Ha ez igaz akkor öröm e bodottáhamesz írta:"Do whatever you want, change whoever you want and play however you want, but you have to sort this out" Perez mondta Ancelottinak a meccs után.
Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
"Do whatever you want, change whoever you want and play however you want, but you have to sort this out" Perez mondta Ancelottinak a meccs után.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Jólvan leesett. A Schalkét akartuk jó színben feltüntetni, hogy a Herceg odamenjen. Zseniális húzás. Már mindent értek. Köszi fiúk, összejött“Hogy érdekel-e a Schalke? Sok csapat iránt nyitott vagyok” – válaszolta Khedira egy újságíró kérdésére. Forrás: Madridom.hu
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Ha nullák lettek volna nem kettőt kaptak volna.
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
De hogy játszottak 3hete ellenünk hazai pályán, egy már akkor is formán kívüli real madrid ellen? Nullák voltak.Géci írta:Hát azért ezek a szerencsétlenek megfogták a BM-et is na...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Hát azért ezek a szerencsétlenek megfogták a BM-et is na...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A mostani csapatban ott lenne a helyed.De hogy ekkora szerencsétlenek ellen így játszani..
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
És akkor ilyen huntelárok ilyet nyilatkoznak hogy érezték hogy szarik ellenük a real madrid meg az egész madridizmus.
Szégyen bazmeg.
Mondjuk én pont hogy csak szánalmat éreztem. Gondoltam hogy nem esünk ki, bár a végén meleg volt a pite. De hogy ekkora szerencsétlenek ellen így játszani..
Szégyen bazmeg.
Mondjuk én pont hogy csak szánalmat éreztem. Gondoltam hogy nem esünk ki, bár a végén meleg volt a pite. De hogy ekkora szerencsétlenek ellen így játszani..
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Főleg hogy elég komolyan nézett ki a tegnapi sérülése a srácnak...remélem semmi komoly...BBeno írta:na Danilonak nagyon nincs portugál papírja ahogy casemironak sem tehát ellehet egy ideig felejteni a találgatásokat. james - lucas frissek ők nem mennek . tehát a két brazil sem jön egyszerre. max egyik a kettő közül
na Danilonak nagyon nincs portugál papírja ahogy casemironak sem tehát ellehet egy ideig felejteni a találgatásokat. james - lucas frissek ők nem mennek . tehát a két brazil sem jön egyszerre. max egyik a kettő közül
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Ezeket a szezon kozbeli igazolasokat ne eroltessuk mert ha meg lekotunk egy kettot majd Carlot kirugjak akkor megint lesz egy edzo aki kapott egy keretet amivel kene alkotni es nem a sajat elkepzeleset tudja megvalositani..
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
-
Mou OFF, Perez ON.Csabi írta:két éve megint elkattant.
Két éve Perez rakja össze a csapatot. Tavaly a Mou-féle taktika jó volt 3 meccsre, a többit CR-DM-Ramos hozta.
Valami nagyon bűzlik itt. Jó lenne ha minél hamarabb megoldódna, mert így katasztrófa lesz ez az idény.
Sportklub Csíkszereda
Arjen Robben Oranje R.M.C.F. Luka Modric
Valentino Rossi Usain Bolt Mikaela Shiffrin Federica Pellegrini
St.Louis Blues Utah Utes
Arjen Robben Oranje R.M.C.F. Luka Modric
Valentino Rossi Usain Bolt Mikaela Shiffrin Federica Pellegrini
St.Louis Blues Utah Utes
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
két éve megint elkattant.Jim írta:amíg megvan Pereznek ez a mániája, hogy minden évben kell venni egy aktuális szupersztárt, akiknek a fele nem illik a csapatba, sosem lesz kiegyensúlyozott kezdőnk
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
amíg megvan Pereznek ez a mániája, hogy minden évben kell venni egy aktuális szupersztárt, akiknek a fele nem illik a csapatba, sosem lesz kiegyensúlyozott kezdőnk
Tudok róla, köszönöm. Akkor inkább úgy fogalmaznék, hogy jó VISSZA-vétel volt.morientes írta:Annál is inkább mivel saját nevelés csak kicsit kiruccant a svábokhozCarvajal valjuk be, jó vétel volt
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Annál is inkább mivel saját nevelés csak kicsit kiruccant a svábokhozCarvajal valjuk be, jó vétel volt
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Amúgy jó pár mérkőzésen láttam már a fickót és elmondhatom, hogy tényleg olyan kaliber, amelyik passzol a hozzánk. (Persze nem a csapat mostani játékáról beszélek..) Az egyetlen, ami engem picit zavar, az az, hogy pont Carvajallal küzd majd a játéklehetőségért. Carvajal valjuk be, jó vétel volt és szerintem pár évig bevan bíztosítva az a pozíció, szóval nem igazán lenne jó, ha Danilo gyerek úgy járna mint Concentrao.Az A Bola portugál lap szerint a Porto és a Real Madrid között megszületett a végleges megállapodás Danilót illetően. A brazil védő 5 évre ír alá 30 millió euróért, ami három egyenlő részletben lesz kifizetve. Forrás: Madridom.hu
A másik dolog meg az, hogy sokszor látni Danilot, hogy előrébb játszik és kicsit centráltabban, ami nálunk a KK helynek felel meg, ami a Modricé (úgy általában), szóval ott is tudna játszani, hogyha Ancelotti (vagy addigra ki tudja ki lesz az edzőnk) is úgy akarja.
A mostani cikkben az a rész szerintem biztos nem igaz, hogy 5 évre ír alá. Mostanában minden fiatal 6 évre írt alá, aki nyáron jött.
igen. tél körül. azért jöhetett lucas.
Keylor már megkapta?BBeno írta:most jut eszembe. danilonak van EUs papírja? nem tudom portugáliában mennyi időt kell egyhuzamban eltölteni az állampolgársághoz azért kérdezem.
alap hogy hernandez megy vissza.
és akkor marad a 3 EU-n kívüli james, lucas, danilo.