Zene
- ___Samy___
Re: Zene
Jamal - Keep It Real
ahh, mekkora relax ez ebbe a melegbe
ahh, mekkora relax ez ebbe a melegbe
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
http://www.youtube.com/watch?v=Tdg3kmi4JXc
Avicii ft. Aloe Blacc - Wake me up
gyermekeim irány a petőfi sétány.
Avicii ft. Aloe Blacc - Wake me up
gyermekeim irány a petőfi sétány.
joabulicsak
hala madrid!
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
- ___Samy___
Logic - L.A. Leakers Freestyle #2
egy zseni ez a fickó
egy zseni ez a fickó
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Pipita írta:Új kedvencem van.
Passenger
az tetszik a legjobban bennük, hogy nem egy tehetségkutatóban felfedezett, túlmediatizált banda...
Mikenak, a frontembernek, valami félelmetesen jó hangja van.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Új kedvencem van.
Passenger
I hate
Things you've never done
Life's for the living
Keep on walking
Let her go
Holes
Girl i once knew
ezek a kedvencek. zseni.
Passenger
I hate
Things you've never done
Life's for the living
Keep on walking
Let her go
Holes
Girl i once knew
ezek a kedvencek. zseni.
- ___Samy___
az igen, nagyon ott van
hala madrid!
hala madrid!
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Azért ne bántsd Szabit De egyébként tényleg nem lett túl jó album. Akadnak jó számok, de nem túl sok. a NomaGrófos számot vártam talán a legjobban erre Noma verzéje ugyanaz, mint a 2008-as albumán a Go című szám, kiakadtam. Vicc, nem tudom, hogy gondolták ezt.Seraf írta:mekkora fos lett ez a sub bass lemez, mondjuk én nem vártam mást, régen se volt egy nagy MC csak kb nem volt felhozatal...
- Seraf
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros
mekkora fos lett ez a sub bass lemez, mondjuk én nem vártam mást, régen se volt egy nagy MC csak kb nem volt felhozatal...
NAZAR - INTRO
NAZAR - INTRO
Ezzel baromira egyet értek. MB számokat nagyon bírom, de BB-s arcokkal is featelhetne, mint hogy itt bohóckodik basztával.pheco írta:Egyik kedvencem Essemm, mostanság talán az első helyen van és nagyon sajnálom, hogy ilyen számokhoz adja a nevét. Busta is jóval gyengébb nála. Jobban tenné ha a BM, MB vonalat erőltetné meg több feat lenne a BSW, Antal, Day vonalon.
Essemm - Ha jön ft. Phat (prod by. Essemm)
http://youtu.be/oo1Zrq6NFfI
(ez az alap, valami iszonyat bejön)
Essemm - Északon feat. Mettyú (Official, Mash Up)
http://youtu.be/GrZtFqC3uac
Ezt meg csak úgy:
2Pac - "Starin' Through My Rear View" (CDQ) (Winter Jamz Mixtape - Miqu Remix)
http://youtu.be/Sb2f-DwHAtk