OFF
Re: OFF
Boldog születésnapot a XXI. század legjobb csapatának!
én ismerem, de itt is hasonló probléma van megfogalmazva
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
De okos mindenki de ezeknek köze sincs hozzá. Meg a distan vívta ki ezt a rangot maganak az álszent es kétszintű viselkedésével. De ő ezzel tisztában van. Legalábbis párszor mar leírtam.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Re: MagánzárkaEnrique írta:De mi történt?Santi írta:Mert anno megjegyezte magának örökre.
Mióta én itt vagyok nagyon egyoldalú a dolog, de gondoltam hogy van előzménye, azért is kérdezem.
PosztSzerző: Realista24 Dátum: 2015.01.08, csütörtök 18:23
'shutterisland
Ok: aláírásban üzengetni Barcásként egy Real Madridos oldal egyik szerkesztőjének és moderátorának nem túl okos dolog. Átléptél egy határt. Tegnap az off-ban leírtam a véleményem, lehetőséget adtam, hogy válaszolj, hogy változtathass, hogy kilépj a kétszínű énedből. Ennek ellenére rátettél egy lapáttal. Vegyél példát a többi regisztrált kollégádról. Hogy stílusos legyek; 2015 január: no 'shutterisland.
Időtartam: 1 hónap
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
De mi történt?Santi írta:Mert anno megjegyezte magának örökre.
Mióta én itt vagyok nagyon egyoldalú a dolog, de gondoltam hogy van előzménye, azért is kérdezem.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Mert anno megjegyezte magának örökre. Realistánál csak egyszer kell jól kihúzni a gyufát és onnantól örökké rajtad lesz a szeme.
No offense tényleg, de miért kötekedsz vele állandóan?
Hozzád sem szól.
Hozzád sem szól.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Szerintem a madridom.hu a hibás. Ha azt kerülod, megoldódik.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Valószínűleg benyeltél valami vírust. Formázást tudom ajánlani.'shutterisland írta:valaki nem tudja, hogy miért csinálja ezt a gépem ?
elindítom, aztàn bàrmit csinàlok, 1 percen belül lövi le az összes futó programot, feljön egy ablak, hogy program bezárása - rundll32.exe...aztán újra is indul a gép.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Pont a Real ellen... Ez nem volt szép tőled!
A BL után behùztam Karimmal a vb-t is aztán toltam egy második helyet a bajnokságban, de azt is megdöntöm majd
A BL után behùztam Karimmal a vb-t is aztán toltam egy második helyet a bajnokságban, de azt is megdöntöm majd
Végre nekem is össze jött
Reus
Voltak nagyon meleg pillanatok a döntőben pl az utolsó 2 mp rúgtam a gólt.
Reus
Voltak nagyon meleg pillanatok a döntőben pl az utolsó 2 mp rúgtam a gólt.
hala madrid!
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
...és full hátsókerekes Ezt könnyű összezúzni.Realista24 írta:http://totalcar.hu/magazin/hirek/2015/0 ... gg_regera/
Karimnak jó lesz, mert már Veyront nem tud venni
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
http://totalcar.hu/magazin/hirek/2015/0 ... gg_regera/
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Alexis, Thiago, Tello, Ronaldinho, Zidane
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Ferencváros
https://www.youtube.com/watch?v=BIMGo1Q86TI
bale a legjobb
elsőre cr-t,r10-et,messit,gerrardot és bale-t ismertem meg.nagyon jó kis videó
bale a legjobb
elsőre cr-t,r10-et,messit,gerrardot és bale-t ismertem meg.nagyon jó kis videó
K
K
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Igen, például a dzs betűnél is lehet találni érdekes neveket. (http://www.nytud.hu/oszt/nyelvmuvelo/ut ... zesnoi.pdf)eReMA írta:Kinek milyen lánynevek tetszenek a legjobban?
Az MTA-n bejegyzett nevek 95% szerintem konkrétan nem név.
Egyébként Hanna, Róza, Fruzsina, Anna, Flóra, Csenge, Emma, Ivett.
Erre az alig idegesítő játékra meg én is ráfüggtem, amióta be lett linkelve, eddigi legjobb eredményem egy vébé-győzelem Kamerunnal és egy BL-siker a Dortmunddal. Bajnokságot nem akarok elkezdeni, mert azért nincs olyan sok szabadidőm.