Még egyel feljebb sem lenne jó,nem hogy kettővelSunsky írta:Hát én simán kitenném jobbra Ronaldot, balra CR helyére Marcelot, Bale-t meg vissza balbekkbe.. A brazil úgysem a védekezésről híres.
Kommentáld a híreket
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Re: Kommentáld a híreket
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- mocsok
volt már marcelo elöl. nem az igazi.Sunsky írta:Hát én simán kitenném jobbra Ronaldot, balra CR helyére Marcelot, Bale-t meg vissza balbekkbe.. A brazil úgysem a védekezésről híres.
amúgy bale sem a védekezéséről híres.
nem értem. ez sehogy se lenne így jó.
max annyi hogy még egy játékosunk szar lenne.
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hát én simán kitenném jobbra Ronaldot, balra CR helyére Marcelot, Bale-t meg vissza balbekkbe.. A brazil úgysem a védekezésről híres.
most olvasom ezt az ultimátumos dolgot (LE is hasonlót kapott, azóta meg sem állnak ). de viccet félretéve.
ott egy ember (most tökmindegy, h milyen befolyás hatására v akármi, nyílván nem az elnök fog lemondani, ez sehol sem így működik) akinek a lába alól kezd kicsúszni a talaj, és látszik, h zuhanunk, de mostmár az elmúlt 3 meccsen olyan mélyrepülésben aminek vmi ordító nagy csattanás lehet a vége (nou camp??). perez meg, mint főnök, odaszól, h életet leheljen belé, mert így nem lesz jó vége.
az más kérdés, (nemtudom, h így van-e v sem), de h kurvára nem kellene beleszólnia pereznek abba a kibaszott csapatösszeállításba. a hülye megalomániája miatt teheti tönkre a csapatot és a szezont, illetve minket szurkolókat. mégegyszer mondom, nemtudom, h beleszól-e v sem ebbe, (sztem igen), rohadtul helytelen és negatív.
ott egy ember (most tökmindegy, h milyen befolyás hatására v akármi, nyílván nem az elnök fog lemondani, ez sehol sem így működik) akinek a lába alól kezd kicsúszni a talaj, és látszik, h zuhanunk, de mostmár az elmúlt 3 meccsen olyan mélyrepülésben aminek vmi ordító nagy csattanás lehet a vége (nou camp??). perez meg, mint főnök, odaszól, h életet leheljen belé, mert így nem lesz jó vége.
az más kérdés, (nemtudom, h így van-e v sem), de h kurvára nem kellene beleszólnia pereznek abba a kibaszott csapatösszeállításba. a hülye megalomániája miatt teheti tönkre a csapatot és a szezont, illetve minket szurkolókat. mégegyszer mondom, nemtudom, h beleszól-e v sem ebbe, (sztem igen), rohadtul helytelen és negatív.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Akkor Perez nyert nekünk egy BL-t. Viccet félretéve, szerintem ez az ún. jobbik rossz. Ha eddig nem az csinálta amit akart, akkor ez lehet az ok a rossz formára és újíthat a mester. Ha viszont eddig is azt csinálta amit akart, akkor be is baszott és megbukott itt Ancelotti.dzsi91 írta: Inkább baj mert ha igaz akkor Ancelotti eddig nem azt csinált amit akart...
- sandorzolika
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Makelele, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo, Isco, Modric, Ramos
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Szerintem hétvégén is es a barca ellen is kiteszi szélső középpályásnak. Az eredmény az lessz hogy Bela folyton fenn fog maradni a tamadasok után es a középpályán megint 3an maradnak. Őszintén védekezne középen?
Hát én carlo helyében ha tehetném legalabb 2 sorral tenném hátra es ahányszor fenn marad annyiszor büntetném meg! Sőt szerintem inkabb maradjon középen kroos gyerekkel es hagyja a játékot iscora es Modricra...de a legjobb az lenne ha pár meccsre leulne levágott hajjal a padra!
Hát én carlo helyében ha tehetném legalabb 2 sorral tenném hátra es ahányszor fenn marad annyiszor büntetném meg! Sőt szerintem inkabb maradjon középen kroos gyerekkel es hagyja a játékot iscora es Modricra...de a legjobb az lenne ha pár meccsre leulne levágott hajjal a padra!
- Hasta el final, Vamos Real -
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Ha valóban igaz, és valóban nem azt csinálta eddig amit akart, akkor az kiderül az elkövetkező néhány meccsen. Ha minden marad a régiben, akkor vagy eddig is ezt akarta, és ezután is ezt akarja majd, vagy ez az egész beszélgetés csak kitaláció.dzsi91 írta:
Inkább baj mert ha igaz akkor Ancelotti eddig nem azt csinált amit akart...
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Erre nem esküszöm meg de mintha olyat olvastam volna tegnap valahol, hogy Ancelotti Bale-t hátrébb hívná. Szerintem hétvégén 4-4-2 lesz Bale pedig középen marad és szépen besegít a védekezésbe is hátul. Remélem elbírja az arca a melót. De persze ez egyelőre csak spekuláció részemről... majd vasárnap eldől úgyis.
Viszont az előzőt a marcán olvastam
Viszont az előzőt a marcán olvastam
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Inkább baj mert ha igaz akkor Ancelotti eddig nem azt csinált amit akart...volt írta:Ha ez igaz akkor öröm e bodottáhamesz írta:"Do whatever you want, change whoever you want and play however you want, but you have to sort this out" Perez mondta Ancelottinak a meccs után.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Ha ez igaz akkor öröm e bodottáhamesz írta:"Do whatever you want, change whoever you want and play however you want, but you have to sort this out" Perez mondta Ancelottinak a meccs után.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
"Do whatever you want, change whoever you want and play however you want, but you have to sort this out" Perez mondta Ancelottinak a meccs után.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Jólvan leesett. A Schalkét akartuk jó színben feltüntetni, hogy a Herceg odamenjen. Zseniális húzás. Már mindent értek. Köszi fiúk, összejött“Hogy érdekel-e a Schalke? Sok csapat iránt nyitott vagyok” – válaszolta Khedira egy újságíró kérdésére. Forrás: Madridom.hu
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Ha nullák lettek volna nem kettőt kaptak volna.
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
De hogy játszottak 3hete ellenünk hazai pályán, egy már akkor is formán kívüli real madrid ellen? Nullák voltak.Géci írta:Hát azért ezek a szerencsétlenek megfogták a BM-et is na...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Hát azért ezek a szerencsétlenek megfogták a BM-et is na...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A mostani csapatban ott lenne a helyed.De hogy ekkora szerencsétlenek ellen így játszani..
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
És akkor ilyen huntelárok ilyet nyilatkoznak hogy érezték hogy szarik ellenük a real madrid meg az egész madridizmus.
Szégyen bazmeg.
Mondjuk én pont hogy csak szánalmat éreztem. Gondoltam hogy nem esünk ki, bár a végén meleg volt a pite. De hogy ekkora szerencsétlenek ellen így játszani..
Szégyen bazmeg.
Mondjuk én pont hogy csak szánalmat éreztem. Gondoltam hogy nem esünk ki, bár a végén meleg volt a pite. De hogy ekkora szerencsétlenek ellen így játszani..
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Főleg hogy elég komolyan nézett ki a tegnapi sérülése a srácnak...remélem semmi komoly...BBeno írta:na Danilonak nagyon nincs portugál papírja ahogy casemironak sem tehát ellehet egy ideig felejteni a találgatásokat. james - lucas frissek ők nem mennek . tehát a két brazil sem jön egyszerre. max egyik a kettő közül
na Danilonak nagyon nincs portugál papírja ahogy casemironak sem tehát ellehet egy ideig felejteni a találgatásokat. james - lucas frissek ők nem mennek . tehát a két brazil sem jön egyszerre. max egyik a kettő közül
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Ezeket a szezon kozbeli igazolasokat ne eroltessuk mert ha meg lekotunk egy kettot majd Carlot kirugjak akkor megint lesz egy edzo aki kapott egy keretet amivel kene alkotni es nem a sajat elkepzeleset tudja megvalositani..
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale