Jesé Rodriguez - 20

Archívum
Monkey
Kedvenc játékosaid: Zidane, Cristiano Ronaldo, Marcelo, Asensio

Re: Jesé Rodriguez - 20

HozzászólásSzerző: Monkey » 2015. március 19., csütörtök 9:08

Az El Confidencial szerint a kevés játéklehetőség miatt Jesé mérlegeli annak a lehetőségét, hogy a következő idény kölcsönben egy másik együttesnél töltse
Na úgy néz ki érik benne is a dolog!

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2015. március 18., szerda 19:19

Azért Moratánál sokkal jobbnak tűnt...
fél évig ő volt az ügyeletes sztár sérülése előtt

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. március 17., kedd 20:58

de nem szabad elfelejteni hogy mit tett le az asztalra 1 éve.
Szerintem egyelőre még semmit.....az égvilágon semmit.

Most neki idő kell,alapból nehéz a madridba bekerülni,neki ,most a nulláról kell kezdenie,nagyon nehéz helyzetben van.....de......most itt majd kijön,hogy idevaló e vagy sem,mert ahhoz több kell,még többet kell magából kiadnia,még többet kell mennie.....különben megy a többi zöldség után a levesbe.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2015. március 17., kedd 17:54

Babinho írta:Közel egy éves sérülés után alig több mint 200 perc játék egy 22 éves játékosnak. Gyenge játék. Tanulság: Kevés még a padra is....justrealmadridfans
Meséld már el kérlek, hogy te milyen szerepkört szánsz neki a jövőben :) :sly:

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2015. március 17., kedd 17:38

Közel egy éves sérülés után alig több mint 200 perc játék egy 22 éves játékosnak. Gyenge játék. Tanulság: Kevés még a padra is....justrealmadridfans

Luigi-K1
Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Luigi-K1 » 2015. március 17., kedd 16:58

Életében nem fogja tűrni a padot huzamosabb ideig.
-A Castillában kezdő lehet hétről-hétre... :mrgreen:

Amit mostanában nyújtott,az valóban kevés még az első csapat padjára is... :hmmm:

Az előző évi teljesítményével nem volt gond...De nem fejlődött,sőt.....
Courtois---- Carvajal-Militao-Alaba-Mendy-----Valverde,Casemiro,Modric-----Vinícius--Benzema-MBappé

Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...

„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"

Monkey

HozzászólásSzerző: Monkey » 2015. március 17., kedd 16:31

Életében nem fogja tűrni a padot huzamosabb ideig. Ez amúgy becsületes dolog, de tenni is kéne azért, hogy ne azt koptassa. Amúgy egyértelmű, hogy jövőre el kell engedni valahova, ahol többet játszhat, mert még jól is profitálhatunk belőle, mint Morataból.
Nincs is ezzel semmi gond amit mondasz, nyilván nem lehet mindenkinek szimpatikus. Van egy fajta stílusa a srácnak. Nekem sem tetszik hogy egy 22 éves gyerek utolsónak érkezik és száll fel a csapatbuszra... Alázattal kellene lennie a futball és csapata iránt. Az arca talán nagyobb mint jelenleg amit a pályán tud mutatni de nem szabad elfelejteni hogy mit tett le az asztalra 1 éve. Most kicsit visszaolvastam a fórumon abba az időszakba amikor berobbant. Szinte mindenki azt írta hogy mind1 kinek a helyén de folyamatosan játszania kell mert hatalmas tehetség. Számomra nem is csak a góljai hanem a mozgása, a meglátásai voltak nagyon igéretesek. Akkoriban arról is cikkeztek hogy VDB behívja a válogatottba, más kérdés ha nem sérül le akkor se hiszem, hogy kiviszik a VB-re, de már maga a tény hogy felvetődött a neve sokat mondó.
Na de száz szónak is egy a vége, most meg sem közelíti ezt a formát. Kölcsönbe kell adni vagy eladni visszavásárlási opcióval had kapjon lehetőséget visszanyerni a formáját. Talán a Sevillának ha Deulofeu visszamegy Barcelonába szüksége lesz egy szélsőre.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. március 17., kedd 11:42

Életében nem fogja tűrni a padot huzamosabb ideig. Ez amúgy becsületes dolog, de tenni is kéne azért, hogy ne azt koptassa. Amúgy egyértelmű, hogy jövőre el kell engedni valahova, ahol többet játszhat, mert még jól is profitálhatunk belőle, mint Morataból.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Monkey

HozzászólásSzerző: Monkey » 2015. március 17., kedd 11:20

Hetek óta olvasom a fórum ezen részét, tény hogy nem vagyok aktív hozzászóló, inkább csak olvasom és nem kommentelem az oldalon történteket. Ez a Jesé téma viszont elkezdett érdekelni.
Szvsz. mind a két oldal álláspontjában van igazság és ferdítés is. Én a 2014-es (sérülése előtti) Jesében jóval többet láttam mint itt sokan. Olvasom, hogy volt pár jó passza, meg pár szerencsés gólja de semmi több. Szerintem ez bőven alulértékelése korábbi teljesítményének. Talán a Barcelona elleni gólját lehet szerencsére fogni vagy a Valencia elleni megoldását (mondjuk szerintem ez a gól is zseniális volt) de azt nem szabad elfelejteni hogy pár jó meccs után Carlo volt hogy kezdőbe rakta (akár Bale kárára) ahol nagyon jól mozgott és rendre gólokat szerzett. pl az Atletico vagy a Villareal elleni góljában láttam azt a szemfülességet amit nagyon kevés embernél. A 13-14-es szezonban 26 meccsen játszott amennyit már nagyon régen utánpótlásból kikerült játékosunk nem. Őszintén én nagy jövőt jósoltam neki. Közel nem egy Callejon vagy Morata szintre tartottam. Akkor be is került a kedvenc játékosaim közé!
Viszont kénytelenek vagyunk elismerni hogy ez a Jesé már közel nem az a srác. nyilván van benne egy kis félsz egy ilyen sérülés után de rossz nézni hogy megkopott a lendülete a robbanékonysága. Amikor visszatért az első kupameccsén rögtön gólt szerzett, tény egy sokadik ligás csapatnak lőtte de számomra akkor a mozgása is olyan volt mint a sérülése előtt. És itt vége is, azóta nem láttam tőle értelmes megoldást, a korábbi sarkazásai, fineszes lendületes megindulásai mára már sehol nincsenek, passzai rendszerint ellenfelet találnak. És mivel a Real Madrid nem az a csapat ahol ezzel a teljesítménnyel sokáig el lehet lenni, tényszerű hogy legjobbat az tenne neki ha elmenne pl egy Valenciába ahol újra kiteljesülhet ha van még benne valami a 2014-es Jeséből. Egy ilyen játékos soha nem fogja visszanyerni régi önmagát 15-20-45 percekkel. Egy kisebb csapatban, kisebb elvárásokkal talán nagyobb hangsúlyt kapna az Ő játéka és akkor csak rajta múlna mit hoz ki magából. Egy Real Madridban túl nagyok az azonnali elvárások ahhoz hogy Ő ennek most meg tudjon felelni!
Valencia, Sevilla, Villareal, Spanyolországból semmi esetre nem engedném el, az Ő korábbi fineszes játéka itt tudna újra kiteljesülni.

primrose
Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: primrose » 2015. március 17., kedd 0:41

Talan a Real kezdojebe is keves lesz,
ez egészen biztos.
But he is a good boy...

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. március 16., hétfő 23:06

Nezzuk a tenyeket:
- tavaly volt egy fiatal sajat nevelesu tamadonk, aki szerzett par fontos golt
- Kezdokent azert kijottek a hianyossagai, viszont cserekent tobbnyire jol szallt be a meccsekbe
- volt egy komoly serulese, az eloszezont is egyedul csinalta
- tobb video alapjan ugy nez ki, hogy nagy lett az arca is
- iden nem kapott sok lehetoseget, de amikor palyara lepett, akkor is latszott hogy joval gyengebb a tavalyi onmagahoz kepest

A jovore nezve:
- paran azert sokat lattak bele, future CR-kent is tobbszor volt emlegetve, de ez egyertelmu, hogy soha nem lesz belole egy Ronaldo szintu jatekos. Talan a Real kezdojebe is keves lesz, viszont ha kolcsonadjuk 1-2 evre, siman fejlodhet annyit, hogy legyen egy sajat nevelesu stabil tamadonk a padra (inkabb neznek ilyen embereket a padon, mint mondjuk Chicharitokat)

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. március 16., hétfő 21:37

Remy írta:
Kerlon írta:Szerintem meg soha nem volt több, mint ami, hanem többet láttunk bele 3 fontos gól után. Akkor sem játszott túl jól, hanem volt egy potya a Valencia ellen meg 2 értékes gólja, de nem volt mezőnyben kiemelkedő.
Teljesen korrekt teljesítményt hozott le (cserejátékos + fiatal szinten), csak az a baj, hogy itt a fórumon két véglet van. Vagy Khedira vagy, vagy Messi.

De amúgy menjen kölcsönbe. Valenciában megnézném mit tud, de egy Villarreal se lenne rossz. Esetleg Wolfsburg, Leverkusen.
Jelenállás szerint ezekben a csapatokba sem férne be. Sérülés ide vagy oda értelmes megmozdulása nem volt még. Amúgy Khedira jelenleg, Messi meg sosem volt és talán nem nagy túl bátorság leírni, hogy nem is lesz.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 16., hétfő 21:14

Teljesen korrekt teljesítményt hozott le (cserejátékos + fiatal szinten), csak az a baj, hogy itt a fórumon két véglet van. Vagy Khedira vagy, vagy Messi.
Mondjuk a többség nem Khedirázza, meg nem Messizi, hanem egy átlagos, középszerű játékosnak tartja, de ne zavarjon.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2015. március 16., hétfő 21:11

Remy írta: csak az a baj, hogy itt a fórumon két véglet van. Vagy Khedira vagy, vagy Messi.
Az én szememben két variáció van, vagy Real Madrid szintű kezdő játékos, vagy bevethető cserejátékos. A látottak alapján az első variánstól nagyon messze áll, de már sok veszélyt sem jelent, ha 20 percet kap. Részemről mehet. Ha kölcsönbe megy, akkor lesz rá egy gyenge opció, amit kivált majd a gyenge szezonja után. Meglátjátok, ugyan az lesz, mint Canalesel.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. március 16., hétfő 21:04

Remy írta: csak az a baj, hogy itt a fórumon két véglet van. Vagy Khedira vagy, vagy Messi.
Vagy az a baj, hogy erősen elfogult vagy.
Nem illik.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. március 16., hétfő 21:02

Kerlon írta:Szerintem meg soha nem volt több, mint ami, hanem többet láttunk bele 3 fontos gól után. Akkor sem játszott túl jól, hanem volt egy potya a Valencia ellen meg 2 értékes gólja, de nem volt mezőnyben kiemelkedő.

De amúgy menjen kölcsönbe. Valenciában megnézném mit tud, de egy Villarreal se lenne rossz. Esetleg Wolfsburg, Leverkusen.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. március 16., hétfő 20:59

Szerintem meg soha nem volt több, mint ami, hanem többet láttunk bele 3 fontos gól után. Akkor sem játszott túl jól, hanem volt egy potya a Valencia ellen meg 2 értékes gólja, de nem volt mezőnyben kiemelkedő.
K

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. március 16., hétfő 20:58

Én először csak kölcsönbe adnám, aztán majd elválik..De nagy terveket nem szövögetnék Madridban a helyében...legalábbis ahhoz nagy változásnak kéne beállni az ő fejében is.
Nem illik.

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2015. március 16., hétfő 20:53

Ennyi volt a fickó. Amilyen nagy igéretnek tűnt, úgy maradt meg csak az arca, aztán játék nulla. Szerintem egy az egy Morata kategoria. Lehetett fogni a sérülésre meg akármire, de az már elmúlt, ha lenne benne valami, akkor az látszana.
Nyáron egy jó 15-20asért valami palimadár csapatnak lehet is elpasszolni, aztán ott majd szépen leépül. :agree:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. március 16., hétfő 16:40

Volt egy passza Marcelonak, de olyan gyengen lotte, hogy eppen csak elgurult addig a labda. :lol: (persze a vedo tisztazott)

Bale meg az ellentete, passzolasnal is ugy meglovi a labdat, hogy vagy hosszu lesz, vagy nem tudja levenni a tarsa. :x

Vissza: