A receptet.palesz77 írta:Mit akar a Debreceni Egyetem Archívuma Messitől? :ĐRealista24 írta:Már a DEA is nyomoz Messi után
(szép szalagcím)
Jótékonysági meccsek vannak porondon, amin Messi is részt vett.
.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 6., péntek 15:16
A receptet.palesz77 írta:Mit akar a Debreceni Egyetem Archívuma Messitől? :ĐRealista24 írta:Már a DEA is nyomoz Messi után
(szép szalagcím)
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. március 6., péntek 13:42
Mit akar a Debreceni Egyetem Archívuma Messitől? :ĐRealista24 írta:Már a DEA is nyomoz Messi után
(szép szalagcím)
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 6., péntek 13:39
Ejjejj az a szörpike...az a szörpikeRealista24 írta:Már a DEA is nyomoz Messi után
(szép szalagcím)
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. március 6., péntek 13:34
azokon is man of the match lett? :ĐRealista24 írta:Már a DEA is nyomoz Messi után
(szép szalagcím)
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 6., péntek 13:33
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 6., péntek 11:46
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. március 6., péntek 11:25
->Victor írta:Óriási meglepetésre Busquets sérülése mégsem olyan súlyos, mint ahogy azt gondolták, így valószínűleg ott lehet a Real Madrid ellen
Toti írta:most nem azért, h sérülést kívánjak bárkinek is, mert nem, de nyílván ti "megússzátok" így.. míg mi..
3 hét vgyis 2 hét múlva pályán lesz.
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. március 6., péntek 11:09
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. március 6., péntek 10:44
HozzászólásSzerző: Victor » 2015. március 6., péntek 8:10
HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. március 5., csütörtök 21:42
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. március 5., csütörtök 21:36
Szerintem itt az volt a kérdés, hogy mit tartasz reális végkimenetelnek, ha te ilyen körülmények között is Real győzelmet várnál, akkor nagyon elvakult drukker lehetsz..Becksy23 írta:Nem tudom, egy classico-n akkor is győzelmet várnék ha a pályamunkások futnának ki a mezben...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 5., csütörtök 21:36
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. március 5., csütörtök 21:30
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. március 5., csütörtök 21:17
Én is győzelmet érzek, de egy döntetlennel is megelégednék. Az a baj, hogy az ATMA ellen is így éreztem.Realista24 írta:+1CS0ki írta:
Mi a tököm köze van ennek ahhoz, hogy ki mekkora madridista? Szerintem nem az volt a kérdés, hogy mit szeretnél, hanem hogy mi lesz. Én amúgy döntetlenre nyomtam, azzal elégedett is lennék valószínűleg.
Győzelemre nyomtam, valamiért azt érzem, de a döntetlennel sem lennék elégedetlen, így látatlanban. Lehet a meccs után már mást mondanék.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 5., csütörtök 21:14
+1CS0ki írta:Mi a tököm köze van ennek ahhoz, hogy ki mekkora madridista? Szerintem nem az volt a kérdés, hogy mit szeretnél, hanem hogy mi lesz. Én amúgy döntetlenre nyomtam, azzal elégedett is lennék valószínűleg.Vagy jött egy gyengébb időszak, és kiszűrödnek a "nagy madridisták"?
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. március 5., csütörtök 21:11
Mi a tököm köze van ennek ahhoz, hogy ki mekkora madridista? Szerintem nem az volt a kérdés, hogy mit szeretnél, hanem hogy mi lesz. Én amúgy döntetlenre nyomtam, azzal elégedett is lennék valószínűleg.Vagy jött egy gyengébb időszak, és kiszűrödnek a "nagy madridisták"?
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. március 5., csütörtök 21:07
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. március 5., csütörtök 19:13
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2015. március 5., csütörtök 17:54
ugyanígy vagyok vele énis. igazából a legszarabb formában lévő Modric is kb. megváltás lesz a mi évek óta haldokló, szánalmas középpályánkra.Viszont azt kell mondjam, hogy sajnos még egy formán kívüli Modric is sokkal jobb megoldás oda középre, mint akármelyik színtelen beugrónk.
Jelenlévő fórumozók: 39 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem