Edző és vezetőség
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Edző és vezetőség
Nem tudom srácok, de akkor is Carlo volt az edző amikor a BL-ben agyonvert a csapat mindenkit, majd behúzta a kupát, vagy akkor amikor 22 meccsen át aláztak a játékosok...
Itt van valami egészen komoly probléma, aminek egyáltalán nem tudjuk az eredetét, csak találgatunk. Azért a BBC gólokat tudott lőni bármikor, most már ott is probléma van, ahogy egy Schalke szintű csapat 3-4 gólos különbséggel történő szétszedése sem volt akadály sosem az elmúlt 5 évben OTTHON!!
Itt óriási krízis van.
Itt van valami egészen komoly probléma, aminek egyáltalán nem tudjuk az eredetét, csak találgatunk. Azért a BBC gólokat tudott lőni bármikor, most már ott is probléma van, ahogy egy Schalke szintű csapat 3-4 gólos különbséggel történő szétszedése sem volt akadály sosem az elmúlt 5 évben OTTHON!!
Itt óriási krízis van.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
azzal nem feltétlenül lenne baj, csak olyat vegyünk aki illik is idehunmadridista írta:remélem tanul a mostani hibájából Perez és nem dobálunk ki 1-1 játékosra 100 milliókat...
Én Jamest se tartom baklvésnek. NEM ért annyit, tudásra, de amugy hasznos tagja volt a csapatnak, és nem stílusidegen.
Itt Bale volt hatalmas hiba...
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
Ja, most estünk ki BL-ből is...wait, what?hunmadridista írta:Lassan ideje koncentrálni a következő szezonra...az idei szerintem már elúszott...remélem tanul a mostani hibájából Perez és nem dobálunk ki 1-1 játékosra 100 milliókat...
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Lassan ideje koncentrálni a következő szezonra...az idei szerintem már elúszott...remélem tanul a mostani hibájából Perez és nem dobálunk ki 1-1 játékosra 100 milliókat...
Még csak fékezni sem tudja, egyre rosszabb mindenvolt írta:Nem tud ezzel mit kezdeni, én tuti elküldeném.wxyz írta:Egyre jobban úgy néz ki, hogy Carlo megbukott
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
De ha ránézek a padra akkor a sírás kerülget... jöhetne már James.
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
Ez a lehetőség mindig ott van.de egyszerűen nincs mit tenni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára revolver 2015. március 10., kedd 22:49-kor.
Lehet iit Carlózni, de nálam Pérez a fő bűnös, aztán meg a peches sérülések. Az már más kérdés, hogy Ancelotti nem tud alkalmazkodni a kialakult szituhoz, de ne mondja senki, hogy nem vált Pérez bábjává. HIhetetlen, hogy semmiből nem tanul az elnökünk, le se sz.rja, hogy milyen sikeres a csapat, csak dőljön a lé.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Hogyne lenne.ziro4vr írta:Szerintem padra rakná most már, de nem lehet...nem tudom elhinni hogy ő ezt ne látná...de egyszerűen nincs mit tenni.Csabi írta:ha a levante ellen bale kezdő lesz, akkor carlo-t nem lehet megmenteni, van perez rakja össze a kezdőt, vagy egyszerűen nem tanul, és akkor mindegy neki.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Ezek érinthetetlenek, még jó hogy! Legyen is kezdő, Perez is gyönyörködjön a szerzeményében a szezon végéig.bale kezdő lesz
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Szerintem padra rakná most már, de nem lehet...nem tudom elhinni hogy ő ezt ne látná...de egyszerűen nincs mit tenni.Csabi írta:ha a levante ellen bale kezdő lesz, akkor carlo-t nem lehet megmenteni, van perez rakja össze a kezdőt, vagy egyszerűen nem tanul, és akkor mindegy neki.
Nem illik.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ha a levante ellen bale kezdő lesz, akkor carlo-t nem lehet megmenteni, van perez rakja össze a kezdőt, vagy egyszerűen nem tanul, és akkor mindegy neki.
eszetlen kezdő ismét összejött. mi indokolta carvajal padozását kitudja. szépen megbontott egy működöő védelmes. jár a taps.
szánalmas.
szánalmas.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Toti írta:kíváncsi vagyok, nagyon kíváncsi, h ezután a meccs után mit mond carlo?
kíváncsi vagyok h sablon lesz-e?
Azt nem tudom,de az lejött hogy a nyilatkozatai mikéntjei megváltoztak egy ideje.....az számomra nyilvánvaló,hogy nem tudja visszahozni innen a csapatot,semmit sem látok ami erre utalna,nagyjából tiszta hogy mi a probléma,és ezt mondtam már hetekkel ezelőtt,ebből idén a real már nem jön ki.....akkor még vitatták.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
mibe fogadjunk, h hétvégén beteszi kezdőbe kroost és iscot is és kisárgulnak.
tuti , h kezdetni fogja őket amekkora barom mostanában. de akkor személyesen ba... kócolom össze a szemöldökét.
tuti , h kezdetni fogja őket amekkora barom mostanában. de akkor személyesen ba... kócolom össze a szemöldökét.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Toti 2015. március 10., kedd 22:46-kor.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Nem tud ezzel mit kezdeni, én tuti elküldeném.wxyz írta:Egyre jobban úgy néz ki, hogy Carlo megbukott
Egyre jobban úgy néz ki, hogy Carlo megbukott
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
És a legnagyobb szégyen az egészben, hogy valószínűleg semmi sem fog változni a következő meccsen...ugyanígy a gálacsapat fog majd játszani "halálig"...egy esetleges Barca elleni zakó után itt fejek fognak hullani...
kíváncsi vagyok, nagyon kíváncsi, h ezután a meccs után mit mond carlo?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- h3x0r
Minden meccsen azt neztem, hogy mikor cserelt eloszor(!) Carlo. Az Elche ellen Jese csak a harmadik csere volt, Illarra volt az elso a 84. percben.Úszómester írta:92:40-->93
1 (Jesé)