Sorozatok, TV műsorok
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Re: Sorozatok, TV műsorok
House of Cards 3. évad
Based on real events. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az első két részt kissé elcsépeltnek és laposnak éreztem, de kellettek. A harmadik viszont már igazi HoC epizód volt, mekkora alternatív valóság, és jöhet a világháború. Durva hogy az utolsó 1 percig kb lejátszották azt amit Bushsal művelt Putin, aztán meg az utolsó lépés, hát bwahh, mekkora. Várom a következő részeket, zseniális. Remélem legalább a House of Cards alternatív univerzumában elpusztítják Putinékat (mégha Viktor Petrovnak is csúfolják ugye... ), ha már a valóságban nem sikerült.
Game of Thrones új évadát meg én is nagyon várom már, bár szerintem a 4. évad ott is laposabb volt az előző háromnál. Így is zseniális volt, de mondjuk az első három évad nálam szó nélkül 10/10, a 4. kb 8,5 - 9.
Based on real events. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az első két részt kissé elcsépeltnek és laposnak éreztem, de kellettek. A harmadik viszont már igazi HoC epizód volt, mekkora alternatív valóság, és jöhet a világháború. Durva hogy az utolsó 1 percig kb lejátszották azt amit Bushsal művelt Putin, aztán meg az utolsó lépés, hát bwahh, mekkora. Várom a következő részeket, zseniális. Remélem legalább a House of Cards alternatív univerzumában elpusztítják Putinékat (mégha Viktor Petrovnak is csúfolják ugye... ), ha már a valóságban nem sikerült.
Game of Thrones új évadát meg én is nagyon várom már, bár szerintem a 4. évad ott is laposabb volt az előző háromnál. Így is zseniális volt, de mondjuk az első három évad nálam szó nélkül 10/10, a 4. kb 8,5 - 9.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
lordgabi írta: Sikerült pótolnom, minden szabad percemet rászántam, megérte, felért a Banshee mellé, de összehasonlítani nem fogom őket...és még mindkettőben mennyi van.
Akkor jöhet a 3 hetes éhínség...
Bahh, ha belegondolok,hogy június óta várom az új évadot...(mondjuk azóta 2-3szor újranéztem az 1-4. évadot )
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ujabb jo kis resz. Az elozohoz kepest kevesebb volt az akcio, de a hangulata nagyon ott van.doncsontos írta:BETTER CALL SAUL
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mike óriási. Nagyon jók azok a jelenetek ahol Saul és Mike együt vannak, érzik egymást nagyon és jól hozzák a karaktert. Ezzel a Ms.Keetlemanel viszont ki lehetett volna kergetni a világból. idegesítő picsa, már a Homelandba is az volt, hál istennek Saul el is varrta a szálukat elég szépen Mike bácsival. 10/8as rész volt nálam, az előzőnél kicsit laposabb de annál tartalmasabb.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Homeland? Nem inkabb a Fargora gondolsz?
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Sikerült pótolnom, minden szabad percemet rászántam, megérte, felért a Banshee mellé, de összehasonlítani nem fogom őket...és még mindkettőben mennyi van.csababarca írta:lordgabi írta:Amikor hosszabb időt kellett várnotok a következő évadokra, biztosan jobban díjaztátok az évadzáró utolsó részeket, de nekem valahogy eddig mindig a 9. részek voltak a kedvencek - bővebben szerintem kár kifejteni, korábban talán említettem is.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Persze,ez is a koncepció,a 9. részben van mindig a nagy durranás, a 10. rész pedig magyaráz,elsimítja az addigi eseményeket,és felvezeti a következő évadot.
Pótold a 4.et istnkirály évad, aztán április 13tól mehet "élőben" a menet.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- h3x0r
Aki szerette az Entourage-t es a How to make it in America-t, annak ajanlanek egy sorozatot, I Just Want My Pants Back a cime, 12 resz az egesz, nekem nagyon tetszett.
Semmi extra, teljesen kihagyható, nem kimondottan minőségi, viasatra való cucc, de ha vonz az időutazós téma akkor megérhet egy próbát. Ez nem lebeszélés akart lenni, inkább arra utalok hogy True Detective, Breaking Bad, stb., hasonló színvonalat azért ne várj tőle. Én kitartok az évad végéig, érdekel mit hoznak ki belőle. Az első részek az újdonság ereje miatt megfogtak, aztán mintha beragadtak volna kicsit, de az utóbbi időkben megkavarták az állóvizet.Anyaka írta:12 majom sorozatot nézi valaki? Megéri belekezdeni? Nem hallani róla olyan rosszat, bár nem üti a film szintjét gondolom.
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
12 majom sorozatot nézi valaki? Megéri belekezdeni? Nem hallani róla olyan rosszat, bár nem üti a film szintjét gondolom.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Elkezdtem nézni ezt a the 100 sorozatot... majd röpke 2 nap alatt bedaráltam a 2 évadját. Akinek bejön picit az ilyen sci-fi, posztapokaliptikus cucc, az nézze. Másrészt meg rohadt jó csajok vannak benne (és jól is játszák a szerepüket, nem csak eye-candyként vannak benne).
Clarke...
Clarke...
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
vikings
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ez már lényegesen jobb volt. mo' ragnar, no problem
aslaug mekkora egy kurva, gyorsan lefekszem ragnarral, hátha terhes lettem a vándortól, így talán szét tudom magam hazudni. ragnar nem ette meg
buzi kis angolok, azt nem hittem volna, hogy a király is ekkora geci lesz, hogy így átveri ragnarékat a palánkon. remélem ragnar bejelenti egy blood eaglere a szezon végén (valszeg nem így lesz).
és a rész legjobb jelenete ezen úgy meglepődtem, majdnem én is dobtam egy hasonlót a székemből
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ez már lényegesen jobb volt. mo' ragnar, no problem
aslaug mekkora egy kurva, gyorsan lefekszem ragnarral, hátha terhes lettem a vándortól, így talán szét tudom magam hazudni. ragnar nem ette meg
buzi kis angolok, azt nem hittem volna, hogy a király is ekkora geci lesz, hogy így átveri ragnarékat a palánkon. remélem ragnar bejelenti egy blood eaglere a szezon végén (valszeg nem így lesz).
és a rész legjobb jelenete ezen úgy meglepődtem, majdnem én is dobtam egy hasonlót a székemből
- P. Krisz
Akkor vegyük egy kalap alá a képregény és a szuperhős sorozatokat .
Pl. Shield , Constantine vagy ott volt a Heroes is , minimális a románc .
És ha már témánál vagyunk Powers című sorozatot nézi valaki ?
Pl. Shield , Constantine vagy ott volt a Heroes is , minimális a románc .
És ha már témánál vagyunk Powers című sorozatot nézi valaki ?
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Jah, de más nem is gyárt szuperhősös sorozatot jelenleg, szóval attól még ugyanott vagyunkP. Krisz írta:Ez azokra jellemző amit a CW gyárt .Ugyanis a legtöbbet beburkolják egy nyálas valamibe, aztán minden rész utolsó 5 perce erről szól
Legalábbis nekem nem ugrik be semmi Smallville, Flash, Arrow-n kívül semmi.. Lous és Clark volt régen, de az ugyanilyen volt.
- P. Krisz
Ez azokra jellemző amit a CW gyárt .Ugyanis a legtöbbet beburkolják egy nyálas valamibe, aztán minden rész utolsó 5 perce erről szól
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mi? A Batmanes, Superman-es, meg a Captain Cold-os részek? Ne mááár. Vagy melyikeket törölted? Már nem emlékszek mit írtam Jah és bocs, majd figyelek legközelebb.Realista24 írta:Sunsky, töröltem két kommentedet, enyhén szólva sem volt spoilermentes.
Realista24 írta:Megnéztem ezt a Flasht, korrekt rész volt, nem mondom, hogy nem, de az hogy a fanok csapkodják rá a 10/10-eket, mindent elárul a sorozatról.
Lement majdnem egy évad, és az első értékelhető rész volt. Hetes körül adnék egyébként rá, ha nagyon pontoznom kéne.
Szerintem nem a sorozatról árul el mindent, hanem önmagában a szuperhősös műfajról. Ugyanis a legtöbbet beburkolják egy nyálas valamibe, aztán minden rész utolsó 5 perce erről szól. És bár én nem pontoztam, de mivel a műfajtól ennyire erős részt sorozatban még nem láttam, megértem őket. A Wellst játszó színész meg valami zseniális, lehet már rég nem nézném, ha nem ő lenne benne.
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ja hopp ezt benéztem, az egy teljesen más nőci brody feleségére gondoltam amúgyBoky írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!homeland? te miről beszélsz?doncsontos írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ezzel a Ms.Keetlemanel viszont ki lehetett volna kergetni a világból. idegesítő picsa, már a Homelandba is az volt,
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!homeland? te miről beszélsz?doncsontos írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ezzel a Ms.Keetlemanel viszont ki lehetett volna kergetni a világból. idegesítő picsa, már a Homelandba is az volt,
- P. Krisz
Arrow
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Többet vártam a szünet után . Laurel továbbra se ér egy forintot se , Felicity szintúgy . Mi volt még ? Ja Olivér mint az új Ra's érdekes lehet . Flashback szál felesleges volt , Shado viszont dafuq ???
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Többet vártam a szünet után . Laurel továbbra se ér egy forintot se , Felicity szintúgy . Mi volt még ? Ja Olivér mint az új Ra's érdekes lehet . Flashback szál felesleges volt , Shado viszont dafuq ???
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
BETTER CALL SAUL
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mike óriási. Nagyon jók azok a jelenetek ahol Saul és Mike együt vannak, érzik egymást nagyon és jól hozzák a karaktert. Ezzel a Ms.Keetlemanel viszont ki lehetett volna kergetni a világból. idegesítő picsa, már a Homelandba is az volt, hál istennek Saul el is varrta a szálukat elég szépen Mike bácsival. 10/8as rész volt nálam, az előzőnél kicsit laposabb de annál tartalmasabb.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Sunsky, töröltem két kommentedet, enyhén szólva sem volt spoilermentes.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
lordgabi írta:Amikor hosszabb időt kellett várnotok a következő évadokra, biztosan jobban díjaztátok az évadzáró utolsó részeket, de nekem valahogy eddig mindig a 9. részek voltak a kedvencek - bővebben szerintem kár kifejteni, korábban talán említettem is.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Persze,ez is a koncepció,a 9. részben van mindig a nagy durranás, a 10. rész pedig magyaráz,elsimítja az addigi eseményeket,és felvezeti a következő évadot.
Pótold a 4.et istnkirály évad, aztán április 13tól mehet "élőben" a menet.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ne ferdíccssééé!!! :ĐZsombor írta:De nálad meg szuperhősös cucc nem kap 7-nél nagyobb pontot(Batmant hagyjuk ), ergo nálad is 10/10. Vagyis 7/7.Realista24 írta:Megnéztem ezt a Flasht, korrekt rész volt, nem mondom, hogy nem, de az hogy a fanok csapkodják rá a 10/10-eket, mindent elárul a sorozatról.
Lement majdnem egy évad, és az első értékelhető rész volt. Hetes körül adnék egyébként rá, ha nagyon pontoznom kéne.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema