Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
Re: Kommentáld a híreket
egyébként neymi hány évre írt alá barcáékhoz?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Úgy írnám, hogy inkább rá látok, mint Messire. Ez így megállja a helyét? Nagyon sok tényezője van ennek, elválik.R.M.C.F írta:Realista24 írta:Akkor nevess
Te látsz esélyt valaha is leigazolni a barcából? Figo után egy épelméjű ember sem jön el onnan hozzánk. Na meg nem azért vették meg 100-150 milláért,hogy továbbadják.
Erre ne fogadj nagy pénzben.....
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Realista24 írta:Akkor nevess
Te látsz esélyt valaha is leigazolni a barcából? Figo után egy épelméjű ember sem jön el onnan hozzánk. Na meg nem azért vették meg 100-150 milláért,hogy továbbadják.
Erre ne fogadj nagy pénzben.....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- h3x0r
Erre en is kivancsi lennek, mert transfermarkton pont az ellenkezojet latom.tucsoki írta:Mennyi az a rengeteg?PEEtör írta:Nem tudom, ilyen fiatalon és már rengeteget volt sérült, ami a posztján pláne nem szerencsés.
Mennyi az a rengeteg?PEEtör írta:Nem tudom, ilyen fiatalon és már rengeteget volt sérült, ami a posztján pláne nem szerencsés.
Nem tudom, ilyen fiatalon és már rengeteget volt sérült, ami a posztján pláne nem szerencsés.tubatibi írta:Pogba 50 napra kidőlt
Jobbulást Pogbinho, zsírozhatjuk le a szerződését akár már most.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Akkor nevess
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Nevetséges hogy Neymarra esélyt lát bárki is. Na meg Barcásra ennyire verni is....voltak ott veretes klasszisok az elmúlt 15 évben akik a világ legjobbjai voltak...rivaldo ronaldinho messi....egyikre se ment a cerkahuzogatás 0-24ben.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Persze hogy nem, majd ha a Raiola-nak megfelelo anyagi felteteleket prezentaljuk akkor Pogba almai klubja lesz a Real. Nem egy bonyolult biznisz ez a futball. :-DPogba ügynöke: “Ha a Real Madrid nem akarja Pogbát, nem gond. Ők úgy vásárolnak játékost, mintha szennyes lennének, majd a szemétbe dobják őket. A Real egy olyan klub aki hat jó világbajnoki mérkőzés után leigazol valakit. Pogba nem akar ilyen klubba menni. Szeretnénk, ha Pogba olyan helyre menne, ahol hisznek benne. Nem zárom be végleg az ajtót a Real előtt, de jelenleg ez nem egy nyitott ajtó.” Forrás: Madridom.hu
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Úgy írnám, hogy orbitális baromság.nyilván barokkos túlzás. de a lényege ugyanaz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
nyilván barokkos túlzás. de a lényege ugyanaz. aki ilyen szinten benne van a fociban, főleg a digóknál annál van mit találni az éjjeliszekrényen.h3x0r írta:
Ibra konyv:szerk.: Mondjuk az alvilag elso embere resz nem tudom honnan jon.Kód:
Thijs Slegers újságíró volt. Készített velem egyszer egy interjút a Voetbal International számára. Jó srácnak tűnt, nemegyszer beszéltünk egymással telefonon az interjúk kapcsán. Úgy éreztem, hogy hozzá fordulhatok. Ismert engem, és azt is tudta, hogy milyen típussal jövök ki könnyen. Szóval felhívtam. - Szükségem van egy új ügynökre. Szerinted ki lenne a nekem megfelelő? - kérdeztem. - Hadd gondolkodjak egy kicsit - mondta, és én hagytam, hadd gondolkodjon. Annyira nem volt sürgős. - Szóval - kezdte, amikor kicsit később felhívott. - Szerintem két ügynök jöhet szóba. Az egyik annál az ügynökségnél van, aki Beckhamet is képviseli. Ő jó lenne neked. Aztán van egy másik fazon is, de... - Mi az, hogy "de"? - Az egy maffiózó. - Jól hangzik! - Valami azt súgta nekem, hogy ezt fogod mondani. - Szuper! Őssze tudnál hozni egy találkozót? A fickó egyáltalán nem volt maffiózó. Csak azt a stílust hozta. Mino Raiolának hívják, és már sokat hallottam róla. Ő volt Maxwell ügynöke is. Mino néhány hónappal azelőtt már megpróbált kapcsolatba kerülni velem Maxwellen keresztül. Mert Mino így dolgozik, mindig valakin keresztül próbálja felvenni a kapcsolatot. Szerinte így nagyobbak az esélyei. De velem nem volt szerencséje. Fenn hordtam az orromat, és azt üzentem neki, hogy majd szóba állok vele, ha előrukkol valami konkrét ajánlattal. Persze Minót sem kellett félteni. Azt üzente a haveromon keresztül: - Mondd meg Zlatannak, hogy menjen a picsába! Bár főlhúzott a válasza, mégis sokat elárult magáról ezzel. Nekem nem volt idegen ez a stílus, én így nőttem fel. Kedvelem ezt. Otthon érzem magam ebben a külvárosi tónusban.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ezen röhögök, a másik más tészta. De az a komment....megint mondjuk nagyotszerk.: Mondjuk az alvilag elso embere resz nem tudom honnan jon.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Ibra konyv:Realista24 írta:Parancsolsz?olaszországi alvilág legelső embere.
Kód:
Thijs Slegers újságíró volt. Készített velem egyszer egy interjút a Voetbal International számára. Jó srácnak tűnt, nemegyszer beszéltünk egymással telefonon az interjúk kapcsán. Úgy éreztem, hogy hozzá fordulhatok. Ismert engem, és azt is tudta, hogy milyen típussal jövök ki könnyen. Szóval felhívtam.
- Szükségem van egy új ügynökre. Szerinted ki lenne a nekem megfelelő? - kérdeztem.
- Hadd gondolkodjak egy kicsit - mondta, és én hagytam, hadd gondolkodjon. Annyira nem volt sürgős.
- Szóval - kezdte, amikor kicsit később felhívott. - Szerintem két ügynök jöhet szóba. Az egyik annál az ügynökségnél van, aki Beckhamet is képviseli. Ő jó lenne neked. Aztán van egy másik fazon is, de...
- Mi az, hogy "de"?
- Az egy maffiózó.
- Jól hangzik!
- Valami azt súgta nekem, hogy ezt fogod mondani.
- Szuper! Őssze tudnál hozni egy találkozót?
A fickó egyáltalán nem volt maffiózó. Csak azt a stílust hozta. Mino Raiolának hívják, és már sokat hallottam róla. Ő volt Maxwell ügynöke is. Mino néhány hónappal azelőtt már megpróbált kapcsolatba kerülni velem Maxwellen keresztül. Mert Mino így dolgozik, mindig valakin keresztül próbálja felvenni a kapcsolatot. Szerinte így nagyobbak az esélyei. De velem nem volt szerencséje. Fenn hordtam az orromat, és azt üzentem neki, hogy majd szóba állok vele, ha előrukkol valami konkrét ajánlattal. Persze Minót sem kellett félteni. Azt üzente a haveromon keresztül:
- Mondd meg Zlatannak, hogy menjen a picsába!
Bár főlhúzott a válasza, mégis sokat elárult magáról ezzel. Nekem nem volt idegen ez a stílus, én így nőttem fel. Kedvelem ezt. Otthon érzem magam ebben a külvárosi tónusban.
már rég bebetonozott lábbal süllyedRealista24 írta:Parancsolsz?olaszországi alvilág legelső embere.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Beleszaladtam a Hámeszes fészbúk kérdésetekbe és hát mondom ha már ott vagyok belekukkantok a hsz-ekbe.
Most én vagyok csak akkora kretén, hogy Moratában nem látom azt az istencsászárt amit ők?
Én baromira nem akarom, hogy visszajöjjön, a tegnapi meccsen is pont, hogy kijöttek a hiányosságai, ami miatt rengetegszer a fejünket fogtuk, meg ekéztük, ha játszott.
Egy juvéba tökéletes, de nálunk max padozna és ha a tegnapi Morata már formában van, viszont nekem még így sem tetszett a játéka, akkor egy padot koptató formán kívüli Morata, az még ennél csak jóval gyengébb lesz, kb. mint mikor lepasszoltuk. Szóval jó helyen van ő ott Torinóban, maradjon sokáig.
Most én vagyok csak akkora kretén, hogy Moratában nem látom azt az istencsászárt amit ők?
Én baromira nem akarom, hogy visszajöjjön, a tegnapi meccsen is pont, hogy kijöttek a hiányosságai, ami miatt rengetegszer a fejünket fogtuk, meg ekéztük, ha játszott.
Egy juvéba tökéletes, de nálunk max padozna és ha a tegnapi Morata már formában van, viszont nekem még így sem tetszett a játéka, akkor egy padot koptató formán kívüli Morata, az még ennél csak jóval gyengébb lesz, kb. mint mikor lepasszoltuk. Szóval jó helyen van ő ott Torinóban, maradjon sokáig.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Parancsolsz?olaszországi alvilág legelső embere.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ibra nyilatkozta még, hogy hogy lett a menedzsre Raiola.
valami olyasmi volt hogy lehetett válaszani, beckham menedzsere kell vagy olaszországi alvilág legelső embere. egyértelműen az utóbbi.
valami olyasmi volt hogy lehetett válaszani, beckham menedzsere kell vagy olaszországi alvilág legelső embere. egyértelműen az utóbbi.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Ibra, Pogba, Balotellih3x0r írta:Ez a raiola (Pogba ugynoke) hatalmas nagy paraszt. Multkor beszolt a PSG-nek meg a City-nek ("Egyet füttyentek, a PSG vagy a City már le is tesz az asztalra egy hatalmas pénzköteget, és kész is az átigazolás"), pedig Ibrat es Matuidit is o kepviseli. itt van a tovabbi lista (remelem pontos)
csak a jó fiúkat gyűjti maga mellé
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- h3x0r
Ez a raiola (Pogba ugynoke) hatalmas nagy paraszt. Multkor beszolt a PSG-nek meg a City-nek ("Egyet füttyentek, a PSG vagy a City már le is tesz az asztalra egy hatalmas pénzköteget, és kész is az átigazolás"), pedig Ibrat es Matuidit is o kepviseli. itt van a tovabbi lista (remelem pontos)