Az is lehet, hogy marad mind a kettő. Ki tudja nyáron mi lesz Illarrával.numberone1 írta:Jobban megtartanam Casemirot mint Lucast. Olyan fajta brusztolos kp, mint Casemiro nincs a csapatunkban, de olyan mint Lucas van 2 is....csak par klasszissal jobbak.
Lucas Silva - 16
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Lucas Silva - 16
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Jobban megtartanam Casemirot mint Lucast. Olyan fajta brusztolos kp, mint Casemiro nincs a csapatunkban, de olyan mint Lucas van 2 is....csak par klasszissal jobbak.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
Szerintem Hámesz nyáron felesküszik a spanyol óhazára és kész.h3x0r írta:Az a gond, hogy jelen allas szerint Jamesnek, Lucas Silvanak es Chicharitonak sincs EU-s utlevele.
Nem tartom valószínűnek, hogy fél év után eladjuk. Khedira fix távozó, ha van Isten akkor Illarra is, így rajta kívül nem marad más vkp. Casemiroval kapcsolatban meg hetente visszaköszön a hír, hogy jövőre visszatér.Sunsky írta:Mért? Lucas Silváért is bejelentkezett a Porto?
1956 ● 1957 ● 1958 ● 1959 ● 1960 ● 1966 ● 1998 ● 2000 ● 2002 ● 2014 ● 2016 ● 2017 ● 2018
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Mért? Lucas Silváért is bejelentkezett a Porto?Press írta:Jó azért nem kell temetni, Carvajal sem volt még csak a padon sem... Ancelotti egyszerűen sokkal, sokkal simább meccsre számított, ezért játszott ez a nulla Khedira, Arbeloa és Coentrao is kezdőként. Nem meglepő, hogy őket kapta le amikor kaki került a palacsintába.. Jövőre ő és Casemiro fognak versenyezni a vkp posztért.
- h3x0r
Az a gond, hogy jelen allas szerint Jamesnek, Lucas Silvanak es Chicharitonak sincs EU-s utlevele.Press írta:Jó azért nem kell temetni, Carvajal sem volt még csak a padon sem... Ancelotti egyszerűen sokkal, sokkal simább meccsre számított, ezért játszott ez a nulla Khedira, Arbeloa és Coentrao is kezdőként. Nem meglepő, hogy őket kapta le amikor kaki került a palacsintába.. Jövőre ő és Casemiro fognak versenyezni a vkp posztért.
Utobbi nyilvan tavozik, de amennyiben erkezik Danilo, betelik a 3 hely.
Jó azért nem kell temetni, Carvajal sem volt még csak a padon sem... Ancelotti egyszerűen sokkal, sokkal simább meccsre számított, ezért játszott ez a nulla Khedira, Arbeloa és Coentrao is kezdőként. Nem meglepő, hogy őket kapta le amikor kaki került a palacsintába.. Jövőre ő és Casemiro fognak versenyezni a vkp posztért.
1956 ● 1957 ● 1958 ● 1959 ● 1960 ● 1966 ● 1998 ● 2000 ● 2002 ● 2014 ● 2016 ● 2017 ● 2018
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
Gyorsan kiesett a pikszisből, már a padon se volt
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Mindig totyog, ez már az előző meccseken, de még a videóiban is megfigyelhető volt. Nem idevaló. Ott már bajok vannak, ha Illarra kezd helyette, nincs benne semmi több az a baj.. Szerintem.peti_madrid írta:Tényleg lassú és körülményes... Az megvan a tegnapi meccsről, amikor megkapta a Bilbao térfelének a közepénél a labdát, de a bal lábával kellett volna továbbtenni és inkább elkezdett totyogni, aztán meg el is veszítette? Nagyon meg kell dolgozni ezt a srácot, az a helyzet. Szerintem van benne potenciál, csak ki kéne hozni
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
szeritem se vészes, meg nemrég érkezett. Volt pár világsztár is aki nehezen találta itt meg a formáját. Én türelmes vagyok vele. Meg amugyse lesz kezdő alapesetben.peti_madrid írta:zerintem van benne potenciál, csak ki kéne hozni
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Tényleg lassú és körülményes... Az megvan a tegnapi meccsről, amikor megkapta a Bilbao térfelének a közepénél a labdát, de a bal lábával kellett volna továbbtenni és inkább elkezdett totyogni, aztán meg el is veszítette? Nagyon meg kell dolgozni ezt a srácot, az a helyzet. Szerintem van benne potenciál, csak ki kéne hozni
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
A magam részéről én leszarom mit csinál.
Egy kiegészítő ember, aki hirtelen behuppant a kezdőbe.
Én egy dolgot remélek, hogy Modric visszatér minél előbb.
Az amúgy sokkal aggasztóbb, hogy Bale nem bír beadni és erőlködik egész meccsen, a nagy spanyol reménység önbizalomhiányban nem szenvedő Jesé meg üres kapuba nem tud betalálni, CR meg csak görcsöl meccsek óta..
Ezektől az emberektől én többet várnék és legkevésbbé sem a poénból ide hozott null kilóméteresként kezdőbe rakott, egyik legnehezz poszton szereplő gyerektől várok bármit is.
Remélem hamarosan max csereként kell vele számolni, nyártól meg sokadik opció max és a kezdőbe igazolunk. Khedira félék meg csomagolnak mielőbb remélem
Egy kiegészítő ember, aki hirtelen behuppant a kezdőbe.
Én egy dolgot remélek, hogy Modric visszatér minél előbb.
Az amúgy sokkal aggasztóbb, hogy Bale nem bír beadni és erőlködik egész meccsen, a nagy spanyol reménység önbizalomhiányban nem szenvedő Jesé meg üres kapuba nem tud betalálni, CR meg csak görcsöl meccsek óta..
Ezektől az emberektől én többet várnék és legkevésbbé sem a poénból ide hozott null kilóméteresként kezdőbe rakott, egyik legnehezz poszton szereplő gyerektől várok bármit is.
Remélem hamarosan max csereként kell vele számolni, nyártól meg sokadik opció max és a kezdőbe igazolunk. Khedira félék meg csomagolnak mielőbb remélem
- LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Kb. úgy tudom elképzelni, mint a South Parkban mikor George Clooney beszéde egyesült a san franciscoi smog felhővel. A 2 egó rástartolna a labdára és bumm, volt-nincs Madrid.csabi* írta:nekem kajak tetszik
megnézném úgy igazából pár meccsre, hogy mit alkotnak ketten együtt
Dembele? Soha nem a tipikus romboló volt, tkp-ként kezdte, aztán a testi adottságai miatt rájöttek, hogy jobb hátrébb is. Pár éve jó volt, mostanában eléggé visszaesett.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
nekem kajak tetszik
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Jó,hát több embert is oda lehetne írni,most ez csak egy példa.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Vagy inkább Bale és James.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Szerinted is hiányzik Karim? Cé helyén elférneRealista24 írta:Kiégett a szemem
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Kiégett a szemem
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Nincsen szükségünk rombolókra,nem 2000-es éveket írunk. Modric,kroos és pogba elég. Modricra sem gondolta volna sok észlény hogy mély emberként ennyire jó,azért jó mert már nem kell a klasszikus ütköző,hanem un btb játékosok,mivel ma mér egy adott posztra egy tipikus egystilusú egyén már kevés.
Kell 3 kitűnő kpás. Pl:
----modric-----Kroos----pogba
----------------Isco
--- messi-------------------Ronaldo
azt annyi.
Kell 3 kitűnő kpás. Pl:
----modric-----Kroos----pogba
----------------Isco
--- messi-------------------Ronaldo
azt annyi.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
DEMBELE! Imádom a palit, tipikus romboló állat, aki nincs beszarva a kapu előtt sem