencest és nem kellene védekezni csak a támadásszervezést kapná feladatnak ???? Ehhez viszont kellene az is hogy legyen kinek passzolnia.... mondjuk a 4-4-2-be volt is kinek és sokkalta jobban játszott a csapat mert mindenkinek megvolt az ideális posztja. Amitől kicsit tartanék az az hogy itt -szemben a 4-4-2-vel- több vonalba kellene mozogni és ugye minnél több a vonalas mozgás annál nehezebb begyakorolni és elsajátítani.Realista24 írta:Szerintem ez baromi könnyen levédekezhető. FM-ben biztos fasza lenne.Carvajal-Pepe-Ramos-Marcelo
---------Modric-Verratti-------
------Kroos-Isco-Pogba-------
-----------Ronaldo-------------
kinek a pap kinek a papné... viszont azt még mindig tartom hogy ezek a játékosok egytől egyig fantasztikusak de ne ott használjuk őket ahol gyengébb teljesítményre képesek hanem ott ahol a legtöbb csillogást képesek kihozni magukból. Láttam régebben is játszani Kroost a kapu előtt és nagyon is jó volt remekül osztotta a kulcspasszokat és jól járatta a labdát.... sőt a 16 környékéről már előtte a labdát is. nálunk pedig 35 méterre játszik a kaputól.....Kerlon írta:de még valahova beszoríthatnánk Gündogant is, hátha nem elég a belső kp.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
minek oda cöröhét? :ĐKerlon írta: de még valahova beszoríthatnánk Gündogant is, hátha nem elég a belső kp.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Így működik ez angliába is,azzal a kivétellel,hogy a nendzser mondja ki az utolsó szót,nem az elnök.Na jó,talán Abraeknal máshogy,de ezt sem nagyon hiszem.Szerintem teljesen jogos amit sonic ír
Az elnök, sportigazgató, vezetőedző, stb összeül. Eggyütt meghatároznak egy játékstílust, egy koncepciót, megvitatják milyen karakterű játékosokat akarnak igazolni, majd ezek alapján eldöntik ki érkezik
Én valahohy így képzelek el egy jól működő csapatépítést
Nekem konkrétan azzal van bajom,mikor az elnök rálőcsöli a szerencsétlen edzőre egy éppen futó aktuális sztárt,az meg vakarózhat minden évben hogy építi be a csapatba...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
de még valahova beszoríthatnánk Gündogant is, hátha nem elég a belső kp.Realista24 írta:Szerintem ez baromi könnyen levédekezhető. FM-ben biztos fasza lenne.Carvajal-Pepe-Ramos-Marcelo
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Szerintem ez baromi könnyen levédekezhető. FM-ben biztos fasza lenne.Carvajal-Pepe-Ramos-Marcelo
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nekem nem tetszik. 2 ember használható a szélen, nagyon erősen még Modric meg Pogba. Pogba vagy Verratti helyett kell támadó szelleműbb emberke.h3x0r írta:Azert egy Kroos, Modric, Isco, James, Pogba, Verratti 6-os 4 posztra utnesander írta:Távozók:
Arbeloa, Coentrao, Illarra, Khedira (ő mindenképp megy de azért ide veszem), Bale, Jesé(kölcsönbe),Chicharito
Érkezők: ugye a két védő helyet kellene vki... én mindenképp olyat hoznék aki mindkét oldalon tud játszani és megfelelő alternatíva lenne ha kidőlne vki a szélről a negyedik védő posztot akár házon belül is megoldhatnánk, Pogba, Verratti, Cheryshev, illetve egy cserecsatár én mondjuk szívesen elnézegetném Adebayort is.
K
K
- sander
Megmondom őszintén én simán átvariálnám a középpályát. Vmi hasonlóra gondoltam :h3x0r írta:Azert egy Kroos, Modric, Isco, James, Pogba, Verratti 6-os 4 posztra utne
--------kapus----
Carvajal-Pepe-Ramos-Marcelo
-------------Verratti-------------
---Modric-Kroos--Pogba-------
-------------Isco----------------
A védelemhez nem fűznék túl sokat mivel nem erről van szó és értelme sincs, csak annyit tennék hozzá hogy Carvajal és Marcelo a széljátékot teljesen el tudja látni amikor meg vki előre megy és elég sok területet hagy maga mögött és az oldalán szeretnének támadni akkor a belső védő kihúzodik oldalra Verratti pedig a helyére. A középpálya pedig egy elég jó labdatartós-labdajáratós lenne. Támadásnál a következőt tudnám elképzelni:
------kapus------
Carvajal-Pepe-Ramos-Marcelo
Ahogy említettem a két szélső hátvéd fellép. Isco teljesen kötetlen posztot kapna és csak támadnia kellene bármelyik szélre kimozdulhatna. Pogba erős fizikuma szerintem bírná a sok mozgást Kroos meg már játszott hasonló szerepben a BM-ben is igaz ott középpen volt és jó kulcspasszokat tud adni. Ronaldot pedig szerintem lassan el kell felejteni a szélen mert már nem a régi szerintem. elég kevés 1v1-et képes már megnyerni ha meg meg is nyeri azt csak a gyorsaságával képes.... viszont nagyon jól mozog ebben a fals kilencesben én megpróbálnám a kilencest is mert szerintem ott is nagyon jól nyomná.
- h3x0r
Azert egy Kroos, Modric, Isco, James, Pogba, Verratti 6-os 4 posztra utnesander írta:Távozók:
Arbeloa, Coentrao, Illarra, Khedira (ő mindenképp megy de azért ide veszem), Bale, Jesé(kölcsönbe),Chicharito
Érkezők: ugye a két védő helyet kellene vki... én mindenképp olyat hoznék aki mindkét oldalon tud játszani és megfelelő alternatíva lenne ha kidőlne vki a szélről a negyedik védő posztot akár házon belül is megoldhatnánk, Pogba, Verratti, Cheryshev, illetve egy cserecsatár én mondjuk szívesen elnézegetném Adebayort is.
Amúgy ja, hatalmas forma volt az öreg.
Nem rinyált nagyon, tette a dolgát, lőtt pár gólt és feldobta az öltözői hangulatot is.
...meg úgy is már beadásokra játszunk, szóval pont jólesz ő oda előre.
Nem rinyált nagyon, tette a dolgát, lőtt pár gólt és feldobta az öltözői hangulatot is.
...meg úgy is már beadásokra játszunk, szóval pont jólesz ő oda előre.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Adebayor.
kövezzetek meg de nekem bosszantóan hiányzik, imádtam. Kilehelte a lelkét meccseken, fizuját is csökkentette volna csak hogy maradhasson, aztán nem jöttek be a számításai.
Na meg is nézek egy Adebayor skilled as hell tube válogatást.
kövezzetek meg de nekem bosszantóan hiányzik, imádtam. Kilehelte a lelkét meccseken, fizuját is csökkentette volna csak hogy maradhasson, aztán nem jöttek be a számításai.
Na meg is nézek egy Adebayor skilled as hell tube válogatást.
- sander
Normális esetben ennek így kellene történnie de nem hiszem hogy ez a Realnál így történne. (de nem csak a Realnál hanem másnál sem). Szerintem nemhogy az edző mondja meg de már néha néha ott tartanak egy két klubnál hogy a játékosok igazolnak vagy hiúsítanak meg igazolásokat. Ettől függetlenül ha ez így történne akkor nem itt tartanánk de hogy tovább menjek akkor itt nyáron nagyon nagy változások lesznek -már csak azért is mert sok távozónk lesz- . Sok dolgot lehet mondani Carlo-ra de azt nem hiszem el hogy ő nem látja a dolgokat... szinte egész nap velük dolgozik és látja őket szinte minden pillanatban. Ha Perez hallgatni fog egy kicsit is Carlora akkor szerintem át fogunk állni 4-4-2-re. De erre sztem semmi esély nincs sajnos nemhogy 4-4-2 nem állunk át de még Bale-t sem meri levenni a pályáról. Amugy én a nyártól ezt várom :wxyz írta:Szerintem teljesen jogos amit sonic ír
Az elnök, sportigazgató, vezetőedző, stb összeül. Eggyütt meghatároznak egy játékstílust, egy koncepciót, megvitatják milyen karakterű játékosokat akarnak igazolni, majd ezek alapján eldöntik ki érkezik
Én valahohy így képzelek el egy jól működő csapatépítést
Távozók:
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A Tottenham viszont eladná Adebayort és Soldadot, hogy Lacazettét le tudják igazolni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema