Gareth Bale - 18
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Gareth Bale - 11
bale 20-at passzolt az első félidőben, ebből 1 volt hosszabb 5 méternél (azt elrontotta). a 14 JÓ passszából 9 hátrafelé ment. 11 előre tartó passzából 6 volt rossz, és 5 jó.
így épít támadást egy 100 milliós játékos.
így épít támadást egy 100 milliós játékos.
Mondjuk aki szerint a mostani és a tavalyi Bale között játékban nincs nagy különbség ott azért lehet elfogultság vagy fogalmatlanság. Nem akarok ezzel senkit sem megsérteni, de ilyet állítani akkora butaság mintha én most elkezdeném dícsérni a maiért
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nem az a probléma, hogy rosszul játszik... oké, legyen. előfordul! De az, hogy szeptember 1. óta szarul játszik (túlzás nélkül... azaz 1-2 elfogadható meccse nem változtatja meg ezt a tényt), na az már nem elfogadható. És miro védheted, hogy az egész csapat szar, csak az a probléma, hogy Bale mellett már csak ezt tudod felhozni, hogy "hát az egész csapat szar volt..." És? Elvileg az ember egy elit játékos, és NEM KÉPES meccseket eldönteni. (leszarom, hogy múltkor belőtt egy 11-est...)
Bazzeg, ha elhozzuk Griezmannt...
Bazzeg, ha elhozzuk Griezmannt...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
miro szerintem tovább ne vergődj, jól tudod én is pártoltam Balet eleget, de ez elfogadhatatlan.
Ok CR szar, de volt egy jó ősze legalább
Benzema is szar jelenleg de legalább 10 meccsből van 4-5 ahol legalább értékelhető a teljesítménye.
Szerintem Balenél idén ez 10ből 1-2, jóindulattal.
Remélem a két mencseszter vagy psg vagy valaki viszi, legalább egy 60ast dobajanak érte azt cső.
Ok CR szar, de volt egy jó ősze legalább
Benzema is szar jelenleg de legalább 10 meccsből van 4-5 ahol legalább értékelhető a teljesítménye.
Szerintem Balenél idén ez 10ből 1-2, jóindulattal.
Remélem a két mencseszter vagy psg vagy valaki viszi, legalább egy 60ast dobajanak érte azt cső.
Hát én pont leszarom, hogy az írásaimmal ki fog szimpatizálni, de azért, bassza meg, nincs egy használható passza, rendre adja el a labdákat, a futással úgy van, hogy csinálja akinek két anyja van. Igen, a komplett csapat szar, de Bale így is a gyengébbek között van, és az engedtessen már meg a fórumozóknak, hogy ezt leírják.miro írta: Ugyan azt mint a többiek,csak ha ide beírnak akkor azzal másnak tudnak szimpatizálni.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Természetes, hogy Bale más megítélés alá esik, nem csak itt, szerte a világon.
Ő a vadló.
Ő CR utódja.
Ő a világ legjobb balosa.
Ő a döntők királya, stb.
Ő a világ második/harmadik legdrágább játékosa.
Ha ezt nem érted, akkor mindegy az egész. Én pont leszarom. Nem várok már tőle semmit, ha hoz egy jobb megoldást, pozitívan csalódok.
Ő a vadló.
Ő CR utódja.
Ő a világ legjobb balosa.
Ő a döntők királya, stb.
Ő a világ második/harmadik legdrágább játékosa.
Ha ezt nem érted, akkor mindegy az egész. Én pont leszarom. Nem várok már tőle semmit, ha hoz egy jobb megoldást, pozitívan csalódok.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Ugyan azt mint a többiek,csak ha ide beírnak akkor azzal másnak tudnak szimpatizálni.Bullet T írta:Na jo, hogy hazaertem, ilyen eredmenyre megerte varni xd
Amugy mit csinalt mar, hogy ennyien a halalat kivanjak? (vagy csak a szokasos szarok bele stilusba jatszik ?)
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- Bullet T
Na jo, hogy hazaertem, ilyen eredmenyre megerte varni xd
Amugy mit csinalt mar, hogy ennyien a halalat kivanjak? (vagy csak a szokasos szarok bele stilusba jatszik ?)
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
in van gaal we trust
- LeagueofLesbians
- Kedvenc játékosaid: Raúl
na jó, takarodj (csak, hogy visszafogottan fejezzem ki magam)
80m felett mehet, különben csak a pad vagy a castilla
80m felett mehet, különben csak a pad vagy a castilla
[FIFA WORLD]
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
morientes írta:Eredményesebb volt.De nem illett bele tavaly sem a csapatba.Amúgy tavaly szerintem jó volt
Nem illett bele, de szerintem negatív irányban sem mozgott ki.
Ahogy ziro is írta, volt benne akart, hajtott. Ráadásul bejöttek neki az elfutások,cselek,beadások és akadt neki pár távoli gólja is.
Ezek szinte teljesen eltűntek idén a játékából.
Sablonos és körülményes lett a faszi, ráadásul már nem is hajt.
Szerintem nem volt vele baj amúgy, hogy kilógott... amikor más nyomott volna egy bepasszt vagy kényszerítőt ő akkor meghúzta a védelem mellett és bekerült mögéjük vagy kapura tört és lőtt...
Kellenek ezek egy csapatba, de sajnos idén tényleg dupla nulla az emberünk
ZIDANE
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Felfelé ívelt a formája, az akarat rendben volt, egy végigdolgozott nyár és az előrelépés esélye kecsegtetett..szóval azért más volt akkor a helyzet vele kapcsán. Elékszem mentek a felkészülési meccsek, és a megy a meccs topikban írtuk többen, hogy most robbanthat...aztán látjuk mi lett belőle hogy bacca meg.
Nem illik.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Eredményesebb volt.De nem illett bele tavaly sem a csapatba.Amúgy tavaly szerintem jó volt
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
miro írta:Ne tulozz,ket jo labdaerintese volt tavaly ossz-vissz,sot..Kerlon írta:Kb. két jó meccsére emlékszem a BL-ből, Münchenben meg Gelsenkirchenben.
Amúgy tavaly szerintem jó volt. Főleg úgy, hogy nulla előszezon volt a háta mögött, tök új környezet stb...
Pont ezért is várta mindenki tőle idén, hogy most baszott nagyot fog durrani, de sajnos ez elmaradt.
Remélem nyáron elköszönünk egymástól.
Arra viszont számítsatok, ha visszamegy Angliába ott újra csillogni fog és mi leszünk a madarak akik elengedték.
csak az fog lemaradni a cikkből, h nálunk kb soha nem lesz azon a szinten, amit angliában tud adni.
ZIDANE
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ez olyan mint nálad ÖzilKerlon írta:mit nem tudtok azon felfogni, hogy két (igazán) jó?
A hibák eltörpülnek,egy két jó megmozdulás vagy meccs,fölértékelődik
LEGIO PATRIA NOSTRA
- ateeemadrid
Én úgy emlékszem, hogy a csoportmeccseken is jó volt, a Juventus ellen pl. jól játszott, lőtt 1 szép gólt is, a Dortmund elleni odavágón is jó volt, a Bayern és a Schalke elleni meccseken is, úgyhogy na. A BL-ben egyáltalán nem lehetett rá panasz, ott a komplett BBC remekelt.Kerlon írta:Kb. két jó meccsére emlékszem a BL-ből, Münchenben meg Gelsenkirchenben.
Azt az igazán szócskát először nem írtad oda, az azért eléggé megváltoztatja az egészet.mit nem tudtok azon felfogni, hogy két (igazán) jó?
mit nem tudtok azon felfogni, hogy két (igazán) jó?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Ne tulozz,ket jo labdaerintese volt tavaly ossz-vissz,sot..Kerlon írta:Kb. két jó meccsére emlékszem a BL-ből, Münchenben meg Gelsenkirchenben.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
én nem vagyok Bale fan, de tavaly nem volt rossz érzésem, amikor hozzá került a labda, a tag közelről-távolról is veszélyes volt, most nem rajongok érte, ha épp rávezeti a védőre a labdát... tudjátok mire gondolok
Kb. két jó meccsére emlékszem a BL-ből, Münchenben meg Gelsenkirchenben.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K