Hát én nemamúgy egy puma real mezt is megnéznék
Amúgy vettem 2-3 éve egy rel melegítőt,hófehér alap,halványkék csíkokkal,semmi csicsa,visszafogott,de még ma is üt...
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 17., kedd 15:39
Hát én nemamúgy egy puma real mezt is megnéznék
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. március 17., kedd 15:01
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. március 17., kedd 14:44
hát nem tudom, nikenál valahogy nem olyan feltűnő meg az ők dizájnjaik valahogy jobban be is jönnek nekem.dzsi91 írta:Hát ez azért amióta világ a világ így megy.Minden évre van 2-3 meztípusuk és azokat variálják orzba szájba a színekkel.Nike-nál dettó.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. március 17., kedd 14:31
Hát ez azért amióta világ a világ így megy.Minden évre van 2-3 meztípusuk és azokat variálják orzba szájba a színekkel.Nike-nál dettó.csabi* írta:de amúgy semmi kreativitás adidaséknál.. az összes nagy csapat meze ugyanúgy néz ki csak más színben
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. március 17., kedd 14:31
Tehat csak nekem elado?Realista24 írta:Csak hexornak válaszoltam :ĐGéci írta:R24 Te egy igazi ....... vagy!
Nekem jó lesz úgy is, hogy Butra össze kente... :Đ
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 17., kedd 14:30
Csak hexornak válaszoltam :ĐGéci írta:R24 Te egy igazi ....... vagy!
Nekem jó lesz úgy is, hogy Butra össze kente... :Đ
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. március 17., kedd 14:11
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 17., kedd 12:31
Egyet értek különben,szerintem sem kellene túlspilázni,egy egyszerű fehér mez,mondjuk ezüst csíkokkal,ha már az adidas ragaszkodik ezekhez a kurva sávokhoz,meg kesebb kivitelben az elejére a mezszponzort,aztán nekem az úgy jó is lenneLehet, hogy a Nike sem viszi túlzásba, de nem próbálkoznak mindenféle hányadék dologgal. Meglehet nézni az idei mezeiket... Lehet egyforma mind, de szép színek, normális kinézet... Jövőre mondjuk a Barca meze elég nagy baromság, de az nem a mi bajunk. Szerintem is összenőttünk az adidassal, de egy letisztult fehér mezért odaadnám a fél karom.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 17., kedd 12:30
Ilyenre gondolsz?h3x0r írta:na egy ilyet szivesen vennekKerlon írta:de egy letisztult fehér mezért odaadnám a fél karom.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. március 17., kedd 12:19
na egy ilyet szivesen vennekKerlon írta:de egy letisztult fehér mezért odaadnám a fél karom.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. március 17., kedd 11:40
Lehet, hogy a Nike sem viszi túlzásba, de nem próbálkoznak mindenféle hányadék dologgal. Meglehet nézni az idei mezeiket... Lehet egyforma mind, de szép színek, normális kinézet... Jövőre mondjuk a Barca meze elég nagy baromság, de az nem a mi bajunk. Szerintem is összenőttünk az adidassal, de egy letisztult fehér mezért odaadnám a fél karom.morientes írta:Mondjuk sztm a nike se túl kreativ,ha megnézzük.(Pedig e kedvenc sportszergyártóm)Kerlon írta:Komolyan, de az Adidas dizájnerjei lehúzhatnák már magukat, mert nagyon ritkán sikerül már igazán szépet alkotniuk. Idén is a fehér mezen a rózsaszín vonalak tönkre vágják az egészet... Sárkányoson a gallér fehérsége... a rózsaszínt meg hagyjuk is inkább. Csicsásítanak minden féle felesleges biszbasszal.
De a realt csak dasban tudom elképzelni...egyszerűen hozzánőtt a klubhoz.
A MU is furcsa lesz adidasban ,mert ott meg a nike-hoz vagyok szokva
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. március 17., kedd 11:20
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 17., kedd 11:11
Mondjuk sztm a nike se túl kreativ,ha megnézzük.(Pedig e kedvenc sportszergyártóm)Kerlon írta:Komolyan, de az Adidas dizájnerjei lehúzhatnák már magukat, mert nagyon ritkán sikerül már igazán szépet alkotniuk. Idén is a fehér mezen a rózsaszín vonalak tönkre vágják az egészet... Sárkányoson a gallér fehérsége... a rózsaszínt meg hagyjuk is inkább. Csicsásítanak minden féle felesleges biszbasszal.
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. március 17., kedd 0:09
HozzászólásSzerző: fiore » 2015. március 16., hétfő 22:16
Szerintem a sárkányos rohadtul el lett találva így, már csak a sárkány nem kéne.Kerlon írta:Komolyan, de az Adidas dizájnerjei lehúzhatnák már magukat, mert nagyon ritkán sikerül már igazán szépet alkotniuk. Idén is a fehér mezen a rózsaszín vonalak tönkre vágják az egészet... Sárkányoson a gallér fehérsége... a rózsaszínt meg hagyjuk is inkább. Csicsásítanak minden féle felesleges biszbasszal.
HozzászólásSzerző: Berti » 2015. március 16., hétfő 22:00
Igazoljuk le Iker helyett.reeed_ati írta:Nekem is pont ez jutott eszembe róla.
Király Gabin jól mutatna, menne a szürke mackójához. :Đ
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. március 16., hétfő 21:48
Nekem is pont ez jutott eszembe róla.ziro4vr írta: az első mint valami leértékelt pizsama
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. március 16., hétfő 21:44
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. március 16., hétfő 21:43
az első mint valami leértékelt pizsama
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 16., hétfő 21:42
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem