OFF
Re: OFF
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
5., 7., 9., de még a 8. kerület néhány része is bőven jó kategória.
5.ben és 9.ben laktam is pár évet, nincs gond velük, sőt szerintem az 5. kerület a legszebb,legdinamikusabban fejlődő kerület Budapesten.
Budát nem ismerem annyira, de pl ott sose szívesen közlekedtem,se tömeggel,se autóval...túl kaotikus az egész. Nah Pesten se jobb a helyzet, csak valahogy mégis egyszerűbb szvsz.
Kinek mi,de ha lehetne választani, az 5. kerületben, ugye a régi Lipótváros részén akár el is éldegélnék hosszútávon is.
5.ben és 9.ben laktam is pár évet, nincs gond velük, sőt szerintem az 5. kerület a legszebb,legdinamikusabban fejlődő kerület Budapesten.
Budát nem ismerem annyira, de pl ott sose szívesen közlekedtem,se tömeggel,se autóval...túl kaotikus az egész. Nah Pesten se jobb a helyzet, csak valahogy mégis egyszerűbb szvsz.
Kinek mi,de ha lehetne választani, az 5. kerületben, ugye a régi Lipótváros részén akár el is éldegélnék hosszútávon is.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Van aki pestet szereti,van aki budát...persze árban sem ugyanaz a kettő, meg nem mindegy, hogy bérelsz vagy veszel, hol dolgozol, stb. Eleve érdekes egy ilyen kérdést feltenni ide a fórumra.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én a XIII. kerületben lakok. Pesti oldal, 400-500 méterre a Margit hídtól. Nem rossz környék, de a kutyagumira figyelni kell a járdán rendesen... hosszútávon tuti nem telepednék le itt, mondjuk nekem egész Budapesttel gondjaim vannak, nem szeretem.
Buda. 15 évet éltem Pesten, pont elég volt.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Én Óbudán lakok, nem is szívesen váltanék, Pesten belül egyedül az 5. kerület Szabadság-híd közeli része jönne szóba nálam , barátnőm ott lakik, az nagyon szép és jó "szelete" a kerületnek, és Pestnek szerintem. De amúgy Buda szerintem is.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Ha költöznék, akkor én is mindenképpen Budára.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem olyan különleges ár ez. 40ezer körül van egy rakat dátum egész évben.
Amikor 25 ezer körül volt, az már igen.
Amikor 25 ezer körül volt, az már igen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
aki esetleg a nyárra keres külföldi célpontot:
Wizzair
Dubaj júniusban jó áron - csak korlátozott számban!
indulás: június 02. | 04. | 06. | 09. | 11.
érkezés: június 13. | 16.
klubtagságival: 33.780 Ft / fő
új tagoknak 2 fős foglalásnál: 38.755 Ft / fő
normál ár: 39.980 Ft / fő
csak ajánlani tudom, ilyen árért ajándék
Wizzair
Dubaj júniusban jó áron - csak korlátozott számban!
indulás: június 02. | 04. | 06. | 09. | 11.
érkezés: június 13. | 16.
klubtagságival: 33.780 Ft / fő
új tagoknak 2 fős foglalásnál: 38.755 Ft / fő
normál ár: 39.980 Ft / fő
csak ajánlani tudom, ilyen árért ajándék
- ___Samy___
Legfrisebb van, ja. Bar ugy latom a cikk alatti hsz-ekbol, hogy nem csak nekem nem megy.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- shoota
Hát ez érdekes, legfrissebb youtube verzió van a telefonodon? Én nem állítgattam semmit csak megnyitottam a videót és már ment is rendesen ez a forgolódás, 5.0.1 lollipop alatt___Samy___ írta:én nem tudok a videón belül "forgolódni"
pedig van giroszkóp, meg nem a leggagyibb android van a telón
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nyíregyházán meccsnézés szerveződik a klasszikusra.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
én nem tudok a videón belül "forgolódni"shoota írta:Hát ez valami hatalmas akinek okostelója van és van benne giroszkóp az próbája ki, nagyon érdekes
pedig van giroszkóp, meg nem a leggagyibb android van a telón
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"