Kommentáld a híreket
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Kérdés, hogy kit hozunk..
Ha látom azt, hogy mondjuk 100-150ből megfelelően van kialakítva a keret egésze, úgy is hogy ők ellépnek, akkor deal. Bár fájna értük a szívem.
Ha látom azt, hogy mondjuk 100-150ből megfelelően van kialakítva a keret egésze, úgy is hogy ők ellépnek, akkor deal. Bár fájna értük a szívem.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Bale+Varane: igen
CR+Varane: NO!
CR+Varane: NO!
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Nálam ugyanaz a felállás. Persze Bale-nél követelném, hogy aláírjon, CR meg dönthetne.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
CR nem megy sehova, neki rekordokat kell dönteni. Mondjuk olyan 2 év múlva már teljesen más lesz a helyzet, de feltételezem hogy ez a mostani gyengébb formája már nem tart sokáig. És amikor hozza a "szokásosat", na az a CR megfizethetetlen.
- h3x0r
Ird ki kerdesnekRealista24 írta:Facom, ez ízi, bonyolítom.
A feltételek ugyanezek, csak CR és Varane és MU (bár tökmindegy ki adja a lóvét gondolom.) :Đ
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Facom, ez ízi, bonyolítom.
A feltételek ugyanezek, csak CR és Varane és MU (bár tökmindegy ki adja a lóvét gondolom.) :Đ
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
El és ezzel kb. meg lenne minden igazolásra a péndz. Küldenénk 150-et Dortmundba Reusért, Hummelsért és Gündoganért. Aztán maradna 50, hogy megerősítsük a padot.Realista24 írta:Na kérdés:
Ha a Chelsea elvinné Bale-t 150 millióért mondjuk, de csak abban az esetben fizetnének érte ennyit, ha Varane-t is megkapnák, akkor eladnátok? (tételezzük fel, hogy igaz a 200 millás hír )
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Anthony
Így van. Annyi pénzből szerintem lehet venni jobb védőt is mint Varane. De úgyis kacsa az egész.Galacticos írta:Gondolkodas nelkul odaadnam.
- Galacticos
Gondolkodas nelkul odaadnam.Realista24 írta:Na kérdés:
Ha a Chelsea elvinné Bale-t 150 millióért mondjuk, de csak abban az esetben fizetnének érte ennyit, ha Varane-t is megkapnák, akkor eladnátok? (tételezzük fel, hogy igaz a 200 millás hír )
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Na kérdés:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ha lenne egy Chelsea-MU versenyfutás Bale-ért,az nekünk csak jó lenne,nem? Szépen felverik az árát,aztán meg is van "minden idők legdrágább igazolása" Varane pedig kérdéses...A sérülése nekem úgy tűnik,h egy jó nagyot visszataszított rajta,de remélem vissza tud térni a "magabiztos énjéhez" Őt semmiképp nem adnám el a vezetőség helyében.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
Én olyat olvastam, hogy a MU vinné CR-t, a Man. City meg Bale-t.
Tényleg, ha Ronaldo=Penaldo, Messi=Pessi, akkor Bale=Pele?
Tényleg, ha Ronaldo=Penaldo, Messi=Pessi, akkor Bale=Pele?
- Anthony
Az angolok megint nyomatják a Bale-es pletyót, de Geat is bedobná érte az MU.
Igen, igen, igen, hozzuk össze azt a dealt könyörgöm!
Igen, igen, igen, hozzuk össze azt a dealt könyörgöm!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Aha, sorry :Đamúgy ezzel a Jesés képpel fb-n szándékosan irritáltok? az a vödör a fején, plusz a JR-es bling
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
karim elbújhatTBone írta:amúgy ezzel a Jesés képpel fb-n szándékosan irritáltok? az a vödör a fején, plusz a JR-es bling
- TBone
- Kedvenc játékosaid: Figo, CR , Bale, Marcelo, Lopez, Modric, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, OKC
igen én is láttam a promóttubatibi írta:Az öreg Molnár Matyi megint nem bírt magával?
Molnár Mátyás - műsorvezető, sportriporter
Carvajal passza parádés volt a hétvégén. (Este nálunk láthatjátok az Atletico-Bayer visszavágót a Sport1-en, a Fieszta pedig kivételesen ötkor kezdődik.)
amúgy ezzel a Jesés képpel fb-n szándékosan irritáltok? az a vödör a fején, plusz a JR-es bling
Az öreg Molnár Matyi megint nem bírt magával?
Molnár Mátyás - műsorvezető, sportriporter
Carvajal passza parádés volt a hétvégén. (Este nálunk láthatjátok az Atletico-Bayer visszavágót a Sport1-en, a Fieszta pedig kivételesen ötkor kezdődik.)
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Hát én nemamúgy egy puma real mezt is megnéznék
Amúgy vettem 2-3 éve egy rel melegítőt,hófehér alap,halványkék csíkokkal,semmi csicsa,visszafogott,de még ma is üt...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Hát a Nike-nak annyival könnyebb,hogy nincs ahhoz a 3 csíkhoz kötve...
Mondjuk nekem elsőre ránézésre sosem tetszenek az új mezeink, aztán amikor a játékosokon látom sokkal jobban néznek ki mint ahogy vártam.Az idei is megtetszett pedig elsőre nagyon guránynak tűnt. Akkor nem tudok megbékélni egy mezzel ha a számozás undorítóra sikerül mint pl a tavaly és a 2010-11es.
De most kivételesen első ránézésre is bejön a jövőévi garnitúra.
Mondjuk nekem elsőre ránézésre sosem tetszenek az új mezeink, aztán amikor a játékosokon látom sokkal jobban néznek ki mint ahogy vártam.Az idei is megtetszett pedig elsőre nagyon guránynak tűnt. Akkor nem tudok megbékélni egy mezzel ha a számozás undorítóra sikerül mint pl a tavaly és a 2010-11es.
De most kivételesen első ránézésre is bejön a jövőévi garnitúra.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams