Kommentáld a híreket
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Re: Kommentáld a híreket
egyébként mi húzás lenne,ha Neymar+Götze össz 87 millió körül lenne
mi meg hoznánk Balet ilyen 65-75 m ojróért
na de nem borzolom tovább a kedélyeket
mi meg hoznánk Balet ilyen 65-75 m ojróért
na de nem borzolom tovább a kedélyeket
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
hát igen, ezt mondtam én is, sajnos mindig sz.rba nyúlunk.Mondjuk ehhez hozzáértőknek kéne ülni a Madridnál, ami az elmúlt évek igazolásait és döntéseit figyelembe véve nem túl valószinű.
+1. nincs rá garancia, hogy reus spanyolhonban is teljesítene, inkább jesét kéne kipróbálni, ő ingyé lenneszerintem Reus nem kéne, már csak azért sem mert ő is szélső, és inkább Jesét próbálnám meg.
hány és hány játékost tudtunk volna elhozni "aprópénzért", aztán helyette vettünk 50 millióért valami zsoldost37 milliót nekünk is megért volna.
- Eszterke
- Kedvenc játékosaid: Mesut Özil, Luis Figo, Sheva, Kaká, Torres, Navas, Reus
Más se. Esküszöm, szent meggyőződésem volt, hogy marad, Götzét kb istenítették Dortmundban. Más kérdés, hhogy ő még pótolható, de ha az egész csapatot szétvásárolják, annak csúnya vége lesz. Hónapok óta Lewandowskival van tele a német sajtó, a Bayernnel is őt hozták összefüggésbe, a Götze-Reus párosról semmit nem írtak, semmit nem hoztak le. Állandóan ment, hogy így szeretlek Dortmund, úgy maradok, aztán... bumm.CS0ki írta: 37 milliót nekünk is megért volna. De sosem tudtam ezt megérteni, hogy nem utálja a Bayernt? Hogy mehet egy Dortmundi nevelés a Bayernbe ilyen évek után? Ráadásul ő akárhova mehetne. Nem értem...
Azt meg végképp nem, hogy ezt miért most jelentették be? Mi lesz holnap, kifütyülik Götzét?
Simán benne van.
AlapPEEtör írta: Tehát Kloppék meg akarnak minket zavarni, hogy azt higgyük, hogy ők azt hiszik, hogy mi hisszük azt, hogy...
Real Madrid means triumph in victory and triumph in loss. Real Madrid was yesterday, it is today and it will be tomorrow. Real Madrid are words that I still do not know how to express.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
szerintem Reus nem kéne, már csak azért sem mert ő is szélső, és inkább Jesét próbálnám meg.
Másrészről meg, ha götze a bayernbe megy és hosszútávon nem tudunk profitálni belőle, akkor próbáljunk meg rövidtávon, hátha ez most rosszul érintette a dortmundot.
Másrészről meg, ha götze a bayernbe megy és hosszútávon nem tudunk profitálni belőle, akkor próbáljunk meg rövidtávon, hátha ez most rosszul érintette a dortmundot.
- Adamo
- Kedvenc csapatod: realmadrid
plusz, ha mar kiarusitas van egy gundokan rendelericco írta:de ha már szétszedik a Dortmundot, akkor kérnék egy Kloppot és egy Reust
12
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Sok szempontból érthetetlen ez az átigazolás (Talán ahogy hehe íta, egy futbalkurvával van dolgunk. Ez van.), de ha már szétszedik a Dortmundot, akkor kérnék egy Kloppot és egy Reust.Baszki, óriási csalódás a gyerek...
37 milliót nekünk is megért volna. De sosem tudtam ezt megérteni, hogy nem utálja a Bayernt? Hogy mehet egy Dortmundi nevelés a Bayernbe ilyen évek után? Ráadásul ő akárhova mehetne. Nem értem.
Mondjuk ehhez hozzáértőknek kéne ülni a Madridnál, ami az elmúlt évek igazolásait és döntéseit figyelembe véve nem túl valószinű.
Merci Zizou!
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
Ha MARIO Balotelli odaigazolna, szerintem Pep egyből felmondana
Baszki, óriási csalódás a gyerek...
37 milliót nekünk is megért volna. De sosem tudtam ezt megérteni, hogy nem utálja a Bayernt? Hogy mehet egy Dortmundi nevelés a Bayernbe ilyen évek után? Ráadásul ő akárhova mehetne. Nem értem...
Azt meg végképp nem, hogy ezt miért most jelentették be? Mi lesz holnap, kifütyülik Götzét?
37 milliót nekünk is megért volna. De sosem tudtam ezt megérteni, hogy nem utálja a Bayernt? Hogy mehet egy Dortmundi nevelés a Bayernbe ilyen évek után? Ráadásul ő akárhova mehetne. Nem értem...
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
hihetetlen, mindig elkloppolják, akarom mondani klappolják előlünk a játékosokat, mi meg mindig sz.rba nyúlunk. én nem akarom bale-t se 80 millióért, annyit nekem nem érne
mindenesetre a bayorok sem gyengülnek
mindenesetre a bayorok sem gyengülnek
várd ki míg balotteli is oda megyTúl sok Mario lesz jövőre a Bayernben
a pénz nagy úr :-)Érdekes ez. Götze annyiszor lenyilatkozta, hogy emnnyire szereti a Drotmundot, stb., erre eligazol a Bayernbe? Hihetetlen.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Nekünk úgyis inkább Reus kéne, aki kb kétszer olyan jó befejező, mint Götze. Ráadásul Bale érkezésével az a poszt már túltelítődne. Di Maria kb marad, sajnos
Amúgy a sok Bayern szurkoló most már ne pofázzon annyit, hogy ők keveset költenek igazolásokra, mert már náluk is megszaporodtk a 40 millió körüli igazolások.
Érdekes ez. Götze annyiszor lenyilatkozta, hogy emnnyire szereti a Drotmundot, stb., erre eligazol a Bayernbe? Hihetetlen.
Amúgy a sok Bayern szurkoló most már ne pofázzon annyit, hogy ők keveset költenek igazolásokra, mert már náluk is megszaporodtk a 40 millió körüli igazolások.
Érdekes ez. Götze annyiszor lenyilatkozta, hogy emnnyire szereti a Drotmundot, stb., erre eligazol a Bayernbe? Hihetetlen.
Mert vagyunk annyira balfaszok, hogy mindig Angliából igazolunk.Mickey írta:Götze=37
Neymar=47
Bale!!!!.....dobpergés!......77
Merci Zizou!
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
Túl sok Mario lesz jövőre a Bayernben
Tehát Kloppék meg akarnak minket zavarni, hogy azt higgyük, hogy ők azt hiszik, hogy mi hisszük azt, hogy...lehet ezt mar mindenki tudta, honapok ota, csak a nagykozonseg nem, egyebkent ez a valoszinu, nemhiszem, hogy a 2 bl elodonto elott csak ugy leulnek egyezkedni a felek
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- Adamo
lehet ezt mar mindenki tudta, honapok ota, csak a nagykozonseg nem, egyebkent ez a valoszinu, nemhiszem, hogy a 2 bl elodonto elott csak ugy leulnek egyezkedni a felekDemes írta:Na mindegy, ha már lemaradtunk Götzéről, remélem legalább kicsit megzavarodnak így a meccs előtt.
gotze fb oldalan, igen komolyan megy az arulozas
másodpercenkent irnak uj bejegyzest, beszaras.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Adamo 2013. április 23., kedd 10:50-kor.
12
- miró
- Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic
ez a diego lopezes hír meg kacsa..ha nem ő kezd,akkor mou beadta a derekát a médiának meg a világnak,és nem meri kihagyni már ikert.
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony
Ezzel a bejelentéssel szerintem is csak magukkal b.sztak ki.
Na mindegy, ha már lemaradtunk Götzéről, remélem legalább kicsit megzavarodnak így a meccs előtt.
Hát azt mi is fizethettük volna.
Na mindegy, ha már lemaradtunk Götzéről, remélem legalább kicsit megzavarodnak így a meccs előtt.
Azt írják annyi volt a kivásárlási ára.37 milliorol irnak mindenutt.
Hát azt mi is fizethettük volna.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Miért is? Mert nem akar megtanulni spanyolul?hehe írta:najólvan, akkor ez a götze is - akármennyire is tetszik a játéka - de csak egy utolsó kis futballkurva
Mondjuk tényleg rendes volt tőle, hogy 1 nappal a BL elődöntő előtt kerül nyilvánosságra, de remélem ez előnyünkre válik.
Ezzel eldőlt akkor, hogy szétszedik a Dortmundot idén.
- Adamo
37 milliorol irnak mindenutt.
nem igaz, nem akarom elhinni azt, hogy nekunk meg bale bele fog kerulni 60-ba es meg elorebb se vagyunk sokkal
nem igaz, nem akarom elhinni azt, hogy nekunk meg bale bele fog kerulni 60-ba es meg elorebb se vagyunk sokkal
12
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Götze=37Toti írta:aztakurva, ez most így sokkolt.
götze -> bayern
neymar -> barca
bale -> madrid
és természetesen mi fogjuk a legtöbbet fizetni jó szokásunk szerint.
Neymar=47
Bale!!!!.....dobpergés!......77 :Đ :mickey:
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
Én nem is tudtam, hogy ilyet lehet idény közben.egyet aruljon el nekem valaki, miert most jelentettek be ?
De szvsz marha hülye húzás ez a BVBtől, nekünk csak jó.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
guardiola keze munkája.
a mocskos, ott tesz keresztbe nekünk ahol tud. de amúgy tényleg finom így órákkal az elődöntők előtt.
nincs bajom a walesivel, csak az árával.
a mocskos, ott tesz keresztbe nekünk ahol tud. de amúgy tényleg finom így órákkal az elődöntők előtt.
ne is mond. őrület.Götze+Neymar = Bale
nincs bajom a walesivel, csak az árával.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91