De nálad meg szuperhősös cucc nem kap 7-nél nagyobb pontot(Batmant hagyjuk ), ergo nálad is 10/10. Vagyis 7/7.Realista24 írta:Megnéztem ezt a Flasht, korrekt rész volt, nem mondom, hogy nem, de az hogy a fanok csapkodják rá a 10/10-eket, mindent elárul a sorozatról.
Lement majdnem egy évad, és az első értékelhető rész volt. Hetes körül adnék egyébként rá, ha nagyon pontoznom kéne.
Sorozatok, TV műsorok
Re: Sorozatok, TV műsorok
- **CR7**
- Kedvenc játékosaid: CR7, Jese
- Kedvenc csapatod: Hala Madrid!
A Dig című sorozatot nézi valaki? A Heroes és a Homeland készítőinek alkotása.
Ugyanolyan átívelős akcióthriller, mint a Homeland.
Az első két rész kezdésnek nagyon jó volt, remélem nem csökken a színvonala.
Ugyanolyan átívelős akcióthriller, mint a Homeland.
Az első két rész kezdésnek nagyon jó volt, remélem nem csökken a színvonala.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Francba, valahol a 7 rész környékén abbahagytam ezt a Flesst, de mivel megint lesz crossover lehet fel kell hozzam magam belőle. De majd amikor folyik a nyál majd pörgetek a faxba, egy délután alatt letolom az egészet
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Megnéztem ezt a Flasht, korrekt rész volt, nem mondom, hogy nem, de az hogy a fanok csapkodják rá a 10/10-eket, mindent elárul a sorozatról.
Lement majdnem egy évad, és az első értékelhető rész volt. Hetes körül adnék egyébként rá, ha nagyon pontoznom kéne.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Akkor 18karikas lesz gondolom... Fck yeah!soadroli írta:na, jó lesz a true detective 2. évad
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
A Trónok Harca 3. évadának a végéhez érkeztem, rendesen feltornázta már azt a bizonyos szintet/színvonalat, amiről korábban beszéltem, hogy folyamatosan növekszik/komolyodik, jó észrevétel volt. Amikor hosszabb időt kellett várnotok a következő évadokra, biztosan jobban díjaztátok az évadzáró utolsó részeket, de nekem valahogy eddig mindig a 9. részek voltak a kedvencek - bővebben szerintem kár kifejteni, korábban talán említettem is. Szóval eddig egy nagy kilences a sorozat, csak a Banshee ütötte már/még meg nálam a 10 pontos sorozatot, jó úton halad, hogy mellé fogadjam, amint időm engedi, hozzákezdek a 4. évadhoz, nehezen képzeltem el korábban, hogy majd a függőjévé fogok válni, évek óta pihentek az évadok a gépemen, egy héten belül pedig epekedve kellesz várjam a friss, 5. évadot, mert utol fogom érni a jónépet', lesz miről témázni az aktuális részek után.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
na, jó lesz a true detective 2. évad
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
itt kicsit hülyén van megoldva snart, mivel a képregényben a talajon tükörsima jégfelületet csinál, amin barry nem tud szaladni
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Asszem már utaltak rá a készítők, hogy a Flashpoint-ot valamilyen módon feldolgozzák majd. Korrekt rész voltRemy írta:hamesz írta: Am csak szerintem lehetséges az Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hogy most az lesz Barry megakarja majd menteni az anyját? Nem olvastam egy Flash képregényt se nem tudok igazából semmit.
Nem, de ha egy kicsit is továbbgondolod, akkorSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!megkapod ennek a szálnak a végkimenetelét. Elég egyértelmű.
amúgy,a nagy Wells/Cisco jelenet fasza volt.
Az Arrow viszont megint pocsék volt nálam. Leng a kasza erősen...
Mind meg szokott halni...aztán feltámad valamilyen nyakatekert módon. Hős vagy gonosz tökmindegy. A képregények már csak így működnek.Remy írta:Lex Luthor és Joker is emberek, mégis mindig visszatérnek. Miután nem ölnek a szuperhősök, így Captain Cold visszatérése se olyan meglepő.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Lex Luthor és Joker is emberek, mégis mindig visszatérnek. Miután nem ölnek a szuperhősök, így Captain Cold visszatérése se olyan meglepő.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!magyarul barry és thawne is ott volt, amikor a barry családot a kis barryvel megtámadták. a flash és a reverse flash harcolt, de csak a kis barry élte túl.
van egy rajzfilm, amiben flash átkerül egy dimenzióba ahol él az anyja.
de rohadtul bejött ez a rész, végre, egy szuperhősös sorozatnak ilyennek kellene lennie, nem egy hülye hóágyús faszival szenvedni több részen keresztül.
arrow
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nah itt is beindult valami, kiváncsi vagyok, hogy oliver felszámolja -e a ligát az öres r'as halálával.
van egy rajzfilm, amiben flash átkerül egy dimenzióba ahol él az anyja.
de rohadtul bejött ez a rész, végre, egy szuperhősös sorozatnak ilyennek kellene lennie, nem egy hülye hóágyús faszival szenvedni több részen keresztül.
arrow
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nah itt is beindult valami, kiváncsi vagyok, hogy oliver felszámolja -e a ligát az öres r'as halálával.
Hát ez tényleg brutál rész volt, sorozat eddigi legjobb epizódja.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Leginkább azon lepődtem meg, hogy gyakorlatilag kimondták, hogy Wells Eddie ükükükükükunokája. Mondjuk arra sem számítottam, hogy az időutazást már most ellövik. Le a kalappal.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Leginkább azon lepődtem meg, hogy gyakorlatilag kimondták, hogy Wells Eddie ükükükükükunokája. Mondjuk arra sem számítottam, hogy az időutazást már most ellövik. Le a kalappal.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
hamesz írta: Am csak szerintem lehetséges az Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hogy most az lesz Barry megakarja majd menteni az anyját? Nem olvastam egy Flash képregényt se nem tudok igazából semmit.
Nem, de ha egy kicsit is továbbgondolod, akkorSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!megkapod ennek a szálnak a végkimenetelét. Elég egyértelmű.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Rohadt jó rész volt de szerintem egy 9-est ér meg. Az eleje nem klappolt annyira. Majd az évadzáróra mehet a 10/10 tuti jó lesz csak még odébb van. Am csak szerintem lehetséges az Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hogy most az lesz Barry megakarja majd menteni az anyját? Nem olvastam egy Flash képregényt se nem tudok igazából semmit.
IMDB am néha vicces tud lenni. Mikor az arrow 3. évad részeire még az elején is 8,8 pontokat adtak pedig azok aztán sima 1/10-ek. Sok a fanboy
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Flash tényleg rohadt jó volt. A legtöbb sorozatnak ez most odavert... hát ilyen részt hogy lehetett összehozni?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Csak az a baj, hogy kiderült végre minden Cisco is meghalt tök fasza volt minden. A vége meg állati volt, hogy utazott az időben. Csak erre várok már mióta, hogy kiderüljön Wellsről minden és akkor most nem nehéz kitalálni, hogy visszamegy az időben és semmi se fog kiderülni valamint Cisco is életben marad. Igaz nem tudja Barry még, hogy meghalt, de majd úgy fog alakulni, hogy nem jön rá Cisco a dolgokra és így életben marad. Gondolom majd Barry a segítségét kéri vagy valami. Meg akkor most Flashnek megint nem lesz meg a csaja
Remélem tartják a szintet a következő részek is. De ezt nehéz lesz.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Csak az a baj, hogy kiderült végre minden Cisco is meghalt tök fasza volt minden. A vége meg állati volt, hogy utazott az időben. Csak erre várok már mióta, hogy kiderüljön Wellsről minden és akkor most nem nehéz kitalálni, hogy visszamegy az időben és semmi se fog kiderülni valamint Cisco is életben marad. Igaz nem tudja Barry még, hogy meghalt, de majd úgy fog alakulni, hogy nem jön rá Cisco a dolgokra és így életben marad. Gondolom majd Barry a segítségét kéri vagy valami. Meg akkor most Flashnek megint nem lesz meg a csaja
Remélem tartják a szintet a következő részek is. De ezt nehéz lesz.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Arrow 3x16
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ott a gödrötök.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ott a gödrötök.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Én 3. rész után kaszáltam anno, mert agyfaszt kaptam tőle, aztán most nemrég rávettem magam, hogy adjak neki még egy esélyt, 2 nap alatt bedaráltam 1,5 évadot.. Onnantól elég más irányt vesz a sorozat, nem véletlen, hogy a részek értékelésénél is az első 3-4 rész a leggyengébb. Csak ki kell várni a jóságot.tucsoki írta:Komolyan, győzzetek már meg valahogy hogy megéri nézni, mert a pilotot 2x kaszáltam, nagyon undorító tini-dráma...
- h3x0r
Innen indult a South Park. 4 perces video, 5 evvel az elso resz elott jelent meg, erdekes nezni, hogy mennyi ma is hasznalt SP elemet tartalmaz.
- Remy
- Kapcsolat:
Sok a troll. 9.9 a rész IMDB-nh3x0r írta:Gondolom most csak trollkodszRemy írta:OMFG Ez a Flash. Enyhe szintlépés a szünet után. Úristen, ez hatalmas volt. Ááááááááááá
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots