Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2015. március 20., péntek 12:05

BETTER CALL SAUL :salute:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mike óriási. Nagyon jók azok a jelenetek ahol Saul és Mike együt vannak, érzik egymást nagyon és jól hozzák a karaktert. Ezzel a Ms.Keetlemanel viszont ki lehetett volna kergetni a világból. :D idegesítő picsa, már a Homelandba is az volt, hál istennek Saul el is varrta a szálukat elég szépen Mike bácsival. :D 10/8as rész volt nálam, az előzőnél kicsit laposabb de annál tartalmasabb.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 20., péntek 10:48

Sunsky, töröltem két kommentedet, enyhén szólva sem volt spoilermentes.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. március 20., péntek 10:28

lordgabi írta:Amikor hosszabb időt kellett várnotok a következő évadokra, biztosan jobban díjaztátok az évadzáró utolsó részeket, de nekem valahogy eddig mindig a 9. részek voltak a kedvencek - bővebben szerintem kár kifejteni, korábban talán említettem is.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Persze,ez is a koncepció,a 9. részben van mindig a nagy durranás, a 10. rész pedig magyaráz,elsimítja az addigi eseményeket,és felvezeti a következő évadot.
Pótold a 4.et istnkirály évad, aztán április 13tól mehet "élőben" a menet. B-)
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 20., péntek 10:17

Zsombor írta:
Realista24 írta:Megnéztem ezt a Flasht, korrekt rész volt, nem mondom, hogy nem, de az hogy a fanok csapkodják rá a 10/10-eket, mindent elárul a sorozatról.
Lement majdnem egy évad, és az első értékelhető rész volt. Hetes körül adnék egyébként rá, ha nagyon pontoznom kéne.
De nálad meg szuperhősös cucc nem kap 7-nél nagyobb pontot(Batmant hagyjuk :D ), ergo nálad is 10/10. Vagyis 7/7. :D
Ne ferdíccssééé!!! :Đ
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. március 20., péntek 10:01

Realista24 írta:Megnéztem ezt a Flasht, korrekt rész volt, nem mondom, hogy nem, de az hogy a fanok csapkodják rá a 10/10-eket, mindent elárul a sorozatról.
Lement majdnem egy évad, és az első értékelhető rész volt. Hetes körül adnék egyébként rá, ha nagyon pontoznom kéne.
De nálad meg szuperhősös cucc nem kap 7-nél nagyobb pontot(Batmant hagyjuk :D ), ergo nálad is 10/10. Vagyis 7/7. :D

**CR7**
Kedvenc játékosaid: CR7, Jese
Kedvenc csapatod: Hala Madrid!

HozzászólásSzerző: **CR7** » 2015. március 20., péntek 9:57

A Dig című sorozatot nézi valaki? A Heroes és a Homeland készítőinek alkotása.
Ugyanolyan átívelős akcióthriller, mint a Homeland.

Az első két rész kezdésnek nagyon jó volt, remélem nem csökken a színvonala.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. március 20., péntek 9:53

Francba, valahol a 7 rész környékén abbahagytam ezt a Flesst, de mivel megint lesz crossover lehet fel kell hozzam magam belőle. De majd amikor folyik a nyál majd pörgetek a faxba, egy délután alatt letolom az egészet :coffee:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 20., péntek 9:19

Megnéztem ezt a Flasht, korrekt rész volt, nem mondom, hogy nem, de az hogy a fanok csapkodják rá a 10/10-eket, mindent elárul a sorozatról.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2015. március 20., péntek 8:05

soadroli írta:na, jó lesz a true detective 2. évad :D :mrgreen:
Akkor 18karikas lesz gondolom... :mrgreen: Fck yeah!
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. március 20., péntek 5:06

A Trónok Harca 3. évadának a végéhez érkeztem, rendesen feltornázta már azt a bizonyos szintet/színvonalat, amiről korábban beszéltem, hogy folyamatosan növekszik/komolyodik, jó észrevétel volt. Amikor hosszabb időt kellett várnotok a következő évadokra, biztosan jobban díjaztátok az évadzáró utolsó részeket, de nekem valahogy eddig mindig a 9. részek voltak a kedvencek - bővebben szerintem kár kifejteni, korábban talán említettem is. Szóval eddig egy nagy kilences a sorozat, csak a Banshee ütötte már/még meg nálam a 10 pontos sorozatot, jó úton halad, hogy mellé fogadjam, amint időm engedi, hozzákezdek a 4. évadhoz, nehezen képzeltem el korábban, hogy majd a függőjévé fogok válni, évek óta pihentek az évadok a gépemen, egy héten belül pedig epekedve kellesz várjam a friss, 5. évadot, mert utol fogom érni a jónépet', lesz miről témázni az aktuális részek után. :salute:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. március 19., csütörtök 22:27

na, jó lesz a true detective 2. évad :D :mrgreen:
Kép

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2015. március 19., csütörtök 18:53

itt kicsit hülyén van megoldva snart, mivel a képregényben a talajon tükörsima jégfelületet csinál, amin barry nem tud szaladni :mrgreen:

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2015. március 19., csütörtök 18:39

Remy írta:
hamesz írta: Am csak szerintem lehetséges az Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hogy most az lesz Barry megakarja majd menteni az anyját? :) Nem olvastam egy Flash képregényt se nem tudok igazából semmit.

Nem, de ha egy kicsit is továbbgondolod, akkorSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!megkapod ennek a szálnak a végkimenetelét. Elég egyértelmű. :)
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Asszem már utaltak rá a készítők, hogy a Flashpoint-ot valamilyen módon feldolgozzák majd. Korrekt rész volt
amúgy,a nagy Wells/Cisco jelenet fasza volt.

Az Arrow viszont megint pocsék volt nálam. Leng a kasza erősen...
Remy írta:Lex Luthor és Joker is emberek, mégis mindig visszatérnek. Miután nem ölnek a szuperhősök, így Captain Cold visszatérése se olyan meglepő.
Mind meg szokott halni...aztán feltámad valamilyen nyakatekert módon. Hős vagy gonosz tökmindegy. A képregények már csak így működnek.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. március 19., csütörtök 18:34

Lex Luthor és Joker is emberek, mégis mindig visszatérnek. Miután nem ölnek a szuperhősök, így Captain Cold visszatérése se olyan meglepő.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2015. március 19., csütörtök 18:21

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!magyarul barry és thawne is ott volt, amikor a barry családot a kis barryvel megtámadták. a flash és a reverse flash harcolt, de csak a kis barry élte túl.
van egy rajzfilm, amiben flash átkerül egy dimenzióba ahol él az anyja.

de rohadtul bejött ez a rész, végre, egy szuperhősös sorozatnak ilyennek kellene lennie, nem egy hülye hóágyús faszival szenvedni több részen keresztül.

arrow
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nah itt is beindult valami, kiváncsi vagyok, hogy oliver felszámolja -e a ligát az öres r'as halálával.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. március 19., csütörtök 18:21

Hát ez tényleg brutál rész volt, sorozat eddigi legjobb epizódja.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Leginkább azon lepődtem meg, hogy gyakorlatilag kimondták, hogy Wells Eddie ükükükükükunokája. Mondjuk arra sem számítottam, hogy az időutazást már most ellövik. Le a kalappal.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. március 19., csütörtök 17:47

hamesz írta: Am csak szerintem lehetséges az Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hogy most az lesz Barry megakarja majd menteni az anyját? :) Nem olvastam egy Flash képregényt se nem tudok igazából semmit.

Nem, de ha egy kicsit is továbbgondolod, akkorSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!megkapod ennek a szálnak a végkimenetelét. Elég egyértelmű. :)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. március 19., csütörtök 17:45

Rohadt jó rész volt de szerintem egy 9-est ér meg. Az eleje nem klappolt annyira. :) Majd az évadzáróra mehet a 10/10 tuti jó lesz csak még odébb van. :D Am csak szerintem lehetséges az Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hogy most az lesz Barry megakarja majd menteni az anyját? :) Nem olvastam egy Flash képregényt se nem tudok igazából semmit.

IMDB am néha vicces tud lenni. Mikor az arrow 3. évad részeire még az elején is 8,8 pontokat adtak pedig azok aztán sima 1/10-ek. Sok a fanboy :/

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. március 19., csütörtök 17:27

Flash tényleg rohadt jó volt. A legtöbb sorozatnak ez most odavert... hát ilyen részt hogy lehetett összehozni? :agree:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Csak az a baj, hogy kiderült végre minden Cisco is meghalt tök fasza volt minden. A vége meg állati volt, hogy utazott az időben. Csak erre várok már mióta, hogy kiderüljön Wellsről minden és akkor most nem nehéz kitalálni, hogy visszamegy az időben és semmi se fog kiderülni valamint Cisco is életben marad. Igaz nem tudja Barry még, hogy meghalt, de majd úgy fog alakulni, hogy nem jön rá Cisco a dolgokra és így életben marad. Gondolom majd Barry a segítségét kéri vagy valami. Meg akkor most Flashnek megint nem lesz meg a csaja :lol:

Remélem tartják a szintet a következő részek is. De ezt nehéz lesz. :D

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 19., csütörtök 12:55

Arrow 3x16
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ott a gödrötök.

Vissza: