Megy a meccs!
- ikarus93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Megy a meccs!
Carlo helyébe egyessével pofoznám fel a játékosokat.
Nálunk egy Bale keres annyit mint az egész Bilbao-i bagázs, hát mi ez a pörformansz?
Jóllakottá váltak a fiúk. Megvan a decima most már kiengedhetünk...
ja és visszatértem
Nálunk egy Bale keres annyit mint az egész Bilbao-i bagázs, hát mi ez a pörformansz?
Jóllakottá váltak a fiúk. Megvan a decima most már kiengedhetünk...
ja és visszatértem
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ikarus93 2015. március 7., szombat 19:03-kor.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Szerintem se. Ez motivacios problema.csabi87 írta:Itt nem a kondival van baj.
Talan ha az edzonk nem epiti le a komplett cserepadot nullara hogy semmi konkurencia ne legyen csapaton belul, meg nem nyilatkozik baromsagokat hogy ha egeszseges a BBC akkor kezd, akkor TALAN egy fokkal jobban mennenek. Arrol nem beszelve hogy bele tudna nyulni a meccsbe amire jelen helyzetben keves az esely.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Luigi-K1
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo
Nem csoda hogy az Barca szurkolók az utóbbi időben a mi meccseinken élvezkednek...
Sajnos az a baj,hogy jogosan...
De azért várunk a csodára.... Hogy fordítunk ma.
Sajnos az a baj,hogy jogosan...
De azért várunk a csodára.... Hogy fordítunk ma.
Courtois---- Carvajal-Militao-Alaba-Mendy-----Valverde,Casemiro,Modric-----Vinícius--Benzema-MBappé
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
nehogy lehozza illarát.... amilyen szerencsétlen még benyel egy sárgát és mehet zuhanyozni... bár így se sokat számít
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Fáradtság, decima miatti teli puttony, megnövekedett arcok, gyenge formák, rossz formáció...sok probléma van. Ami a legnagyobb, hogy ebből ki kéne vezetni a csapatot, az egész csapatot, nem csak pár embert. És ezt ki fogja megtenni? Simeonét lehet szidni, vagy Mourinhot, de ők ilyenkor tudják mit kell tenni. Carlo nem fog tudni mit csinálni mikor Bale elbasz egy beadást, de oda megy hozzá az öltözőben, letolja kopaszra a fejét és egy bazi nagy tükörrel megmutatja neki azt a kopasz foltot a fején. És megmondja, hogy takarodjon innen ezzel az undorító hozzáállással. Korántsem csak a walesi a baj, sokkal inkább az, hogy tudja a sok kifáradt/nagyarcú sztár, bármi lesz a meccs vége, ugyanúgy kifutnak majd a gyepre jövő héten is és ugyanúgy felvehetik a fizut.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Ez nem az edző felelőssége... tüdücc... :Đtucsoki írta:Most már tényleg nyögje be valaki, hogy ez nem az edző felelőssége...
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
az a helyzet, hogy ha nem változik sürgősen vmi, akkor két hét mulva könnyen szemtanúi lehetünk egy újabb 5-0-nak
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Lehet, h Illara,Jese, Navas es Nacho furja most Carlot, csak mi nem tudunk rola.tucsoki írta:Amikor Mou utolsó évében a sajtóval háborúzott, a játékosok klikkesedtek, visszaszóltak, stb-stb, na akkor volt káosz, nagyjából ugyan ilyen szétesetten játszottunk. Most elvileg minden rendben van, nem értem minek tudható be már hosszú idő óta ez a teljesítmény. Ez nem hullámvölgy, ez egy kalap kaki, nem a világ elithez méltó...
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
Most már tényleg nyögje be valaki, hogy ez nem az edző felelőssége...
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Pedig ha megnezed, minden poszton megvannak az emberek, h jobbak legyunk, es meg sem.remike34 írta: Részben igen.
Nézd meg amikor felállunk támadni, szélen és elöl vagyunk, a két belső kp visszaáll labdát kérni a védők vonalába, a felezőtől a bilbao 16osáig nincs emberünk csak szélen, nincs kapocs a játékosok között. Szélen van kb 3 méter megverni vkit 1v1be, ami most nem megy, vmi mást kellene erőltetni.
Agyvérzés kerülget
Vki emlitette, h egesz heten csak erre az egy meccsre keszulhetttek es megis farattnak es fasultnak tunnek. Az egesz vhogy el van cseszve.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
kell a Schalke ellenhehe írta:modriccsal mi van?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
az utóbbi 1 hónapban hányszor játszottunk két mecset 1 héten?
A Barcelona Bl-ezik,kupázik kb 14 emberrel és pengék.
Ez már nem erőnléti probléma nálunk szerintem..
A Barcelona Bl-ezik,kupázik kb 14 emberrel és pengék.
Ez már nem erőnléti probléma nálunk szerintem..
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Atletico szagot érzek a levegőben...kurva gyenge. Átlövés, egyéni villanás, máshogy ez nem lesz meg.
Hát ez eddig híg fos.
A rotálást meg elkéne már felejteni emberek.Már 2 hónapja 1 meccset játszik a csapat hetente.Ezeknek a játékosoknak ezt a meccsszámot ki kellene röhögni.
Itt nem a kondival van baj.
Olyan mintha elfelejtették volna hogyan kell támadni.
Itt ez a baj.
Meg a nyámnyila hozzáállás.Olyanok mint a kislányok.Nem mernek odalépni,fellökik őket stb.Semmi keménység határozottság nincs a csapatban.
Példa erre Benzema jelenete a félidő végén.Lepasszolja amikor neki az ziccer helyzet.
A rotálást meg elkéne már felejteni emberek.Már 2 hónapja 1 meccset játszik a csapat hetente.Ezeknek a játékosoknak ezt a meccsszámot ki kellene röhögni.
Itt nem a kondival van baj.
Olyan mintha elfelejtették volna hogyan kell támadni.
Itt ez a baj.
Meg a nyámnyila hozzáállás.Olyanok mint a kislányok.Nem mernek odalépni,fellökik őket stb.Semmi keménység határozottság nincs a csapatban.
Példa erre Benzema jelenete a félidő végén.Lepasszolja amikor neki az ziccer helyzet.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Érhetetlen, megmagyarázhatatlan szitu ez... egyszerűen nem tudok én sem rájönni a dolgok nyitjára. Ez nem pesszimizmus, ez a valóság. 2015-ben nem emlékszem 2-nél több jó meccsre...Toti írta:leszarom. kerek egy hetes bant.....
de rohadjon meg az osszes! ekkora szar jatekot bazdmeg en meg nem lattam. 1 kikurt kibaszott hete erre a meccsre keszulnek. az eletbe semmi masra sem kell figyelniuk es kepesek lehozni egy ilyen meccset 0 kapuralovessel. ez mi? szarfaszu buzik
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Egyetlen bíztató jel az a támadás a végén, Marcelo...
Ötlettelen játék végig, de azért nem lehetetlen ez.
Ötlettelen játék végig, de azért nem lehetetlen ez.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
Amikor Mou utolsó évében a sajtóval háborúzott, a játékosok klikkesedtek, visszaszóltak, stb-stb, na akkor volt káosz, nagyjából ugyan ilyen szétesetten játszottunk. Most elvileg minden rendben van, nem értem minek tudható be már hosszú idő óta ez a teljesítmény. Ez nem hullámvölgy, ez egy kalap kaki, nem a világ elithez méltó...
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Egyébként az én hibám.
Amikor szenvedett a csapat volt tv-m, majd az elmúlt idökben amikor futott a szekér orosz streameken tudtam csak nézni a meccseket.
Most újra van tv elöfizetésem tv-ben hd adásban, azóta nem megy a csapanak kb.
Lehet le kellene mondani a szolgáltatónál a dolgot?
Viccen kívül kurvára kell Modric és James, hogy vérfrissítés legyen. A futó bolond Balet meg vagy pszichológushnál rendbe tenni, pihentetni és megtartani, vagy 50 milliós veszteséggel eladni a francba. Röhej az ember.
Amikor szenvedett a csapat volt tv-m, majd az elmúlt idökben amikor futott a szekér orosz streameken tudtam csak nézni a meccseket.
Most újra van tv elöfizetésem tv-ben hd adásban, azóta nem megy a csapanak kb.
Lehet le kellene mondani a szolgáltatónál a dolgot?
Viccen kívül kurvára kell Modric és James, hogy vérfrissítés legyen. A futó bolond Balet meg vagy pszichológushnál rendbe tenni, pihentetni és megtartani, vagy 50 milliós veszteséggel eladni a francba. Röhej az ember.
- remike34
- Kedvenc játékosaid: Zidane, R9, CR7
A játékosok távol helyezkednek el egymástól támadásban és védekezésben is, nem segítenek egymásnak meccsek óta.
Csak ívelgetni van így lehetőség. 3an 4en visszük támadásban 7-8 védekezőre a labdát, kicsi az esély a gólszerzésre.
A spanyol bajnoki táblázat elején lévők közül szinte mindenki pontot és pontokat rabolt tűlünk, így nem lesz idén kupa...[/quote]
Igen abban van a problema, h nem segitenek egymasnak. Talan nem eleg ehesek a jatekosok, v Carlo nem tudja oket elegge motivalni.[/quote]
Részben igen.
Nézd meg amikor felállunk támadni, szélen és elöl vagyunk, a két belső kp visszaáll labdát kérni a védők vonalába, a felezőtől a bilbao 16osáig nincs emberünk csak szélen, nincs kapocs a játékosok között. Szélen van kb 3 méter megverni vkit 1v1be, ami most nem megy, vmi mást kellene erőltetni.
Agyvérzés kerülget
Csak ívelgetni van így lehetőség. 3an 4en visszük támadásban 7-8 védekezőre a labdát, kicsi az esély a gólszerzésre.
A spanyol bajnoki táblázat elején lévők közül szinte mindenki pontot és pontokat rabolt tűlünk, így nem lesz idén kupa...[/quote]
Igen abban van a problema, h nem segitenek egymasnak. Talan nem eleg ehesek a jatekosok, v Carlo nem tudja oket elegge motivalni.[/quote]
Részben igen.
Agyvérzés kerülget
leszarom. kerek egy hetes bant.....
de rohadjon meg az osszes! ekkora szar jatekot bazdmeg en meg nem lattam. 1 kikurt kibaszott hete erre a meccsre keszulnek. az eletbe semmi masra sem kell figyelniuk es kepesek lehozni egy ilyen meccset 0 kapuralovessel. ez mi? szarfaszu buzik
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91