PC (játékok, Steam, konfiguráció)

Mindenféle számítógépes és konzolos játékokról lehet itt szó.
BBeno

Re: PC (játékok, Steam, konfiguráció)

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. március 9., hétfő 16:58

t- oldalon rakosgatta sorra lefele a bombákat.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. március 9., hétfő 16:57

T-ben lehet többször tette le a bombát.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2015. március 9., hétfő 16:48

http://kepkezelo.com/images/4suv6t73c630wflx8sm.jpg

Valaki ezt magyarázza már meg, merthogy én nemigazán értem. Ugyanannyit lőttünk, több assistom van, kevesebbet haltam, és több az MVP-m, de mégis neki 14-el több pontja van, mi a faszért?

kiserik_2
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB

HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. március 9., hétfő 10:03

sonic írta: Ja amugy remlik valami olyasmi, hogy a playerek szintkulonbsegtol fuggetlenul tudnak egymassal jatszani mert valami megoldast kitalaltak ra. Erre jol emlekszek vagy csak almodtam? Mar nagyon reg olvastam infokat a jatekrol.
A terület szintjére szintezi vissza a magasabb szintű játékosokat, így vissza tudnak menni segíteni a kicsiknek, illetve wvw-n van, hogy felhúzza a kicsik szintjét maxra, bár ez annyira nem hasznos, mert a felszerelésük és a skillek hiánya nagyon megérződik, bár zerggel lehet menni így is (valaki pl csak WvW-n szintezi magát).

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. március 8., vasárnap 19:21

egyszer csak abbahagyta, azóta megy minden. kb. fél éves a gép, egyeteln egyszer volt ilyen 3-4 napig.
És Hehenek igaza volt. Most már nincs mikrolag egyetlen egy játéknál se. Nem csináltam semmit se egyszerűen csak abbamaradt. Most már nincs mire fogni ha meghalok. :mrgreen:

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2015. március 8., vasárnap 19:17

kiserik írta:Most nekem 20Gb helyet foglal, de nem naprakész
Koszi. Hat akkor majd holnap jatszok vele kb... Ilyenkor rohadt idegesito hogy nincs szupergyors netem. :) Most lenne 4 napom jatszogatni, aztan kb 3 hetig nem leszek gep kozelben, erre kideul hogy 20gb a kliens, szoval a 4-bol 1 nap letoltessel telik.

ui.: szívesen segítek bármiben benne, ha tudok, bár már megkoptak az ismereteim egy kicsit.
sonic.2649 az accountom. Majd dobj ram egy friendinvite-ot, aztan valamikor csapathatjuk. :) Ha veeeegre feltelepitene...

Ja amugy remlik valami olyasmi, hogy a playerek szintkulonbsegtol fuggetlenul tudnak egymassal jatszani mert valami megoldast kitalaltak ra. Erre jol emlekszek vagy csak almodtam? Mar nagyon reg olvastam infokat a jatekrol.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

kiserik_2

HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. március 8., vasárnap 18:58

sonic írta:
Koszi a valaszt. Meg is vettem, mar toltodik le. Nem tudod veletlenul osszesen hany gb-ot tolt le? Mert nekem csak a fajlok szamat irja, meg azt hogy most van 8%-on ugy hogy mar 4gigat leszedett. Azert az kicsit furcsanak tunik. Ha leszed 40+ gigat en nem tudom mit csinalok... Foleg hogy azt irtak a sysreq-nel hogy 25 giga szabad hely kell neki, ami szinten boduletesen sok. :-(
Most nekem 20Gb helyet foglal, de nem naprakész (bár most elindítottam a frissítést, kedvet kaptam egy kis PvP-hez :D ).

ui.: szívesen segítek bármiben benne, ha tudok, bár már megkoptak az ismereteim egy kicsit.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. március 8., vasárnap 18:53

P. Krisz írta:Mondod TE akinek több 100 óra CS:GO van a háta mögött . :mrgreen: :lol:
:mrgreen: :mrgreen:

hát igen, de azért azt 1 év alatt toltam össze. meg ott ha úgy van kedvem akkor csak tolok 1-2 arms racet aztán 15 perc után kilépek (kivéve, ha monnyuk egész délután toljuk faustékkal) :mrgreen: :mrgreen:

sonic

HozzászólásSzerző: sonic » 2015. március 8., vasárnap 18:41

kiserik írta:
sonic írta:Most lattam hogy a Guild Wars 2 le van arazva 75%-al. En azt hiszem be is fizetek ra, ugyis mindig ki akartam probalni, csak a teljes arat sajnaltam ra, de ennyiert csak megeri... :) Anno az 1-et is megvettem, es nem bantam meg, az nagyon tetszett.

Van itt olyan aki jatszott vele? Tapasztalatok? Mennyire aktiv meg vajon a jatek?
Kb egy éve nem játszottam vele, de szerintem még teljesen aktív. A szintezést nagyon lehet élvezni (ugye ennél a játéknál ez is a játék szerves része, nem csak egy szenvedős grindfest) és utána is van mit csinálni. Egy guild nem árt, de egyedül is el lehet bohóckodni vele nagyon sok időt. Egy fillérét sem bántam meg hogy megvettem.
Koszi a valaszt. Meg is vettem, mar toltodik le. Nem tudod veletlenul osszesen hany gb-ot tolt le? Mert nekem csak a fajlok szamat irja, meg azt hogy most van 8%-on ugy hogy mar 4gigat leszedett. Azert az kicsit furcsanak tunik. Ha leszed 40+ gigat en nem tudom mit csinalok... Foleg hogy azt irtak a sysreq-nel hogy 25 giga szabad hely kell neki, ami szinten boduletesen sok. :-(

Mondod TE akinek több 100 óra CS:GO van a háta mögött .
Hat pont azert nincs ideje mas jatekra. :D

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. március 8., vasárnap 18:38

Mondod TE akinek több 100 óra CS:GO van a háta mögött . :mrgreen: :lol:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. március 8., vasárnap 18:27

ezektől mindig a szívem fájdul meg, hogy úgysem lesz annyi időm, hogy normálisan el tudjak merülni benne

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. március 8., vasárnap 16:49

The Witcher 3: Wild Hunt - PAX East :salute: :happy:
Fanboy mode on : Hihetetlen hogy egy független csapat képes egy ilyen rohadt magas minőségű programot létrehozni úgy hogy nincs mögötte egy olyan szintű kiadó mint az Activision , 2K vagy EA akik tolják bele a dollár tíz-százmilliókat . Persze a GOG szépen hoz nekik , de akkor is . :agree:
Hogy híjják?
Bill.

kiserik_2

HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. március 8., vasárnap 15:55

sonic írta:Most lattam hogy a Guild Wars 2 le van arazva 75%-al. En azt hiszem be is fizetek ra, ugyis mindig ki akartam probalni, csak a teljes arat sajnaltam ra, de ennyiert csak megeri... :) Anno az 1-et is megvettem, es nem bantam meg, az nagyon tetszett.

Van itt olyan aki jatszott vele? Tapasztalatok? Mennyire aktiv meg vajon a jatek?
Kb egy éve nem játszottam vele, de szerintem még teljesen aktív. A szintezést nagyon lehet élvezni (ugye ennél a játéknál ez is a játék szerves része, nem csak egy szenvedős grindfest) és utána is van mit csinálni. Egy guild nem árt, de egyedül is el lehet bohóckodni vele nagyon sok időt. Egy fillérét sem bántam meg hogy megvettem.

sonic

HozzászólásSzerző: sonic » 2015. március 8., vasárnap 7:42

Most lattam hogy a Guild Wars 2 le van arazva 75%-al. En azt hiszem be is fizetek ra, ugyis mindig ki akartam probalni, csak a teljes arat sajnaltam ra, de ennyiert csak megeri... :) Anno az 1-et is megvettem, es nem bantam meg, az nagyon tetszett.

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. március 7., szombat 1:03

AC Rogue rohadt jó. Ráadásul még nem is mikrolaggol nekem úgy hogy örülök, hogy végre valamivel tudok játszani. :lol: A ps4-ig kihúzom vele. :D Egyébként egy az egyben a Black Flag. Ami szintén egy nagyon jó játék volt így adja magát, hogy a Rogue is az. 7,5/10 pontot ér nálam. Nincs vele gond engem leköt a játék meg élvezetes. De semmi újítás. Ugyanaz szinte minden. Gyűjtögethetem a kincses ládákat meg oldhatom fel a tornyokat. Fejleszthetem a hajómat a karakteremet. Küldetések szokásosak lopakodj vagy kaszabolj. Egy korrekt játék lett, de nem tűnik ki semmivel. Nem tudnak újat mutatni, de lehet nem is akartak. MErt ha jól emlékszem ez még a Black Flag után jött ki. Viszont akkor simán kiadhatták volna kiegészítésként és jól van. Harmadszorra már az Ubisoft se merte meglépni a kalózkodást. 2 játékot csináltak ebben a témában és kész. Elsőre mindent vitt életem egyik legjobb játéka a Black Flag. A mostani Rogue is működik csak szinte minden ugyanaz így már nem esik le annyira tőle az állam. :) Black Flag nálam 9/10 A mostani egy hetes. A Unityről meg nem tudok nyilatkozni, mert az olyan jól sikerült, hogy játszhatatlan PC-n még a patchek után is. :Đ Úgy hogy innen szeretnék gratulálni a Ubisoftnak. :agree:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. március 6., péntek 23:14

Remy írta:Na, nézzük mit tud az AC - Rogue. B-)
Hát ez hatalmas. Most végeztem a 3. résszel, de már visszatértem a Davenport tanyára. :mrgreen: Jól van. Ismerős karakterek, ismerős helyek. Jó lesz ez a Rogue. B-)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. március 6., péntek 17:51

Na, nézzük mit tud az AC - Rogue. B-)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. március 6., péntek 13:21

Gőzgépek és árak
Pff bakker , ezt kurvára benézte a Valve . A Steam Os-t bárki letöltheti , a szellőzés egyes modelleknél nagyon tré . A Controller viszont érdekes lehet .
Ezt okosban kihoztam egy 5000 forintos HDMI kábellel és tudok nagyképernyős tévén játszani . :ike:
Hogy híjják?
Bill.

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. március 5., csütörtök 15:23

ha a legújabb játék elfutna 1080p 60 fps-el ultrán akkor mégis ki venné meg a high end kártyát ? Senki . :ike:
Tiszta sor, a másik tendencia viszont az, hogy kijön a konzolátirat pcre majd mindenféle mókolás van vele high-enden is, hogy fusson. Külön játékra készített videokártya driver, 1.1-1.1.2....patch a végtelenségig, de legalább a 14-15. verziószámig míg játszható. A másik kedvencem (egyik legkedvesebb sorozatom Total Warok) kijön a játék Attila 40 euro, rá 3 napra 7 euroért a kultúra pakk, rá 1 hétre népcsoport kampány 7-15 eurokért (Borderlands, Civ sorozat, Europa Universalis, Crusader Kings...) detto ugyanez semmi letöltendő tartalom csak játékon belüli feloldások. Szóval meg van ez fejve rendesen csak a hardvergyártók mellett a szoftvergyár még pofátlanabb, mert nemcsak szükségtelen gépigényeket használ (mutasson bárki 5 játékot ami kihasznál 8 magot, de komolyan és nem 2 mag pörög 80%on a többi meg 10en) meg a dlcs szarjaikkal pumpolják a felhasználókat, aztán mindenki csodálkozik, hogy a g2a félék a virágkorukat élik, a steam meg piaci korlátozásokat vezet be meg drmeznek orrba-szájba a CIS/RU régiókból legfőképp. Sírás vége. :mrgreen:

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. március 5., csütörtök 15:03

Ez a tendencia megfigyelhető az új konzolok megjelenése óta . Erős/erősebb hardver , low profile API . Ha jól tudom a PS4 egy módosított 7870-et használ . A normál gépigény úgy indít hogy i5 és minimum 4 giga ram . Az ultra pedig i7 , 8-16 giga ram és high end kártya . Ez biztos hogy mesterséges emelés , ha a legújabb játék elfutna 1080p 60 fps-el ultrán akkor mégis ki venné meg a high end kártyát ? Senki . :ike:
Hogy híjják?
Bill.

Vissza: