Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: pheco » 2015. március 17., kedd 22:24

Breaking Bad Season 5 Episode 3
Valaki nem tudja, hogy a végén a stáblistánál mi annak a zenének a címe?

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. március 17., kedd 18:21

Anthony írta:De főleg a 2-ik évad elég nagy hype-ot kapott
Nem kapott ez semmiféle hype-ot pont ez az. (már ha ez alatt azt érted, hogy túlzottan reklámozták és próbálták népszerűsíteni) A második évad meg azért tetszik mindenkinek még jobban, mint az első, mert valami eszméletlen jó lett. Már az elsőben is vannak olyan wtf pillanatok, amiket ki nem néznél a sorozatból, de ez a másodikban hatványozódik és teljesen kiszámíthatatlanná teszi az egészet. Nem hiába került az évad vége felé a legnézettebb epizódok közé és már nem csak a CW-n. :)
Géci írta:Ez a The 100, ez olyasmi mint a LOST? :hmmm:
Durvább, mármint több a brutálisabb jelenet benne. A Lostból azt hiszem csak 2 vagy 3 évadot láttam, de köze nincs hozzá, kivéve, hogy az utolsó részben akarva akaratlanul volt egy jelenet amiről nekem az ugrott be. :)
Remy írta:The Flash 2015 PaleyFest Sizzle Reel

Nagyon SPOILERES!!! De ezek alapján nagyon kemény hajrára készül az első évad! :salute:
Ó csesszék meg akik megcsinálták ezt a videót... :roll:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!úgy néz ki tényleg Wells Reverse Flash... nem gondoltam volna, túl egyértelmű volt az első részektől kezdve, meglepetést sejtettem, bár ki tudja, még mindig reménykedek benne, hogy csak egy szépen összevágott, átverős videó..
Laurel-t meg remélem eltakarítják innen, miatta kaszáltam az Arrow-t is, csöpögött a monitor akárhányszor megjelent... Ezek a szappanoperás drámai 5 percek kikészítenek..

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. március 17., kedd 17:59

Anthony írta:Phű, rákattantam a The 100-ra, első évad utolsó része van még hátra, alig várom hogy hazaérjek ma :D

Persze vannak dolgok, amik zavarnak benne, de ameddig Eliza Taylor játszik benne, addig nézni fogom. Fú, ez a csaj nagyon bejön nekem :sziv:
Na akkor van egy jó hírem. A 2. évad 100000000X jobb mint az első :D Nagyon állat és durva sorozat lett.

Am szerintem Octavia jobb. De kinek mi :D

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2015. március 17., kedd 17:54

Breaking Bad

Végeztem vele. Talán április környékén kezdtem el nézni, most sikerült befejezni. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az első három évad nekem unalmas volt. Néha jött valami izgalmasabb rész, aztán jött megint 2 rész unalom. Viszont a negyedik és ötödik évad hihetetlenül jó volt. Ezeket max egy hét alatt daráltam le, az ötödik évad konkrétan 3 nap volt. Nekem egyébként jobban tetszett volna, ha nem így van felépítve a sorozat. Ez, hogy az ötödik évad 1 évet ölel fel csak úgy, mint az első négy évad összesen, ez nem tetszett. Szerintem előbb kibonthatták volna a Gus szálat és így több idő maradt volna arra, amikor Hank rájött a dolgokra. Túl sok minden maradt a végére, kicsit jobban eloszthatták volna az izgalmakat. Az utolsó két évad nálam 10/10, viszont az első három nekem erőtlen. Így utólag végiggondolva azok sem rosszak, de amikor ott tartottam nem tetszettek annyira, nem kötöttek le. Viszont nagyon örülök, hogy végignéztem.

9/10

Jöhet a Wire B-)

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. március 17., kedd 10:58

Bennem is felmerült ez a kérdés :D

Posztapokaliptikus sorozat a műfaj minden előnyével meg hátrányával. De főleg a 2-ik évad elég nagy hype-ot kapott.
Mindegy, nem érdekel, Eliza Jane ftw!

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. március 17., kedd 10:53

Ez a The 100, ez olyasmi mint a LOST? :hmmm:

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. március 17., kedd 8:48

Phű, rákattantam a The 100-ra, első évad utolsó része van még hátra, alig várom hogy hazaérjek ma :D

Persze vannak dolgok, amik zavarnak benne, de ameddig Eliza Taylor játszik benne, addig nézni fogom. Fú, ez a csaj nagyon bejön nekem :sziv:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. március 16., hétfő 22:04

csabi* írta:The Last Man on Earth
nézi valaki? vélemények?
Sztori: Egykamerás komédia. 2022-ben játszódik és arra a koncepcióra épül, hogy egyetlen ember van életben a Földön, aki megpróbálja a legtöbbet kihozni a helyzetből, miközben azért további túlélők után kutat. Ez azt jelenti, hogy országjárása közben mindent megtesz, amit a hétköznapokban nem szabad, a Fehér Házban alszik, ha épp úgy adódik, oda parkol ahova akar, a legdrágább műalkotásokat akaszthatja a falára. És persze reménykedik abban, hogy találkozik egy másik túlélővel. Lehetőleg egy nővel.

Elso 3 resz alapjan: nem egy sirva rohogos vigjatek, persze tobbszor is elmosolyodtam, de mar csak a tema miatt is mindenkepp maradok, kivancsi vagyok mit hoznak ki belole.

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2015. március 16., hétfő 22:00

House of Cards

Egybe akartam ledarálni a 3.évadot és aztán írni egy hosszabb kis szösszenet róla, viszont közbe jött valami. Méghozzá a 2.évad 1.része:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ZOE????? ZOE?????? WTF????

Erre igazából csak annyit írok: Underwood-dal senki nem g.cizik :| :| :|

Egyébként a sorozat hatalmas, csak úgy szippantom be az egész történetet és adja át magát, eddig legalább is. Ilyen ütembe haladva a héten befejezem a 3.évadot is. :lol:
"If you don't like your destiny, don't accept it."

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. március 16., hétfő 21:01

csabi* írta:The Last Man on Earth
nézi valaki? vélemények?
Nem rossz, bár én csak az első részt láttam.

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. március 16., hétfő 20:38

h3x0r írta:
nmate írta:Nézve a két sorozat előzetesét... évad végén lehet lecserélem a heti agyradíromat Arrowról Flashre.
Kezdd el a gátömöt es hamesz csinal egy ilyet: link
:lol: am a gotham már nem tetszik annyira tény hogy most így az évad vége felé kicsit belehúztak de ez nem menti meg nálam az évadot... Idén a legnagyobb kedvenc a The 100 volt aztán a Banshee... Harmadik helyre meg a Vikings ér fel. A többi sorozat amit nézek ultra gagyi lett a Flashet kivéve. Az elmúlt pár rész nem volt rossz és előzetes alapján a következő részek se lesznek rosszak. Beindult. :mrgreen:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. március 16., hétfő 20:06

nmate írta:Nézve a két sorozat előzetesét... évad végén lehet lecserélem a heti agyradíromat Arrowról Flashre.
Kezdd el a gátömöt es hamesz csinal egy ilyet: link

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 16., hétfő 20:00

Nézve a két sorozat előzetesét... évad végén lehet lecserélem a heti agyradíromat Arrowról Flashre.

hamesz

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. március 16., hétfő 19:34

Orphan blacket ismerem nagyon jó. A Strike backről még csak nem is hallottam, de jónak tűnik. Köszi mindenkinek. :)

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. március 16., hétfő 19:32

Remy írta:The Flash 2015 PaleyFest Sizzle Reel

Nagyon SPOILERES!!! De ezek alapján nagyon kemény hajrára készül az első évad! :salute:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Laurelnek nem elég az Arrow , most már itt is trollkodik . :lol: :lol:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

realmadridfan

HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2015. március 16., hétfő 19:24

Toti írta:
hamesz írta:Nem tud valaki valami jó akció sorozatot? A Banshee még sokára tér vissza :/
A Strike Back nagyon fasza akciósorozat. az 1. évad 6 részes, angolok csinálták, Richard Armitage van benne (a Hobbitból Thorin) és Rick a TWD-ből, a 2. évadtól amerikaiak is beszálltak a gyártásba, azóta lett igazán badass a sorozat. Külön érdekesek a magyar forgatási helyszínek itt-ott :D Nagyon ajánlós

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. március 16., hétfő 19:19

The Flash 2015 PaleyFest Sizzle Reel

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. március 16., hétfő 19:12

hamesz írta:Nem tud valaki valami jó akció sorozatot? A Banshee még sokára tér vissza :/
nemtudom, h mennyire lehet ráaggatni, h akciósorozat, de kategórizálva úgy van

orphan black

illetve,
spartacus
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

danianevem
Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: danianevem » 2015. március 16., hétfő 19:10

Kossuthkifli 1.rész

6 részes mini-sorozat Rudolf Péter rendezésében. Sőt, a vadromantikus road-movie. Az első rész alapján inkább kosztümös vígjáték akart lenni, csak éppen a poénok maradtak ki...

Az 50 perc játékidő alatt gyakorlatilag semmi érdemleges nem történt, ráadásul a szövegkönyv a sok korabeli (számomra erőltetett) kifejezéssel csak rontott az élményen. A hivatalos oldalon ugyan csináltak egy szótárat is, de komolyan ki fogja azt olvasgatni filmnézés közben? A színészgárda lehetett volna nálam a mentsvár, de bennük is csalódtam...

Kár érte. 6/10 és gyors kasza.

megj.: az alapul szolgáló könyvet nem ismerem, a kritikák alapján jó kis regény lehet. Talán a Rejtő-művekhez hasonlóan nem igazán lehet vászonra vinni...

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. március 16., hétfő 19:07

A Trónok Harca is kezdi felépíteni a maga színvonalát
Hát aha, az első résztől kezdve folyamatosan. :mrgreen:

House of Cards meg nagy királyság, nem emlékeztem már rá kristálytisztán úgyhogy most nézem újra az egészet, már a második évad közepén járok, hihetetlen milyen zseniális, és másodszorra sem unalmas, sokadszorra sem lesz az. Persze várom már az új részeket :)

Vissza: