no odegaard, no party.“Ødegaard will not be called to tomorrow’s game. He has showed a lot of talent but he will not play tomorrow”
BBC FOREVER
HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. március 9., hétfő 13:58
no odegaard, no party.“Ødegaard will not be called to tomorrow’s game. He has showed a lot of talent but he will not play tomorrow”
HozzászólásSzerző: TéOeM » 2015. március 9., hétfő 13:57
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. március 9., hétfő 13:34
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. március 9., hétfő 13:29
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 9., hétfő 13:26
Hát úgy hogy mióta feltűnt a futballban,nekem alapból nem szimpinmate írta:Én is bírom Ibrát, nagyon szívesen láttam volna szintén itt amíg nem volt Karimunk meg CR-ünk. Egyébként nem is értem, hogyan lehet nem bírni a faszit, már csak a könyve miatt is
És kérem,ismét egy elfogulatlan,racionális vélemény,ahogy azt az úriembertől megszokhattukBBeno írta:Zlatan Real mezben az egyik legnagyobb császárság lenne. Legnagyobb szomorúság hogy sajnos sosem fog bekövetkezni. Ő maga A csatár megtestesítője jelenleg is.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 9., hétfő 12:59
HozzászólásSzerző: miro » 2015. március 9., hétfő 12:54
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. március 9., hétfő 12:49
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. március 9., hétfő 12:41
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. március 9., hétfő 11:48
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 9., hétfő 11:15
Hát mpndjuk,ja abban van valami,de mondjuk én sose csiptem igazán.Realista24 írta:Várjál. Én nem azt mondtam, hogy nincs TOP-5-ben, csak azt, hogy úgy szopkodva van, vagy már jobban, mint Messi.Hm...akkor visszaüt hogy nem figyelem a fransze ligát Ibra kilöve
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 9., hétfő 8:06
Várjál. Én nem azt mondtam, hogy nincs TOP-5-ben, csak azt, hogy úgy szopkodva van, vagy már jobban, mint Messi.Hm...akkor visszaüt hogy nem figyelem a fransze ligát Ibra kilöve
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. március 9., hétfő 8:03
felesleges vitatkozni, mert Lewa egy másodvonalas kétballábas...Sierra írta:Ja hát jelenlegi forma alapján tényleg más a szitu.
Ha most, totál jelenlegi forma alapján Diego Costa sehol nincs, mert történetesen 2 hónapja nem szerzett gólt.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. március 8., vasárnap 23:47
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. március 8., vasárnap 18:29
h3x0r írta:Pogba ugynoke is megszolalt
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 8., vasárnap 17:36
Nem.Lewa meg szürke? Láttad te játszani egyáltalán?
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. március 8., vasárnap 17:31
A bajnokságban 18 meccs / 12 gól - 3 assziszt, BL 4 meccs / 2 gólRealista24 írta:Ibra.
Itthon lassan nagyob a hype körülötte mint Messi korul. Gólpasszt mar nem is ad, golt mar nem is lő. Minden varázslatos, alom, évszázad legjobb lövése, meglátása...
Amugy komazom.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 8., vasárnap 17:27
Hm...akkor visszaüt hogy nem figyelem a fransze ligát Ibra kilöveRealista24 írta:Ibra.
Itthon lassan nagyob a hype körülötte mint Messi korul. Gólpasszt mar nem is ad, golt mar nem is lő. Minden varázslatos, alom, évszázad legjobb lövése, meglátása...
Amugy komazom.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. március 8., vasárnap 17:26
De van vita, mert nem érdemes összehasonlítani egy Falcaot egy Girouddal, annak ellenére se, hogy a kolumbiainak nem jött be Anglia. Ez a kéne gyerek meg erősen kacsingat felfelé, mert a tegnapi duplájával már ott liheg Agüero és Costa nyakán 1 gól hátránnyal a góllövőlistán... Eggyel, 21 évesen, első idényében.morientes írta:Akkor nincs vita,mert én is a jelen helyzetről beszélekNem akarlak megbántani, de ezen a Zsuri, Kane, Falcao vonalon nagyon nevetek. Először is Zsiru tényleg a másodvonalas, Kane még másodvonalas, Falcao meg eddig csak a MU-ban gyenge, bár valószínűleg neki lefőtt a kávé.
Tehát...Zsiru másodvonalas,(az is matad sztm),Kane még másodvonalas,(ki tudja lesz e első),Falcao meg már az lett
Lewa meg sztm nem jobb semmivel sem,(még,vagy már marad aki)
Most nemtom hogy Müller eredményesebb e jelenleg,de ha van szürke támadó hát ő az.
Zlatant meg lehet nem szeretni,(én ki nem álhatom),de vitathatatlan hogy még mindig bármelyik top ligában tudna kiemelkedőt nyújtani...így harminc fölött is.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 8., vasárnap 17:21
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem