Szerencsejátékok
Re: Szerencsejátékok
Portland ML, Hawks és Jazz hendi.
-
- Kedvenc játékosaid: raul,casillas,cr
- Kedvenc csapatod: Real Madrid,FTC
Ez a As roma is egy szerencsétlen senki brigád,,az egész olasz szar fociukkal,,,,,
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Tegnap este úgy voltam vele, hogy a mai az pihinap lesz, de aztán éjfél körül meggondoltam magam.
Valaki picit lejjebb belinkelte a profitipp.hu-t, ezer hála neki, mert eddig magamtól szinte csak focira tettem, mivel nem vagyok otthon annyira a többi sportágban, viszont itt egész jó kis elemzések vannak, ami sokat segít kosárhoz, vagy akár hokihoz.
Ezek alapján, íme a mai szelóm:
Azért a Kosice-Poprad az igen izgi volt, de végül csak bejött, már csak a Maccabinak kell kihúznia.
Valaki picit lejjebb belinkelte a profitipp.hu-t, ezer hála neki, mert eddig magamtól szinte csak focira tettem, mivel nem vagyok otthon annyira a többi sportágban, viszont itt egész jó kis elemzések vannak, ami sokat segít kosárhoz, vagy akár hokihoz.
Ezek alapján, íme a mai szelóm:
Azért a Kosice-Poprad az igen izgi volt, de végül csak bejött, már csak a Maccabinak kell kihúznia.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Másfél unit plusz kb. Bár nem az történt amire számítottam, de sebajnmate írta:Lombard Pápa +0.5 @ 3.100
Lombard Pápa @ 8.00
Megy a Utah -4.5
- ateeemadrid
bocs csak fáradt vagyok, rosszul értelmeztem. nekem is mázlim volt, ez jött, de még kell a pool is, habár amilyen rég nyertem, nem is igazán bizakodok.Toti írta:nem, gyűjtő szelvényen volt és egy izlandi meccs elvitte sajnos. hiába fogtam meg ezt.
nem, gyűjtő szelvényen volt és egy izlandi meccs elvitte sajnos. hiába fogtam meg ezt.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- ateeemadrid
túl korán panaszkodsz.Toti írta:nyílván gyűjtőbe raktam.Toti írta:fiorentina - milan 2,5 over és mind2 gól @2.37
nyílván gyűjtőbe raktam.Toti írta:fiorentina - milan 2,5 over és mind2 gól @2.37
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
MAi NBA line-ok nagyon élesek, talán Dallast húzom, de várok vele, hátha lejjebb megy. Matchup alapján Portland tetszik még nagyon, de Wizbe visszatér Nene, és annyira kiszámíthatlanok...
BL-ben meg nagyon fordult velem a világ, Atmáról letettem, 'kusen továbbjutást húzok naggyal, elképesztő stabilak és Atmában nem lesz Godin.
Megy majd Arsenal DNB, lehet a kettő kombiban is. Dortmundot szintén offolom, esetleg egy ikszet bejátszok majd.
BL-ben meg nagyon fordult velem a világ, Atmáról letettem, 'kusen továbbjutást húzok naggyal, elképesztő stabilak és Atmában nem lesz Godin.
Megy majd Arsenal DNB, lehet a kettő kombiban is. Dortmundot szintén offolom, esetleg egy ikszet bejátszok majd.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- nmate
Sixers +9.5 ment még az éjszakára.
Pápa sajnos emelkedett (már 11.0 ), de én bízok benne, hogy jön. ETO zsoldosai nem vagyok benne biztos hogy agyonhajtják magukat ma.
BL-re már megtettem a magamét, Monaco-Arsenal hedgem ugye, aztán 4 unit Atletin és 1 unit Dortmundon. Utóbbi kettő tiszta továbbjutásért.
Pápa sajnos emelkedett (már 11.0 ), de én bízok benne, hogy jön. ETO zsoldosai nem vagyok benne biztos hogy agyonhajtják magukat ma.
BL-re már megtettem a magamét, Monaco-Arsenal hedgem ugye, aztán 4 unit Atletin és 1 unit Dortmundon. Utóbbi kettő tiszta továbbjutásért.
Reading
Samp x2
Pool-on gondolkozom még, lehet, azt hagyom, de csábít az odds
Samp x2
Pool-on gondolkozom még, lehet, azt hagyom, de csábít az odds
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
igazad van, de én így játszom meg.
ezt meg olvastam vhol, kíváncsi leszek, swansea - pool x/1 @9.00 :Đ
ezt meg olvastam vhol, kíváncsi leszek, swansea - pool x/1 @9.00 :Đ
- nmate
Ezt külön-külön jobban megéri megrakni, ha elfelezed a tétet.Toti írta:fiorentina - milan 2,5 over és mind2 gól @2.37
Értsd:
2,5 over @ 1.90 0.5u,
mind2 gól @ 1.83 0.5u
fiorentina - milan 2,5 over és mind2 gól @2.37
guapiles 1/1 @ 2.87
guapiles 1/1 @ 2.87
- nmate
Lombard Pápa +0.5 @ 3.100
Lombard Pápa @ 8.00
Lombard Pápa @ 8.00
Jó, de azért 1 perc alatt 3 triplát beverni elég extrém eset.
TT-lal annyiszor megégettem már magam, hogy még ebben a nyilvánvaló esetben sem tettem meg, soha nem is fogom. Game totalt is csak nagyon nagyon ritkán fogok választani most már, a spreadek azok, amikkel úgy ahogy megvagyok.Zsombor írta:Ilyen pusht se basztam még. Kikúrt Zach LaVine az utolsó percben 3 triplát dobott, ráadásul az utolsót az utolsó másodpercben. A garbage time stat padder kurva anyádat te buzi. 3 unitom volt rajta, ezt a nyomorékot most nagyon megutáltam.
Blazers sima volt, Raptors tovább süllyed.
TT-lal pont ez a gáz, ami ezen a meccsen is történt, de például csomószor szoptam be azzal is, hogy a game total under meg lett volna, de TT-re húztam, aztán szopóroller.
Ilyen pusht se basztam még. Kikúrt Zach LaVine az utolsó percben 3 triplát dobott, ráadásul az utolsót az utolsó másodpercben. A garbage time stat padder kurva anyádat te buzi. 3 unitom volt rajta, ezt a nyomorékot most nagyon megutáltam.
- **CR7**
- Kedvenc játékosaid: CR7, Jese
- Kedvenc csapatod: Hala Madrid!
szombaton nekem is az Atletico vitt egy olyat, ahol volt Bayern hendivel, egy-egy angol másodosztály hazaira és X-re plusz egy jó kis mennyei NB2. összesen 40es odds volt. nem gondoltam volna, ahogy sokan jósolgatták már korábban, végül csak leeresztett az a bizonyos matrac.Huni írta:de a schalke és az atma elvitte, hogy verjem bele
The #Twolves will be without Rubio, Neal, Pekovic, Garnett, Hummel, Bennett and Muhammad tonight.
Na ez a kemény, épphogy ki tudnak állítani egy csapatot estére.
Ha itt nem nyer a Spurs 20+-szal, azt nem hiszem el.
Na ez a kemény, épphogy ki tudnak állítani egy csapatot estére.
Ha itt nem nyer a Spurs 20+-szal, azt nem hiszem el.