Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Nincs semmi kiforgatva. Ramos több mint 1 hónapja nem játszott, talán nem állok távol a valóságtól ha azt mondom, nehezebb úgy tüzelni a társakat, akár a pályán, vagy a pályán kívül, ha sérült és egyáltalán nem játszik, edz. Semmi hihetetlen nincs abban hogy Pepe "átvette" a szerepét, még ha csak egy rövid időre is. Azzal pedig nincs kapcsolatban hogy Ramos szerzett már gólokat kulcs szitukban.
ja az meg a másik hogy szegény varane centikkel tévesztett kaput többször is szögleteknél. ami éppen bement ramosnak az varane-nak pont nem.
én tudom hogy ancselotti egyből dobja varane-t, de nem ez a megoldás arra hogy elől semmi elképzelés sincs.
én tudom hogy ancselotti egyből dobja varane-t, de nem ez a megoldás arra hogy elől semmi elképzelés sincs.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Semmi.De aki követte a Realt az elmúlt években pontosan tudja ki a csk,még ha a szalag nincs is mindig rajta.tucsoki írta:Ha Ramos gólokat fejel az azt jelenti hogy az öltözőben is hangember? Mi az összefüggés?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Kétszer sem mondom, ezeknek fizetnek ilyenkor hogy bekiabáljon valami ostobaságot.miro írta:Na neked pont most kell pofáznod.
Hát ha így gondolod oké, elfogadom. De szerintem kurva sokat számít, hogy ő a pályán van és jobb védő már, mint Pepe. Varane - Ramos labdaügyes páros, nem agyatlanul rugdalnak előre mint a portugál (egyik és legnagyobb gyengesége, hogy nem képes megjátszani normálisan a labdát, ami egy RM védőtől elvárható) és összeillenek stílusra is. Pepe maradjon csak a pálya szélén szerintem.BBeno írta:a lényeg hogy ha működik egy védelem tökéletesen akkor fölösleges megbontani csak mert ramos visszatért. előtte meg kiejtette a csapatot a kupából. majdnem X lett a cordoba miatta. felesleges faultok és bambulások.
biztos majd az ő szavai viszik előre a csapatot amikor a pályán van. legyen keretben és pályaszéléről mondogathatja a magáét de nálam maradna a varane pepe duó.
Forgasd csak ki a szavaimattucsoki írta:Ha Ramos gólokat fejel az azt jelenti hogy az öltözőben is hangember? Mi az összefüggés?
Életemben nem láttam még....
Jaja, mindenki hülye csak te vagy helikopter.BBeno írta: huha. nagy gondok vannak itt...
Szoktál nézni Real meccseket?Ha Ramos gólokat fejel az azt jelenti hogy az öltözőben is hangember? Mi az összefüggés?
Ha Ramos gólokat fejel az azt jelenti hogy az öltözőben is hangember? Mi az összefüggés?
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
itt a kulcsmondat. nálad. Ancelottinál valószínűleg nem, és nagyon jót fog tenni a visszatérése. volt ideje pihennie (még ha kényszerpihenőről is van szó), átgondolni a dolgot, mint szónok, karmester, hiányzik a csapatból, ráadásul a szögleteknél is nagyon veszélyes, és stabilitást adhat a védelemnek ismét.de nálam maradna a varane pepe duó.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Victor 2015. március 9., hétfő 17:26-kor.
huha. nagy gondok vannak itt...
a lényeg hogy ha működik egy védelem tökéletesen akkor fölösleges megbontani csak mert ramos visszatért. előtte meg kiejtette a csapatot a kupából. majdnem X lett a cordoba miatta. felesleges faultok és bambulások.
biztos majd az ő szavai viszik előre a csapatot amikor a pályán van. legyen keretben és pályaszéléről mondogathatja a magáét de nálam maradna a varane pepe duó.
a lényeg hogy ha működik egy védelem tökéletesen akkor fölösleges megbontani csak mert ramos visszatért. előtte meg kiejtette a csapatot a kupából. majdnem X lett a cordoba miatta. felesleges faultok és bambulások.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Na neked pont most kell pofáznod.Irina Shayk: "Azt hittem, hogy végre megtaláltam a tökéletes férfit, de nem így történt. Szeretem, ha egy férfi hűséges, őszinte és úriember, aki tudja, hogy hogyan kell a nőkkel bánni. Ronaldóval egy rossz és bizonytalan kapcsolatban éreztem magamat. Akik nem tudnak bánni a nőkkel, azok nem férfiak, hanem kisgyerekek."
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nem bántom,mert kedvelem,de kiről fejeltek gólt a hétvégén?No persze,ilyesmi megtörténhet,még tán azzal a kelekótya Ramos-al isBBeno írta:Az elmúlt hetekben Pepe vette át az öltöző vezetőjének a szerepét, és rendszeresen beszél a játékostársakkal, motiválja őket.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- nmate
Ramosról évek óta írnak, hogy ilyen, most 2 cikk lejött és te el is hiszed, hogy Pepe lenne annyira meghatározó személy, mint az a Ramos aki tavaly kulcsszitukban húzta ki szarból a csapatot? Mert akkor nincsen több kérdésem.BBeno írta:nme ez egy hír, de ha odaírom az elejére hogy az AS szerint vagy a Marca szerint akkor elhiszed?
dzsinél az igazság.
nme ez egy hír, de ha odaírom az elejére hogy az AS szerint vagy a Marca szerint akkor elhiszed?
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Ami aztán kurvajól megis látszik a csapatonBBeno írta:Az elmúlt hetekben Pepe vette át az öltöző vezetőjének a szerepét, és rendszeresen beszél a játékostársakkal, motiválja őket.
Ramos az egyik heréje a csapatnak Cé a másik, te egy töketlen csapatot akarsz látni?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- nmate
Beültetek tegnap egy sörre valahova aztán ott mesélte?
Az elmúlt hetekben Pepe vette át az öltöző vezetőjének a szerepét, és rendszeresen beszél a játékostársakkal, motiválja őket.
- nmate
Meg a fejes góljai sem. Meg a vezér szellemisége sem.BBeno írta: nem kell Ramos kelekótyasága.
nekem nem hiányzik Ramos. hátul semmi probléma nincs a Pepe- Varane duóval. nem kell Ramos kelekótyasága.
- dzsi91
A holnapi meccs sokkal fontosabb mint egy lefutott párharc kötelező 90 perce.A csapat krízisben van amiből ki kell lábaljon minél hamarabb.Ki is lett mondva hol van a nagy gebasz most, elől.Egy sok gólos önbizalom növelő győzelemre van szükségünk ahol mind3 csatár betalál.Most szerintem felesleges Jesé percei miatt károgni.
Szóval nálam a bbc semmiképp nem pihenhet, se holnap se hétvégén.Nem nyernénk semmit azzal ha Jesé játszana holnap mondjuk Bale helyett, egyrész azért mert Jesé nagyon messze van egy formában lévő Bale-től(és most az a cél,hogy ő meg a két komája formába lendüljenek) másrészt a classico-n ugyis a bbc lesz, és mi most arra készülünk.
Hnap Modric visszatér,Hétvégén Ramos így visszaállhat a stabilitás a csapatba, jelenleg a csatáraink gondjait kell megoldjuk.
Szóval nálam a bbc semmiképp nem pihenhet, se holnap se hétvégén.Nem nyernénk semmit azzal ha Jesé játszana holnap mondjuk Bale helyett, egyrész azért mert Jesé nagyon messze van egy formában lévő Bale-től(és most az a cél,hogy ő meg a két komája formába lendüljenek) másrészt a classico-n ugyis a bbc lesz, és mi most arra készülünk.
Hnap Modric visszatér,Hétvégén Ramos így visszaállhat a stabilitás a csapatba, jelenleg a csatáraink gondjait kell megoldjuk.
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Ödegaard
Elképzelhető, de szerintem jó helyen van a Castillában. Elkezdtétek felépíteni, aztán majd 2-3 év múlva már jöhetnek tőle is a meccsek. Egyébként nem látom olyan tragikusnak a Real helyzetét (sajnos ). Páran ki vannak fulladva, meg elöl nem jönnek össze a dolgok, de ezt egyszer átszakad majd... Ráadásul -4-től +4-en át már volt sok minden, 1 pont már tényleg minimális különbség...Remy írta:Nyilván túlzás, meg semmit nem várna el tőle az ember az első csapatban, csak látva, hogy mennyire formán kívül van az összes játékos... bármi megtörténhetne...danianevem írta:...