Sorozatok, TV műsorok
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Sorozatok, TV műsorok
Breaking Bad
Végeztem vele. Talán április környékén kezdtem el nézni, most sikerült befejezni. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az első három évad nekem unalmas volt. Néha jött valami izgalmasabb rész, aztán jött megint 2 rész unalom. Viszont a negyedik és ötödik évad hihetetlenül jó volt. Ezeket max egy hét alatt daráltam le, az ötödik évad konkrétan 3 nap volt. Nekem egyébként jobban tetszett volna, ha nem így van felépítve a sorozat. Ez, hogy az ötödik évad 1 évet ölel fel csak úgy, mint az első négy évad összesen, ez nem tetszett. Szerintem előbb kibonthatták volna a Gus szálat és így több idő maradt volna arra, amikor Hank rájött a dolgokra. Túl sok minden maradt a végére, kicsit jobban eloszthatták volna az izgalmakat. Az utolsó két évad nálam 10/10, viszont az első három nekem erőtlen. Így utólag végiggondolva azok sem rosszak, de amikor ott tartottam nem tetszettek annyira, nem kötöttek le. Viszont nagyon örülök, hogy végignéztem.
9/10
Jöhet a Wire
Végeztem vele. Talán április környékén kezdtem el nézni, most sikerült befejezni. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az első három évad nekem unalmas volt. Néha jött valami izgalmasabb rész, aztán jött megint 2 rész unalom. Viszont a negyedik és ötödik évad hihetetlenül jó volt. Ezeket max egy hét alatt daráltam le, az ötödik évad konkrétan 3 nap volt. Nekem egyébként jobban tetszett volna, ha nem így van felépítve a sorozat. Ez, hogy az ötödik évad 1 évet ölel fel csak úgy, mint az első négy évad összesen, ez nem tetszett. Szerintem előbb kibonthatták volna a Gus szálat és így több idő maradt volna arra, amikor Hank rájött a dolgokra. Túl sok minden maradt a végére, kicsit jobban eloszthatták volna az izgalmakat. Az utolsó két évad nálam 10/10, viszont az első három nekem erőtlen. Így utólag végiggondolva azok sem rosszak, de amikor ott tartottam nem tetszettek annyira, nem kötöttek le. Viszont nagyon örülök, hogy végignéztem.
9/10
Jöhet a Wire
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Bennem is felmerült ez a kérdés
Posztapokaliptikus sorozat a műfaj minden előnyével meg hátrányával. De főleg a 2-ik évad elég nagy hype-ot kapott.
Mindegy, nem érdekel, Eliza Jane ftw!
Posztapokaliptikus sorozat a műfaj minden előnyével meg hátrányával. De főleg a 2-ik évad elég nagy hype-ot kapott.
Mindegy, nem érdekel, Eliza Jane ftw!
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Ez a The 100, ez olyasmi mint a LOST?
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Phű, rákattantam a The 100-ra, első évad utolsó része van még hátra, alig várom hogy hazaérjek ma
Persze vannak dolgok, amik zavarnak benne, de ameddig Eliza Taylor játszik benne, addig nézni fogom. Fú, ez a csaj nagyon bejön nekem
Persze vannak dolgok, amik zavarnak benne, de ameddig Eliza Taylor játszik benne, addig nézni fogom. Fú, ez a csaj nagyon bejön nekem
- h3x0r
Sztori: Egykamerás komédia. 2022-ben játszódik és arra a koncepcióra épül, hogy egyetlen ember van életben a Földön, aki megpróbálja a legtöbbet kihozni a helyzetből, miközben azért további túlélők után kutat. Ez azt jelenti, hogy országjárása közben mindent megtesz, amit a hétköznapokban nem szabad, a Fehér Házban alszik, ha épp úgy adódik, oda parkol ahova akar, a legdrágább műalkotásokat akaszthatja a falára. És persze reménykedik abban, hogy találkozik egy másik túlélővel. Lehetőleg egy nővel.csabi* írta:The Last Man on Earth
nézi valaki? vélemények?
Elso 3 resz alapjan: nem egy sirva rohogos vigjatek, persze tobbszor is elmosolyodtam, de mar csak a tema miatt is mindenkepp maradok, kivancsi vagyok mit hoznak ki belole.
House of Cards
Egybe akartam ledarálni a 3.évadot és aztán írni egy hosszabb kis szösszenet róla, viszont közbe jött valami. Méghozzá a 2.évad 1.része:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ZOE????? ZOE?????? WTF????
Erre igazából csak annyit írok: Underwood-dal senki nem g.cizik
Egyébként a sorozat hatalmas, csak úgy szippantom be az egész történetet és adja át magát, eddig legalább is. Ilyen ütembe haladva a héten befejezem a 3.évadot is.
Egybe akartam ledarálni a 3.évadot és aztán írni egy hosszabb kis szösszenet róla, viszont közbe jött valami. Méghozzá a 2.évad 1.része:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ZOE????? ZOE?????? WTF????
Erre igazából csak annyit írok: Underwood-dal senki nem g.cizik
Egyébként a sorozat hatalmas, csak úgy szippantom be az egész történetet és adja át magát, eddig legalább is. Ilyen ütembe haladva a héten befejezem a 3.évadot is.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Nem rossz, bár én csak az első részt láttam.csabi* írta:The Last Man on Earth
nézi valaki? vélemények?
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
am a gotham már nem tetszik annyira tény hogy most így az évad vége felé kicsit belehúztak de ez nem menti meg nálam az évadot... Idén a legnagyobb kedvenc a The 100 volt aztán a Banshee... Harmadik helyre meg a Vikings ér fel. A többi sorozat amit nézek ultra gagyi lett a Flashet kivéve. Az elmúlt pár rész nem volt rossz és előzetes alapján a következő részek se lesznek rosszak. Beindult.h3x0r írta:Kezdd el a gátömöt es hamesz csinal egy ilyet: linknmate írta:Nézve a két sorozat előzetesét... évad végén lehet lecserélem a heti agyradíromat Arrowról Flashre.
- h3x0r
Kezdd el a gátömöt es hamesz csinal egy ilyet: linknmate írta:Nézve a két sorozat előzetesét... évad végén lehet lecserélem a heti agyradíromat Arrowról Flashre.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nézve a két sorozat előzetesét... évad végén lehet lecserélem a heti agyradíromat Arrowról Flashre.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Orphan blacket ismerem nagyon jó. A Strike backről még csak nem is hallottam, de jónak tűnik. Köszi mindenkinek.
- P. Krisz
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Laurelnek nem elég az Arrow , most már itt is trollkodik .Remy írta:The Flash 2015 PaleyFest Sizzle Reel
Nagyon SPOILERES!!! De ezek alapján nagyon kemény hajrára készül az első évad!
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- realmadridfan
A Strike Back nagyon fasza akciósorozat. az 1. évad 6 részes, angolok csinálták, Richard Armitage van benne (a Hobbitból Thorin) és Rick a TWD-ből, a 2. évadtól amerikaiak is beszálltak a gyártásba, azóta lett igazán badass a sorozat. Külön érdekesek a magyar forgatási helyszínek itt-ott Nagyon ajánlósToti írta:hamesz írta:Nem tud valaki valami jó akció sorozatot? A Banshee még sokára tér vissza
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
The Flash 2015 PaleyFest Sizzle Reel
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
nemtudom, h mennyire lehet ráaggatni, h akciósorozat, de kategórizálva úgy vanhamesz írta:Nem tud valaki valami jó akció sorozatot? A Banshee még sokára tér vissza
orphan black
illetve,
spartacus
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Kossuthkifli 1.rész
6 részes mini-sorozat Rudolf Péter rendezésében. Sőt, a vadromantikus road-movie. Az első rész alapján inkább kosztümös vígjáték akart lenni, csak éppen a poénok maradtak ki...
Az 50 perc játékidő alatt gyakorlatilag semmi érdemleges nem történt, ráadásul a szövegkönyv a sok korabeli (számomra erőltetett) kifejezéssel csak rontott az élményen. A hivatalos oldalon ugyan csináltak egy szótárat is, de komolyan ki fogja azt olvasgatni filmnézés közben? A színészgárda lehetett volna nálam a mentsvár, de bennük is csalódtam...
Kár érte. 6/10 és gyors kasza.
megj.: az alapul szolgáló könyvet nem ismerem, a kritikák alapján jó kis regény lehet. Talán a Rejtő-művekhez hasonlóan nem igazán lehet vászonra vinni...
6 részes mini-sorozat Rudolf Péter rendezésében. Sőt, a vadromantikus road-movie. Az első rész alapján inkább kosztümös vígjáték akart lenni, csak éppen a poénok maradtak ki...
Az 50 perc játékidő alatt gyakorlatilag semmi érdemleges nem történt, ráadásul a szövegkönyv a sok korabeli (számomra erőltetett) kifejezéssel csak rontott az élményen. A hivatalos oldalon ugyan csináltak egy szótárat is, de komolyan ki fogja azt olvasgatni filmnézés közben? A színészgárda lehetett volna nálam a mentsvár, de bennük is csalódtam...
Kár érte. 6/10 és gyors kasza.
megj.: az alapul szolgáló könyvet nem ismerem, a kritikák alapján jó kis regény lehet. Talán a Rejtő-művekhez hasonlóan nem igazán lehet vászonra vinni...
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Hát aha, az első résztől kezdve folyamatosan.A Trónok Harca is kezdi felépíteni a maga színvonalát
House of Cards meg nagy királyság, nem emlékeztem már rá kristálytisztán úgyhogy most nézem újra az egészet, már a második évad közepén járok, hihetetlen milyen zseniális, és másodszorra sem unalmas, sokadszorra sem lesz az. Persze várom már az új részeket
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
The Last Man on Earth
nézi valaki? vélemények?
nézi valaki? vélemények?
- P. Krisz
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ugye a másik hacker csávó azt mondta hogy Job betört az NSA-hez és kitörölte 40 ember teljes állományát , pedig csak egyet kellett volna . Na akkor most az az egy biztos Hood , ez vajon az előző részre utal hogy teljesen el akart tűnni a főnöke elől vagy talán a 40 ember a titkos osztag lehetett ?h3x0r írta:BansheeSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mit akarhatnak? Gondolom valamit fel kell torni, amire csak Job kepes. Vagy akar a multjabol valami. Csomo iranyba elmehetnek.soadroli írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nekem is tetszett, csak na, fura volt. de amúgy mit akarhatnak Jobtól? a csávó korrepetáltatni akarja magát hackelésből, vagy mi? mert köpni úgyse fog, az ebben a részben is kiderült
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- h3x0r
Banshee
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mit akarhatnak? Gondolom valamit fel kell torni, amire csak Job kepes. Vagy akar a multjabol valami. Csomo iranyba elmehetnek.soadroli írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nekem is tetszett, csak na, fura volt. de amúgy mit akarhatnak Jobtól? a csávó korrepetáltatni akarja magát hackelésből, vagy mi? mert köpni úgyse fog, az ebben a részben is kiderült