Volt pár kósza hír 200 milliós kivásárlási árról, de inkább csak angolok írtak ilyeneket.z a 30 milliós kivásárlási ár mennyire biztos? Nem lett megemelve a szerződése meghosszabbításakor? Mintha rémlene pár ilyen hír...
Raphael Varane
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Raphael Varane - 2
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Semmiképp sem adnám el. Nem azt hozza, mint "fénykorában", ez egyértelmű, de aki már hozott nagyon magas teljesítményt, az miért ne hozhatna újra? Az idő neki dolgozik, a térde az egyetlen szóba jöhető probléma, meg esetleg egy edző, aki nem megfelelően kezeli. Nem lefelé lóg ki a csapatból, hanem olyan mélyen van az egész csapat, hogy ő is ott van velük.
Az a 30 milliós kivásárlási ár mennyire biztos? Nem lett megemelve a szerződése meghosszabbításakor? Mintha rémlene pár ilyen hír...
Az a 30 milliós kivásárlási ár mennyire biztos? Nem lett megemelve a szerződése meghosszabbításakor? Mintha rémlene pár ilyen hír...
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Haha Stevenek sem szimpi.R.M.C.F írta:Steve írta:Èn nem adnám el. Figyelni kellene rá és ahogy írtátok 3. védö, illetve rotálni.
Nagyon jó játékos, de még nagyon fiatal. Pepe szeret kilépegetni és ez neki nem fekszik utána ha egyedül marad. Sokkal biztosabbnak érzem Ramosszal amúgy..
A mai hibák véleményem szerint egyértelmüen a simán átjátszott Coentrao és legföképpen Arbeloa miatt van.
Iszonyatosan üres Arbeloa oldala és zavar van belöle.
Inkább csak ma lépeget ki pepe,nem is értem,ez lehet egy fajta taktika a schalkenál,mert többször is "kicsalták" pepét.....és ez marhára nem szimpi RMCF-nek.....
Az sem segít nekik, hogy Coentrao röpköd mindenfelé, Arbeloa meg mindig kb. egy lépéssel le van maradva.
De vissza Varanehoz..nem tudom. Kicsit elfogult is vagyunk, a mi kutyánk köjke. Kb. ezer éve nem volt olyan játékos akit olcsón vettünk, tehetség, remek formát hoz és évekig itt lehet velünk.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Ramos mellett a legtehetségesebb védőnek tartom, ha eltekintünk bizonyos körülményektől.
De ez foci....itt SOHA sem tekinthetsz el bizonyos körülményektől.....az hogy tehetséges az semmit sem jelent,ha összeszedem magyarország összes szuper tehetségét az elmúlt 20 évből és sorba állítom,akkor innen Romáig ér a sor......a többség pedig nem focista lett,hanem pap,biológia tanár,kőműves,éjjeli őr, benzinkutas,Áfa csaló,postás,hidegburkoló vagy nőimitátor.....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
+1 Ha ne adj isten Varanenak nem jön ki a lépés nálam csak ő lenne opció.ziro4vr írta:Ramos mellett a legtehetségesebb védőnek tartom, ha eltekintünk bizonyos körülményektől...de sérülékeny. Reusra szokták ezt mondani, de Macira sokkal inkább igaz szerintem. Amúgy viszont top.doncsontos írta: Hummels például.
A Sanitas meg majd kezelésbe veszi
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Steve írta:Èn nem adnám el. Figyelni kellene rá és ahogy írtátok 3. védö, illetve rotálni.
Nagyon jó játékos, de még nagyon fiatal. Pepe szeret kilépegetni és ez neki nem fekszik utána ha egyedül marad. Sokkal biztosabbnak érzem Ramosszal amúgy..
A mai hibák véleményem szerint egyértelmüen a simán átjátszott Coentrao és legföképpen Arbeloa miatt van.
Inkább csak ma lépeget ki pepe,nem is értem,ez lehet egy fajta taktika a schalkenál,mert többször is "kicsalták" pepét.....és ez marhára nem szimpi RMCF-nek.....
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nem egyből jelentkeztek a hibák, hanem folyamatosan. Nagyobb terhelés a védelemnek, nagyobb tér a támadóknak, több hibalehetőség. Minden egybevág. Nem csak Varane balfaszkodik. Pepe is aláfutott Villarreal ellen egy labdának, mint egy megye4-es söprögető.
Szerintem közrejátszik a középpályás szerkezetváltás.
Szerintem közrejátszik a középpályás szerkezetváltás.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ramos mellett a legtehetségesebb védőnek tartom, ha eltekintünk bizonyos körülményektől...de sérülékeny. Reusra szokták ezt mondani, de Macira sokkal inkább igaz szerintem. Amúgy viszont top.doncsontos írta: Hummels például.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ennyi is volt, csak nem emelték meg.revolver írta:Nem tudom ezt elhinni, csak nem olyan amatőr a vezetőség. Bár lehet maga Varane (vagy a stábja) kezdeményezte, alkudta ki ezt az összeget a hosszabbításért cserébe, látván mennyien vannak előtte.De ha 30 a kivásárlási ára, akkor miért adnának érte 50et (euróban)
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
Nem tudom ezt elhinni, csak nem olyan amatőr a vezetőség. Bár lehet maga Varane (vagy a stábja) kezdeményezte, alkudta ki ezt az összeget a hosszabbításért cserébe, látván mennyien vannak előtte.De ha 30 a kivásárlási ára, akkor miért adnának érte 50et (euróban)
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Èn nem adnám el. Figyelni kellene rá és ahogy írtátok 3. védö, illetve rotálni.
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
ziro4vr írta:És kit hoznál?Csabi írta:elmondom mi van. volt szó róla, hogy a chelsea 40 milliót adna érte. na én ennyiért eladnám. nekem nem a teljesítményével van bajom (bár erősen túlszopottnak érzem őt), mert szerintem pöpec védő (nem, 40et nem ér), de engem aggaszt, hogy most játszott 13 meccset folyamatosan és már jönnek a hírek hogy a térde dagad, újra, 21-évesen. ő nem fogja bírni egy évtizeden át a szerda-szombatot, harmadik számúnak mint most, meg stabil beugrónak mindig jó lenne, de nem hiszem hogy ő ezzel megelégszik. más kérdés, hogy máshol se bírja majd a szerda-szombatot.
Hummels például.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára doncsontos 2015. március 10., kedd 21:45-kor.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
-
nmate írta:Az egész védelmünk bizonytalan december óta. Akármilyen formáció lépett fel.R.M.C.F írta:Nem csak a térd hírek az aggasztóak,hanem az hogy elég régóta minden meccsen benne van az a hiba amin sok múlhat. Bizonytalan lett.
Én azt mondom a megoldás Modric. Nem röhög, levegőt vesz, átgondol. Akkora űr van a középpályán, hogy rossz nézni. Most Kroos van Modric posztján, de ő nem mindig érzi a kontráknál a mélységi helyezkedéseket. Modric ebben sokkal jobb. Ma is meg lehet nézni milyen űr van a középpálya mögött és a védelem előtt. Szörnyű.
Nyilván,igaz,a kp-a alapvetően meghatározza a védekezés(és nem a védelem) hatékonyságát, a kp-a nálunk modric kiesésével atomjaira hullott.
Azért hogy most majd 1 hónap alatt visszatér még ne várjunk csodát,főleg mert a modric minusz mellett vannak még döntő tényezők a problémáinkra,tudnám sorolni,de nem érek rá reggelig mert holnap kelnem kell.
-
Remek kis teória, de mond már el nekem, hogy 1 ember jelenléte, hogy javítja ki másik hat egyéni hibáit? Eszméletlen kíváncsi lennék rá, mert a horvát a hónapok elteltével már nem is egy klasszis focista lett, hanem maga Harry Potter.Én azt mondom a megoldás Modric. Nem röhög, levegőt vesz, átgondol.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Az egész védelmünk bizonytalan december óta. Akármilyen formáció lépett fel.R.M.C.F írta:Nem csak a térd hírek az aggasztóak,hanem az hogy elég régóta minden meccsen benne van az a hiba amin sok múlhat. Bizonytalan lett.
Én azt mondom a megoldás Modric. Nem röhög, levegőt vesz, átgondol. Akkora űr van a középpályán, hogy rossz nézni. Most Kroos van Modric posztján, de ő nem mindig érzi a kontráknál a mélységi helyezkedéseket. Modric ebben sokkal jobb. Ma is meg lehet nézni milyen űr van a középpálya mögött és a védelem előtt. Szörnyű.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
És kit hoznál? Messze benne van még a legtöbb lehetőség így is. Bár ezt a trédétől függetlenül írom, azzal nem tudom mi a valós szitu. A tendencia mondjuk tényleg kezd aggasztó lenni, ahogyan visszaesett.Csabi írta:elmondom mi van. volt szó róla, hogy a chelsea 40 milliót adna érte. na én ennyiért eladnám. nekem nem a teljesítményével van bajom (bár erősen túlszopottnak érzem őt), mert szerintem pöpec védő (nem, 40et nem ér), de engem aggaszt, hogy most játszott 13 meccset folyamatosan és már jönnek a hírek hogy a térde dagad, újra, 21-évesen. ő nem fogja bírni egy évtizeden át a szerda-szombatot, harmadik számúnak mint most, meg stabil beugrónak mindig jó lenne, de nem hiszem hogy ő ezzel megelégszik. más kérdés, hogy máshol se bírja majd a szerda-szombatot.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De ha 30 a kivásárlási ára, akkor miért adnának érte 50et (euróban)Csabi írta:elmondom mi van. volt szó róla, hogy a chelsea 40 milliót adna érte. na én ennyiért eladnám. nekem nem a teljesítményével van bajom (bár erősen túlszopottnak érzem őt), mert szerintem pöpec védő (nem, 40et nem ér), de engem aggaszt, hogy most játszott 13 meccset folyamatosan és már jönnek a hírek hogy a térde dagad, újra, 21-évesen. ő nem fogja bírni egy évtizeden át a szerda-szombatot, harmadik számúnak mint most, meg stabil beugrónak mindig jó lenne, de nem hiszem hogy ő ezzel megelégszik. más kérdés, hogy máshol se bírja majd a szerda-szombatot.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Csabi írta:elmondom mi van. volt szó róla, hogy a chelsea 40 milliót adna érte. na én ennyiért eladnám. nekem nem a teljesítményével van bajom (bár erősen túlszopottnak érzem őt), mert szerintem pöpec védő (nem, 40et nem ér), de engem aggaszt, hogy most játszott 13 meccset folyamatosan és már jönnek a hírek hogy a térde dagad, újra, 21-évesen. ő nem fogja bírni egy évtizeden át a szerda-szombatot, harmadik számúnak mint most, meg stabil beugrónak mindig jó lenne, de nem hiszem hogy ő ezzel megelégszik. más kérdés, hogy máshol se bírja majd a szerda-szombatot.
Nem csak a térd hírek az aggasztóak,hanem az hogy elég régóta minden meccsen benne van az a hiba amin sok múlhat. Bizonytalan lett.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
elmondom mi van. volt szó róla, hogy a chelsea 40 milliót adna érte. na én ennyiért eladnám. nekem nem a teljesítményével van bajom (bár erősen túlszopottnak érzem őt), mert szerintem pöpec védő (nem, 40et nem ér), de engem aggaszt, hogy most játszott 13 meccset folyamatosan és már jönnek a hírek hogy a térde dagad, újra, 21-évesen. ő nem fogja bírni egy évtizeden át a szerda-szombatot, harmadik számúnak mint most, meg stabil beugrónak mindig jó lenne, de nem hiszem hogy ő ezzel megelégszik. más kérdés, hogy máshol se bírja majd a szerda-szombatot.
akkor a múltkori meccsek után C-t is elpasszolhatnánk 10-15 milláért. amúgy nagyon gyenge, de Coentraon kívül szerintem a másik két védő is...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K