Premier League
Re: Premier League
hatalmas amúgy borzalmasan ötlettelen volt az utolsó 30 perc...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
ezt csak ennyivel kommentálnám:Arsenal to sign €83m Morata
Arsenal have been cleared to sign Alvaro Morata with Juventus willing to accept £60m (€83m) for the striker. Juve and Real Madrid, who retain a buy-back option, are willing to sell him and spilt the cash.
Source: Metro
Thursday, March 5, 2015 23:08
és ha a "split the cash" valóban fifty-fityt takar, akkor ez az évtized üzlete nekünk, még higuainnál és özilnél is nagyobb
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
BBarni írta:Ha már Özil volt a téma itt az Útwenger cikke róla
Ők még nem ismerik a labda nélküli irányító kifejezést?Ha kell, akkor a labda nélküli mozgásával teremt lehetőséget másik előtt, és nem a konkrét passzaival. Nem volt véletlen Ramsey tavalyi formája, amikor is szinte minden fordulóban mélységből indulva tudott gólt szerezni. Ezeknek a lehetőségeknek a jó részét a német teremtette meg neki.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
Lényeg, hogy a cikk írója átlátja a futball bonyolult mechanizmusait és megtudja állapítani, hogy Özil egy meg nem értett klasszis, egy művész, a mai futball áldozataBBarni írta:Ha már Özil volt a téma itt az Útwenger cikke róla
Plusz érdemes elolvasgatni a cikk alatt lévő hozzászólásokat és nem általánosítani!
Még csak véletlenül sem arról van szó, hogy az utolsó passzokat leszámítva a futball minden elemében középszerű és mentalitása a lehető legrosszabb
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Van benne igazság, de sok dolgot kihagy. Pl hogy "fgy". Klisé, de az. Művészet ide vagy oda.
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Ha már Özil volt a téma itt az Útwenger cikke róla
Plusz érdemes elolvasgatni a cikk alatt lévő hozzászólásokat és nem általánosítani!
(a hozzászólások között van 2 Real szurkoló véleménye is, az is érdekes lehet)
(a hozzászólások között van 2 Real szurkoló véleménye is, az is érdekes lehet)
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Szerintem te a mazohistara gondolsz...ha csak nem teged kinozKerlon írta:Szerintem szadista, azért jár ide. Előbb levágjuk a karjaid, hogy ne tudj gépelni csak olvasni... Aztán IP ban az oldalról. OK?
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
BetaláltAndrás93 írta:Ő legalább mondhatná, hogy van BEK a vitrinben.ziro4vr írta:Még jó hogy nincs itt egy aston villa fan mondjuk, megkapná ő is a magáét.
alexox..,légyszíves ezt az Özilezést ne erőltesd,mert az emberünk egy vesztes,gyenge játékos. Elismerem hogy valamiben extrább,de több a negatívum.
És ne ülj fel ennyire a többiek kérdéseinek. Ráadásul a modikkal ne flegmázz. És ne légy elvakult ennyire bizonyos dolgokban. Mert ez z Útwenger sztájl,itt nem kifizetődő. Még ha én is követem őket,bírom is a posztjaikat. (és közben remélem hogy ironikusak,nem gondolnak komolyan bizonyos dolgokat)
(Mondom ezt úgy hogy néha én is szeretem eljátszani az elvakult tipikus Arsenal drukkert. Bár magamat is idegesítem akkor )
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- András93
Ő legalább mondhatná, hogy van BEK a vitrinben.ziro4vr írta:Még jó hogy nincs itt egy aston villa fan mondjuk, megkapná ő is a magáét.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Szerintem szavazzunk...maradjon vagy maradjon...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Csabi*, mondj el 20 "miwengerünket" hogy elnyerd a megbocsátást
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
CAPS LOCK FOREVER!!!!!!!!!!!!!!!!! MEGTANULTAM HASZNÁLNI! MONDJ MÉG ILYENEKET MESTER!
Szerintem szadista, azért jár ide. Előbb levágjuk a karjaid, hogy ne tudj gépelni csak olvasni... Aztán IP ban az oldalról. OK?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Szerintem meg pont ez éltet.alexoxladjackoxi írta: Realista24!!! Törölj, nem bírom tovább elviselni a szekálást! Kösz!
Beraksz egy olyan statot, amilyet és még most is itt vagy... tudod te miért vagy itt.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Hulye vagyok en? az angol topic lelke vagyalexoxladjackoxi írta:Úristen ebbe mi az oltás? Ki mondta, hogy annak szántam? Arra próbáltam rávilágítani, hogy zavaró, ha nincs nagy betűvel kezdve a mondat.
Realista24!!! Törölj, nem bírom tovább elviselni a szekálást! Kösz!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ha kimondod a varázsigét törlünk a fórumról: "Celeb vagyok ments ki innen!"
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Úristen ebbe mi az oltás? Ki mondta, hogy annak szántam? Arra próbáltam rávilágítani, hogy zavaró, ha nincs nagy betűvel kezdve a mondat.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Érted,most itt nem csapatszimpátiáról van szó... GT-t oltogathatod nyugodtan a spursel,elegánsan veszi,lazánziro4vr írta:Még jó hogy nincs itt egy aston villa fan mondjuk, megkapná ő is a magáét.
De...még a mieink közt is van aki vonzódik az arsenalhoz pl,na az is azonnal ugrik ha csak megemlíted a csapat hiányosságait
LEGIO PATRIA NOSTRA
10/10, holnaptól ezt az oltást nyomom még a munkahelyen is!
Keményen odapirítottál.