Iker Casillas

A Real Madrid egykori nagyjai.

Eladnád vagy megtartanád?

A szavazás 2015. április 7., kedd 15:27-kor befejeződött.

Eladnám
66
80%
Megtartanám
16
20%

Szavazatok száma: 82

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Iker Casillas - 1

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 11., szerda 19:09

Csabi írta:
Hibázott, nem is keveset, de amikor a továbbjutás volt a tét a vegen, es amikor mindenki mar csak alibizett, akkor rakta oda magat. Es ezért is vagyunk a legjobb nyolc kozott.
ha nem hibázott volna kényelmes barimeccs lehetett volna. a 8 között meg nem azért vagyunk mert a 86. percben mutatott egy bravúrt, hanem mert előtte cé elrendezte a két semmiből jött góljával..
Gólokat kaptunk volna igy is ugy is mert Pepeek balfas.zok voltak.
Ha mar itt tartunk akkor Karim gólja ért továbbjutást :lol:
Amigy meg a gólok szart se értek volna ha a vegen nem véd ketto nagyot.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. március 11., szerda 19:04

Realista24 írta: Meg mindig nem értitek a lényeget. Nem baj. Majd egyszer, mint a Száll a kakukk fészkére filmet :)
Hibázott, nem is keveset, de amikor a továbbjutás volt a tét a vegen, es amikor mindenki mar csak alibizett, akkor rakta oda magat. Es ezért is vagyunk a legjobb nyolc kozott.
én értem és jár a végéért a pacsi ikernek de itt már arról volt szó, hogy tulajdonképp nem is hibázott a góloknál, én arra írtam amit

kakukkot meg még nem láttam :D
Kép

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. március 11., szerda 19:04

ha nem hibázott volna kényelmes barimeccs lehetett volna. a 8 között meg nem azért vagyunk mert a 86. percben mutatott egy bravúrt, hanem mert előtte cé elrendezte a két semmiből jött góljával..

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. március 11., szerda 19:00

Sastre írta:
A harmadikra meg el se ment,pedig elég pózlabda lehetett volna neki.
Pózlabda :D :D Hát persze... ha Isco teker el egy ilyet, akkor világklasszis, meg mekkora player, fantasztikus volt. De mivel mi kaptuk, ráadásul Casillas állt a kapuba, így csak potya... ez van :S
Iscoé pont azért szép mert a kapusok elindulnak rá aztán mégis gól :D Szar volt iker,nem kell magyarázni, Mostmár ez így marad,lehozott 12 évet godmodeban utolsó évei meg hígfosak,Raúl se lett ettől kevesebb (mondjuk több se :D )
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Simi

HozzászólásSzerző: Simi » 2015. március 11., szerda 19:00

Meg mindig nem értitek a lényeget. Nem baj. Majd egyszer, mint a Száll a kakukk fészkére filmet :)
Talán azért van ez, mert a jelenlegi csapatból ő van hozzászokva az ekézéshez: kb másfél-két éve folyamatosan megy a fütty még hazaiban is neki. A többiek a sikert szokták, nekik mellbevágóbb ez az egész szar helyzet. Casillasnak meg volt két éve hozzászokni ehhez a mentális teherhez.

Sastre
Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo

HozzászólásSzerző: Sastre » 2015. március 11., szerda 18:56

Pózlabda :D :D Hát persze... ha Isco teker el egy ilyet, akkor világklasszis, meg mekkora player, fantasztikus volt. De mivel mi kaptuk, ráadásul Casillas állt a kapuba, így csak potya... ez van :S

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 11., szerda 18:50

miro írta:
csabi* írta:3 gólban benne volt tegnap, ne szépítsük már
+1,nem is értem ezen mit kell megmagyarázni.
Lehet hogy a védelmünk szar volt,de attól függetlenül ezt a három gólt simán foghatta volna,BRAVÚR NÉLKÜL.
Az első gólt csukott szemmel belebaszta a gyerek,Ő beütötte.
A másodikat kiütötte másfél méterre a kapu elé.
Meg mindig nem értitek a lényeget. Nem baj. Majd egyszer, mint a Száll a kakukk fészkére filmet :)
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale

HozzászólásSzerző: miro » 2015. március 11., szerda 18:42

csabi* írta:3 gólban benne volt tegnap, ne szépítsük már
+1,nem is értem ezen mit kell megmagyarázni.
Lehet hogy a védelmünk szar volt,de attól függetlenül ezt a három gólt simán foghatta volna,BRAVÚR NÉLKÜL.
Az első gólt csukott szemmel belebaszta a gyerek,Ő beütötte.
A másodikat kiütötte másfél méterre a kapu elé.
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. március 11., szerda 18:39

3 gólban benne volt tegnap, ne szépítsük már
Kép

BLaZE
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle

HozzászólásSzerző: BLaZE » 2015. március 11., szerda 18:37

+1
Ezt próbáltam mondani tegnap, de csak szidta mindenki...
halálomig madridista leszek

Rasta
Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic

HozzászólásSzerző: Rasta » 2015. március 11., szerda 18:34

Az első gólnál a gólszerzővel nagyon nem jött az embere - bizonyos Alvaro "de jó arc, megmondja a frankót" Arbeloa, aki túlzás nélkül majdhogynem a kezdőkörből sprintelt vissza.
A másodiknál örült, hogy bele tudott kapni az első lövésbe, a védelemnek kellett volna takarítania, csak hát sehol sem voltak. Megint.
A három gólt én nem tudnám csak az ő nyakába varrni, nagyon nulla volt a védelmünk, Coentrao meg Arbeloa helyén csak akkor nem jöttek át, amikor nem akartak. Varanerról meg mindent elmond a "hazaadása".

Sastre
Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo

HozzászólásSzerző: Sastre » 2015. március 11., szerda 18:20

Én nem az ő nyakába varrnám az első kapott gólt. Úgy eltolódott a védelmünk, hogy a csatár előtt gyakorlatilag az üres kapu tátongott... ha jobban odaáll Casillas a rövidre, akkor a hosszú marad teljesen üresen... a csatár nyugodtan levehette, aztán meglőtte izomból, lesz ami lesz. Szerintem az már egy jó nagy lutri volt csak, ráadásul a csatárnak volt nagyobb esélye... csak bemegy valahogy a labda izomból... hát bement. A védelemnek nem szabad ennyire kiszolgáltatott helyzetben ott hagynia a kapust. Kapus szemszögből szerintem peches gól.

A második gólnál viszont tényleg rossz helyre ütötte ki a labdát, bár lehet annak is örült, hogy elcsípte. Az hiba volt. Viszont az is megér egy misét, hogy hol voltak a védőink a kipattanóra.

A harmadik egy szép tekerés volt, a negyediket pedig nem védte volna senki...

Nagyon magára hagyta Casillast a védelem szerintem, egyéni szinten nem volt egy rossz meccse, mégis kapott 4 gólt. Azt hogy egyéni szinten nem volt rossz meccse, azt arra értem csak, hogy a beadásokra jól ért oda, és volt egy-két fontos védése is a végén.

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2015. március 11., szerda 18:05

már messze nem az igazi Iker, de egy két bravúrra mindig számíthatunk tőle,
jó lenne sztem, ha végül innen vonulna vissza, és nem menne el máshova :)

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2015. március 11., szerda 17:59

h3x0r írta:Nalam a mostani Casillas is olyan, mint a tavalyi Lopez. A kotelezo szituaciokat altalaban megoldjak, neha jon 1-2 bravur, neha 1-2 hiba, de rengeteg kapott golnal nem azt mondjuk, hogy vedhetetlen loves volt, hanem azt, hogy nem volt kotelezo vedeniuk, talan Neuer kivedte volna. Szerintem pont ez a baj.
Olyan fura ez a "Neuer talán védte volna" dolog, és nem egy ember írta már ezt le. Talán én is védtem volna. :roll:
De komolyan, annyira butaság véleményem szerint, hogy talán ez meg talán az. Talán ha Éva nem biztatja fel Ádámot, hogy szakítson a tiltott gyümölcsből, akkor halhatatlanok lennénk.

Nincs bajom Neuer-rel nagyon jó kapus, de azért ő is hibázott már nem egyszer és nem kétszer, maradjunk annyiban, hogy amit ő nem véd ki, azt talán Casillas kivédi... na mindegy. Nem védem Casillast, mert pocsék volt. Tény!

Csak ez a talán ez nem tetszik nekem. Remélem nem baj, nem bántásként! :) :coffee:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. március 11., szerda 16:41

Nalam a mostani Casillas is olyan, mint a tavalyi Lopez. A kotelezo szituaciokat altalaban megoldjak, neha jon 1-2 bravur, neha 1-2 hiba, de rengeteg kapott golnal nem azt mondjuk, hogy vedhetetlen loves volt, hanem azt, hogy nem volt kotelezo vedeniuk, talan Neuer kivedte volna. Szerintem pont ez a baj.

Nem egy olyan kapust akarok, aki csak a kotelezot hozza es amikor jol jonne a bravur, akkor mentegetozunk, hanem egy olyat, aki a bravurokat is szallitja. Evekkel ezelott ezt a feladatot rendszeresen ellatta, jelenleg mar nem kepes ra.

Tegnap is a 3 golbol legalabb egynel vagy kettonel elvartam volna, hogy villanjon. Rendben, a vegen vedett, de o maga is elismerte, megha nen is ezekkel a szavakkal, hogy rosszul jatszott.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2015. március 11., szerda 16:11

én a tegnapi után nem venném elő.
az elsőt oké hogy a rövidbe kapta vagyis odaütötte de könyörgöm azt az embert ott ki fogta? azért hét méterről ne hogy már még ideje legyen a támadónak átvennie a labdát és megnézni hova lövi..
a másodikat valóban szar helyre ütötte.
a harmadiknál se nagyon venném elő, oké egy neuer kiszedte volna, de szerintem az nem volt akkora kapus baki.
a negyedik meg egyértelmű hogy nem.
és én leszarom hogy abban az egy gólban benne volt, mert a végén amikor igazán kellett akkor ott volt és védett míg a többi csak számolta a másodperceket hogy valahogy húzzuk ki.

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. március 11., szerda 10:24

Nagy kár hogy nem találok normális összefoglalót. Az utolsó percekben mikor védett egy nagyot, v talán szögletre mentette idk ..na szóval akkor mutatták Cast, és mondhatni megrémültem, mert látszott az arcán hogy baszott sápadt, és fél, de úgy igazán. Akkor mondtam hogy nah ezt szoptuk, de hála égnek, rendben voltak a reflexei

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. március 11., szerda 8:37

ha nem véd ilyen pocsék formában, nincs miről beszélni a végén.
most nem azért, h védjem, de sztem ha azokat kivédi, akkor meg másból kapunk gólt. ez ilyen meccs volt.

egyszerűen annyira szar a csapat, mentálisan is, h ezt a meccset így kell, h lenyeljük, ez van.
de az, h egy schalke ellen, otthon, 2-0nál előnyről indulva, imádkoznunk kell, h továbbjussunk..háát, ilyen a világon nincs emberek. milyen gusztustalan bazdmeg, hazai pályán időthúzunk nehogy kiessünk a schalke ellen a 16 között?

mondjuk ez már nem ez a topic.
a meccs végi jelenet #respect
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2015. március 11., szerda 8:35

A többi mit csinált? Nevetséges módon húzta az időt és imádkozott, hogy ne kapjunk még egy gólt...gusztustalan volt.
Igaz, de én a többit se tartom semmivel sem többre, azzal a különbséggel, hogy nem a többiek (na jó a védelem benne volt rendesen) hibája volt ez a három gól. Nehogy már meg kelljen neki köszönni a végén a védéseket, mikor miatta (is) kerültünk nehéz helyzetbe.
Oké. Baletől is elvárható lett volna egy-két dolog :lol: :lol: A különbséget remélem látod. Az egyik egy kivénhedt, kiégett, motiválatlan spicli...a másik meg a vadló :lol: :lol:
:mrgreen: erről van szó.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 11., szerda 8:34

miro írta:3x visszahozta meccsbe a Schalket,azt hiszem a vegen elvarhato volt hogy legyen bravurja.

Jovore kerulje el a kezdot.
Oké. Baletől is elvárható lett volna egy-két dolog :lol: :lol: A különbséget remélem látod. Az egyik egy kivénhedt, kiégett, motiválatlan spicli...a másik meg a vadló :lol: :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: