erről van videó?ziro4vr írta:Az volt a jó mikor a Sallói kiment élő adásban, Bánki meg csak pislogott, aztán mikor már nem volt ott akkor szólt be a Sallóinak.
Premier League
- Galacticos
Re: Premier League
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Az volt a jó mikor a Sallói kiment élő adásban, Bánki meg csak pislogott, aztán mikor már nem volt ott akkor szólt be a Sallóinak.
Nem illik.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Jó a bánki az tényleg összevissza beszél.De a többi az normális(a juhár tamás is szokott jókat mondani), tudnak összefüggő mondatokban beszélni, a műsorvezetőket se verném szájba egy lapáttal. Ők az egyetlen csatorna,ahol megnézem a meccs értékelését, nem azért mert futball zsenik a szakártők, hanem mert jó a humoruk és olyan világtalan hülyeségeket sem mondanak.Sőt kicsit kevésbé is foglalkoznak általában a taktikával, inkább a lélektannal és úgy kevésbé is tűnnek fogalmatlannak, mint amikor vincze otto vigyorogva mondja a taktikai elemeket amik nem is voltak ott a meccsen.wxyz írta:Azért ezt nem mondanám. Bánki például semmivel sem jobb egy Zomborinál. Most is szórta a hülyeségeket a meccs előtt
Egyedül Sallói az aki jókat tud mondani
Na de majd jövőre knézyék hozzák az egyensúlyt
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Azért ezt nem mondanám. Bánki például semmivel sem jobb egy Zomborinál. Most is szórta a hülyeségeket a meccs előttnmate írta:Ja, ez így van. Amúgy digisek 40x értelmesebb emberek, mint akik a sporttv-nél vannak. Fizikai fájdalom azokat nézni.ziro4vr írta:Sallói mondta valamelyik műsorukban-mondjuk ezt többen mondtuk itt is már régóta- hogy egyszerűen nincs elég góllövője a csapatnak.
Egyedül Sallói az aki jókat tud mondani
Így is sorra hozza a rossz megoldásokat amint a 16os közelébe kerül. Minek akkor feljebb tolni?ikarus93 írta:Mou helyébe Hazardot jobban feltolnám, akár Costa mellé, plusz a nyáron Willian helyére néznék egy normális szélsőt. PL: Sterling, aki nem csak melózni tud, hanem gólokat is lő.
- ikarus93
Mou helyébe Hazardot jobban feltolnám, akár Costa mellé, plusz a nyáron Willian helyére néznék egy normális szélsőt. PL: Sterling, aki nem csak melózni tud, hanem gólokat is lő.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ikarus93 2015. március 15., vasárnap 15:06-kor.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Jól tolják a szentek, kár hogy nem vezetnek már, így viszont majd Ivanovic szöglet után eldönti a második félidőben.
- ziro4vr
El is kerül tőlük a Bl...így szokott ez lenni. Pont most olvastam, h Knézy ügyében pozitív történések zajlottak le, mind tudjuk mit jelent ez...lesz ám ott Neymarozás.nmate írta: Ja, ez így van. Amúgy digisek 40x értelmesebb emberek, mint akik a sporttv-nél vannak. Fizikai fájdalom azokat nézni.
Soton meg valóban feltámadt, kb csoda hogy nem vezetnek.
Nem illik.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ja, ez így van. Amúgy digisek 40x értelmesebb emberek, mint akik a sporttv-nél vannak. Fizikai fájdalom azokat nézni.ziro4vr írta:Sallói mondta valamelyik műsorukban-mondjuk ezt többen mondtuk itt is már régóta- hogy egyszerűen nincs elég góllövője a csapatnak.
Soton meg valóban feltámadt, kb csoda hogy nem vezetnek.
- ziro4vr
Sallói mondta valamelyik műsorukban-mondjuk ezt többen mondtuk itt is már régóta- hogy egyszerűen nincs elég góllövője a csapatnak. A brazilok nagyon tutyimutyik a kapu előtt, Fabregas tavaszra leereszt, Hazarddal nem tudom mi volt a terve Mourinhonak, szerintem szerette volna felturbózni, de megrekedt esztétának...marad a köcsög costa akit ki lehet billenteni simán, meg persze a védők. Keret összetételi problémáik vannak, Mou szerintem hozzászokott hogy van egy Céje, aki mögé elég felrakni a katonákat/tribliseket...csak lassan fel kéne ébrednie.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
amúgy faustot idézted nem benőtmorientes írta:Nem hiszem el hogy igazat adok benőnek,de ezt viszont adom....nyilván ha a baszknak azt mondja mou hogy ugorj a kútba,a csóka megteszi.A brazil meg lehet hogy előtte gondolkodik.Faust írta:Gondolom mert jó katona. Mourinhonál mióta számnít ha valaki jobb focista?
- nmate
Érdekes tizi szituáció volt. Soton nem igazán volt meccsben eddig, de ez lehet fellelkesíti őket.
Hazard annyira parasztvakítás amit csinál...szép-szép, de nem sok hasznos kulcsmozzanatot tud hozzátenni.
Ivanovics Amúgy jogos tizi lett volna.
Hazard annyira parasztvakítás amit csinál...szép-szép, de nem sok hasznos kulcsmozzanatot tud hozzátenni.
Ivanovics Amúgy jogos tizi lett volna.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nmate 2015. március 15., vasárnap 14:54-kor.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nem hiszem el hogy igazat adok benőnek,de ezt viszont adom....nyilván ha a baszknak azt mondja mou hogy ugorj a kútba,a csóka megteszi.A brazil meg lehet hogy előtte gondolkodik.Faust írta:Gondolom mert jó katona. Mourinhonál mióta számnít ha valaki jobb focista?
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- nmate
Ennyiből Schürrle > Willian Mégis a német lépett le.
Na, ez a tahó gólt is fejelt. Kíváncsi vagyok mikor ül rá José az eredményre. :Đ
Na, ez a tahó gólt is fejelt. Kíváncsi vagyok mikor ül rá José az eredményre. :Đ
Gondolom mert jó katona. Mourinhonál mióta számnít ha valaki jobb focista?
- nmate
Mourinho miért nyomatja amúgy ennyit Azpilicuetat? Filipe Luis sem egy ösztönös zseni, de jobb focista szerintem.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Szerintem rosszul emlékszel, mert máshol nem találkoztam ilyennel. Az elmúlt 50 év legjobb irányítója jött a médiából. Egy volt német focista (már nem emlékszeg, hogy ki, asszem Rumenige) lenyilatkozott egy ilyet, hogy hülye a Real, hogy eladta. Na, egy német, érted... Annyira kell komolyan venni, mintha mit tom én, Mészöly mondta volna Geráról, hogy az elmúlt 50 év legjobb irányítója...csabi* írta:ha jól emlékszem a média kezdte el ezt a legjobblabdanélküliirányító dolgot
csabi* írta:csak mikor megy a copkodás
Pont ezért akadtam fenn ezen. Hogy nem volt semmi szopkodás, csak úgy random jött a semmiből az Özil fikázás. Ráadásul olyannal poénkodik ami inkább előny, mint csesztetni való.
Lehet nekem nagyon rossz a humorom, de nekem ez inkább idegesítő, mint vicces.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
ha jól emlékszem a média kezdte el ezt a legjobblabdanélküliirányító dolgot meg hogy az elmúlt 50 év legjobb irányítója vagy mi.. nem hiszem, hogy jópofizás ezzel poénkodni szimplán csak mikor megy a copkodás (nem hiszem el, hogy leírtam) a semmire, akkor azért jól esik helyre tenni a dolgokat akár szarkazmussal isM1Ö írta:Csak már sok a "poén". Valaki elsütötte ezt a labdanélküli irányító poént erre mindenki ezzel jópofizik, akkor is amikor nem kéne. Na, most úgy éreztem, hogy nem volt jogos a poénkodásod.h3x0r írta:Vagy csak egy sima poen akart lenni
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Csak már sok a "poén". Valaki elsütötte ezt a labdanélküli irányító poént erre mindenki ezzel jópofizik, akkor is amikor nem kéne. Na, most úgy éreztem, hogy nem volt jogos a poénkodásod.h3x0r írta:Vagy csak egy sima poen akart lenni
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- h3x0r
Vagy csak egy sima poen akart lenni, ha mar odaraktam a " " jelet (mondjuk az idezesbol valamiert lehagytad )M1Ö írta:Az élő fába is beleköt tipikus esete... Az nem lehet, hogy úgy gondolta, hogy Ramsey-nek jobb passzolni, mint neki? Akárhogy le van húzva, azért van esze a focihoz. Ennyi erővel a k*rva anyját Xabinak meg Kroosnak is, mert mutogatnak, meg irányítják a játékot...h3x0r írta:"Azért az olyan apróságok megmutatják Özil zsenialitását, mint mikor az első gólnál az őt megjátszani akaró Mertesackernek mutatja, hogy inkább Ramsey-t válassza, hogy könnyebben mehessen tovább a támadás." - utwenger
labdanelkuli iranyito
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Az arsenal,nagyon messzi van taktikailag a monacotol.Ezrk msjd mennek előre mint az ökör,aztán majd egy kontrából megy a kegyelemdöfés.BBeno írta:azért láttunk már 1-3 ról felálló arsenalt a bm ellen. németben 0-2 lett.
remélem persze kiesik az arsenal de ehhez nagyon oda kell figyelnie a monaconak
LEGIO PATRIA NOSTRA