Kommentáld a híreket
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
A marca szerint Pogbat akarjuk, a Juventus 100 milliot akar, de mi csak 75-ot adnenk erte. Az AS szerint Coentraot is bevonnank az uzletbe. Ancelottit megkerdezik hogy mit gondol Pogbarol, de nem nyilatkozik mas csapat jatekosairol. Gallardo szerint Pogba mar a Real Madrid jatekosa, 80 millio euroert erkezik a spanyol fovarosba es 10 millio lesz a fizetese. A Juventus edzoje cafolja az atigazolassal kapcsolatos hireket. Angol lapok szerint Coentrao inkabb az angol liga fele venne az iranyt. Maga Pogba is megszolal, dicseri a Madridot, jelenleg a Juventus jatekosa de meg nem tudja mit hoz majd a jovo. Az AS szerint Pogba megegyezett a Madriddal, 5 evre ir ala es 8 milliot fog keresni, mar csak a ket csapat kell megegyezzen. Az El confidencial szerint megvan az egyezseg a 2 csapat kozott, 80 millioba fog kerulni, mar csak az opciokon megy a vita. Az olasz Tuttosport szerint is megvan az egyezseg, ok uj transzferrekordrol szamolnak be. A Marca szerint szerdan jelentik be az atigazolast. A katalan Sport egy 3 oldalas cikket hoz le arrol, hogy tiszteletlenseg ennyi penzt fizetni egy jatekosert. A barca ex-edzoje, Tata Martino is megszolal az uggyel kapcsolatban. Az AS szerint meg nem tisztazodott minden kerdes es csak vasarnap fogjak bejelenteni a transzfert. A Marca ujsagiroja szerint a Bernabeuban elkezdtek epiteni egy bemutataskor hasznalt szinpadot. Az AS es a Marca szerint is hivatalos a transzfer, a vetalar meg nem tisztazodott. ES HIVATALOOOOOS: Pogba a Real Madrid jatekosa!!!!
Sorry, spoiler.
Sorry, spoiler.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Gallardo beszélt Pastoréról is :Đ
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tehát ezek után biztos, hogy a Real Madrid vezetősége nincs Torinóban, és nincs tárgylás egyelőre PogbárólFrancois Gallardo: “A Real Madrid vezetősége Torinóban tárgyal Pogba megvételéről. A vételár 75 millió euró lehet.” Forrás: Madridom.hu
Támadják ez is a jó anyjukat...ezeknek muszáj mindig tovább mélyíteni a krízist? Hát tényleg mi a picsának nyugtat mindenkit egy elnök, ahelyett, hogy megalázhatná az összes alkalmazottját?...A MARCA támadja Florentino Pérez szavait, miszerint a Real Madrid elnök elrejti az igazságot az emberek elől. A hírek szerint a tegnapi sajtótájékoztató inkább a közvélemény megnyugtatására szolgált, a presidente igazi véleménye nem került nyilvánosságra. Forrás: Madridom.hu
“Elmondtam, amit el akartam mondani. Azt akarjátok, hogy kirúgjam őt? Élvezi az elnök és a teljes vezetőség bizalmát, én pedig nem fogom minden nap elmondani, hogy mi áll a szerződésében.”
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
A médiára gondolt, akik szétakarnak cincálni minket és kirugatni Ancelotti-t.Simi írta:Perez nyilatkozatához pár szót:
Ez korrekt a részéről, végre egy elnöki nyilatkozat, amely valamelyest közösséget vállal a kudarcokban is a csapattal, edzővel. De az apró betűs részt kiemelve azért elgondolkodtató: "romboló atmoszféra"? Vajon megint itt tartanánk? Én ugyanis azt hittem, csak formahanyatlás van, nem házon belüli erőszak.Ancelottiról: “Már az elején elmondtam neki, hogy amin eddig átment karrierje során, az egyáltalán nem hasonlítható ahhoz, ami itt a Real Madridnál történik majd. Az újonnan idekerülő embereknek mindig kell egy kis idő mire megértik, hogy itt egyik nap még te vagy a világ legjobbja, aztán másnap már minden összeomlik, az edzőt okolják mindenért, a játékosok pedig nem jönnek ki jól egymással… Ancelottinak remek tapasztaltai vannak, most pedig csak a munkájára koncentrál a romboló atmoszféra ellenére.”
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Perez nyilatkozatához pár szót:
Összességében most ez szép volt Pereztől. Az "apróbetűs" részek ellenére (amik kicsit árulkodnak), egy ilyen edzői nyilatkozatra most szükség volt.
Ez korrekt a részéről, végre egy elnöki nyilatkozat, amely valamelyest közösséget vállal a kudarcokban is a csapattal, edzővel. De az apró betűs részt kiemelve azért elgondolkodtató: "romboló atmoszféra"? Vajon megint itt tartanánk? Én ugyanis azt hittem, csak formahanyatlás van, nem házon belüli erőszak.Ancelottiról: “Már az elején elmondtam neki, hogy amin eddig átment karrierje során, az egyáltalán nem hasonlítható ahhoz, ami itt a Real Madridnál történik majd. Az újonnan idekerülő embereknek mindig kell egy kis idő mire megértik, hogy itt egyik nap még te vagy a világ legjobbja, aztán másnap már minden összeomlik, az edzőt okolják mindenért, a játékosok pedig nem jönnek ki jól egymással… Ancelottinak remek tapasztaltai vannak, most pedig csak a munkájára koncentrál a romboló atmoszféra ellenére.”
Szép, hogy megvédi a játékost, de árulkodóak a szavak (hacsak nem torzít a fordítás stilisztikailag a kiemelt részen, ezt ne,m tudom): ez a leigazoltAM nekem nem tetszik, nem neki kell leigazolni valakit, hanem minimum leigazoltuk. De a leginkább a klubnak kell leigazolni valakit - a klub ugyanis mindenek előtt, még az elnök előtt is. Stílusbeli dolog, de a stílus maga az ember.Baleről: Ő nem jelent problémát. Nem is olyan régen igazoltam le, és hatalmas zajt csapott az átigazolása. Már a bemutatásakor tudtuk, hogy sérvvel küszködik. Amikor túl volt ezen a sérülésen, be kellett illeszkednie, és meg kellett találnia a helyét a rendszerben. Megkérdőjelezni az edzőt, az egyszerűen elfogadhatatlan. Emlékeznünk kell arra, amit Bale tett az elmúlt szezonban a kupadöntőben és a Bajnokok Ligája döntőjében.”
Végre! Ezt nem gondoltam volna Perezről, hogy valaha is fog ilyet mondani. Felelősséget vállalt ő is a helyzetből, de még fontosabb, hogy a csapatra nehezedő nyomást próbálja csökkenteni. Én tőle ilyenre nem emlékszem. Ez most nagyon kellhet.“Katasztrófa” (Így reagált sok ember a hétközi vereségre): “Ezek az emberek biztosan azt gondolják, hogy kiestünk a másodosztályba. Decemberig hihetetlen jó szériánk volt. Aztán sok sérültünk lett a középpályán, ott ahol most már nagyjából rendben vagyunk. Nem tudom, hogy miért kell így reagálni a jelenlegi eredményekre. Másodikok vagyunk a tabellán és ott vagyunk a BL-ben is. Sok csapat örülne, ha a helyünkben lenne. Továbbra is keményen fogunk dolgozni. Nem nyerhetjük meg mindig a ligát és a Bajnokok Ligáját, annak ellenére, hogy a mi klubunk birtokolja a legtöbb címet mindkét sorozatban.
Összességében most ez szép volt Pereztől. Az "apróbetűs" részek ellenére (amik kicsit árulkodnak), egy ilyen edzői nyilatkozatra most szükség volt.
- sandorzolika
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Makelele, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo, Isco, Modric, Ramos
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ha én meg azt vettem le perez mai nyilatkozatarol hogy Bale csak játszani fog. Mert hát mekkora zseni volt tavaly...igaz lőtt 2 nagyon fontos golt. És? Ezért egész szezonban játszhat
Hát őszintén már nincs kedvem hírt sem olvasni...annyira cumi lessg igy a barca meccs. Nem azért mert annyival jobb lenne a barca...hanem azért mert ki fogja használni azt a hibát amit Carlo folyamatosan elkövetet.
Lehet itt bármit mondani , igy a csapat ugy a védők vagy a rossz formába lévő csatárok...de ezt már mindenki latja hogy bale miatt nincs elég kp aki varázsolhat középen!
Van egy olyan érzésem levante ellen középen jatszatni fogja...de az amit a szurkoloktol kapni fog...hát nem fog onbizalmat generálni.
Másik mondjátok hogy lassan mehet Cr de most őszintén az osszel ellentétben hany normális labdát kap meccsenkent?
Remélem más is megnezte hogy a 30 goljanak tobb mint kétharmadát 442es rendszerbe lőtte. Szoval akkor leesett másnak is hogy neki most már végre nagyon jol all a passzolgatos játék...
Hát őszintén már nincs kedvem hírt sem olvasni...annyira cumi lessg igy a barca meccs. Nem azért mert annyival jobb lenne a barca...hanem azért mert ki fogja használni azt a hibát amit Carlo folyamatosan elkövetet.
Lehet itt bármit mondani , igy a csapat ugy a védők vagy a rossz formába lévő csatárok...de ezt már mindenki latja hogy bale miatt nincs elég kp aki varázsolhat középen!
Van egy olyan érzésem levante ellen középen jatszatni fogja...de az amit a szurkoloktol kapni fog...hát nem fog onbizalmat generálni.
Másik mondjátok hogy lassan mehet Cr de most őszintén az osszel ellentétben hany normális labdát kap meccsenkent?
Remélem más is megnezte hogy a 30 goljanak tobb mint kétharmadát 442es rendszerbe lőtte. Szoval akkor leesett másnak is hogy neki most már végre nagyon jol all a passzolgatos játék...
- Hasta el final, Vamos Real -
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Desonic írta:RealRaúl77 írta:Ha valóban igaz, és valóban nem azt csinálta eddig amit akart, akkor az kiderül az elkövetkező néhány meccsen. Ha minden marad a régiben, akkor vagy eddig is ezt akarta, és ezután is ezt akarja majd, vagy ez az egész beszélgetés csak kitaláció.
Es ha Ancelotti a kovetkezo meccsen 4-5 helyen valtoztat a csapaton, akkor nem lehet kitalacio?
Szerintem egy szenzaciohajhasz krealmany. Csak a szokasos...
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Modric visszateresevel sokkal kreativabb lesz a kozeppalya,talan a BBC is tobb labdat fog kapni es a vedekezesunk is feljavul majd. Nem birja el a csapat ha harman tamadnak elol es akkor meg Isco is fentragad,meg mint a BL-ben Arbeloa is... Nem voltunk stabilak,nem voltunk szervezettek,mindenki futott mindenhova,nem voltak elosztva az emberek es rosszul tolodtunk... Majdnem kiestunk a BL-bol. Ugyanigy jatszottunk amikor a Barca ellen kaptunk egy otost...
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
RealRaúl77 írta:Ha valóban igaz, és valóban nem azt csinálta eddig amit akart, akkor az kiderül az elkövetkező néhány meccsen. Ha minden marad a régiben, akkor vagy eddig is ezt akarta, és ezután is ezt akarja majd, vagy ez az egész beszélgetés csak kitaláció.
Es ha Ancelotti a kovetkezo meccsen 4-5 helyen valtoztat a csapaton, akkor nem lehet kitalacio?
Szerintem egy szenzaciohajhasz krealmany. Csak a szokasos...
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Még egyel feljebb sem lenne jó,nem hogy kettővelSunsky írta:Hát én simán kitenném jobbra Ronaldot, balra CR helyére Marcelot, Bale-t meg vissza balbekkbe.. A brazil úgysem a védekezésről híres.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- mocsok
volt már marcelo elöl. nem az igazi.Sunsky írta:Hát én simán kitenném jobbra Ronaldot, balra CR helyére Marcelot, Bale-t meg vissza balbekkbe.. A brazil úgysem a védekezésről híres.
amúgy bale sem a védekezéséről híres.
nem értem. ez sehogy se lenne így jó.
max annyi hogy még egy játékosunk szar lenne.
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Hát én simán kitenném jobbra Ronaldot, balra CR helyére Marcelot, Bale-t meg vissza balbekkbe.. A brazil úgysem a védekezésről híres.
most olvasom ezt az ultimátumos dolgot (LE is hasonlót kapott, azóta meg sem állnak ). de viccet félretéve.
ott egy ember (most tökmindegy, h milyen befolyás hatására v akármi, nyílván nem az elnök fog lemondani, ez sehol sem így működik) akinek a lába alól kezd kicsúszni a talaj, és látszik, h zuhanunk, de mostmár az elmúlt 3 meccsen olyan mélyrepülésben aminek vmi ordító nagy csattanás lehet a vége (nou camp??). perez meg, mint főnök, odaszól, h életet leheljen belé, mert így nem lesz jó vége.
az más kérdés, (nemtudom, h így van-e v sem), de h kurvára nem kellene beleszólnia pereznek abba a kibaszott csapatösszeállításba. a hülye megalomániája miatt teheti tönkre a csapatot és a szezont, illetve minket szurkolókat. mégegyszer mondom, nemtudom, h beleszól-e v sem ebbe, (sztem igen), rohadtul helytelen és negatív.
ott egy ember (most tökmindegy, h milyen befolyás hatására v akármi, nyílván nem az elnök fog lemondani, ez sehol sem így működik) akinek a lába alól kezd kicsúszni a talaj, és látszik, h zuhanunk, de mostmár az elmúlt 3 meccsen olyan mélyrepülésben aminek vmi ordító nagy csattanás lehet a vége (nou camp??). perez meg, mint főnök, odaszól, h életet leheljen belé, mert így nem lesz jó vége.
az más kérdés, (nemtudom, h így van-e v sem), de h kurvára nem kellene beleszólnia pereznek abba a kibaszott csapatösszeállításba. a hülye megalomániája miatt teheti tönkre a csapatot és a szezont, illetve minket szurkolókat. mégegyszer mondom, nemtudom, h beleszól-e v sem ebbe, (sztem igen), rohadtul helytelen és negatív.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Akkor Perez nyert nekünk egy BL-t. Viccet félretéve, szerintem ez az ún. jobbik rossz. Ha eddig nem az csinálta amit akart, akkor ez lehet az ok a rossz formára és újíthat a mester. Ha viszont eddig is azt csinálta amit akart, akkor be is baszott és megbukott itt Ancelotti.dzsi91 írta: Inkább baj mert ha igaz akkor Ancelotti eddig nem azt csinált amit akart...
- sandorzolika
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Makelele, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo, Isco, Modric, Ramos
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Szerintem hétvégén is es a barca ellen is kiteszi szélső középpályásnak. Az eredmény az lessz hogy Bela folyton fenn fog maradni a tamadasok után es a középpályán megint 3an maradnak. Őszintén védekezne középen?
Hát én carlo helyében ha tehetném legalabb 2 sorral tenném hátra es ahányszor fenn marad annyiszor büntetném meg! Sőt szerintem inkabb maradjon középen kroos gyerekkel es hagyja a játékot iscora es Modricra...de a legjobb az lenne ha pár meccsre leulne levágott hajjal a padra!
Hát én carlo helyében ha tehetném legalabb 2 sorral tenném hátra es ahányszor fenn marad annyiszor büntetném meg! Sőt szerintem inkabb maradjon középen kroos gyerekkel es hagyja a játékot iscora es Modricra...de a legjobb az lenne ha pár meccsre leulne levágott hajjal a padra!
- Hasta el final, Vamos Real -
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Ha valóban igaz, és valóban nem azt csinálta eddig amit akart, akkor az kiderül az elkövetkező néhány meccsen. Ha minden marad a régiben, akkor vagy eddig is ezt akarta, és ezután is ezt akarja majd, vagy ez az egész beszélgetés csak kitaláció.dzsi91 írta:
Inkább baj mert ha igaz akkor Ancelotti eddig nem azt csinált amit akart...
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Erre nem esküszöm meg de mintha olyat olvastam volna tegnap valahol, hogy Ancelotti Bale-t hátrébb hívná. Szerintem hétvégén 4-4-2 lesz Bale pedig középen marad és szépen besegít a védekezésbe is hátul. Remélem elbírja az arca a melót. De persze ez egyelőre csak spekuláció részemről... majd vasárnap eldől úgyis.
Viszont az előzőt a marcán olvastam
Viszont az előzőt a marcán olvastam
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Inkább baj mert ha igaz akkor Ancelotti eddig nem azt csinált amit akart...volt írta:Ha ez igaz akkor öröm e bodottáhamesz írta:"Do whatever you want, change whoever you want and play however you want, but you have to sort this out" Perez mondta Ancelottinak a meccs után.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Ha ez igaz akkor öröm e bodottáhamesz írta:"Do whatever you want, change whoever you want and play however you want, but you have to sort this out" Perez mondta Ancelottinak a meccs után.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
"Do whatever you want, change whoever you want and play however you want, but you have to sort this out" Perez mondta Ancelottinak a meccs után.