Értékeld a legutóbbi meccset
-
- Kedvenc játékosaid: Modric Cr7
- Kedvenc csapatod: real madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
az mi a fasz hogy Ramos nyilatkozik és ezek a gyökerek lekeverek egy pizzareklámmal
- shoota
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Megérdemelten nyert a barca, ok tudnak ziccereket ertekesiteni, mi nem, ennyi. A biro is egy vicc volt, de amit elol műveltünk az elso félidőben....a bajnokságnak igy annyi, es ezt a meccset latva az atletico ellen sem leszek tul bizakodo..
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ja, félelmetes hogy perez másodszor csinálja azt amit.realistahuni írta:Ha van csapat akkor egyéneken megy el, ha van egyéni teljesítmény nincs csapat. Ördögi kör megy nálunk.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
az a félelmetes, hogy a kétszázmillió kétszáz forintot nem ér.miro írta:Felelmetes hogy mennyire elfaradtunk a masodik felidobe.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Remélem a CR-Bale kettős évekig nem fog fizetésemelésért csipogni, mindkettő rendkívül lekorlátolt játékos, részfeladatokra jók, többre nem. Ramos szintén elfelejtheti a 10 milliót annyi pénzhez ész is kéne.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ha van csapat akkor egyéneken megy el, ha van egyéni teljesítmény nincs csapat. Ördögi kör megy nálunk.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Felelmetes hogy mennyire elfaradtunk a masodik felidobe.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- El Tigre
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ugyanolyan mentális gát van a Barca ellen, ami megvolt 2009 óta . A Mou éra második felében úgy tűnt sikerül ezt kinőni, de csak nem.
Ezt elkúrtuk rendesen, bőven meg lehetett volna a meccs.
Viszont erre a vereségre sztem lehet építeni, mert ott volt az a csapatban, ami ősszel is és jó volt ezt látni.
Fejben kicsit össze kell szedniük magukat a srácoknak és a BLt be kell rántani, mert ebben a csapatban az benne van, nagyon is.
Legalább egymás elleniben jobbak vagyunk
igaz -4 pont, de az meg kit izgat....
Viszont erre a vereségre sztem lehet építeni, mert ott volt az a csapatban, ami ősszel is és jó volt ezt látni.
Fejben kicsit össze kell szedniük magukat a srácoknak és a BLt be kell rántani, mert ebben a csapatban az benne van, nagyon is.
Legalább egymás elleniben jobbak vagyunk
igaz -4 pont, de az meg kit izgat....
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2015. március 22., vasárnap 22:53-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Sajnos a keret,a nevek nem sok szart érnek ha nem muzsikálnak rendesen.ikarus93 írta:Meg fogjuk nyerni a bajnokságot, ilyen kerettel mint ami nekünk van, egyszerüen nem engedhetjük meg azt, hogy kupa/kupák nélkül zárjuk a szezont.
Na de legyen igazad. Nem bánnám,és nem lennék rád sértődött.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- ikarus93
Meg fogjuk nyerni a bajnokságot, ilyen kerettel mint ami nekünk van, egyszerüen nem engedhetjük meg azt, hogy kupa/kupák nélkül zárjuk a szezont.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
A barca jobb most,ez oké....de alapból egy klaszikón ezt nem feltétlen tartom szempontnak. Amit viszont döntőnek látok,az az ami már évek óta jelen van,a barca kevesebb ziccerből több gólt ér el mint mi. Nekünk több ziccer kell,nekik kevesebb.Ezt pedig ki is használják......ha mi kihagyunk pár ziccert,azt ők egy ziccerből is góllal köszönik meg.továbbra is a Barcelona a favorit.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Én már azt pozitívumnak éltem meg, hogy a csapat tudott ziccereket kialakítani, és láttam mozgást illetve elképzelést a BBC játékában. Az utóbbi 2 meccshez képest elég komoly előrelépés volt látható, igaz az ellenfél azért nem volt valami acélos. Modric visszatért, Kroosszal az oldalán még jobb lesz.hunmadridista írta:Az az igazság, hogy nem nyugodtam meg teljesen...nem voltunk rosszak, de olyan hű de szuperek sem...az első félidő kimondottan jóra sikeredett...mindenki küzdött, hajtott, meg volt a szervezettség is...a 2. félidőre, viszont teljesen leültek a srácok...ami viszont jobban aggaszt, az a helyzetkihasználás...ennek a meccsnek legalább 6-0-nak kellett volna lennie, ha pontosabbak vagyunk...ez a katalánok ellen nem fog beleférni...ott lehet, hogy csak 3 helyzetünk lesz egész meccs alatt...
Továbbra sem vagyunk kint a gödörből, továbbra is a Barcelona a favorit...de nincs semmi sem veszve...jó lenne egy X-et összehozni, az már nem lenne rossz eredmény...talán jól is elsülhet, hogy nem mi vagyunk a favoritjai a meccsnek...
Persze, amit leírtál, azt adom, sokkal több kell a Barca ellen, de teljesen máshogy festett a játékunk Modriccsal, mint nélküle, és ha valami miatt lehet esélyünk, akkor az, hogy ismét összeállt a legjobb 11. A Barca a favorit, de nekünk van egy hetünk rákészülni, nekik addig még egy BL meccsük lesz, ami akármennyire is könnyűnek ígérkezik, nem vehetik félvállról. Ki kell használnunk ezt a plusz 3 napot, és akkor bármi lehet. Őszintén megmondva, én nagyon csalódott leszek, ha veszítünk, mert sem csapat, sem egyéni szinten nem jobbak, mindössze jobb formában vannak, de mi pihentebbek (és reményeink szerint felkészültebbek) leszünk, ami ezen a szinten nagy előny lehet. Ha kikapunk, a bajnokság szinte elúszik, a csapatnak amúgy is sok van a rovásán, ami miatt javítaniuk kell, ezért én egy komoly, motivált tudatos játékot várok.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ok a aok kihagyott helyzet,de egy barca ellen máshogy összpontosít valaki mint egy levante ellen.
A lényeg,hogy alakítsunk ki helyzeteket,onnan már...meg kell oldani.
Azt senki ne higgye hogy kapott gól nélkül lehozzuk.Szal a győzelemhez min. kettőt szerezni kellene...
A lényeg,hogy alakítsunk ki helyzeteket,onnan már...meg kell oldani.
Azt senki ne higgye hogy kapott gól nélkül lehozzuk.Szal a győzelemhez min. kettőt szerezni kellene...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Az az igazság, hogy nem nyugodtam meg teljesen...nem voltunk rosszak, de olyan hű de szuperek sem...az első félidő kimondottan jóra sikeredett...mindenki küzdött, hajtott, meg volt a szervezettség is...a 2. félidőre, viszont teljesen leültek a srácok...ami viszont jobban aggaszt, az a helyzetkihasználás...ennek a meccsnek legalább 6-0-nak kellett volna lennie, ha pontosabbak vagyunk...ez a katalánok ellen nem fog beleférni...ott lehet, hogy csak 3 helyzetünk lesz egész meccs alatt...
Továbbra sem vagyunk kint a gödörből, továbbra is a Barcelona a favorit...de nincs semmi sem veszve...jó lenne egy X-et összehozni, az már nem lenne rossz eredmény...talán jól is elsülhet, hogy nem mi vagyunk a favoritjai a meccsnek...
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Felemás meccs volt,mondjuk úgy,hogy az eleje hasonlított arra amit elvár az ember a csapattól,de aztán ellaposodott kicsit.
Hoztuk a kötelezőt végre,ez is valami.
Hoztuk a kötelezőt végre,ez is valami.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
bizakodásra ad okot a tegnapi meccs, hogy talán mégis vissza tudunk időben rázódni így modriccsal, ramosszal. az is jó, hogy isco és kroos is játszhat, ráadásul utóbbi pihent is. ezt kellett volna egész évben, néha pihentetni a húzóembereket, és most nem lenne gond. csapjuk meg akkor a barcát.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Akkor kapcsolódtam be a meccsbe, amikor Benzema "elkövette azt a kapufát", tőle is sok hatalmas dugót elvett már a sors, csak hirtelen: a múltkor a válogatottban szabadrúgásból, majd az egyik El Clásicón majdnem széttörte a felső lécet...egyszer majd visszaadja.
A meccsről tehát most nem tudok bő véleményt formálni, még 6 nap...
Amit egyből észrevettem a második félidőben: a vendég kapunál ott volt egy szlovák és egy magyar zászló, a közepén Magyarország felirattal, ránéztem az Utazz Madrid meccsre fülre, látom, hogy az oldalnak köszönhetően is ott lehetett egy kisebb társaság, le a kalappal a munkátok előtt, akkor is, ha épp nem pont ők szerepeltek a képen, hanem egyéb úton jutottak el a szentélybe, büszkék lehettek.
A meccsről tehát most nem tudok bő véleményt formálni, még 6 nap...
Amit egyből észrevettem a második félidőben: a vendég kapunál ott volt egy szlovák és egy magyar zászló, a közepén Magyarország felirattal, ránéztem az Utazz Madrid meccsre fülre, látom, hogy az oldalnak köszönhetően is ott lehetett egy kisebb társaság, le a kalappal a munkátok előtt, akkor is, ha épp nem pont ők szerepeltek a képen, hanem egyéb úton jutottak el a szentélybe, büszkék lehettek.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nekünk ezekkel a kikúrt nagy gólokkal nincs szerencsénk Cr is ollózott egy kapufát tavaly, Özilnek is volt még annó a Barca ellen egy jó 40 méteres felső léce,akkor még Nani alkotása a válogatott meccsen
A meccs tetszett,biztató.Modric jól mozgott Kroos végre pihenhetett de aminek legjobban örülök az Ramos,érződött,hogy a középpálya és a védelem kommunikál egymással, tanári keresztlabdák szép szerelések.Mind2 sérült a vártnál jobb formában tért vissza szerintem.Oké ez egy Levante de emlékszünk az elmúlt meccsekre? Tömérdek eladott labda most meg azért szépen folyt a labda.Nagyon úgy néz ki ,hogy tényleg olyan rohadt sokat számítanak a sérültjeink mint azt gondoltuk.Viszont a Barca ellen ez kevés lesz.Ennél több kell,de úgy érzem ,hogy több is lesz majd.
Bale: Jól játszott,hajtott lőtt 2 gólt remélhetőleg elindult valami.Az a gólöröm sokat elmond, ez hiányzott, nem a szarok bele stílus.
Én győzelmet várok jövőhét végén,a Barca hétköznap azért mégiscsak a Cityvel tolja és mi azért mégiscsak a Real Madrid vagyunk... valahogy úgy érzem,hogy most a nyomás inkább a Barcá-n lesz,csodát várnak tőlük, nekünk fognak esni ebből nagyon jól jöhetünk ki,ha Ancelotti nem hülye.Szerintem nem az. Úgy érzem túl nagy a kontraszt jelenleg a két csapat között, a barca túlságosan fel mi meg túlságosan le lettünk húzva.Most Carlo-n múlik a dolog.
Szétcsapjuk őket.
A meccs tetszett,biztató.Modric jól mozgott Kroos végre pihenhetett de aminek legjobban örülök az Ramos,érződött,hogy a középpálya és a védelem kommunikál egymással, tanári keresztlabdák szép szerelések.Mind2 sérült a vártnál jobb formában tért vissza szerintem.Oké ez egy Levante de emlékszünk az elmúlt meccsekre? Tömérdek eladott labda most meg azért szépen folyt a labda.Nagyon úgy néz ki ,hogy tényleg olyan rohadt sokat számítanak a sérültjeink mint azt gondoltuk.Viszont a Barca ellen ez kevés lesz.Ennél több kell,de úgy érzem ,hogy több is lesz majd.
Bale: Jól játszott,hajtott lőtt 2 gólt remélhetőleg elindult valami.Az a gólöröm sokat elmond, ez hiányzott, nem a szarok bele stílus.
Én győzelmet várok jövőhét végén,a Barca hétköznap azért mégiscsak a Cityvel tolja és mi azért mégiscsak a Real Madrid vagyunk... valahogy úgy érzem,hogy most a nyomás inkább a Barcá-n lesz,csodát várnak tőlük, nekünk fognak esni ebből nagyon jól jöhetünk ki,ha Ancelotti nem hülye.Szerintem nem az. Úgy érzem túl nagy a kontraszt jelenleg a két csapat között, a barca túlságosan fel mi meg túlságosan le lettünk húzva.Most Carlo-n múlik a dolog.
Szétcsapjuk őket.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams