Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Sierra

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. március 9., hétfő 20:12

sonic írta:Fear not. Az 5. evad jo lesz. :) Nalam is amugy a negyedik volt gyengebb egy hajszallal a tobbinel azt hiszem. Bar mostmar nagyon ujra kellene neznem.
Remélem igazad lesz. :) Első 3 rész után tényleg van ok bizakodni. :D
Megint kezdik rendesen kavarni a kakit. :)

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. március 9., hétfő 14:41

TWD
Nekem bejött ez a rész is .
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A háromfős csipet-csapat át akarja venni az irányítást , érdekes hogy Carol a legelkötelezettebb az ügy iránt . Jó volt látni Daryl emberi oldalát is , hogy jobban megnyílt mások előtt . Sasha nem bírja nagyon a bezártságot , vérre szomjazik . Rick talán becserkészi anyucit . Carol azt hiszem a just look at the flowers után elmondott még egy mondatot ami meme lesz , mégpedig az and you'll get cookies , lots of cookies személyében . :lol:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2015. március 9., hétfő 13:46

nmate írta:BS Playert szedd le, az talál.
Köszöntem, bejövős kis cucc, megkönnyítetted az életem. :D
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2015. március 9., hétfő 13:36

még Banshee

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!azt mondjuk nem értem Proctor bácsi miért nem nevelte meg a kicsi Rebeccát. Mivel Ő miatta került abba a szituációba, ehelyett kivágta Emilyt a házból. :lol: Az meg szerintem teljesen rendben van, hogy nem Burton és Rebecca mentették ki végül őt, azért még is csak Kai a Boss, nehogy már B-)
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 9., hétfő 13:34

BS Playert szedd le, az talál.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2015. március 9., hétfő 13:31

Suits-hoz hol találtatok magyar feliratot? Legalábbis az újabb részekhez?
11. részhez látok, de a többihez nem nagyon.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. március 9., hétfő 11:06

Banshee
Ez is mi rész volt bakker . :D
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Reméltem hogy Proctort jobban megdolgozzák és egy Burton bunyónak is örültem volna . Job hosszú hajjal nagyon ratyi volt . Bunker karaktere is egyre jobb lesz . Ezredes is mutatja a fukkot . Csak ne hogy megint Proctor legyen a megmentő mint Rabbit ellen . :hmmm:
10/9
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. március 9., hétfő 8:30

hamesz írta:Banshee: Szerintem az évadzáróban Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!valakitől búcsút veszünk. Nem fogja mindenki túlélni a csapatból
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!captain obvious. :mrgreen:

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2015. március 9., hétfő 2:23

Sierra írta:Azt kell mondjam, hogy megértem mire gondolt Peeetör kolléga (már ha arra gondolt amire én), amikor említette, hogy nem tetszett az irány, amibe elmozdult a sorozat. Így az évad végére én is ezt éreztem picit.
Fear not. Az 5. evad jo lesz. :) Nalam is amugy a negyedik volt gyengebb egy hajszallal a tobbinel azt hiszem. Bar mostmar nagyon ujra kellene neznem.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. március 9., hétfő 1:23

Banshee: Szerintem az évadzáróban Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!valakitől búcsút veszünk. Nem fogja mindenki túlélni a csapatból

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2015. március 9., hétfő 1:07

BANSHEE :salute: hát ez valami kibaszott nagy rész volt és jajj mi lesz az évadzáró B-)

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Proctor epic win :mrgreen: végre Bunker is megmutatta, hogy mire képes és talán ezzel vele is elindítottak egy szálat a 4. évadra. Na és az ezredesünk... hát nagyon kíváncsi vagyok Hood mit kezd a terminátorral. segítsége nem sok van. sima 10/10 volt itt minden
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. március 9., hétfő 0:01

Boky írta:man seeking woman

rohadt furcsa sorozat, máshogy nem is tudnám jellemezni :lol:
a junkien nagyon magasztalták, úgyhogy megpróbáltam, az eleje nekem nagyon nem jött be, ilyen elvont, beteg humort nem gyakran látni.

jay baruchelt dobja a nője és megpróbál újra becsajozni, 1 rész 1 csajozási próbálkozás, elképesztően szürreális szituációkkal. :D eric andré a bbf, ők ketten elég jól hozzák a figuráikat.

egyre jobban megtetszett, mostanra már várom azt a heti 20 percet, érdemes becsekkolni, ha valaki egy heti 20 perces comedyt keres éppen.
Most ez komoly, hogy az elso reszben egy kib.szott trollal randizik? :lol: :lol: :lol: :lol:
Miert nem ezzel kezdted a bemutato irast? :Đ

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. március 8., vasárnap 23:45

Banshee 9/10 :) A maximális pontszámot az évadzáróra tartogatom remélem lesz okom odaadni rá :D
Viszont Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!engem Proctor már kicsit idegesít, hogy mindig megmenekül. Elintézhetnék már a faszit, mert nekem ez a vonal már kicsit erőltetett.

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. március 8., vasárnap 22:33

rohadt jó rész volt :D hát még a következő milyen lesz..
Kép

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 8., vasárnap 22:32

Banshee elfogultan, de 10/10
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. március 8., vasárnap 21:01

jöhetne már a banshee felirat :angry: :D
Kép

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. március 8., vasárnap 21:00

The Wire S04

Azt kell mondjam, hogy megértem mire gondolt Peeetör kolléga (már ha arra gondolt amire én), amikor említette, hogy nem tetszett az irány, amibe elmozdult a sorozat. Így az évad végére én is ezt éreztem picit.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nyilván nem lehet azt a minőséget fenntartani 4 évadon keresztül, ami az elsőben meg a harmadikban volt, de ezekkel a - számomra fölösleges és unalmas - mellékszálakkal kicsit leült a sorozat. Nem rossz ötlet, hogy kicsit belevittek minket a sulis dolgokba, hogyan válnak "cornerkidekké" a srácok, mert itt is volt sok elgondolkodtató rész, de valahogy szerintem nem illett a sorozat profiljába. Meg a kölykök bandája, tök jó pofa, de az évad végére már idegesített az összes feje. Az igazán fontos karakterek a háttérbe szorultak (pl. McNulty kb szerepelt összesen 10 jelenetben az egész évadban, Prezt is belerőltették ebbe a tanáris dologba, Daniels is csak jelentéktelen jeleneteket kapott), valahogy szétesett az egész brigád, és egyesével próbálták őket tálalni, ami egyébként nem baj, csak valahogy nekem ez nem tetszett. Az egyik legjobb mellékkaraktert is kinyirták (Bodie-t), és ezt a Marlo-Chris párost sem tudja egészen bevenni a gyomrom. Anno a sorozat elején a Barksdale-Stringer duóról tényleg elhittem, hogy ők a királyok, az összes fontos elosztó az övék, mindenki fél tőlük, de ez a két nyikhaj valahogy nem tudja elhitetni vele, hogy ők a kemény fiúk. Viszont kellemes meglepetés volt egy ismerős arc a 2. évadból. :) Szó se róla, itt is voltak izgalmas részek meg sztorik, de számomra kicsit elvesztette a varázsát a sorozat, az amit adott az első-második-harmadik évadban. Persze minőségileg még így is 5*, de valami elveszett útközben.
Azért gyorsan lekaptam az 5. évadot, most már nagyon kíváncsi vagyok, hogy fogják lezárni a sorozatot.

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2015. március 8., vasárnap 13:33

vikings

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!annyira felé terelik a gyanút... tuti nem ő lesz, azért annál jobbak a készítők.
majd bekapcsolja a sherlock holmes/mentalista módot aztán ő leplezi le a gyilkost 1-2 rész múlva.
elkezdik felszopkodni a falusiak, aztán majd ragnar a helyére (a földbe) teszi ha haza látogat :D

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. március 8., vasárnap 12:53

Realista24 írta:
Kerlon írta:Kurva nagy ez az i forgive u :lol: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ez a rész amúgy valamivel tényleg jobb volt, de ettől az Egbert-Lagertha kúrástól rákot fogok kapni annyira borzalmas... Auslaugéknál remélem a vándor jól szétcsesz mindent, hogy Ragnart felhúzza és akcióba léphessen
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az én majd megszüntetem a fájdalmad szövegnél, azt hittem, hogy végleg elaltatja a gyereket. A két vízbe fulladt kölökkel mi történhetett?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!szerintem akkor vágta meg a kezét, amikor eltette őket láb alól... aztán lehet tényleg nem rossz akaró és csak beetetnek
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 8., vasárnap 12:51

Kerlon írta:Kurva nagy ez az i forgive u :lol: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ez a rész amúgy valamivel tényleg jobb volt, de ettől az Egbert-Lagertha kúrástól rákot fogok kapni annyira borzalmas... Auslaugéknál remélem a vándor jól szétcsesz mindent, hogy Ragnart felhúzza és akcióba léphessen
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az én majd megszüntetem a fájdalmad szövegnél, azt hittem, hogy végleg elaltatja a gyereket. A két vízbe fulladt kölökkel mi történhetett?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: