Sorozatok, TV műsorok
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Sorozatok, TV műsorok
Arrow 3x16
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ott a gödrötök.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ott a gödrötök.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Én 3. rész után kaszáltam anno, mert agyfaszt kaptam tőle, aztán most nemrég rávettem magam, hogy adjak neki még egy esélyt, 2 nap alatt bedaráltam 1,5 évadot.. Onnantól elég más irányt vesz a sorozat, nem véletlen, hogy a részek értékelésénél is az első 3-4 rész a leggyengébb. Csak ki kell várni a jóságot.tucsoki írta:Komolyan, győzzetek már meg valahogy hogy megéri nézni, mert a pilotot 2x kaszáltam, nagyon undorító tini-dráma...
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Innen indult a South Park. 4 perces video, 5 evvel az elso resz elott jelent meg, erdekes nezni, hogy mennyi ma is hasznalt SP elemet tartalmaz.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Sok a troll. 9.9 a rész IMDB-nh3x0r írta:Gondolom most csak trollkodszRemy írta:OMFG Ez a Flash. Enyhe szintlépés a szünet után. Úristen, ez hatalmas volt. Ááááááááááá
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- h3x0r
Gondolom most csak trollkodszRemy írta:OMFG Ez a Flash. Enyhe szintlépés a szünet után. Úristen, ez hatalmas volt. Ááááááááááá
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
OMFG Ez a Flash. Enyhe szintlépés a szünet után. Úristen, ez hatalmas volt. Ááááááááááá
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- András93
És kikapcsolásnak is tökéletes.h3x0r írta:Nem szabad teljesen komolyan venni a sorozatot, viszont kikapcsolodasnak tokeletes.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
hamesz írta:az eleje nem olyan jó de beindul. :ĐKomolyan, győzzetek már meg valahogy hogy megéri nézni, mert a pilotot 2x kaszáltam, nagyon undorító tini-dráma...
gg most beszélted le róla
- h3x0r
Nyaron ezt irtam rola:tucsoki írta:Komolyan, győzzetek már meg valahogy hogy megéri nézni, mert a pilotot 2x kaszáltam, nagyon undorító tini-dráma...h3x0r írta:Kozben beleneztem a The 100 masodik evadjaba. Igy 5 resz utan.. hoppa, az elozo evadhoz kepest emeltek egy "kicsit" a tetet. Elnezve a torteneseket, meglepne ha a maradek 11 reszben esne a szinvonal, rengeteg iranyba indulhatnak, van lehetoseg boven.
Az elso ket resz valoban gagyi, 1-2 jelenet engem is idegesitett.
A harmadik resz vegen viszont beindul a sztori, jonnek a bonyodalmak es a "CW style"-bol is visszavettek.
Nem szabad teljesen komolyan venni a sorozatot, viszont kikapcsolodasnak tokeletes.
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Adj neki 4-5 részt és győzd meg magad. Később meg aztán még durvább. Amúgy a pilot tény, hogy nem ad sokat, de azért ott sincs olyan nagy drámázás... 100 tini meg mégiscsak lemegy a földre, amennyi van az simán belefér, a második évadban már úgysincs semmi ilyesmi..tucsoki írta:Komolyan, győzzetek már meg valahogy hogy megéri nézni, mert a pilotot 2x kaszáltam, nagyon undorító tini-dráma...
Ha másért nem azért higgy nekem, mert én az Arrow-t, Supernatural-t is a drámázások miatt kaszáltam, utóbbit fájó szívvel, mert évekig a kedvencem volt..
The Flash..
Uhh, ez nagyon durva volt... és amikor azt hittem, hogy oké, majd akkor a következő részben kiderül még több minden, akkor dobtak a végére még egy cliffhangert.. Wells-re meg volt kb 10 elképzelésem, de (lehet, hogy csak azért, mert a képregényt nem ismerem) erre pont nem gondoltam volna.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
az eleje nem olyan jó de beindul. :ĐKomolyan, győzzetek már meg valahogy hogy megéri nézni, mert a pilotot 2x kaszáltam, nagyon undorító tini-dráma...
Komolyan, győzzetek már meg valahogy hogy megéri nézni, mert a pilotot 2x kaszáltam, nagyon undorító tini-dráma...h3x0r írta:Kozben beleneztem a The 100 masodik evadjaba. Igy 5 resz utan.. hoppa, az elozo evadhoz kepest emeltek egy "kicsit" a tetet. Elnezve a torteneseket, meglepne ha a maradek 11 reszben esne a szinvonal, rengeteg iranyba indulhatnak, van lehetoseg boven.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
pheco írta:Itt sincsen de azért köszi.
Próbáltam neked Soundhound+ on meg Shazamon is, de egyik sem talál
Esetleg írd be komiba a videó alá!
ZIDANE
- h3x0r
Kozben beleneztem a The 100 masodik evadjaba. Igy 5 resz utan.. hoppa, az elozo evadhoz kepest emeltek egy "kicsit" a tetet. Elnezve a torteneseket, meglepne ha a maradek 11 reszben esne a szinvonal, rengeteg iranyba indulhatnak, van lehetoseg boven.
- h3x0r
A még friss iZombie pilotot látta már valaki?
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Itt sincsen de azért köszi.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Breaking Bad Season 5 Episode 3
Valaki nem tudja, hogy a végén a stáblistánál mi annak a zenének a címe?
Valaki nem tudja, hogy a végén a stáblistánál mi annak a zenének a címe?
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Nem kapott ez semmiféle hype-ot pont ez az. (már ha ez alatt azt érted, hogy túlzottan reklámozták és próbálták népszerűsíteni) A második évad meg azért tetszik mindenkinek még jobban, mint az első, mert valami eszméletlen jó lett. Már az elsőben is vannak olyan wtf pillanatok, amiket ki nem néznél a sorozatból, de ez a másodikban hatványozódik és teljesen kiszámíthatatlanná teszi az egészet. Nem hiába került az évad vége felé a legnézettebb epizódok közé és már nem csak a CW-n.Anthony írta:De főleg a 2-ik évad elég nagy hype-ot kapott
Durvább, mármint több a brutálisabb jelenet benne. A Lostból azt hiszem csak 2 vagy 3 évadot láttam, de köze nincs hozzá, kivéve, hogy az utolsó részben akarva akaratlanul volt egy jelenet amiről nekem az ugrott be.Géci írta:Ez a The 100, ez olyasmi mint a LOST?
Ó csesszék meg akik megcsinálták ezt a videót...Remy írta:The Flash 2015 PaleyFest Sizzle Reel
Nagyon SPOILERES!!! De ezek alapján nagyon kemény hajrára készül az első évad!
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!úgy néz ki tényleg Wells Reverse Flash... nem gondoltam volna, túl egyértelmű volt az első részektől kezdve, meglepetést sejtettem, bár ki tudja, még mindig reménykedek benne, hogy csak egy szépen összevágott, átverős videó..
Laurel-t meg remélem eltakarítják innen, miatta kaszáltam az Arrow-t is, csöpögött a monitor akárhányszor megjelent... Ezek a szappanoperás drámai 5 percek kikészítenek..