Van jobb is
Sorozatok, TV műsorok
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Sorozatok, TV műsorok
Ajánlanék egy jó sorozatot mindenkinek. A címe: Turn az amc csatornán látható hamarosan fog kezdeni a 2. évada. Nekiestem az első évadnak és egyáltalán nem rossz sőőt... A témája hihetetlen jó viszont hozzátartozik, hogy erre tényleg nyitottnak kell lennie és képbe kell lenni a dolgokkal különben nem fog beszippantani. Jah és Assassin's Creed feeling
Itt a tartalma:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Alexander Rose Washington's Spies című regényének adatpációja a Függetlenségi Háború idején játszódik, 1778 nyarán és egy New York-i farmer, Abe Woodhull történetét meséli el, aki néhány gyermekkori barátjával megalakítja a The Culper Ring-et, amely egy szedett-vedett amatőr kémcsapatnak indult és Amerika első kémhálózatává nőtte ki magát.
Itt a tartalma:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Alexander Rose Washington's Spies című regényének adatpációja a Függetlenségi Háború idején játszódik, 1778 nyarán és egy New York-i farmer, Abe Woodhull történetét meséli el, aki néhány gyermekkori barátjával megalakítja a The Culper Ring-et, amely egy szedett-vedett amatőr kémcsapatnak indult és Amerika első kémhálózatává nőtte ki magát.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Nem fog csalódást okozni.h3x0r írta:Kozben latom, a heten indult a Bates Motel harmadik evadja. Az elsot lattam, az tetszett, a masodik milyen?
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
- h3x0r
Kozben latom, a heten indult a Bates Motel harmadik evadja. Az elsot lattam, az tetszett, a masodik milyen?
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
A Wire-t nagyon nehez lehetett amugy szinkronizalni ugy hogy jo is legyen. Gondolom nem is sikerult, bar nem lattam szinkronos reszt szerencsere, ugyhogy nem tudok nyilatkozni. Meg ez tipikusan az a sorozat amit nem erdemes szinkronnal nezni. Rengeteg benne a szleng ami csak eredetiben ut, es az akcentusok is sokat adnak az elmenyhez.Sierra írta:Úristen most nézem, hogy szinkronosan Hamsterdam Habszerdának volt fordítva? Az mi a picsa?
Bele is néztem gyorsan youtube-on egy szinkronos jelenetbe. Hát elsírtam magam majdnem bakker, annyira szánalmas.
Ráadásul ezt az utcai fekete nyelvezetet hogy szinkronizálták le? Mindegy, nem is akarom hallani, you feel me?
Viszont a masik oldala az ermenek hogy itt aztan eleg otthonosan kell mozogni az angol nyelvben hogy ertsed is mit vakerolnak, ha nekiulsz eredetibe nezni. Nekem eltartott par reszig az elejen mig felvettem a ritmust addig csak neztem mint hal a szatyorban egy ket jelenetnel.
Viszont most hogy irtal rola ismet elojott bennem a kesztetes hogy urjanezzem. Sheeeeeeeeee-it! Kivancsi vagyok masodjara mennyire ut. Elso korben kb hugyozni is csak akkor mentem ki ha mar nagyon kellett, amugy szinte megallas nelkul ment le egy-egy evad.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Hát ezt a rakétás dolgot én sem értettem elsőre, de így nagyjából oké, viszont engem nem zavar, hogy ez lett a cliffhanger, így legalább nem ülök tűkön a következő évadig.
Próbálom spoilermentesen tovább..
A rész maga viszont zseniális, egy percig nem gondoltam volna, hogy meglépik azt, amit Clarke-ék tettek, de meglépték Azt hittem valami történik az utolsó utáni pillanatban, valaki megállítja őket, bár eddig sem lőtték el a kliséket és szerencsére most sem.
Én nem aggódok, hogy mi lesz az Ark-osokkal, eddig is szépen csavarták a szálakat, volt, hogy egyszerre 7 szálon is ment a cselekmény, ezek után is kitalálnak majd valamit. Az biztos, hogy továbbra is kedvenc.
Próbálom spoilermentesen tovább..
A rész maga viszont zseniális, egy percig nem gondoltam volna, hogy meglépik azt, amit Clarke-ék tettek, de meglépték Azt hittem valami történik az utolsó utáni pillanatban, valaki megállítja őket, bár eddig sem lőtték el a kliséket és szerencsére most sem.
Én nem aggódok, hogy mi lesz az Ark-osokkal, eddig is szépen csavarták a szálakat, volt, hogy egyszerre 7 szálon is ment a cselekmény, ezek után is kitalálnak majd valamit. Az biztos, hogy továbbra is kedvenc.
- h3x0r
Mekkora resz voltdoncsontos írta:Better Call Saul 6.rész
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mike bácsi is becsatlakozott végre Jó kis rész volt és elég szépen építik a sorozatot és hozák össze Sault és Mikeot. Kicsit Walter és Jesse beütés egyébként meg príma a cucc nagyon, jöhet a következő.
Nagyon orulok, hogy vegre Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mike is eloterbe kerult, ideje volt mar az o karakterevel is fogalalkozni egy kicsit.
Valoban prima kis cucc, varom a kovetkezo reszt.
Akinek tetszet a BB, annak kotelezo, akinek nem jott be annyira, az is batran vagjon bele.
Úristen most nézem, hogy szinkronosan Hamsterdam Habszerdának volt fordítva? Az mi a picsa?
Bele is néztem gyorsan youtube-on egy szinkronos jelenetbe. Hát elsírtam magam majdnem bakker, annyira szánalmas.
Ráadásul ezt az utcai fekete nyelvezetet hogy szinkronizálták le? Mindegy, nem is akarom hallani, you feel me?
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én úgy emlékszem mindenkinek a térdét fúrták át. Sztem Clarke anyjának is, de nem lett komolyabb baja. Mondjuk én ott arra számítottam hogy Cage lazán elvágja majd a torkát és akkor megölték egymás szüleit. Durva lett volna.palesz77 írta:The 100 S2 évadzáróSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azon agyaltam amúgy, hogy Ravennek a térdét fúrták át ugye? Szóval most akkor totál béna lesz? Meg arra is kíváncsi lennék, hogy mi lesz az Emersonnal vagy kivel, akinek Clarkeékat kellett volna kirobbantania a szobából, csak közben meg elment valahova..hamesz írta:Tényleg. Ez eszembe se jutott hirtelen. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Annyiból hiányérzetem van, hogy nem nyírtak ki fontosabb szereplőket benne. Felőlem Clark anyja is meghalhatott volna vagy az a földi nigger csaj most nem jut eszembe a neve. Aki felfedezte hogy Octavia harcos. Én arra számítottam korábban, hogy ő meghal és Octavia lép a helyébe. Caget meg azt hittem a gorilla nyírja ki az erdőben. Az mekkora lett volna. :Đ
Az meg tényleg jobb lett volna, ha a Gorilla tépi szét. Ekkora labdát nem elcsapni..
A 3. évadban meg szerintem Jasper szítani fogja kicsit a feszkót. Pipa Bellamiékra amiért meghúzták a kart és meghalt a szerelme.
Köszi az infókat. Így akkor még nagyobbat nőtt a szememben a sorozat.sonic írta: Elvileg elegge fedi a valosagot, azt olvastam hogy nagyon is eletszeru, realista a sorozat. Persze nyilvan nem dokumentum film, viszont a keszitok kozul az egyik egy visszavonult rendortiszt a masik meg hosszu ideig dolgozott egy Baltimore-i ujsagnal, szoval valoszinuleg volt ralatasuk a temara. A sorozat autentikussagahoz hozza tesz hogy a szineszek castingjanal eloterbe helyeztek hogy helyi szineszeket alkalmazzanak. Van olyan arc is a sorozatban aki korabban a Baltimore-i alvilagban tevekenykedett a "szineszi" palyafutas elott.
De mennyire durva lehet ott az élet akkor... jézusom.
Igen, pont az előbb néztem a szereplőket, és Cedric Daniels konkrétan Baltimore-ban született.
Ezt meg mindenképpen lecsekkolom.sonic írta:http://en.wikipedia.org/wiki/The_Wire Itt a Style es a casting reszt erdemes olvasgatni.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Elvileg elegge fedi a valosagot, azt olvastam hogy nagyon is eletszeru, realista a sorozat. Persze nyilvan nem dokumentum film, viszont a keszitok kozul az egyik egy visszavonult rendortiszt a masik meg hosszu ideig dolgozott egy Baltimore-i ujsagnal, szoval valoszinuleg volt ralatasuk a temara. A sorozat autentikussagahoz hozza tesz hogy a szineszek castingjanal eloterbe helyeztek hogy helyi szineszeket alkalmazzanak. Van olyan arc is a sorozatban aki korabban a Baltimore-i alvilagban tevekenykedett a "szineszi" palyafutas elott.Sierra írta:Azért kíváncsi lennék, mennyire fedi a valóságot az ottani helyzethez képest, kétlem, hogy ennyire brutális lenne (régebben talán), de az biztos, hogy nem a kisujjukból szopták ki ezeket a dolgokat.
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Wire Itt a Style es a casting reszt erdemes olvasgatni.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
The Wire
Hát vége... eljött ennek is az ideje. Január óta néztem, a szívemhez nőtt, sajnálom, hogy elérkeztem a végéhez.
Azt kell, hogy mondjam, minden idők egyik legprofibb, legösszetettebb, legzseniálisabb sorozata (igaz nem sok sorozatot néztem végig életemben, de top5-ben benne van, az tuti, még így látatlanban is), egy élmény volt végignézni.
A sztorit még a legvégére is sikerült teljesen megkeverni, igaz kicsit összecsapottnak érzem a végét, nem értem miért nem lehetett az 5. évad is 13 részes, na mindegy, annyi baj legyen.
Zseniális karakterek, zseniális színészi játékok, zseniális helyszín (ez, hogy nem egy sablon amerikai városban játszódik hatalmas plusz pont), valamennyire megismertem Baltimore-t. Azért kíváncsi lennék, mennyire fedi a valóságot az ottani helyzethez képest, kétlem, hogy ennyire brutális lenne (régebben talán), de az biztos, hogy nem a kisujjukból szopták ki ezeket a dolgokat.
Most mást nem is tudok hirtelen írni, még kicsit a hatása alatt vagyok. Mindenkinek ajánlom, aki egy minőségi sorozatnak akar nekiállni.
Viszont a Breaking Bad egy hangyfasznyival jobban megfogott, az nagyobb hatással volt rám és jobban is daráltam, de nagyon közel van ahhoz a szinthez számomra.
9,5/10
Hát vége... eljött ennek is az ideje. Január óta néztem, a szívemhez nőtt, sajnálom, hogy elérkeztem a végéhez.
Azt kell, hogy mondjam, minden idők egyik legprofibb, legösszetettebb, legzseniálisabb sorozata (igaz nem sok sorozatot néztem végig életemben, de top5-ben benne van, az tuti, még így látatlanban is), egy élmény volt végignézni.
A sztorit még a legvégére is sikerült teljesen megkeverni, igaz kicsit összecsapottnak érzem a végét, nem értem miért nem lehetett az 5. évad is 13 részes, na mindegy, annyi baj legyen.
Zseniális karakterek, zseniális színészi játékok, zseniális helyszín (ez, hogy nem egy sablon amerikai városban játszódik hatalmas plusz pont), valamennyire megismertem Baltimore-t. Azért kíváncsi lennék, mennyire fedi a valóságot az ottani helyzethez képest, kétlem, hogy ennyire brutális lenne (régebben talán), de az biztos, hogy nem a kisujjukból szopták ki ezeket a dolgokat.
Most mást nem is tudok hirtelen írni, még kicsit a hatása alatt vagyok. Mindenkinek ajánlom, aki egy minőségi sorozatnak akar nekiállni.
Viszont a Breaking Bad egy hangyfasznyival jobban megfogott, az nagyobb hatással volt rám és jobban is daráltam, de nagyon közel van ahhoz a szinthez számomra.
9,5/10
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Better Call Saul 6.rész
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mike bácsi is becsatlakozott végre Jó kis rész volt és elég szépen építik a sorozatot és hozák össze Sault és Mikeot. Kicsit Walter és Jesse beütés egyébként meg príma a cucc nagyon, jöhet a következő.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
The 100 S2 évadzáró
Az meg tényleg jobb lett volna, ha a Gorilla tépi szét. Ekkora labdát nem elcsapni..
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azon agyaltam amúgy, hogy Ravennek a térdét fúrták át ugye? Szóval most akkor totál béna lesz? Meg arra is kíváncsi lennék, hogy mi lesz az Emersonnal vagy kivel, akinek Clarkeékat kellett volna kirobbantania a szobából, csak közben meg elment valahova..hamesz írta:Tényleg. Ez eszembe se jutott hirtelen. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Annyiból hiányérzetem van, hogy nem nyírtak ki fontosabb szereplőket benne. Felőlem Clark anyja is meghalhatott volna vagy az a földi nigger csaj most nem jut eszembe a neve. Aki felfedezte hogy Octavia harcos. Én arra számítottam korábban, hogy ő meghal és Octavia lép a helyébe. Caget meg azt hittem a gorilla nyírja ki az erdőben. Az mekkora lett volna. :Đ
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára palesz77 2015. március 12., csütörtök 22:42-kor.
- hamesz
Tényleg. Ez eszembe se jutott hirtelen. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Annyiból hiányérzetem van, hogy nem nyírtak ki fontosabb szereplőket benne. Felőlem Clark anyja is meghalhatott volna vagy az a földi nigger csaj most nem jut eszembe a neve. Aki felfedezte hogy Octavia harcos. Én arra számítottam korábban, hogy ő meghal és Octavia lép a helyébe. Caget meg azt hittem a gorilla nyírja ki az erdőben. Az mekkora lett volna. :Đpalesz77 írta:Nekem úgy tűnt, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a csajnak köszönhető, hogy a föld elpusztult. Volt a világítótoronyba a csávó, aki mondta, hogy megszerezte az indítókódokat valami nőci - gondolom rakétákhoz -, és hogy sajnálja, aztán lelőtte magát. Gondolom ő épített valami mesterséges intelligenciát - a csinatos kis hölgyet -, aki aztán önálló életre kelt, és elpusztította a földet, most meg ki akar lőni valami utolsó nagy rakétát biztos.hamesz írta:The 100: Az évadzáró sem okozott csalódást. Az első évadhoz képest egy sokkalta jobb és minőségibb 2. évadot raktak le az asztalra. Élveztem minden percét. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A vége érdekes volt és várom a folytatást de nekem annyira nem ütött. Nem igazán értem mit akarnak kezdeni a rakétával. A 3. évad sztorija gondolom a Fény városa köré fog épülni és van benne potenciál bőven. A csaj nagy volt, hogy nem igazi. :Đ
Az évadzáró maga nem volt rossz, bár nekem kicsit hiányérzetem van most. Nem volt akkora katarzis a végén, Clarkék szálának a befejezése akár sorozatzárónak is elment volna, annyira elrendeztek mindent.. Kíváncsi leszek ott mivel kavarodnak majd fel az események, az nem lenne túl kreatív, ha most megint a 'Grounders'-ekkel menne a harc..
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Nekem úgy tűnt, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a csajnak köszönhető, hogy a föld elpusztult. Volt a világítótoronyba a csávó, aki mondta, hogy megszerezte az indítókódokat valami nőci - gondolom rakétákhoz -, és hogy sajnálja, aztán lelőtte magát. Gondolom ő épített valami mesterséges intelligenciát - a csinatos kis hölgyet -, aki aztán önálló életre kelt, és elpusztította a földet, most meg ki akar lőni valami utolsó nagy rakétát biztos.hamesz írta:The 100: Az évadzáró sem okozott csalódást. Az első évadhoz képest egy sokkalta jobb és minőségibb 2. évadot raktak le az asztalra. Élveztem minden percét. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A vége érdekes volt és várom a folytatást de nekem annyira nem ütött. Nem igazán értem mit akarnak kezdeni a rakétával. A 3. évad sztorija gondolom a Fény városa köré fog épülni és van benne potenciál bőven. A csaj nagy volt, hogy nem igazi. :Đ
Az évadzáró maga nem volt rossz, bár nekem kicsit hiányérzetem van most. Nem volt akkora katarzis a végén, Clarkék szálának a befejezése akár sorozatzárónak is elment volna, annyira elrendeztek mindent.. Kíváncsi leszek ott mivel kavarodnak majd fel az események, az nem lenne túl kreatív, ha most megint a 'Grounders'-ekkel menne a harc..
- hamesz
The 100: Az évadzáró sem okozott csalódást. Az első évadhoz képest egy sokkalta jobb és minőségibb 2. évadot raktak le az asztalra. Élveztem minden percét. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A vége érdekes volt és várom a folytatást de nekem annyira nem ütött. Nem igazán értem mit akarnak kezdeni a rakétával. A 3. évad sztorija gondolom a Fény városa köré fog épülni és van benne potenciál bőven. A csaj nagy volt, hogy nem igazi. :Đ
- P. Krisz
A folyó , 8 részes minisorozat . Misztikum van dögivel , és ismert arcok vannak benne .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Harper-sziget, 13 részes mini-sorozat, Black Mirror 6+1 részes mini-sorozat, Amerikai Horror Story (4 évados, a legjobb a második évad, a színészek ugyanazok + jelennek meg újak, a témák és karakterek minden évadban mások)...
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.