Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Ha CR sem lenne, akkor a 442 Lewaval és Benzemaval nagyon karcolna szerintem. Amúgy szerintem a lengyelt nagyon lenézik, de rendkívül jó csatár... Csak ugye Pep mester őt is visszafogja a zseniális játékukkal.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Realista24 írta:Volt, azt mondta a mester, hogy ott lesz.Toti írta:a schalke ellen lesz modric?
csak mert eddig volt olyan infó is, h már a bilbao ellen bekerül a keretbe.
Az angolok átvették a híremet. DM>PSG, Bale>MU és a bonusz, a Lewa to Real 45 millio
Teljesen fölösleges lenne Lewa.
Sem ő sem Benzema nem fogja huzamosabb ideig tűrni a padot a szélre pedig más kvalitásokkal rendelkező játékos kell. Oda ők kevesek.
Ha megy Bale akkor Hazard>Reus>Moura nálam a sorrend azok közül akiket hoznék.
ZIDANE
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Egyenesen a Dortmundbol?Realista24 írta: és a bonusz, a Lewa to Real 45 millio
Elozmenyek:
Santi írta:"Robert Lewandowski megállapodott a Real Madriddal, így ha a két klub is egyezségre tud jutni egymással, akkor minden bizonnyal nyártól Ancelotti irányítása alatt folytathatja pályafutását. A német válogatott csatárért meg nem erösített információk szerint 45 millió eurót kér a Borussia Dortmund."
forrás: 'dista
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Volt, azt mondta a mester, hogy ott lesz.Toti írta:a schalke ellen lesz modric?
Az angolok átvették a híremet. DM>PSG, Bale>MU és a bonusz, a Lewa to Real 45 millio
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
a schalke ellen lesz modric?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
IGen-igen, ez nekem is tetszik! Castillából még kellene kukázni egy 8. embert a védők közé.h3x0r írta:Nezegettem transfermarkton Danilo meccseit es feltunt, hogy elozo szezonban 2 kupameccsen is balhatvedet jatszott. Mint ahogy a 12/13-as szezonban is volt egy meccse azon a poszton. Lehet hogy Carlo masodik szamu szelso hatvedkent szamol vele nem csak Carvajal, hanem Marcelo posztjan is?
Mert igy kozepre 2 posztra megvan a Ramos Pepe Varane harmas, a 2 szelre is a Marcelo, Carvajal, Danilo trio es meg maradt egy Nacho, aki mindenhol tud jatszani.
Elsore nem orultem neki, hogy Carvajal melle hozunk egy vetelytarsat, de amennyiben tobb poszton is tud jatszani, annyira nem is hulye otlet. (Coentraoval is az az egyik problemam, hogy BH poszton kivul mashol nem nagyon tud jatszani. Pedig Mourinho kiprobalta JH, BSZ es 433-ba a kozeppalya bal oldalan is.)
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
- h3x0r
Nezegettem transfermarkton Danilo meccseit es feltunt, hogy elozo szezonban 2 kupameccsen is balhatvedet jatszott. Mint ahogy a 12/13-as szezonban is volt egy meccse azon a poszton. Lehet hogy Carlo masodik szamu szelso hatvedkent szamol vele nem csak Carvajal, hanem Marcelo posztjan is?
Mert igy kozepre 2 posztra megvan a Ramos Pepe Varane harmas, a 2 szelre is a Marcelo, Carvajal, Danilo trio es meg maradt egy Nacho, aki mindenhol tud jatszani.
Elsore nem orultem neki, hogy Carvajal melle hozunk egy vetelytarsat, de amennyiben tobb poszton is tud jatszani, annyira nem is hulye otlet. (Coentraoval is az az egyik problemam, hogy BH poszton kivul mashol nem nagyon tud jatszani. Pedig Mourinho kiprobalta JH, BSZ es 433-ba a kozeppalya bal oldalan is.)
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Mondjuk nem is lenne célszerű,gondoljunk csak bele,jönnének katalánék,azt meg ki nem hagynák a madridi ultrák,+baszk barátaink akik megint csak nem a hidegvérükről híresek...szal nem hiába óvatosak,más sem kellene minthogy rombadöntsé a Cuatro Caminos környékétNorbii írta:nem tudom hogy volt e de:
"Ezt a meglepetést pont Május 20. Napján esedékes gyepszőnyeg cseréje a Bernabeuban; ezért nem lehet ott tartani a spanyol kupa döntót."
gyepszőnyeg csere.
Nekem az a furcsa,hogy Coentraot mennyien dicsérték itt,pedig ő 30millio volt,és már nem is most,most meg 20-at sokallnak egy bejáratott szélsővédőér...cart írta:Nagy luxus két hasonló szintű (nem egyformán rosszra gondolok), csak azonos poszton bevethető védőt fenntartani...
25millióból lehetne 1-1 kicsivel gyengébb képességű csere játékost venni mind a két szélre.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
+1, ő jó lenne. Ingyen is talán el lehetne hozni, cserébe megkapják Arbeloa-t végleg, meg Illarra-t két évre és egy nagytábla milkacsokit. Az ő módszereikkel játszunkBBeno írta:Mattia De Sciglio-t meglehetne próbálni. neki tökmindegy hogy jobb vagy balhátvéd. ebből a fos milanból szerintem simán hozható 10-15-étr bármennyire is tisztában vagyok vele hogy ki a tulaj.
így lehetne megpróbálni:
ancselotti kihasználja hogy ő ott volt valaki
ancselotti szépen elbeszélget a gyerekkel hogy ez a milan egy utolsó vesztes csapat és évekig kupa közelében nme lesznek
és kicsit nagyobb pénzt is kaphatna
a gyereknek csak kérnie kéne és tüntetni hogy jöhessen.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Mattia De Sciglio-t meglehetne próbálni. neki tökmindegy hogy jobb vagy balhátvéd. ebből a fos milanból szerintem simán hozható 10-15-étr bármennyire is tisztában vagyok vele hogy ki a tulaj.
így lehetne megpróbálni:
ancselotti szépen elbeszélget a gyerekkel hogy ez a milan egy utolsó vesztes csapat és évekig kupa közelében nme lesznek
így lehetne megpróbálni:
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
cart írta:Nagy luxus két hasonló szintű (nem egyformán rosszra gondolok), csak azonos poszton bevethető védőt fenntartani...
25millióból lehetne 1-1 kicsivel gyengébb képességű csere játékost venni mind a két szélre.
Hat szerintem jelenleg nem ugy all a piac hogy ezt meg lehessen csinalni. Vagy akkor kik azok a jatekosok akik 10 millio koruli aron hozhatok es csak kicsivel gyengebbek mint Marcelo es Carvajal? kivancsi vagyok, mert szerintem nem hemzsegnek.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Nyugi, úgyse a posztján fogjuk játszatni :Đ :Đ
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR
Nagy luxus két hasonló szintű (nem egyformán rosszra gondolok), csak azonos poszton bevethető védőt fenntartani...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára cart 2015. március 6., péntek 21:44-kor.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ja, adjunk túl Carvajalon, aki meghal minden este a csapatért, és a következő 10 év kb egyik legjobb jobbhátvédje lesz/már az.
Tőlem jöhet amúgy a brazil, bár az ideális az lenne, ha mindkét oldalon bevethető csere szv jönne.
Tőlem jöhet amúgy a brazil, bár az ideális az lenne, ha mindkét oldalon bevethető csere szv jönne.
Nem illik.
Szerintem nem sok ért, mert ő olyan név, hogy simán túl lehetne adni rajta vagy Carvajalon, aki szerintem elég gyenge már egy ideje.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Ronaldo, Ronaldinho, Seedorf
- Kedvenc csapatod: Fradi, RM
egy Reál Madridnál ne senkiházik üljenek a padon, és igen is teljen minőségi, bőséges keretre. Ez az elnök kötelessége lennemiro írta:Nagyon remélem hogy kamu,mi az Istennek ennyi pénzért csere jobbhátvéd..Az AS szerint is megkötötték a szerződést a felek, a spanyol lap szerint a Real Madrid 25 millió eurót, plusz egyéb záradékokat fizet Daniloért a Portónak. Forrás: Madridom.hu
Azt hittem megoldjuk kb 5 millió euróból..
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Nagyon remélem hogy kamu,mi az Istennek ennyi pénzért csere jobbhátvéd..Az AS szerint is megkötötték a szerződést a felek, a spanyol lap szerint a Real Madrid 25 millió eurót, plusz egyéb záradékokat fizet Daniloért a Portónak. Forrás: Madridom.hu
Azt hittem megoldjuk kb 5 millió euróból..
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
nem tudom hogy volt e de:
"Ezt a meglepetést pont Május 20. Napján esedékes gyepszőnyeg cseréje a Bernabeuban; ezért nem lehet ott tartani a spanyol kupa döntót."
gyepszőnyeg csere.
gyepszőnyeg csere.
Kerlon írta:Szerintem nem a Portoval lesz a baj, hanem mint a legtöbb dél-amerikai játékosnál itt is valami cégnél lesz a játék engedély.
erre a cégre gondolsz: Doyen Sports.
http://www.doyensports.com/en/home.html
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nem is erre gondoltam,hanem pont arra,hogy ha nem szereti senki,hogy nem szabadultak már meg tőle...ezek szerint mégsem annyira úgy van az...Ha jol emlekszek valamelyik nyaron majdnem eligazolt talan a MU-ba csak aztan nem faxoltak at idoben valamit es ittragadt. :mrgreen: Legalabbis a hirekben ezt mondtak.... Szoval nem ujkeletu hogy el akar menni.
Nyilván hirtelenjében Nachon kívül nincs is más aki Marcelot pótolhatná.
LEGIO PATRIA NOSTRA