Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Toti

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. március 8., vasárnap 20:11

azt mondtam, h erősen el kellene rajta gondolkodni.
nem azt h küldjük is.
a félszemet is odaírtam.

a hsz vége meg gondolom akkor senkinél sem jelent meg vmiért.

azt is leírtam már számtalanszor, h én bírom az olaszt, és örülök h ő jött mourinho után. de leírtam azt is, h ötlettelenség, taktikailag képtelen újítás vmint motiválatlanság.. arra nem jött reagálás csak a hszből kiragadott részre.
na mindegy.

de mégegyszer, bocsánat ha ez úgy jött le, h én már küldeném is.
mondtam, h nem akarok vitát.

marcelo szavaival élve:
"Te quiero mi madrid"
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. március 8., vasárnap 20:02

dzsi91 írta: De a szomorú nem is az,hogy most a fórumon vannak ámokfutások, hanem,hogy jönnek hírek a Bernabeu felől hasonló agymenésekről.
Jó hát a Bernabeu felől mikor nem jönnek agymenések? :D Ott már egy savanyú pofavágás azért, mert valaki citromba harapott, aztán kitalálják, hogy mindenki utál mindenkit. :)

Amíg nem tesszük rendbe normálisan a keretet, addig ne azzal kezdjük már az egészet, hogy megint edzőt cserélünk. Igazoljunk kreatív játékosokat, aztán ha akkor sem megy, majd akkor ellehet gondolkodni, hogy alkalmas e Carlo a feladatra.

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2015. március 8., vasárnap 20:00

Szerintem nem feltetlenul baszna ki Perez ha nem nyerunk semmit. Attol fugg inkabb hogy hogyan nem nyerunk semmit. Ugyanigy kinezem azt is hogy kibassza akkor is ha mondjuk behuzzuk a ligat, de csufos bucsu lesz a BL-bol.

En amugy mindenkepp itt tartanam. Nem azert mert kierdemelte, hanem mert kell a Realnak a stabilitas. Nem lenne okos dontes edzot valtani foleg ugy hogy nincs is nagyon ertelmes opcio a lathataron szerintem.

Zidane-t kinevezni nagy baki lenne. Osszeroppanna ennel a Realnal meg mielott javaban elkezdodhetne az edzoi karrierje.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. március 8., vasárnap 19:59

Sunsky írta:Te jó ég... másfél év alatt csak 4 kupát nyertünk vele, küldjük el tényleg... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ne is erőlködj, az csak szerencse volt.

De a szomorú nem is az,hogy most a fórumon vannak ámokfutások, hanem,hogy jönnek hírek a Bernabeu felől hasonló agymenésekről.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. március 8., vasárnap 19:56

Te jó ég... másfél év alatt csak 4 kupát nyertünk vele, küldjük el tényleg... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. március 8., vasárnap 19:51

Pedig perez úgy fogja kivágni Ancelotti-t mint macskát szarni ha nem nyerünk idén semmit ebben biztosak lehettek. :lol: és az utód már rég megvan, nem kell messzire menni,Zizu csobbanhat csak aztán nehogy belefulladjon :lol: .... De mivel sztem helyrerázza a digo a csapatot és lecalmáztatjuk barcáékat így nem aggódok Ancelotti állásán.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. március 8., vasárnap 19:50

Napról napra jobbak lesznek a hsz-ek, nyomjátok még. :lol: :lol: :lol:
Schuster leváltása is nagy húzás volt a Barca előtt közvetlenül, tuti meg kéne ismételni. :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol:

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. március 8., vasárnap 19:48

dannen írta:
Toti írta: soha nem gondoltam, h ilyet írok, de ha a schalke és levante ellen is ilyen ötlettelen, lélektelen szart látunk akkor komolyan el kellene azon gondolkodni, h küldjük el a levante másnapján.

és akkor az új edzőnek (vagy akit épp sikerül szerezni a helyére ilyenkor) lesz 1 hete a barca elleni meccsig, hatalmas ötlet, ott biztos kevesebb eséllyel kapunk ki, mint carloval
:lol:
Hátha az új edző "honeymoon fázisa" megnyeri a meccset... :mrgreen:

Amúgy én sem vagyok a szezon közbeni menesztés híve, ha csak nem orbitális nagy gáz van (BL hely elérése nem biztos, vagy valami hasonló horderejű), a szezon végéig várjunk, aztán meglátjuk hogyan tovább. Ha nyer egy címet, akármilyen szarul is nézett ki a csapat szezon közben (és én akármennyire is nem tartom jó edzőnek), akkor maradnia kell.
petiamadridista írta:Kissé visszaolvasgatva, azt hiszem, hogy RMCF véleménye van a legközelebb az igazsághoz..
+1 Én is RMFC véleményét tartom a legvalószínűbbnek.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. március 8., vasárnap 19:47

Én még arra leszek kíváncsi ha netalántán a Schalke lövi kedden az első gólt mondjuk az első félidőben akkor mit reagálunk majd. :hmmm:

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2015. március 8., vasárnap 19:46

López Caro biztos szívesen jönne.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. március 8., vasárnap 19:46

Elküldeni? hagyjuk már. Bőven rászolgált még a következő idényre is. Az idei hibákból megtanulni, mind átigazolás terén, mind taktika, mind cserékben... Amúgy meg tavaly sem voltunk túl jó formában a BL utolsó fordulóiban és még is remekeltünk a komoly meccseken. Ha nem nyerünk akkor meg tök mindegy, hogy kivel érjük el a kiesést vagy a 2., 3. helyet... Év végén értelmes edzőt nem találsz a vészmegoldás meg úgy sem tud mit kezdeni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. március 8., vasárnap 19:28

ziro4vr írta:
Csabi írta:ancelotti a kupában eredményesebb a csapataival mint a bajnokságokban, nem kell itt se védeni, se elküldeni a faszba, meg főeg nem szerencsézni, csak be kell látni h ez van.
Ez egyébként így van. Csak az már más kérdés, hogy Perez ezt meddig fogja tűrni.
soha nem gondoltam, h ilyet írok, de ha a schalke és levante ellen is ilyen ötlettelen, lélektelen szart látunk akkor komolyan el kellene azon gondolkodni, h küldjük el a levante másnapján. rohadtul félek, h vmi orbitális nagy pofont kapunk a barcától. :-(

annyira látszik, h nem tud motiválni, valamint az, h képtelen belenyúlni a meccsbe. és itt most nem kell azzal jönni, h rövid a pad v ilyenek.. nem csak padról lehet a meccsbe nyúlni. taktikailag egyszerűen nem tud újítani meccs közben. annyira látszik rajta az ötlettelenség ahogy rágózik és csak ráncigálja a szemöldökét.. nagyon rossz.

de mondom, én mellette állok, lesz 2 hazai kötelező meccse. ott már nem csak eredmény kell, de játék is.

újabb vitákat nem akarok generálni és megfogadtam, h a következő meccsig nem szapulok senkit.
2 meccs
2 hazai meccs
2 kötelező hazai meccs
2 olyan meccs ahol visszalehet nyerni a szurkolók bizalmát, ahol megint éghet a tűz

ne mondja senki, h lehetetlen ennek a realnak agyonverni egy schalkét és levantét.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2015. március 8., vasárnap 18:28

Kissé visszaolvasgatva, azt hiszem, hogy RMCF véleménye van a legközelebb az igazsághoz..

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2015. március 8., vasárnap 18:26

Csabi írta:ancelotti a kupában eredményesebb a csapataival mint a bajnokságokban, nem kell itt se védeni, se elküldeni a faszba, meg főeg nem szerencsézni, csak be kell látni h ez van.

naja de nehogymár egy ilyen magasan jegyezett edző ne tudjon ezzel kezdeni semmit. tavaly is hány meccs volt a bajnokság vége előtt mikor olyanokat nyilatkozott, hogy csak a 100% elég stb stb.. mégis botlottunk nemtudom már hány fordulón keresztül és el is vesztettük a bajnokságot. és úgy látszik idén is valami ilyesmi lesz ha nem talál ki valamit az öreg. már pedig ha modric visszatérésével se lesz javulás akkor pápá bajnokság..megint.. talán a camp nouban visszatudjuk nyerni a formánkat de ha ott kikapunk eléggé bizonytalan a szezon hátralevő része.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. március 8., vasárnap 18:21

Ez egyébként így van. Csak az már más kérdés, hogy Perez ezt meddig fogja tűrni.
Nem illik.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. március 8., vasárnap 18:17

ancelotti a kupában eredményesebb a csapataival mint a bajnokságokban, nem kell itt se védeni, se elküldeni a faszba, meg főeg nem szerencsézni, csak be kell látni h ez van.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2015. március 8., vasárnap 18:06

banderas írta: Ha Ancelotti nem áll a sarkára, nem nyúl bele ajátékosokba, akkor nálam nem jó edző lesz, a 10. ellenére. Azt szerencsével nyertük, nem jó játékkal.
persze, a Bayern ellen is szerencsénk volt és vertük ki a címvédőt egy 5össel...
a döntőben meg Casillas benyelt egy potyát, emiatt kellett futni az eredmény után, de előtte meg utána is voltak ott helyzetek, csak hát kimaradtak... a játékkal nagy baj nem volt, a kettős csere után meg oda voltak szögezve a kapuhoz, szimplán nem ment be semmi, de játékban bőven az Atletico fölé nőttünk és ahhoz a makkos potyagólhoz legalább akkora makk kell, mint egy 93. perces gólhoz, bár azon meg elmélkedhetünk, hogy makk-e ekkor gólt szerezni.

banderas
Kedvenc játékosaid: Guti, Ronaldo, Ronaldinho, Seedorf
Kedvenc csapatod: Fradi, RM

HozzászólásSzerző: banderas » 2015. március 8., vasárnap 16:59

Steve írta:Abszolút osztom RMCF a véleményedet és jó hogy ezt hosszasabban leírtad

Viszont ez az igazolási politika és ez a játékos kezelés nem működhet tovább. 11emberrel nem lehet egy szezont lehozni, padra igazolni meg a világ legnagyobb baromsága ezt mindig elmondom.
Hát erről beszélünk mióta. Legyen a világelső a csapatunk, legnagyobb sport biznisz,stb. AKKOR 11 fős gála csapattal mehetsz Perezzel együtt a süllyesztőbe. Nincs pénz megfelelő játékosokra? VAN. Akkor legyenek ott a csapatban, versenyezzenek a kezdőért. Ahogy láttam, a nagy Ronaldot is vért izzadni Capello kezei között. Elszállt az egyensúly megint Perez és a faarcú, már minden titulust begyűjtött NAGYJAINK irányába. Ha Ancelotti nem áll a sarkára, nem nyúl bele ajátékosokba, akkor nálam nem jó edző lesz, a 10. ellenére. Azt szerencsével nyertük, nem jó játékkal.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 8., vasárnap 12:05

sonic írta:
Realista24 írta:Ha minden igaz félidei fotó:
http://www.puntopelota.es/sites/default ... k=U0LHA1r3
Nem lehet azt mondani, hogy Carlo szarik bele a dolgokba...a tegnapi megint a játékosok sara volt.
Most csak trollkodsz, ugye? Nyugtass meg. :mrgreen:

Ha nem akkor kerdeznem, hogy hogy kovetkezik ebbol a kepbol hogy a tegnapi a jatekosok sara volt? Marmint lehet az oveke volt, en nem mondom hogy nem. De miert ez a kep bizonyitja? Whyyyy? :)

Fasse tudja mit látni itt, csak betettem :lol:
De legalább beszélt velük még a folyosón is, meg a muny sem a szokásos sablon.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. március 8., vasárnap 10:31

végre nem egy sablon meccs utáni nyilatkozat.
az más kérdés, h változni fog-e bármi is az elkövetkezendő meccseken, de végre nem a szerencse, meg ilyen közhelyek mentek.

komolyan mondom, már ez is előrelépés.

Vissza: